Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: Pioneer »

Próbáld meg a Trigger out 3 vagy 4-ben.
Bedugtam a negybe. Itt mar elkezdi bekapcsolni a vegfokot. A piros atvalt kekbe de aztan vissza pirosba es meg sem kapcsol be.

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 799

Hozzászólás Szerző: phyton71 »

Triggerben tudsz segiteni?
Próbáld meg a Trigger out 3 vagy 4-ben.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Majd jössz egy sörrel!

Ha elakadtál még valahol csak írj.
Akar 10 el is

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Triggerben tudsz segiteni?

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Holnap teljesen bemerem a szobat Mar csak a tiggert kellene megoldani rs teljes lenne a boldogsag
Eltunik a mondandom

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

Halas vagyok Pithon, nem tudom hogy koszonjem meg.
Majd jössz egy sörrel!

Ha elakadtál még valahol csak írj.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Holnap teljesen bemerem a szobat Mar csak a tiggert kellene megoldani rs teljes lenne a boldogsag

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

No hol?

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Irtam egy kisregenyt de eltunt. Na szoval, hasznaltan vettem es azok a hangfalak voltak beallitva a prociba. Most egyenkent belottem a hangfalaimat es a frekiket. Most tovabb engedett es elkezdte bemerni a szobat

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

Uhh sracok itt volt a kutya elasva
No hol?

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Uhh sracok itt volt a kutya elasva

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

A frontok 3.0 m re vannak, a center 3.2m re a hatsok 1.65 re a mikrofont. A szubot addig halkitottam mig a proci tovabb nem engedett a bemeresben. Utana szepen elkezdi eloszor az orgona szeru hangokat aztan a basszus hangokat amik eleg hangosak, majd a vegen kiirja amitol a falnak megyek mar, error, no signal detected. Aaaaaaaaaaaaa
Be kell állítani a hangsugárzók nagyságát is mindegyik hangsugárzóhoz (large,small),meg kell adni a crossover point minden hangsugárzóhoz.Miután ez megvan akkor írja ki a hiba üzenetet?Egyébként nehézkes kicsit a beállítás,de megoldjuk.
Van még egy beállítási menü MEN220 set up menu. melyet  bypassed and the crossover-re kell állítani,valami LR-4 beállítás.

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

A frontok 3.0 m re vannak, a center 3.2m re a hatsok 1.65 re a mikrofont. A szubot addig halkitottam mig a proci tovabb nem engedett a bemeresben. Utana szepen elkezdi eloszor az orgona szeru hangokat aztan a basszus hangokat amik eleg hangosak, majd a vegen kiirja amitol a falnak megyek mar, error, no signal detected. Aaaaaaaaaaaaa

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

Vissza vettem szinte negyed hangerore. A proci xlr ekel van ossze kotve a vegfokkal. A tigger rendesen betolva. Tegnap annyit mar elertem hogy ugy kikapcsolodott a vegfok hogy a proci bekapcsolva maradt. De aztan ismet semmi.
Írják,hogy lehet a sub túl magas vagy alacsony szintre van beállítva,ezért helyes értékre kell állítani.Az első hangsugárzóktól legalább 3m-re legyen a mikrofon,és falak ne legyenek túl közel hozzá.Próbáld meg a subod hangerejét kicsit magasabb szintre állítani,és úgy próbálni újra. És valóban először neked kell megadni manuálisan a paraméterek egy részét,mint a hangsugárzók távolságát és a sub paramétereit.

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Vissza vettem szinte negyed hangerore. A proci xlr ekel van ossze kotve a vegfokkal. A tigger rendesen betolva. Tegnap annyit mar elertem hogy ugy kikapcsolodott a vegfok hogy a proci bekapcsolva maradt. De aztan ismet semmi.

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

Összekötő kábelek is jól vannak bekötve processzor-végfok között,trigger teljesen betolva?A subod hangerejét vedd vissza legalább fél hangerő állásba. 
Itt egy videó,hogy állítsd be.
https://www.youtube.com/watch?v=V8YjwPCbzWA

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

Szia.
Koszi a valaszt. Ilyen triggerel kotottem ossze a procit es a vegerositot. Igaz a hulye azert nem vagyokban vettem 700 ftert. De eddig masik procinal szepen mukodott.
Mikor a marantz procival merettem be a marantz kiirta hogy fazis hibasan vannak bekotve a hangfalak de en nem talalom a hibat. A piros a pirosba megy a fekete a feketebe a vegfokban is es a hangfalakban is. Maskepp hogy lehet meg bekotni? Szerintem hallanam is ha valami rosszul van bekotve. Vagy nem?

Összekötő kábelek is jól vannak bekötve processzor-végfok között,trigger teljesen betolva?A subod hangerejét vedd vissza legalább fél hangerő állásba. 

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Szia.
Koszi a valaszt. Ilyen triggerel kotottem ossze a procit es a vegerositot. Igaz a hulye azert nem vagyokban vettem 700 ftert. De eddig masik procinal szepen mukodott.
Mikor a marantz procival merettem be a marantz kiirta hogy fazis hibasan vannak bekotve a hangfalak de en nem talalom a hibat. A piros a pirosba megy a fekete a feketebe a vegfokban is es a hangfalakban is. Maskepp hogy lehet meg bekotni? Szerintem hallanam is ha valami rosszul van bekotve. Vagy nem?
Néha a bemérőrendszer kiírja hogy fordítva van,de azt is hogy esetleg ezt figyelmen kívűl lehet hagyni.Valamiért téved.

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szia.

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég

Hello!
Érdeklődni szereténk hogy valaki tudna e segíteni Mcintosh mx 150-es házimozi processzor beüzemelésében.
Egy Halcro végfokot szeretnék rákötni, de egyszerüen nem kapcsolja be, pedig össze kötöttem trigger kábellel. Mit kell beállítani a menüben hogy bekapcsolja a végfokot?
A másik, hogy szépen elindítottam a szoba korrekciot ami állítolag az egyik legjobb a világon. Elöször be kell állítanom hogy mekkora hangfalakat hajtok, utána hogy milyen távolságra vannak, aztán elinditja a teszthangokat. Nem értem, ezt nem a procinak kell beállítani?? Ekkor megjelenik a képernyőn hogy -10db( Now-20db. ) Ezzel mit kezdjek, ha leveszem a-20db,-10db akkor olyan hangos lesz hogy leviszi a fejem.
Na mindegy, itt el lehet menetni ezt, majd neki áll körbe mindfenféle érdekes orgona hangokat adni, majd mély basszusokat. A legvégén meg kiírja nekem hogy ERROR,  NO SIGNAL DETECTED! Vagy 20 szor végig csináltam, de már lassan a kardomba dőlők. Segitsen már valakiiii!!!!
Mit csinálok rosszul, vagy mi a baja a procinak:???
Egy gyári beállítás vissza állítása vajon jót tenne neki? De upgredelve van 151re gyárilag, az nem veszik el a factori resetnél?

Üdv: Pioneer

Üdv!
Trigger ügyben tudok válaszolni,sztereó kel belőle.

A bemérés elméletileg automatán kellene,hogy működjön,minden hangsugárzó helyesen van bekötve?

Pioneer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hello!
Érdeklődni szereténk hogy valaki tudna e segíteni Mcintosh mx 150-es házimozi processzor beüzemelésében.
Egy Halcro végfokot szeretnék rákötni, de egyszerüen nem kapcsolja be, pedig össze kötöttem trigger kábellel. Mit kell beállítani a menüben hogy bekapcsolja a végfokot?
A másik, hogy szépen elindítottam a szoba korrekciot ami állítolag az egyik legjobb a világon. Elöször be kell állítanom hogy mekkora hangfalakat hajtok, utána hogy milyen távolságra vannak, aztán elinditja a teszthangokat. Nem értem, ezt nem a procinak kell beállítani?? Ekkor megjelenik a képernyőn hogy -10db( Now-20db. ) Ezzel mit kezdjek, ha leveszem a-20db,-10db akkor olyan hangos lesz hogy leviszi a fejem.
Na mindegy, itt el lehet menetni ezt, majd neki áll körbe mindfenféle érdekes orgona hangokat adni, majd mély basszusokat. A legvégén meg kiírja nekem hogy ERROR,  NO SIGNAL DETECTED! Vagy 20 szor végig csináltam, de már lassan a kardomba dőlők. Segitsen már valakiiii!!!!
Mit csinálok rosszul, vagy mi a baja a procinak:???
Egy gyári beállítás vissza állítása vajon jót tenne neki? De upgredelve van 151re gyárilag, az nem veszik el a factori resetnél?

Üdv: Pioneer

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1430

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Monnyad Lemmy!

-szabi-
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: -szabi- »

Hi

Innen a fórumról van CAV DP288+DS28+DC28 szett, plusz W250.
Eddig Pioneer vsx 828 hajtotta, ha nem javítható akkor érdekelne, mi legyen helyette.
Eddig ez a három ami felkeltette az érdeklődésem, kiváltképp az onkyo.

üdv
szabi

-szabi-
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: -szabi- »

Sziasztok

Szeretnék egy házimozi erősítőt.
Ezeket néztem ki:
Denon AVR-X1300W
Onkyo TX-NR545
Pioneer VSX-830
Egyenlőre az onkyo felé hajlok, de érdekelne a véleményetek.
Esetleg van még valami ebben az árkategóriában amit érdemes lenne?
Köszönöm előre is.

üdv
szabi

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9753

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Felesleg az off-ban.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos