Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Azt gondolom, nem én, és nem Bandi fogja elhozni az armageddont, a fórum számára, még ha ezt is vizionálják a kritikusok. Szurka piszka ez most valamiért, amit magam sem értek pontosan. Mert bár mi valóban másképp csináljuk picit, de nem akad konkurencia, sem követő évek óta. Az, h kicsit részletesebben foglalkozunk a dolgokkal jobbára ránk jellemző. Ha tömeges szétzilálást gerjesztenénk még rosszul is érezném magam. Így csak annyi, mint mikor felfújuk a rágógumit aztán következmény nélkül kipukkad. Páran felkapják a fejüket a pukkanásra aztán haladunk tovább. Remélem holnap lesz időm megnézni valami filmet, ígérem írok róla itt. 

Nem úgy értettem azért. Illetve szerintem senki nem akart neked ezzel rosszat.
Talán most úgy érzed,de inkább csak a kihegyesedett szabályokat hozták fel ezzel,hogy ne ide írd a véleményed a filmekről.
Egyébként én is megérdemelnék egy körmöst,mert mostanában lepörgött néhány film,igaz az is mind késő este, de napközben meg alig jutott időm írni.Sőt az elmúlt két hétben fórumozni sem nagyon.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Nem azt mondom ,hogy mindenki inkább írja ezentúl a filmajánlóit,véleményeit a saját mozis topikjában, sőt ne így tegyen,de szerintem ha "eltekintünk" Tonyka és Bandi "megszokásaitól" jobb,mintha elveszítenénk még ezt a két aktív és fontos személyt is a fórumról.

Azt gondolom, nem én, és nem Bandi fogja elhozni az armageddont, a fórum számára, még ha ezt is vizionálják a kritikusok. Szurka piszka ez most valamiért, amit magam sem értek pontosan. Mert bár mi valóban másképp csináljuk picit, de nem akad konkurencia, sem követő évek óta. Az, h kicsit részletesebben foglalkozunk a dolgokkal jobbára ránk jellemző. Ha tömeges szétzilálást gerjesztenénk még rosszul is érezném magam. Így csak annyi, mint mikor felfújjuk a rágógumit aztán következmény nélkül kipukkad. Páran felkapják a fejüket a pukkanásra aztán haladunk tovább. Remélem holnap lesz időm megnézni valami filmet, ígérem írok róla itt. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

emberek, hallgassatok inkább egy kis zenét, vagy nézzetek meg egy jó filmet.

Bezony   Ráadásul az év vége is itt van! Legyen inkább jókedv és mosoly, sok sörrel,pezsgővel,vagy aki amit szeret ,zacskós tej holland kakaóval ,roppanós virslivel, kenyér domójával,akár kitérgyepesedett szerdzsó taccsini melegítőben," piacos sports" papucsban ,fotelban ülve,ahogy a legkényelmesebb az se baj, csak egészség legyen!!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Annak idején mikor elindult a filmajánló topik ,a cél az volt, hogy a saját mozis topikokban ne keveredjenek össze a témák,illetve az ,hogy amikor a moziszoba tulajoknál nem történik valamilyen újítás, akkor is életben tartsuk a házimozi blokkot a fórumon.Emlékszem Bandinak is jeleztem,hogy a toplistáit akár írhatná oda is.
Ő azonban ragaszkodott a saját mozis topikjában való megosztáshoz,ahogy Tonyka is.Engem ez nem zavart abszolút, ahogy ma sem,de szerintem a legtöbb fórumozót sem zavarja,mégis kényelmesen gördül a téma naponta itt,azóta is.
Nem gondolom,hogy ez élesen szabályokba ütköző és pl moderátor lévén nekem tennem kellene emiatt lépéseket.

A filmajánlós topik pedig szerintem nem lett laposabb emiatt,mert mióta létezik,látható a megtekintések számából ,hogy azért olvasott és szívesen látogatott topikok közé tartozik.

2014 27 nov 

Népszerű  3.854 Válasz

163.247 Megtekintés
Az pedig,hogy egy fórumon mennyire tematikusan alakulnak a topikok, mindnyájunkon múlik, lehetetlen 100%-ig tökéletes fórumot összehozni,majd azt a végtelenségig ugyanúgy karbantartani, ízig-vérig csak az adott témával foglalkozva,az adott helyen pengére kihegyezve,majd mindennap "lomtalanítva" sterilen tartani azt.

Részben igazat adok fish-nek is, tetszik,hogy vannak akik pozitívan közelítenek meg apró változásokat,hogy tényleg el kell fogadni,változnak az idők is,(Nem kell már iskolaköpeny,anélkül is lehet tanulni az iskolában.)

Sokunknak van saját mozis topik,mégsem tudunk napi ,vagy heti szinten oda írni.Kényszerből nem is kell ,de ez még nem jelenti a fórum végét.
Ha valaki a saját mozis topikjában ír a megnézett filmekről véleményt, még nem ütközik a szabályokba.Persze lehet különc megítélésű,mert nem az adott helyre ír,maximum ennek hiányában nem aktív a topikja.
Melyik a jobb?Ettől még tovább robog és  olvasható a filmajánló rész.
Közel sem olyan horderejű "kavarodásról" van szó,hogy pl meghírdet valaki egy házimozi erősítőt az apróban a megjelenítők között.

Emlékszem akkoriban ragaszkodtam ahhoz,illetve még néhány fórumtárs is,hogy a házimozi blokkban csevegjünk már inkább a filmekről,mivel többször volt hogy épp téma híján abszolút nulla volt a látogatottság napokig a házimozi részen és azt gondoltam ha üresek a mozis topikok,akkor is legyen aktivitás itt. Ez a frissítés meg is hozta azt a változást amire számítottam.Szóval szerintem megérte.

Nem azt mondom ,hogy mindenki inkább írja ezentúl a filmajánlóit,véleményeit a saját mozis topikjában, sőt ne így tegyen,de szerintem ha "eltekintünk" Tonyka és Bandi "megszokásaitól" jobb,mintha elveszítenénk még ezt a két aktív és fontos személyt is a fórumról.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6164

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

1 konkrétan te idióta vagy
2. mondjuk AVX  Béla egyszer törölt engem egy vita hevében, de majd nézd vissza mikor még te egy halvány gondolat voltál mi páran itt már fórumoztunk, így talán sokkal jobban meg tudom ítélni na inkább átlátom, hogy nem ez a jó irány.

De ha neked ez tetsz
Majd ne felejtsd el kihúzni a fejed tonyka hátsójából

Még mielőtt komolyabban elszabadulnának a dolgok:kissé finomabban ha lehet! (Ez nem csak Lacy-nak szól, attól függetlenül, hogy most épp az ő posztjára válaszolok!)
Egyébként én mindkét oldalnak igazat adok:tényleg jobb lenne a tematikus topikokat szaporítani, de ezzel szemben ahogy Tonyka is írja:a szabályzat szerint viheti a topikját ahogy eddig vitte-ezért valószínűleg így is marad.
emberek, hallgassatok inkább egy kis zenét, vagy nézzetek meg egy jó filmet.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 780

Hozzászólás Szerző: lacy »

Ezt visszautasítom, Csutkával volt már csörténk, nem is egy. És leírtam lacy a ti időtökben is volt vaj a fületek mögött, szóval kár úgy lefesteni a múltat mintha maga lett volna a szent tökély. 
Figy nem én kezdtem ez a csutka fiú vádolt meg hogy ez visszavágás a vitánk miatt...
volt egyáltalán vitánk?

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Ezt visszautasítom, Csutkával volt már csörténk, nem is egy. És leírtam lacy a ti időtökben is volt vaj a fületek mögött, szóval kár úgy lefesteni a múltat mintha maga lett volna a szent tökély. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

lacy
V.I.P.
V.I.P.

Visszaolvastam pár hozzászólást.
Volt egy kis afférod Tonykával és most ez a visszavágás.

1 konkrétan te idióta vagy
2. mondjuk AVX  Béla egyszer törölt engem egy vita hevében, de majd nézd vissza mikor még te egy halvány gondolat voltál mi páran itt már fórumoztunk, így talán sokkal jobban meg tudom ítélni na inkább átlátom, hogy nem ez a jó irány.

De ha neked ez tetsz

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

94000 megtekintés van még kérdés?  
Ez számomra azt jelenti hogy jó amit csinál mert érdekli az embereket.
Az ő dolga eldönteni hogy ezt hogy valósítja meg.
Akinek ez nem szimpatikus az csinálja jobban.

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

Akik most "szembe mentek" Tonkyával, azok ugyan ügyesen érvelnek, de számomra az alap gondolatuk érthetetlen. Ennek a topicnak a címe önmagáért beszél, különösen felhívnám a figyelmet az utolsó két szóra: tapasztalatai, agymenései.

A fórum szabályzata - az adminok kijavítanak, ha tévedek - nem tartalmaz olyan rendelkezést, hogy egy önmaga számára fenntartott topicban megkötéssel írhatna bármiről....és itt a hangsúly valóban a bármin van. Ugyanis én úgy gondolom, hogy ha nem valamelyik rendszer komponensel összefüggésben tesz közzé valamit, hanem pl. egy filmes élményét írja meg, az ugyanúgy segítséget nyújthat azoknak, akik még nem látták az adott művet, mint azoknak is, akik mondjuk épp a megvásárlásán morfondíroznak.

Az, hogy a filmes topicba kéne írnia, mert annak hanyatlik az olvasottsága, azért furcsa, mert ez olyan, mintha a könyvesboltok tüntetésbe kezdenének azért, hogy az online forgalmazókat szűntessék be, mert mióta azok léteznek, azóta egyre kevesebb ember látogatja őket. Tonyka szuverenitásába tartozik egyebek mellett az is, hogy látogatja-e egyáltalán az avx.hu-t, ha igen, megoszt-e ott bármit, mint ahogy az is, hogy azt a saját oldalán kívánja-e megtenni, vagy sem.

Arról nem is beszélve, hogy - most szerintem nagyvonalú leszek - benne van a legtöbb érdemi hozzászólással rendelkező húsz fórumozó között, ezek után bárkinek a nyelvét, akarom mondani a billentyűzetét köszörülni rajta, nemhogy elegánsnak nem nevezhető, de nem is igazságos és szerintem mielőtt az érintettek megköveznék őt, azért arra kíváncsi vagyok, hogy ők mondjuk a filmes topicba hány alkalommal közöltek hasonlóan nívós, hasznos kritikát, mint akár Tonyka, akár Bandi.

Mindezt azért akartam leírni, mert 1. ez a nyílt támadás számomra olyan, mint amikor a nagyfőnök a kisfőnököt a beosztottai jelenlétében hordja le a sárga földig, pedig azt megtehette volna zárt ajtók mögött is (privátban nyugodtan le lehetett volna ezt levelezni és akkor közvetlenül megtudhatták volna, hogy a topicgazdának észrevételükkel kapcsolatban mi az álláspontja) 2. nem szeretnék egy, a fórum számára a kifejezetten értékes emberek közé sorolható tagot elveszteni. 
Osu no seishin!

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Mostanság inkább azon gondolkodom, hogy írok egy tanulságos összefoglalót az elmúlt 2-3 évről, képekkel megtűzdelve. Elvégre elkészültnek érzem a szobát. Egyedül az atmos az, ami nem hagyja ezt megtenni.
Már csak azért is lenne jó, mert nálam is volt pár csata, s most ott bűzölög a sok szemét. Kérdés mennyire lenne rá igény... 

Szerintem simán ki lehet tárni a kapukat és akár az emberi oldalt is be lehet mutatni nálad.
Attól még le fogom írni azt is, hogy az Emotiva végfokot cserélned kellene.  

Egy idő után elfogy a szakmai mondanivaló, de olvasó meg akadna.
Ha nincs írás, nincs olvasó és nincs fórum sem.
Persze SZVSZ.

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

Hozzászólás Szerző: paler »

Kérdés mennyire lenne rá igény... 
Engem érdekelne egy jól megírt konklúzió a bejárt útról.

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Én mondjuk örülnék, ha a topikodban nem csak azt írnád le, hogy feltettem egy akusztikai elemet a falra és az milyen jó + grafikonokkal is ábrázolom (ezt utána Fapacival megbeszéled a topikban), hanem a gondolataidat, agymenésedet, élményeidet is.

Csak érdeklődő olvasóként írom.

Mostanság inkább azon gondolkodom, hogy írok egy tanulságos összefoglalót az elmúlt 2-3 évről, képekkel megtűzdelve. Elvégre elkészültnek érzem a szobát. Egyedül az atmos az, ami nem hagyja ezt megtenni.
Már csak azért is lenne jó, mert nálam is volt pár csata, s most ott bűzölög a sok szemét. Kérdés mennyire lenne rá igény... 

Csutka

Bocs, hogy belekotyogok, de...
Tonyka tényleg jó írásaid vannak filmes téren is. Ha az mind a filmes topikba menne, emelnéd a színvonalát. Sőt lehet mások is kedvet kapnának az íráshoz, s ezzel megfordulna a lejtmenet. Ha Bandi is csatlakozna, akkor meg tuti szárnyra kapna a dolog.
Amúgy azt csinálsz amit akarsz, nekem mindegy.
Csak belekotyogtam mert...

Én mondjuk örülnék, ha a topikodban nem csak azt írnád le, hogy feltettem egy akusztikai elemet a falra és az milyen jó + grafikonokkal is ábrázolom (ezt utána Fapacival megbeszéled a topikban), hanem a gondolataidat, agymenésedet, élményeidet is.

Csak érdeklődő olvasóként írom.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Tonyka tényleg jó írásaid vannak filmes téren is. Ha az mind a filmes topikba menne, emelnéd a színvonalát. Sőt lehet mások is kedvet kapnának az íráshoz, s ezzel megfordulna a lejtmenet. Ha Bandi is csatlakozna, akkor meg tuti szárnyra kapna a dolog.

Visszanéztem jó pár lapot a filmajánlóba, ott is elég aktív vagyok, aktívabb, mint a kritizálók. Persze egyszerűbb lenne semmit sem csinálni, akkor nem lenne támadási felület. Jobban belegondolva tévedek, akkor is lenne.

Csutka

Hát azt gondolom, hogy te baromira nem érted, hogy miről szól ez az egész, mi az hogy fórum (kérdezz- felelek) és amúgy honnan veszed hogy ha valaki ír és az épp nem hülyeség? mert hogy a kontroll az az lenne ha az egész fórum olvas(hat)ná, de akit nem érdekel pl a házimozi, az ide jószerével be sem néz.
Tehát hol lenne a kontroll a hülyeség ellen?
Persze mielőtt bárki félreértené, nem azt akarom mondani, hogy tonyka hülyeségeket ír, csak példaképpen arra, hogy miért nem jó pl. emiatt is a "saját" agymenéses topic.

Visszaolvastam pár hozzászólást.
Volt egy kis afférod Tonykával és most ez a visszavágás.

Csutka

Ne klikkesedjél jó!
Hol marad a kohézió?
Én olvastam ,olvasom és fogom is! Bi-bi-bííííí!

Ez a beszéd!

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

lacy
V.I.P.
V.I.P.

Komolyan, azon kattogni, hogy Tonyka mit ír a topikjába? 
Nem értem, hogy ez miért ekkora probléma!
Szerintem a szerveren elfér és nem ez fogja szétzilálni az AVX Fórumot!
Nem értem az indokokat sem és valahogy nagyon kicsinyes dolognak tűnik ez a támadás.

Inkább örülnétek, hogy ír valamit és nem hülyeségeket.

Szerintem - HAJRÁ! 
Csak így tovább!

Hát azt gondolom, hogy te baromira nem érted, hogy miről szól ez az egész, mi az hogy fórum (kérdezz- felelek) és amúgy honnan veszed hogy ha valaki ír és az épp nem hülyeség? mert hogy a kontroll az az lenne ha az egész fórum olvas(hat)ná, de akit nem érdekel pl a házimozi, az ide jószerével be sem néz.
Tehát hol lenne a kontroll a hülyeség ellen?
Persze mielőtt bárki félreértené, nem azt akarom mondani, hogy tonyka hülyeségeket ír, csak példaképpen arra, hogy miért nem jó pl. emiatt is a "saját" agymenéses topic.

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 616

Hozzászólás Szerző: Morph »

Nem értem az indokokat sem és valahogy nagyon kicsinyes dolognak tűnik ez a támadás.

Szerintem - HAJRÁ! 
Csak így tovább!

Ne klikkesedjél jó!
Hol marad a kohézió?
Én olvastam ,olvasom és fogom is! Bi-bi-bííííí!
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

Csutka

Szerintem - HAJRÁ! 
Csak így tovább!

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

No akkor, furcsa, h most találtok ezzel be, elég régóta hasonló módon működik a topikom. Nem igazán szoktam új készülékeket berakni az Emotiva kivétel az érdekeltségem miatt. Mint ahogy bármi egyéb amit kedvelek. Érthetetlen számomra az oltás olyanoktól akik pl. jó helyre, de odaböfögnek két mondatot, " láttam ezt is láttam azt is sz&r volt" aztán tipli, ez határozottan építi a fórumot, fantasztikus tematika. Vagy azok akik javarészt hallgatnak, aztán elpuffantanak egy két bölcsességet. Viszont a kritizálásban nagy ászok, meg az ész osztásban. Sokan a régi időkön keseregtek, hát had mutassak egy két villantást a híresen nagy tematikából. Lehet igaz, és most kis klikkek vannak, de a régi időkben 1 klikk volt, akik irányítottak uralkodtak az egész fórumon. A mai napig élénken emlékszem az első időkre amikor a fórumra keveredtem. Örültem, h végre egy szuper hely ahol ugyanazzal foglalkoznak amit én szeretek. Persze süldő voltam, alig értetem valamit abból amiről sokszor magas röptű társalgás ment, Azt persze rögtön ki lehetett szúrni ki az állandó hangadó, ki kinek a cimborája. Többször előfordult, h kérdeztem, gyakorlatilag átlátszó voltam, a kérdésemet kikerülve ment a magasröptű poénkodás a tegnap benőtt a lábkörmöm szintű poén hegyeken keresztül. Amiről akár oldalakon át aztán kontráztak a régi kemény mag tagjai. A kérdés meg szépen elsüllyedt a baromkodás közt. Akkoriban úgy érezte az ember, pár hozzászólással, h sokkal kevesebb a kemény magnál. És valahol így is volt, nagyon sokszor ügyet sem vettettek a betévedőkre. Szakmaibb volt? Biztos. Sok általam a mai napig nagyra becsült tag tette hozzá a nem kis tudását. De, h tökéletes lett volna? Arra azt kell mondjam közel sem. Persze az akkori család szétszéledt a nagy bummnál. Onnantól kezdve már semmi nem volt ugyanolyan mint a régi szép időkben, mármint a kemény mag idejében. Az AV fórum már csak részben kapott a " családból " No meg ha már AV fórum akkor ott is hasonlóan üzemelt a topikom. Ameddig a vezetésnek nincs kifogása ellene addig továbbra is így fog. Aki nem akar böngészni itt az ne böngésszen. Arról nem beszélve, h a többi topikban is képviseltettem magam azt hiszem. Ez a keresés is túl van misztifikálva, ha valaki valamit célzottan beír a keresőbe, akkor tök mindegy, h a topikomba leli meg amit keres, vagy a filmajánlóba. Ráadásnak kérdéses pl, h mennyire van haszna szűksége a fórumnak pl. a 2007-es csevejekre. Rengeteg felesleges használhatatlan információt görgetünk, ki érdekel ma már mondjuk a DVD, vagy a CD, vagy ezeréves dolgok amiknek ma már amúgy semmi haszna. Szép ábránd, h egy fórumot katonás rendben szeretnétek tartani de soha nem ment, eztán sem fog. A topikomat továbbra is úgy szeretném vezetni ahogy idáig, ha erre nem lesz mód akkor passzolok. Mint ahogy Borro oldalán is tettem. Ebben a kérdésben nem egyezett a véleményünk, így nem lett ott topikom. Ha időt energiát szánok rá, akkor szeretném úgy ahogy én jól érzem magam benne. Sajnálom ha ez nem egyezik mások elképzeléseivel. 

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

Hozzászólás Szerző: Fish »

értem  miről beszéltek, viszont a külön topikokra is igény van nem is kevés.. változik a világ.. és ami régen marha jó volt ,na az ma már nem biztos ,hogy a jó út.. én sem tudom mi a jó megoldás.. de persze nem is nekem kell eldönteni ezt...
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

lacy
V.I.P.
V.I.P.

sztem meg bőven elfér... a többibe alig írogatunk(tok) ha már ide sem lehet amit szeretne az ember, akkor megy a levesbe az egész.. értem miről beszéltek ,de ha oda nem akar írni és ide sem lehet akkor lehet sehova sem fog, és így értékes embereket veszíthet  a fórum ,de persze ez egy saját vélemény.. van pár morgós "öregember" akiknek semmi sem tetszik.. de ezt is meg lehet szokni    Peace!
ismét fapacival kell egyet értenem..
A fórum alapeleme a tematizálás, ami nem személyek tematizálása, hanem témák dolgok kérdések köre.
Ha nekem állandóan ide kellene írnom, - meg a többi "saját" topicba, hogy megtudjam egyes személyek véleményét egy adott témában, hát komolyan mondom ez agyrém.
Tegyek fel kérdést 6-8 topicban mert ahelyett, hogy a témához illő topicban kérdeznék, személyekhez kell írni, mert különben nem lesz a tőlük általam várt mérvadó válasz?
És akkor hol a többi, aki esetleg fél év múlva tart ugyanitt, és nem is fogja tudni, hogy az általa is érdekelt kérdésre a válasz Tonyka vagy fisch vagy mitttomén kiknek a saját topicjában keresendő valamikor régebben két ételrecept és 3 készülékajánló között

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10965
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

... ha oda nem akar írni ...  van pár morgós "öregember" akiknek semmi sem tetszik.
Hogy ki számít morgósnak, az erősen relatív. Volt valaha egy jól működő tematikus rendszer, amivel senkinek nem volt baja. A beszélgetések nem emberekről, hanem készülékekről, technikákról szóltak. Bármelyikbe beleolvastál, hamar képbe kerültél. Aztán egy valaki kapott egy saját topikot, a többi jött utána, a tematikus topikok meg kiürültek. Régebben volt egy nagy fórum nagy csapattal, most van sok kicsi fórum "egyéniségekkel".

Lezárt

Vissza: “Házimozi”