Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Nem köpködök, nem hányok epét, h már hányszor megvettem ezt a filmet. Egyszerűen a polcomon szeretném mindig tudni a kapható legpompásabb köntösben.
Tehát végre van egy működő fluxuskondenzátorom, mostantól sosem kések el sehonnan Nagyon szép kiadvány, büszkén rakom fel a polcomra a ki tudja hányadik reinkarnációt
Nagyon király!!! Gratula! A Vissza a jövőben szerintem egy olyan film amit nem lehet megunni sohasem.Nem kétszer-háromszor nézhető,hanem 50× is vagy akár többször.
Ha igazán nagy kedvenc,akkor nem is csoda,hogy minden formátumban beszerezted eddig.
Sztem sok hasonló beállítottságú nő van. Múltkor egy házibulin szóba hozta valaki, hogy nálam van külön moziszoba. Egyszerre 4 csaj kapta fel a fejét, s kérték, hogy had jöhessenek el a közeljövőben.
Az én nejem is a filmeket szereti,nem érdekli a technikai része,viszont a jó hangzásra ő is felfigyel ám,tehát szereti a tiszta zenei hangokat,film hangokat,de a masszív demo csörtetés már nem a műfaja
Abszolút nem ismeri a márkákat,meg hogy minek milyen szerepe van,csak nagyjából,pedig a 15év együttlét alatt tucatszám álltam haza mindíg más lomokkal,(a gitározás kellékeit és a sok koncertet,zajos próbákat már meg sem említem) szóval az ő fülei már edzettek ám
Szerintem mindnyájunk párja szeret filmeket nézni.A házimozizás azonban a férfiak játékszere,meg kell hagyni.
[quote name="dhcodoki" post="2041459" timestamp="1483478935"
Páromat teljesen hidegen hagyja a technikai oldal. Ő a filmekért van oda. Talán még jobban, mint én. A premierekről le is vagyok tiltva. Csak együtt nézhetjük meg. Múltkor már felhozta, hogy mutassam meg neki, hogy kell beüzemelni a rendszert. Ha távol vagyok 1-2 napot, akkor tudjon egyedül is mozizni. Tehát nyugodtan nevezhetjük házimozista nőnek.
Sztem sok hasonló beállítottságú nő van. Múltkor egy házibulin szóba hozta valaki, hogy nálam van külön moziszoba. Egyszerre 4 csaj kapta fel a fejét, s kérték, hogy had jöhessenek el a közeljövőben.
Nálunk sajna csak mozinapalli van de ha bármilyen komponenst cserélek azonnal el kell magyarázni, hogyan mükszik mert nincs nélküle élet. Pl a tv is állandóan a hifi-n keresztül megy..
"Az igazi barát szemből támad."
Nagy kedvencem a trilógia! Anno moziban láttam őket, de pénzt nem költenék rá, hogy kitegyem a polcomra.
Szerencsések vagytok, hogy a feleségeiteknek, nincsenek ilyen jellegű hobbijuk ...
Tényleg! Hány házimozista NŐ van az országban? Ha esetleg mégis lenne, ők is lelkesen vásárolják a műanyag kardokat, bábukat, kisautókat, dísz lemezeket? A férjük bele egyezésével, ők is fél évente cserélgetik a hifi komponenseket? Ezek a nők felkérik fapacit, hogy mérjen náluk visszhangot?
Vasárnap történt meg. Apósomtól kérdeztem, hogy mi a túróért iszik és dohányzik? A büszke válasz kábé az volt, hogy ő egy férfi, hát miért ne tehetné meg!
Ühümmmm ...
Mondtam neki, hogy mit szólna ahhoz, ha a felesége és a két lánya is ugyan ezt csinálná?
Először vidáman mosolygott, de amikor leesett neki ..., elkomorodott ... és nem szólt semmit.
Jaj mar a holgyeknek is vannak gyengei. Cipo, ruha, taska, utazas, stb.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Tényleg! Hány házimozista NŐ van az országban?
Ezt a hobbit több féle képen lehet űzni. Van akit a technika vonz jobban, van akit a filmek. Engem személy szerint csak addig érdekel a technikai rész, amíg érintett vagyok benne. Tehát csak azon dolgok, melyeket a jövőben esetlegesen tervezek megvalósítani. Felületesen olvasok sok minden másról is, de ezekben egyáltalán nem mélyedek el. Egyszerűen nem fog meg.
Páromat teljesen hidegen hagyja a technikai oldal. Ő a filmekért van oda. Talán még jobban, mint én. A premierekről le is vagyok tiltva. Csak együtt nézhetjük meg. Múltkor már felhozta, hogy mutassam meg neki, hogy kell beüzemelni a rendszert. Ha távol vagyok 1-2 napot, akkor tudjon egyedül is mozizni. Tehát nyugodtan nevezhetjük házimozista nőnek.
Természetesen azért, mert a sok honi tötikéző miatt beintenek a veszteségekkel küszködő filmstúdiók.
http://turizmus.com/utaztatas/hetmillia ... el-1140776
Ja, és grat. a kiadványhoz, igazán szép darab.
A Blu Ray ertekesitest nem kevernem a mozi bevetelekkel. Attol h nyereseges valami, attol meg nem fog veszteseges agat mukodtetni. Sztem szimpla uzeltemberkent te ezt erted. Azert mert valami nyereseget termel te sem tartanad a nyereseg nyakan ami veszteseg, h kevesebb maradjon a zsebedbe. Szoval jo a link, csak eppen nem ad magyarazatott h itt miert nincs. De ha te tudsz, meghallgatnam te h latod mindefele mellekvagany es egyeni nem idevago velemeny nelkul. Mert elhiszem, h hibasan gondolom, csak mondj egy masik verziot, ami tenyleg.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Szóval tőlünk fejlettebb országokban megjelent egy igazán remek kiadás. Mondjuk úgy nagyon is méltó a filmtörténelem egyik jelentős alkotásához. Nem mennék bele, vajon ott miért kapható, nálunk meg miért nem.
Természetesen azért, mert a sok honi tötikéző miatt beintenek a veszteségekkel küszködő filmstúdiók.
http://turizmus.com/utaztatas/hetmillia ... el-1140776
Ja, és grat. a kiadványhoz, igazán szép darab.
tehát megvan a magyar kiadvány, és megvettem az angolt is. Így a kettőből születik egy remek példány. Nem köpködök, nem hányok epét, h már hányszor megvettem ezt a filmet. Egyszerűen a polcomon szeretném mindig tudni a kapható legpompásabb köntösben.
Tehát végre van egy működő fluxuskondenzátorom, mostantól sosem kések el sehonnan Nagyon szép kiadvány, büszkén rakom fel a polcomra a ki tudja hányadik reinkarnációt
Nagy kedvencem a trilógia! Anno moziban láttam őket, de pénzt nem költenék rá, hogy kitegyem a polcomra.
Szerencsések vagytok, hogy a feleségeiteknek, nincsenek ilyen jellegű hobbijuk ...
Tényleg! Hány házimozista NŐ van az országban? Ha esetleg mégis lenne, ők is lelkesen vásárolják a műanyag kardokat, bábukat, kisautókat, dísz lemezeket? A férjük bele egyezésével, ők is fél évente cserélgetik a hifi komponenseket? Ezek a nők felkérik fapacit, hogy mérjen náluk visszhangot?
Vasárnap történt meg. Apósomtól kérdeztem, hogy mi a túróért iszik és dohányzik? A büszke válasz kábé az volt, hogy ő egy férfi, hát miért ne tehetné meg!
Ühümmmm ...
Mondtam neki, hogy mit szólna ahhoz, ha a felesége és a két lánya is ugyan ezt csinálná?
Először vidáman mosolygott, de amikor leesett neki ..., elkomorodott ... és nem szólt semmit.
Bár nem olcsó, de ez egy egész jó oldal a témában:
http://www.toy-palace.com/en/?___from_store=de
(hátha valaki még nem ismeri)
Ha ekkora rajongója vagy a filmnek, akkor ennek biztosan örülsz, és lehet hogy érdemes lenne beszerezned egy ilyett is: Újra gyártani kezdik a Vissza a jövőbe legendás autóját
Inkább ez érdekelne: http://collider.com/perfect-replica-of- ... capacitor/
Ha ekkora rajongója vagy a filmnek, akkor ennek biztosan örülsz, és lehet hogy érdemes lenne beszerezned egy ilyett is: Újra gyártani kezdik a Vissza a jövőbe legendás autóját
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Tervbe van még pár relikvia, szeretném még a Sports Almanac-ot, légdeszkát. Autó van már 4 darab, és élőben is láttam már, illetve tapiztam.
Mellé még egy ilyet is bekellene szerezned, és akkor egyszerre 2 dolog is meg lenne oldva:
1- a fluxuskondenzátor olcsó üzemeltetése (Non Stop energiaforrás)
2- és a szemételszállításért sem kellene ezentúl fizetned, mivel Mr.Fusion ezt is megoldaná, a fluxuskondenzátorral együtt Ők ketten igen éhes párost alkotnának
Amúgy grat a filmes relikviához pont a hétvégén adta a Filmcafe a trilógiát. Jó-párszor láttam már, de még mindig ha meglátom a TV-ben, ugyanolyan szívesen nézzem meg mint ha csak most látnám először. Számomra ez a film pont olyan mint a Magyarországi nagy többségnek a Bud-Terence filmek.
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Figyelem, a lemez ellenesek nyugalmának megzavarására alkalmas mese, illetve képanyag következik.
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy lelkes film gyűjtő. Ez a film gyűjtő igyekezett mindig beszerezni az általa kedvelt filmeket. Különösen nagy tisztelettel viseltetett a mozi szeretetét megalapozó egyik trilógia iránt. Megvásárolta VHS formátumban, aztán megvásárolta DVD formátumba, Aztán megvásárolta Blu - Ray formátumban is. A történet itt hajlik már már horror szerűvé a vásárlást teljesen elutasítók számára. Flaci, és a többiek, most hagyják abba azonnal az olvasást. Így is elég rettenetes ez a történet már. Szóval tőlünk fejlettebb országokban megjelent egy igazán remek kiadás. Mondjuk úgy nagyon is méltó a filmtörténelem egyik jelentős alkotásához. Nem mennék bele, vajon ott miért kapható, nálunk meg miért nem. Szóval nagyon fájt a fogam erre a kiadványra. Így egyetlen esélyként dupláztam, tehát megvan a magyar kiadvány, és megvettem az angolt is. Így a kettőből születik egy remek példány. Nem köpködök, nem hányok epét, h már hányszor megvettem ezt a filmet. Egyszerűen a polcomon szeretném mindig tudni a kapható legpompásabb köntösben.
Köszönet a fórumtáraknak akik segédkeztek a beszerzésben.
Később rakok fel még képeket.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1709
ne kezdjük újra
nem kezdem, folytatom egy megírt hozzászólást 3 másodperc átmásolni egy másik témába. de ígérem ez volt az utolsó.
Egy ötlet, kéretik nem fejemet venni. Kecske is jóllakik és káposzta is megmarad alapon nem lehetne az ilyen ajánlókat úgy, hogy a filmajánló témába is bekerüljön?
ne kezdjük újra
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Egy ötlet, kéretik nem fejemet venni. Kecske is jóllakik és káposzta is megmarad alapon nem lehetne az ilyen ajánlókat úgy, hogy a filmajánló témába is bekerüljön?
Olvass vissza itt pár hozzászólást.
jöjjön az idei év első filmje.
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
évkezdő bemelegítésnek tökéletes.
Most néztük meg mi is, és nekünk is tetszett!
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1709
Most, h kerek egy évet hallgattam jöjjön az idei év első filmje.
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Tim Burton munkássága számomra az inkább köszi nem kategória. Pár filmjét mégis kedvelem, egyedi emberke minden bizonnyal. A csontvázakhoz vonzódása szinte minden filmben meghatározó. Az éjsötét árnyék, Alice csodaországban, Álmosvölgy legendája, Ollokezű Edward, ezek a címek tetszettek tőle, a Támad a Mars már csak szódával. Nagyon nem vártam semmit a filmtől, talán valamikor régebben láttam a bemutatóját, nem emlékeztem semmire, max, h valami fantasy szerű. Azt kell mondjam, ugyan nem lesz kedvenc alkotásom, de jól szórakoztam a filmen. A film kellően beszippantott, már a film eleje is kellően nyomasztó, ebben nagy segítség a számomra kiemelkedő zenei aláfestés. A zene külön dicséretet érdemel, egész film alatt meghatározó. Sajnos családi mozizás volt, így be kellett érnem a szinkronnal. Első pillanatokban nem tudtam eldönteni, h egy kedves kis mese gyermekeknek, vagy valami komolyabb. Aztán ahogy haladtunk előre, egynémely jelenet eléggé horrorba hajló, így mégsem egy kedves meséről van szó. A megvalósítás, a CGI frankók, nem igazán tudnék nagyon terhelőt mondani, tisztességes iparosmunka. Színészileg rendben van az alkotás, Samuel L. J. kissé fura a gonosz szerepében, talán kicsit túl is játssza, vagy csak fura volt ilyen karaktert látni tőle. Színvilág, helyszínek tipikus tagadhatatlan Tim Burton-os. A korhatár besorolás, hát úgy látom ma már más világot élünk, én simán betettem volna 16-ra. 12 éveseknek, hát khmm, szerintem egy - kettő magára húzza a takarót néhány jelenet miatt.
10/7 évkezdő bemelegítésnek tökéletes.
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 625
Te perverz
És nem is az ,hanem az ,hogy milyen picike dobozokat kínoz vele!
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
Nálam azért egy XPA5 teszi a dolgát - tökéletes végfok (mondjuk a felsőket hajtom vele csak).
Te perverz
- leoneottiz
- V.I.P.

- Értékelés: 643
Aha...jogosan várhat el bárki tiszteletet, amíg tiszteli a másikat. Ugyanakkor a tiszteletet ki kell érdemelni, de nem úgy, ahogy te teszed!
Az, hogy ki az ifjabb...nem biztos, hogy kettőnk közül én, de ha így is van, sajnos általában elmondható, hogy nincs egyenes arány az életkor és a szellemi képesség között.
Aha...Secretman stílusában...Neki van másik száma is...Akkor gondolom, én megkérdezhettelek volna ugyancsak abban a "stílusban"...gyanítom, kitalálod, melyik számra gondoltam?!?
Nekem is van kutyám, imádom, mégsem jut eszembe, hogy emberekkel hasonlítsam össze...dehát...hál' Istennek mások vagyunk!
Osu no seishin!
Vége van az Emotiva=olcsó vmi dolognak.
Pont a másik topikban említettem a basx vonalat. Szóval nemcsak felfelé nyitnak.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
-
Csutka
Aztaa mindenit támad az Emotiva a másfél millás kategóriában is. Mendemondák keringtek már jó ideje az RMC1-ről, hát úgy tűnik megszületett.
http://www.avsforum.com/emotiva-to-debu ... -ces-2017/
Akkor ezt tovább lehet fűzni!
Érdekes és kiváló procinak tűnik!
Az árral az Emotiva is csatlakozott a többiekhez - sajnos.
Vége van az Emotiva=olcsó vmi dolognak.
Nálam azért egy XPA5 teszi a dolgát - tökéletes végfok (mondjuk a felsőket hajtom vele csak).