Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fish mozinappalija
Fish mozinappalija
ismét kiegészült a csapat, a mai turnusba ezek érkeztek
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Fish mozinappalija
Ez a 113", az átló vagy szélesség? mert szélességre elég soknak tűnik.
átló természetesen, a látható szélesség 250cm
http://www.multimedia-diskont.at/shop/i ... nleinwand/
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Fish mozinappalija
örülök ,hogy tetszik, ez is csak biztosabbá teszi ,hogy jól választok.. hétfőn elvileg már vetíteni fog nálam is nekem 113" a vásznam szóval ,nálam is elég lesz az eco mód, így jó sokáig élvezhető lesz majd !
Ez a 113", az átló vagy szélesség? mert szélességre elég soknak tűnik.
Fish mozinappalija
Én eco-ba használom 110"-os vászonnal és eszméletlen milyen jó képe van ennek az epsonnak, teljesen más kategória mint a sony hw50 volt! Olyan képtisztasággal rendelkezik amitől minden film után csak elégedett bólogatok egyszerűen imádom!
örülök ,hogy tetszik, ez is csak biztosabbá teszi ,hogy jól választok.. hétfőn elvileg már vetíteni fog nálam is nekem 113" a vásznam szóval ,nálam is elég lesz az eco mód, így jó sokáig élvezhető lesz majd !
- muzsikpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 253
Fish mozinappalija
Én eco-ba használom 110"-os vászonnal és eszméletlen milyen jó képe van ennek az epsonnak, teljesen más kategória mint a sony hw50 volt! Olyan képtisztasággal rendelkezik amitől minden film után csak elégedett bólogatok egyszerűen imádom!
Focal Electra 1027Be, Focal Electra cc1008Be, Focal Electra 1007be, Focal Electra IC1002, Velodyne SPL1200 Ultra, Primare SP25 Processor A35.8 Power Amplifier, Oppo205, Samsung 77S90C Oled, Hidiamond 7 speaker cable, Hidiamond Xlr2, Hidiamond 3 power cable, Audioquest Husky sub cable.
Fish mozinappalija
30 centivel.
De amikor 16:9-es filmet vagy sorozatot nézek akkor sem mindig kapcsolom alacsony módba
Majd kiderül milyen lesz, nem félek tőle!
Fish mozinappalija
Racionálisan gondolkodva jobban jártál volna egy Atmos-os készülékkel.
A 9300-at láthattad élőben, igen közelről, túlvetített képpel. 1080-as lcd vetítőhöz képest nagyon jó képe van, ráadásul nagyon csendes, kiváló 3D tudású gép (3D-ben az Epson nagyon jó. A gyerkőcöknek biztosan nagy élmény úgy filmet nézni!). Sajnos nem lehettem ott, de olvastam a vetítős napról a kommenteket. A JVC-s a mély feketét keresi annak rovására is, hogy részleteket veszít vele. A DLP-s a "naturális" képet keresi, bár aki rainbow érzékeny, az kerüli az ilyen vetítőket. Olvasva a kommenteket és a külföldi véleményeket, ársávban, most a 9300-as Epson a legjobb vétel (a 4K felskálázást nem fogod használni, de azért próbáld ki)!
Epson vs JVC: ha nem látod egymás mellett fész tu fész a képüket, bármelyikkel meg leszel elégedve!
Nálunk is szaporodak a 4 kerekűek. Nem az enyém, de 2.5 millámba került és itt még nem áll meg a történet, mert még garázst is építhetek neki, ami további kb. 600K-ba fog fájni(remélem ennyiből megáll). Közben a házra is szórom a pézt, pedig november óta csak itthon ülök ...
Kellet Neked a fiúnak venni golfot. ;-)
Fish mozinappalija
de neked szélesebb vásznad van jóval..30 centivel.De amikor 16:9-es filmet vagy sorozatot nézek akkor sem mindig kapcsolom alacsony módba
Fish mozinappalija
Nálam közepes lámpamódban megy, úgy hozza a wow-faktort.
de neked szélesebb vásznad van jóval..
Fish mozinappalija
Én még 3D-nél is ECO-ban üzemeltetem. Nem izgat, ha nem tökéletes a fényerő, de így legalább halálosan csendes a gép. A 9200 emelt fényerővel (pontosabban normál üzemmód) tudta ugyan ezt a képet, de annál a ventilátor brutálisan hangos volt. Ha meg lesz, készíts magad mellé egy napszemüveget, ui. takarékos üzemmódban, a D80-hoz szokott szemedet ki fogja égetni a 9300-as.
Nálam közepes lámpamódban megy, úgy hozza a wow-faktort.
Fish mozinappalija
Én még 3D-nél is ECO-ban üzemeltetem. Nem izgat, ha nem tökéletes a fényerő, de így legalább halálosan csendes a gép. A 9200 emelt fényerővel (pontosabban normál üzemmód) tudta ugyan ezt a képet, de annál a ventilátor brutálisan hangos volt. Ha meg lesz, készíts magad mellé egy napszemüveget, ui. takarékos üzemmódban, a D80-hoz szokott szemedet ki fogja égetni a 9300-as.
Vettél egyet porfogónak?
Fish mozinappalija
epson tw 9300 ,most olvasom ,azért ez igen durci ha valóban igaz:
A gyártó közleménye szerint különösen ügyeltek a készülékek hosszú távú megbízhatóságára, így elméletileg akár 7 évig is képesek karbantartás nélkül üzemelni. Utóbbihoz hozzátartozik, hogy az Epson ezt napi 1 óra 45 perces, bekapcsolt Eco-móddal való használat esetén becsülte meg.
Fish mozinappalija
epson tw 9300 ,most olvasom ,azért ez igen durci ha valóban igaz:
A gyártó közleménye szerint különösen ügyeltek a készülékek hosszú távú megbízhatóságára, így elméletileg akár 7 évig is képesek karbantartás nélkül üzemelni. Utóbbihoz hozzátartozik, hogy az Epson ezt napi 1 óra 45 perces, bekapcsolt Eco-móddal való használat esetén becsülte meg.
Fish mozinappalija
...azaz arra az 1-2 filmre, amiből kettő xar.
de legalább is 1 biztosan!
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Fish mozinappalija
.... bőven elegendő az 5.1 arra a hetente 1-2 filmre!
...azaz arra az 1-2 filmre, amiből kettő xar.
Fish mozinappalija
volt , a 7703 a legújabb malac, de nem volt ingerenciám kiépíteni és nem is tervezem mostanában.. bőven elegendő az 5.1 arra a hetente 1-2 filmre!
9300 engem megfogott már első látásra, szóval arra fogom venni az irányt én is..
Auto: most ismét hosszútávra terveztem, szóval 5-6 évre vettem a jelenlegi vasat, sikerült egy igen szép darabot megcsípni..
Fish mozinappalija
mivel továbbra sem kell az atmos meg a dts-x
Közben persze intézem a proji beszerzést is.. epson 9300 és jvc 5500 között vívódom.. valószínű az epson javára fogok dönteni de persze bármi előfordulhat! Természetesen sokat nyom a latba a bekerülési értékük is..
A 9300-at láthattad élőben, igen közelről, túlvetített képpel. 1080-as lcd vetítőhöz képest nagyon jó képe van, ráadásul nagyon csendes, kiváló 3D tudású gép (3D-ben az Epson nagyon jó. A gyerkőcöknek biztosan nagy élmény úgy filmet nézni!). Sajnos nem lehettem ott, de olvastam a vetítős napról a kommenteket. A JVC-s a mély feketét keresi annak rovására is, hogy részleteket veszít vele. A DLP-s a "naturális" képet keresi, bár aki rainbow érzékeny, az kerüli az ilyen vetítőket. Olvasva a kommenteket és a külföldi véleményeket, ársávban, most a 9300-as Epson a legjobb vétel (a 4K felskálázást nem fogod használni, de azért próbáld ki)!
Epson vs JVC: ha nem látod egymás mellett fész tu fész a képüket, bármelyikkel meg leszel elégedve!
Nálunk is szaporodak a 4 kerekűek. Nem az enyém, de 2.5 millámba került és itt még nem áll meg a történet, mert még garázst is építhetek neki, ami további kb. 600K-ba fog fájni(remélem ennyiből megáll). Közben a házra is szórom a pézt, pedig november óta csak itthon ülök ...
Fish mozinappalija
Az onkyo-nak nem azért kellett mennie ,mert nem tetszett amit produkált, nagyon jó gép,csak ajánlani tudom, nehéz elmondani ,de hiányzott a malac hangja, annyira beleszerettem a 7703-ba.. közben elvitték a vetítőmet is, így gondoltam ,most úgy is lesz 1 hónap kényszerszünet,( nyaralni voltunk, meg autót cseréltünk,volt dolog rendesen)így meghirdettem az onkyo-t.. közben ráleltem egy 8801-es malacra és kiterveltem,hogy kell nekem.. szóval most ő érkezőben felém, ha minden igaz ,hétfőn már befut.. mivel továbbra sem kell az atmos meg a dts-x,most szabadon garázdálkodhatok ,ez 1-el régebbi nagyvasok között!
egy popi róla: gyönyörű na!
Közben persze intézem a proji beszerzést is.. epson 9300 és jvc 5500 között vívódom.. valószínű az epson javára fogok dönteni de persze bármi előfordulhat! Természetesen sokat nyom a latba a bekerülési értékük is..
Gratulálok az új régi procidhoz :-) végül is ha nem kell az atmos (nekem se) akkor igen jó procikat lehet kifogni és cserélgetni ha éppen nem tetszik valamiért...-
A vetítő választáshoz nem tudok hszni mert csak az epson produkcióját láttam....
Jó mozizást kívánok -
Gratulálok az új régi procidhoz :-) végül is ha nem kell az atmos (nekem se) akkor igen jó procikat lehet kifogni és cserélgetni ha éppen nem tetszik valamiért...-
A vetítő választáshoz nem tudok hszni mert csak az epson produkcióját láttam....
Jó mozizást kívánok -
"Az igazi barát szemből támad."
Fish mozinappalija
Az onkyo-nak nem azért kellett mennie ,mert nem tetszett amit produkált, nagyon jó gép,csak ajánlani tudom, nehéz elmondani ,de hiányzott a malac hangja, annyira beleszerettem a 7703-ba.. közben elvitték a vetítőmet is, így gondoltam ,most úgy is lesz 1 hónap kényszerszünet,( nyaralni voltunk, meg autót cseréltünk,volt dolog rendesen)így meghirdettem az onkyo-t.. közben ráleltem egy 8801-es malacra és kiterveltem,hogy kell nekem.. szóval most ő érkezőben felém, ha minden igaz ,hétfőn már befut.. mivel továbbra sem kell az atmos meg a dts-x,most szabadon garázdálkodhatok ,ez 1-el régebbi nagyvasok között!
Fish mozinappalija
Megoldom Lacikám!
Fish mozinappalija
ha eddig nem, most már biztos
Vegyél egy 9300-as Epsont, meg egy Onkyo izét (ha még mindig olcsó cucc kellene, van a garázsomban egy TX-SR 502-es nem adom el, mert oda elfogadható és hdmi nyűgje sincs) csukd be a szemed, ne nézz másokra ( már megint szubokat "kellett" cserélni ...) és ÉLVEZD jó pár évig azt amid van!
Fish mozinappalija
Ismerd be, ezeket a magas labdákat direkt dobod fel fehérlacinak
Tuti hamarosan érkezik valami Hóbortos hétvége dumával
ha eddig nem, most már biztos
Fish mozinappalija
Áh, most kell kiszállni Ismerd be, ezeket a magas labdákat direkt dobod fel fehérlacinak Tuti hamarosan érkezik valami Hóbortos hétvége dumával
Fish mozinappalija
Na ja.. Megfordult a fejemben,de hianyozna,szoval...majd talan egyszer,de nem most...
Fish mozinappalija
proci, vetiíő zéró ilyen sem volt már jó ideje amúgy a poén ,hogy nem is hiányzott , persze most már jönnek a borúsabb hétvégék, szóval csak csak odaülnénk néha...