Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi erősítők, processzorok
Házimozi erősítők,processzorok
A fold hurok mintha allando bugas lenne. A CA lesz a hunyo. Terminator cimbinek volt vele hasonlo gondja. Szervizben is jart, azt hiszem nem is egy helyen. Nem tudtak megcsinalni, h elojott, hol meg nem. Aztan eladta itt a forumon olcson, termeszetesen a gondot leirva.
köszi a választ, de ez nagyon nem jó hír. Érdekes sztereó zenehallgatásnál még nem csinálta, ott nagyon tetszik a hang is,de filmnézéskor többcsatornán, hol elől ,hol hátul,és
néha éles csattanásszerü,máskor búgó,mint a gerjedés ,egy film alatt kb.3-4szer hallható ijesztően hangosan.
és csak olykor olykor csinálja, de nagyon ijesztő és független a beállitott hangerőtől.
A fold hurok mintha allando bugas lenne. A CA lesz a hunyo. Terminator cimbinek volt vele hasonlo gondja. Szervizben is jart, azt hiszem nem is egy helyen. Nem tudtak megcsinalni, h elojott, hol meg nem. Aztan eladta itt a forumon olcson, termeszetesen a gondot leirva.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Hello. az a gond, hogy rádióhallgatásnál is van csattanás. Nem lehet ,hogy valami földhurok .....?
és csak olykor olykor csinálja, de nagyon ijesztő és független a beállitott hangerőtől.
A lejátszód frekvencia tartományát ved vissza az erősítőtnek a szintjére.
Hello. az a gond, hogy rádióhallgatásnál is van csattanás. Nem lehet ,hogy valami földhurok .....?
erősitő:Cambridge Audio Azur 651 R B&W CM sorozatu hang
A lejátszód frekvencia tartományát ved vissza az erősítőtnek a szintjére.
nem, szinte ujak a készülékek és a felsőbb kategóriából,azért is nagyon aggaszt a dolog
nem, szinte ujak a készülékek és a felsőbb kategóriából,azért is nagyon aggaszt a dolog
erősitő:Cambridge Audio Azur 651 R B&W CM sorozatu hangfalak
Hát kezd el leválasztani egyesével a dolgokat, hátha kiderül, h milyen készülék okozza.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Milyen idős készülékek? Esetleg kondi kiszáradás?
Üdv.
Segitséget szeretnék kérni.A problémám, a hangfalakból néha 2-3 másodpercnyi hangos csattanó és búgó hangok jönnek ki, két-és többcsatornás filmnézés közben is.
Fogalmam sincs mi lehet az oka.A beállitások,és kábelezések szerintem rendben vannak.
Ha valaki tudna tippet adni,nagyon megköszönném.
Remélem jó topikba írtam.
Üdv.
Segitséget szeretnék kérni.A problémám, a hangfalakból néha 2-3 másodpercnyi hangos csattanó és búgó hangok jönnek ki, két-és többcsatornás filmnézés közben is.
Fogalmam sincs mi lehet az oka.A beállitások,és kábelezések szerintem rendben vannak.
Ha valaki tudna tippet adni,nagyon megköszönném.
Remélem jó topikba írtam.
Egyértelműen használt motyó kell. Ezek szerint más nincs XPA-n kívül...
Tessék ,itt egy nagyon jó vétel:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... C3%A9gfok/
Egyértelműen használt motyó kell. Ezek szerint más nincs XPA-n kívül...
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni milyen végfokok után kell nézelődnöm továbblépéshez. Jelen felállás RX-A3030-as Yami, Focal816V, CC800V, SR800V.
Egyelőre RCA IC, későbbiekben XLR csatlakozás, 5 csatorna egyben, és legalább 150W csatornánként. Ár kb. 250-300k. Zene/mozi: 60/40%
A még távolabbi terv pedig Onkyo, vagy Yamaha proci. A Focal-ok valószínűleg maradnak még.
Eddig az XPA-5-ig jutottam, nyitott vagyok az ajánlásokra.
Köszi az érdemi infókat!
Hát ennyiért sztereó végfokot sem könnyű találni, nem hogy 5 csatornásat.
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni milyen végfokok után kell nézelődnöm továbblépéshez. Jelen felállás RX-A3030-as Yami, Focal816V, CC800V, SR800V.
Egyelőre RCA IC, későbbiekben XLR csatlakozás, 5 csatorna egyben, és legalább 150W csatornánként. Ár kb. 250-300k. Zene/mozi: 60/40%
A még távolabbi terv pedig Onkyo, vagy Yamaha proci. A Focal-ok valószínűleg maradnak még.
Köszi az érdemi infókat!
Hát ennyiért sztereó végfokot sem könnyű találni, nem hogy 5 csatornásat.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Sziasztok!
Köszi az érdemi infókat!
A 250-300 a végfokra?
Gondolom használtan?
Hogyha találsz ilyen végfokot nekem is szóljál ...........
Komar Laci QUAD-os HM/sztereó megoldására kíváncsi vagyok.Igaz magában a 2db QMP jóval túlmutat a megjelölt kereten.
Montam is neki,hogy szerezzen be még egy QMP-t.Így elől lenne 3 QMP hátul meg 1 QSP.Elég egyedi megoldás lenne.Bár ismerve a QUAD-ok zenéhez való viszonyát az eredmény garantált.
Nagyobb haszna lett volna bárkinek ha kiigazítasz, hogy hol sántít a dolog, vagy miként. Így csak pazaroltál egy csomó bitet,...de lehet hogy én is
Gondolom az ár, de még ez is több infó lett volna mint lett.
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 169
- Kapcsolat:
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Amp: Primare 30.7 Amp 2: Primare 30.7 Front: MILLER & KREISLER S150 Rear: M&K Sound S150 Atmos M&K Sound MP 150
Sub: SVS 4000
Sub: SVS 4000
Sziasztok!
Köszi az érdemi infókat!
Udv,
lenne ilyen kerdesem.
Van egy Onkyo TX-SR876-osom,amin keresztul a projektor is uzemel.
Amikor inditok egy uj filmet,akkor normalisan az AVR kiirja a Displayjon,hogy "Dialog Norm..."azutan megtalalja gondolom a hagsavot,es ha Dolby Digital,akkor ra al,kiirja a Displey hogy Dolby Digital,es indul a film,keppel hangal stb..
viszont,amit eddig nem csinalt a rendszer,hogy a kivetito,ez alatt a pillanat alatt,amig az AVR kivalasztja,dekodolja es elinditja a filmet,neki al keresni a kepforrast,es egy par tized masodperc alatt vissza al a HDMI-re,es van kep is.
szerintem a problema a AVR-ben keresendo.es szerintem a HDMI panel.
valami javaslatok,hozzaszolasok,tapasztalatok e ugyben?
koszonom
Kapcsolj ki minden HDMI Controlt-t és még a képernyő kijelzést (immediate display) is így gyorsabb lesz a kézfogás és úgy tudom, hogy a viedo chip benne így inaktív is, csak átenged.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Napokig, napokkal ezelőtt ettől volt hangos a fórum. Olvass vissza picit. De lehet, hogy valakinek lesz türelme újra leírni.
Csak azt ne. Ne is add a lovat senki alá, mert a végén még újból lángra kap, ami végre valahára (sokadjára is) kihunyt. Amúgy is azt gondolom, az ő esetében szimpla HDMI handshake-ről van szól. Gyanítom, az a pár tized mp elírás, mert ennyi nem kéne, hogy zavarjon.
Udv,
lenne ilyen kerdesem.
Van egy Onkyo TX-SR876-osom,amin keresztul a projektor is uzemel.
Amikor inditok egy uj filmet,akkor normalisan az AVR kiirja a Displayjon,hogy "Dialog Norm..."azutan megtalalja gondolom a hagsavot,es ha Dolby Digital,akkor ra al,kiirja a Displey hogy Dolby Digital,es indul a film,keppel hangal stb..
viszont,amit eddig nem csinalt a rendszer,hogy a kivetito,ez alatt a pillanat alatt,amig az AVR kivalasztja,dekodolja es elinditja a filmet,neki al keresni a kepforrast,es egy par tized masodperc alatt vissza al a HDMI-re,es van kep is.
szerintem a problema a AVR-ben keresendo.es szerintem a HDMI panel.
valami javaslatok,hozzaszolasok,tapasztalatok e ugyben?
koszonom
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
- Vukkeinstein
- V.I.P.
- Értékelés: 677
Üdv! A Sony STR DB szériából melyik a legjobb hangú erősítő?
Szerintem ízlés dolga,no meg hallás és nem utolsó sorban ,hogy milyen dobozokkal akarod "összeházasítani"......stb
Amennyiben van rá lehetőséged a 1070-et és 1080-at is ajánlom egy meghallgatásra.
Köszönöm a választ!
The player's Dual HDMI Output setting will default Split A/V mode when two HDMI cables are connected. This will result in video being output via HDMI 1 OUT, and audio being output via HDMI 2 OUT. Ez az Oppo-nál így van.Gondolom hogy a 4K változatnál is így lesz.
Köszönöm a választ!