Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Hűsítő filmajánló a nyári nagy melegben.
Engem megfogott a zenéje és a hangulata, remélem nem okoz majd csalódást.
Nem tudom, de ezért a faszbenderért én nem vagyok oda. Mondjuk a rémfilmekért sem, ezért ez a kettő együtt....
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Hűsítő filmajánló a nyári nagy melegben.
Engem megfogott a zenéje és a hangulata, remélem nem okoz majd csalódást.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Imádni fogod.
Ma John Wick 2 volt, sajnos már csak 2.0-ban.
A kritikák (nem is értem minek olvasom őket) ellenére halál jó volt, hozta az elvártat.
Tetszett, 7,5/10
Imádom is Már régóta hozzákezdtem,de idő hiányában még csak 3 évadot néztem meg.De van még 5,szóval jóideig elleszek vele,csak nekem a sorozatokkal az a gond,hogy nem szeretek csupán egy-két részt nézni,hanem egy alkalommal 6-8 epizód is lepörög,így ilyenkor egy egész estét rászánok.Nem is értem azokat akik valamilyen sorozatot néznek mondjuk Fox-on vagy máshol és hetente egyszer cirka egy órácskát tudnak így csak.Nem bírnám ki,ha szeretek egy sorozatot.
(szeretem a finom italokat, mégsem azzal vagyok elfoglalva egész nap, hogy állandóan vedeljek. Ugye, hogy van hasonlóság az alkoholista és a hóbortista között?)!
Aki szereti a tényleg igényes italokat ,vagy megszállottja ,hobbi szinten - akár napi szinten - foglalkozik vele ,még nem alkesz. Az alkesznél egyetlen üveg ital sem bír ki egy napot,illetve a legalja is megteszi a hatásért..
A borászok, a master distiller-ek sem alkoholisták, pedig az életük része. Persze "becsiccsentve" mindnyájan voltak már sokszor biztos.Váljék egészségükre.
Jimmy Russel a Wild turkey distiller-e egyszer azt mondta,hogy 50 éve űzi a whiskey készítést úgy, hogy nem igazán volt soha berúgva
A józan ész számít csak, semmi más, vagy ellenkező esetben ezen a téren akkor már nem hobbiról beszélünk.
Igen...és az Atmos sugárzók is nyaralni mentek...:-) de ezeket a filmeket nem is a hangzás miatt szeretjük.
Ma a Vegasi vakáció kövezett, a Karácsonyi vakáció a holnap esti program lesz.
Persze tudom,nem is azért írtam,csak megjegyeztem viccből.
Mazohista vagy, én ezeket már nem tudnám végigszenvedni.
Én az Európai vakációt bármikor megnézem, viszont a John Weak-et nem tudnám még egyszer végig szenvedni
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Gondolom a szubláda auto állásból fel sem éledt akkor
Igen...és az Atmos sugárzók is nyaralni mentek...:-) de ezeket a filmeket nem is a hangzás miatt szeretjük.
Ma a Vegasi vakáció kövezett, a Karácsonyi vakáció a holnap esti program lesz.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
1. Trónok harca 6.5
2. Gifted.
Nagyszerű! Imádom az ilyen filmeket. Egy percig sem hiányzott a vetítő, egy másodpercig nem foglalkoztam pl. az akusztikával, halkan néztük, hogy a fiam tudjon aludni, azzal sem foglalkoztam, hogy a légkondit nem vettem elég hűvösre, csak élveztük a filmet! Hogy mi a különbség a hobbi és a hóbort között? Ha túl sok időt, pénzt és energiát fektetsz a hobbidba, hóbortistává válsz (szeretem a finom italokat, mégsem azzal vagyok elfoglalva egész nap, hogy állandóan vedeljek. Ugye, hogy van hasonlóság az alkoholista és a hóbortista között?)! Megérted, ha megnézed a filmet. Lesz aki nem fogja ...
- fodesz
- V.I.P.

Retro mozizás volt a mai program, a Családi vakációt és az Európai vakációt néztük meg.
Gondolom a szubláda auto állásból fel sem éledt akkor
Én most éppen a Sons of anarchy-t nyomatom...
Retro mozizás volt a mai program, a Családi vakációt és az Európai vakációt néztük meg.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Wilson
http://www.imdb.com/title/tt1781058/?ref_=fn_al_tt_1
Szerintem sokkal jobb, mint amit az Imdb sugall.
A "nagy többség" sokszor téved, bocsássuk meg nekik
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi
Wilson
http://www.imdb.com/title/tt1781058/?ref_=fn_al_tt_1
Szerintem sokkal jobb, mint amit az Imdb sugall.
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
A viszonyt nézzük. Az első évadon vagyunk túl az eddigi háromból, és nagyon benne ragadtunk. Gyilkosságos, félrekefélős, mid-life crisisos [életközépi krízises], nagyon amerikai (inkább keleti parti), középosztálybeli nyavalygás lenne, de akik csinálták (az egyik kiötlő a Terápia elkövetésénél működött közre, a színészek jó része a Drótból lehet ismerős), nagyon értettek hozzá, hogy kell a nézői érdeklődést és és a történet feszültségét egyszerű eszközökkel fenntartani. Minden epizód két részre van osztva, és (nagyrészt) ugyanazt meséli el (nem ugyanúgy) egy másik szereplő nézőpontjából, hogy még abban sem lehetünk biztosak: ugyanabban a történetben vagyunk, nem pedig abban, amit az egyik szereplő, aki mellesleg író, éppen ír. Mintha a John Malkovich menet találkozott volna az Alexandriai négyessel. Miközben az egész tele van finom irodalmi utalásokkal, pl. erre a kortárs amerikai regényre is, ami talán jövőre végre megjelenik magyarul is. A főcímzenét Fiona Apple jegyzi, idebiggyesztem, csak hogy átjöjjön valami a sorozat hangulatából.
Vagy utálni fogod, vagy nem tudod majd abbahagyni. 8/10
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
- Deadpool
- V.I.P.

- Értékelés: 464
- Kapcsolat:
En csak a filmet neztem, fingom sincs milyen az eredeti manga vagy mi.Hasonlóképpen vagyok vele én is.Szoktam infókat keresni (neten), ha valami háttérinfó kell, de ugyanolyan semmi nem lesz mint a képregényekben.
Még ha szeretnék is ugyanolyanra, jönnek a problémák, a marvelnél a nem minden szuperhőst használhatnak pl. Quicksilver tök király volt az xmenben ahol Evan Peters játszotta. Emellett az Ultron kora Quicksilver-e nagyon gagyi lett, de csak úgy tehették bele ha más színész játssza.
És egy rakás ilyen probléma van. Meg kell oldani, és jelenleg így sikerült. Ha szerencsénk lesz, később lesz egy jobb remake, ahol nem probléma az x-eket összeolvasztani a bosszúállókkal.
Nem csak jogi, időrendi problémák is vannak. A marvel sorozatok is beolvadnak a nagy szériába, és volt már hogy a kiadott mozifilm miatt kellett a sorozatot átírni, mert ellentmondásos lett volna.
Így is vannak bakik, de annyi baj legyen. Ha valaki kedveli ezeket, annak még pont élvezhető.
Külön piros pont, hogy egy egésszé alakul a sok történet.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
Bose Soundlink mini
Megnéztem az Alien: Covenant -ot. Hát nem kellett volna.
https://www.youtube.com/watch?v=hPwx2kf-z5I
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
- fodesz
- V.I.P.

Jelenleg nem is nagyon tudom elkepzelni, hogy ki veheti majd a helyét ha esteleg kap ő is egy frissítést.
Kern Andrást akarják a Jackman helyére úgy hallottam
Á, tudtommal Tom Hardy lesz majd az új farkas.
- fodesz
- V.I.P.

Parancsoljatok
Ez iszonyat durva.Nagyon gáz a 78-as Hulk. Elindítottam mindkét videot egyszerre.Hát ez szörnyű ,de a 2008-as mint tudjuk sokan mennyire brutál lett.
Komolyan érdekelt volna. A Hulkot például láttam moziban (a 2003-ast Ang Lee, a 2008-as változatot Edward Norton miatt néztem meg), de mindkettő hatalmas csalódás volt. Valahogy pont életre kelteni (animálni) nem sikerült a képregényeket: se a történet, se a hangulat, se a "hősség" nem jött át. Batmanből csak a briteket szeretem. A V mint vérbosszú filmnek nem rossz, de az "eredetihez" képest az is halovány, ráadásul az írójának igaza volt: ha az amerikaiak rettegni akarnak a diktatúra rémétől, akkor írják meg a saját történetüket, és azt vigyék filmre. Stb., stb.
Ezért kérdeztem, hogy ti mit láttok benne?
Ez nagy altalanosagban igaz minden konyvbol, kepregenybol vaszonra vitt mure. Akik olvastak, nezegettek, a leheto legkevesebbszer modjak azt, ez visszaadta az eredeti mu hangulatat, mondadojat. Inkabb az van, h csalodnak. Talan nekunk azert jon be mert nem viszonyitunk az eredeti muvekhez. Igy elfogadjuk amit kapunk tortenetileg, vagy vizualisan. Valoszinuleg te joval komolyabban veszed ezt a vilagot. Ott van pl.'a Pancelba zart szellem. A rajongok mindenhol azt mondjak koze sincs az eredetihez. En csak a filmet neztem, fingom sincs milyen az eredeti manga vagy mi.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- bitrograde
- Beköltözött

Komolyan nekünk kéne megmondani, h neked........... Roppant egyszerű amúgy, ha nem érdekel, ne törődj vele, minek kéne ezt megmagyarázni.
Komolyan érdekelt volna. A Hulkot például láttam moziban (a 2003-ast Ang Lee, a 2008-as változatot Edward Norton miatt néztem meg), de mindkettő hatalmas csalódás volt. Valahogy pont életre kelteni (animálni) nem sikerült a képregényeket: se a történet, se a hangulat, se a "hősség" nem jött át. Batmanből csak a briteket szeretem. A V mint vérbosszú filmnek nem rossz, de az "eredetihez" képest az is halovány, ráadásul az írójának igaza volt: ha az amerikaiak rettegni akarnak a diktatúra rémétől, akkor írják meg a saját történetüket, és azt vigyék filmre. Stb., stb.
Ezért kérdeztem, hogy ti mit láttok benne?
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
Azt hiszem, kicsit félreértettétek a kérdést. Nem arra voltam kíváncsi, miért készítették el ezeket az adaptációkat (ezt mindnyájan tudjuk), hanem hogy miért kellene érdekeljenek, mit nyújtanak nekem, nézőnek?
Komolyan nekünk kéne megmondani, h neked........... Roppant egyszerű amúgy, ha nem érdekel, ne törődj vele, minek kéne ezt megmagyarázni.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- bitrograde
- Beköltözött

Azt hiszem, kicsit félreértettétek a kérdést. Nem arra voltam kíváncsi, miért készítették el ezeket az adaptációkat (ezt mindnyájan tudjuk), hanem hogy miért kellene érdekeljenek, mit nyújtanak nekem, nézőnek?
Azért a csillió számban eladott képregények után nagy ziccer lett volna nem kiadni egy rakás filmet.
Alapanyag van bőven. Ahogy Tonyka is írta, a technikai háttér is egyre jobb hozzá.
Igen, csak az a baj, mikor a technikán kívül nem nagyon adnak mást hozzá. Jó néhány film esetén bebizonyosodott már, hogy igenis lehet igényes és történetben, színészi játékban is toppon levő képregényadaptációt készíteni.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1721
Azért a csillió számban eladott képregények után nagy ziccer lett volna nem kiadni egy rakás filmet.
Alapanyag van bőven. Ahogy Tonyka is írta, a technikai háttér is egyre jobb hozzá.
Igen, csak az a baj, mikor a technikán kívül nem nagyon adnak mást hozzá. Jó néhány film esetén bebizonyosodott már, hogy igenis lehet igényes és történetben, színészi játékban is toppon levő képregényadaptációt készíteni.
Parancsoljatok 1978
2008
- Deadpool
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Én imádok filmeket nézni,természetesen vannak gyengébb kvalitású filmek,és akkor mi van.Ráadásul még a vetítőt és a bonyolultabbnak mondható mozimat is bekapcsolom hozzá,ha meg annyira nem köt le horpasztok rajta.Nalam ugyanez. Nincs is tévé a házban. Laptopon meg biztos nem fogok filmezni, mindegy milyen gagyiról van szó.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
Bose Soundlink mini
Bose Soundlink mini
Én imádok filmeket nézni,természetesen vannak gyengébb kvalitású filmek,és akkor mi van.Ráadásul még a vetítőt és a bonyolultabbnak mondható mozimat is bekapcsolom hozzá,ha meg annyira nem köt le horpasztok rajta.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
- Deadpool
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bose Soundlink mini
Bose Soundlink mini
- Deadpool
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Inkább arról győzzetek meg, miért kellene ez az univerzum bárkit is érdekeljen? Mi értelme volt a képregényekből filmet készíteni, például?Ez azért érdekes mert nekem igazából a képregények nagy része kimaradt.Talán már nem is ülnék le olvasgatni egyiket sem, viszont a mozit szeretem, a gyártó egész jól lehozza nekem a 2 órás megfilmesített verziót, és várom a következő részt meg a folytást.
Lemezen még ha nincs is meg sok (azért nem veszem meg, hogy 2x megnézzem és porosodjon) pénzt szívesen adok érte, mozi formájában. - ezt azért szeretem mert nem kell várni míg kijön a lemez.
(Emellett itthon csak 2D van. Amennyit adnom kellene egy rendes 3D projektorért, arra a pár filmre, inkább elmegyek moziba)
És igen, nagy tábor van akiknek ez annyira nem jön be. Nekem azért hiányozni fog a hagyományos X-men felállás. Emiatt sem őrültem annyira a Logan-nek.
Arra a dologra, hogy nem lehet érdekes ha több rész van, jó ellenpélda az Agents of Shield sorozat. (ha valaki esetleg nézi)
Én nézem, és egy-egy évadot végig nézni izgalmasabb mint egyik-másik Marvel filmet.
Mondom ezt úgy, hogy rajongok az egész Univerzumért.
Bose Soundlink mini
Bose Soundlink mini