Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bandi Mozifalodája
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1030
Bandi Mozifalodája
Bandi akitol vettem a vegfokomat ma egy olyan szekrennyel rendelkezett amire rogton mondtam, hogy ha eladja szoljon mert ilyen kell nekem. Szinben is pont harmonizal a butoraimmal. Mondta ok es egyebkent pont elado de egy asztalos keszitette neki sajat rendelesre...2200GBP kb 800-850eFt szoval hidd el van piaca.
Mikor meghallottam kicsit elhultem az artol...
Bandi Mozifalodája
Bandi!
Én a helyedben erőteljesen elgondolkoznék, hogy ebből az építgetős mókából komoly pénzeket kasszáljak.
Óriási tévedésben vagy, ha azt hiszed ilyeneket mindenki csak úgy megtud építeni magának.
Én speciel nagyon nem, no nem azért mert balfék vagyok, csak pont az a generáció akinek a faterja gyerekkorában inkább kivett mindent a kezedből, és megcsinálta maga, ahelyett, hogy átadta volna a tapasztalatait. Ezért mi beültünk a számítógép elé, és ma már kis túlzással feltörjük a NASA rendszerét is.
Ennek köszönhetően se kedv, se türelem, se megfelelő tudás nincs a kezünkben ebben a témában.
Megnéztem az asztalkád teljes építési folyamatát, és a kábelezést is látva, úgy kb 3 tevét, és az asszonyt is neked adnám érte.
Marhára irigylem az olyan embereket, akik csettintenek egyet és ilyeneket alkotnak.
Szóval, egy pillanatra se szerénykedj, ez bizony profi munka, amit ha én egy bolt oldalán meglátnék, gondolkodás nélkül megvenném.
Ohh, Köszönöm .
Én hasonlókkal foglalkoznék amúgy, ötleteim lennének - de a gyakorlat hiányzik.
Pontosan abból a generációból származunk, Édesapámnak nincs lehetetlen megoldandó barkács feladat, roppant ügyes ember, csak a tanítási és "bizalmi" adottságai hiányosak.
Sajnos ez tart a mai napig is nálunk hieararchia szinten is, műhelyek, garázsok, én meg barkácsolhattam a lakásban .
Teljesen első projekt volt tőlem ilyen idősen, nálam csak a logikai alapok (szögek, számítások) voltak adottak, az első tipli sűlyesztésemet inkább nem is dokumentáltam amit elkövettem az elején .
A tavaszi projekt, az például nyers fa megoldásokat fog tartalmazni, ismeretlen terület lesz, az ötletek már megvannak.
Markenting szempontból én nem vagyok jól használható ilyen téren.Főleg itt a fórum életben a kábeleknél, nemrég a HTPC rovatnál és szerintem hasonlót is a "3 teve" faktor juttatás fejében csinálnék mint eddig.
Szívesen segítek bárkinek bármiben ha tudok.
Való igaz, hogy Bandi frankón összerakta ezt az állványt! Nekem is tetszik.
Azonban tudnod kell,hogy ha valaki nem ebben utazik (bútorlapszabászatnál dolgozik, netán családtagja rokona melózik ilyen helyen) akkor egy-egy rendelés leadása után sokszor irreálisan hosszú időt kell várni.
Ennek oka a sok megrendelés, elúszás,határidők betartása ,ritkán anyag (szín/minta) hiány stb.. Szóval nem olyan egyszerű az ahogyan látszik.
És akkor azt is meg kell említeni,hogy sok cég nemcsak az igényre leszabott mennyiségű bútorlapot fizetteti ki, hanem a maradékot is a táblából, ami már neked éppen nem kellene.
Persze az is elfér, ha van hely és egy következő melóhoz jó lehet, de nem biztos hogy pl színben,mintában épp az kell majd valakinek.
Az tuti hogy ha magadnak akarsz valamit nem tűnik annyira megoldhatatlannak,bonyolultnak,pontos méret és igényes ,átgondolt terv alapján megoldható, de kell szerszám hozzá és kézügyesség,türelem is,illetve nem árt egy másik ember is ,pl nagyobb állvány összerakásnál, ha nincs helyed ,eszközeid és teljesen sík felületed egy ilyen meló készre szereléséhez.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy bevállani határidőkre ilyen melókat nem egyszerű,mert figyelembe kell venni a fentieket ,hogy nem egy emberen múlik ám minden.
Hát igen, elő kell készülni normálisan. Az már félig jó ha tudod mit akarsz milyen méretekkel, színben, stb.
Az apróságokon lehet elcsúszni, a banális hülyeségeken; bútorláb, fogantyú, apró kiegészítők, etc...
Lapszabászatnál már nincs visszaút, addig kell keresni ameddig van olyan ahol vágott m2 ár van, és le kell fixálni a vállalást, aztán már csak a munka része van.
Én amúgy többet rajzoltam, jártam boltokba mint csavaroztam, ezért lett 2 hónap .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
Bandi Mozifalodája
Tudom, hogy nem az én topikom, de gondoltam megosztom én is az általam tervezettt és épített TV állványt. (Bandi talán nem haragszik meg )
A házimozi még gyerekcipőben jár, és a tv állványt is tervezem elmozdítani, hogy a hangfalak ne legyenek annyira sarokba beszorulva. Ehhez elősször az asztali számítógépet kell száműzni a nappaliból.
Mivel a kábelezést is folyamatosan fejlesztem így még nincsenek szépen elrendzve.
Tehát még semmi sem végleges Még a tervek sem
A gyári tv állványok nagyon drágák. Akinek van lehetősége töredékéből meg tudja építeni. Az enyém kb 80...90eFt ből jött ki a felső polcokkal együtt.
Nekem nagyon tetszenek a fimar mobili megoldásai: http://www.fimarmobili.com/mobili_porta_tv.html
Valamint a middle atlantic kihúzható rack megoldásai is: http://www.middleatlantic.com/products/ ... racks.aspx
Persze horror áron vannak.
Bocsi a mobilos képekért.
Soha ne kérj elnézést ha bárminemű képanyagot felraksz akárhova a fórumra a témában. Hasonlónak mindenki örül .
Ez így van, kialakulnak az igények, meg ahogy látom nálad a hely sem végtelen, és csak szinte 1 megoldás marad.
Az nem szerencsés dolog ha még nincsenek fix tervek, én ezért szenvedtem másfél évig mert mindig variáltam valamin.
Érdekes ez a nyitható TV álfal, van benne logika. Csak döntsd el hogy Xbox vagy PS, mert felborul a világbéke .
Jók a linkek a Fimar-al még nem is találkoztam (amúgy ezeket valahogy gyűjteni kéne lehet, már ránézésre sok ötletet lehet meríteni).
De mondok egy "csúnyát"; itt is szinte csak a dizájnt és az ötleteket veszi meg az ember. Inkább nem szeretném tudni mennyi a pezzi egy-egy nappali összeállításnál .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Bandi Mozifalodája
Elmúlt karácsony,valamit ígértél
Ha már itt tartunk boldog új évet!
El ám, de ugye nem ígértem semmit . Szeretném folytatni, mint több másik dolgot majd, ha lesz re lehetőségem....
Még van ugye 7-8 óra, de megelőlegezek egy BUÉK-et neked már most .
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Bandi Mozifalodája
Óriási tévedésben vagy, ha azt hiszed ilyeneket mindenki csak úgy megtud építeni magának.
Való igaz, hogy Bandi frankón összerakta ezt az állványt! Nekem is tetszik.
Azonban tudnod kell,hogy ha valaki nem ebben utazik (bútorlapszabászatnál dolgozik, netán családtagja rokona melózik ilyen helyen) akkor egy-egy rendelés leadása után sokszor irreálisan hosszú időt kell várni.
Ennek oka a sok megrendelés, elúszás,határidők betartása ,ritkán anyag (szín/minta) hiány stb.. Szóval nem olyan egyszerű az ahogyan látszik.
És akkor azt is meg kell említeni,hogy sok cég nemcsak az igényre leszabott mennyiségű bútorlapot fizetteti ki, hanem a maradékot is a táblából, ami már neked éppen nem kellene.
Persze az is elfér, ha van hely és egy következő melóhoz jó lehet, de nem biztos hogy pl színben,mintában épp az kell majd valakinek.
Az tuti hogy ha magadnak akarsz valamit nem tűnik annyira megoldhatatlannak,bonyolultnak,pontos méret és igényes ,átgondolt terv alapján megoldható, de kell szerszám hozzá és kézügyesség,türelem is,illetve nem árt egy másik ember is ,pl nagyobb állvány összerakásnál, ha nincs helyed ,eszközeid és teljesen sík felületed egy ilyen meló készre szereléséhez.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy bevállani határidőkre ilyen melókat nem egyszerű,mert figyelembe kell venni a fentieket ,hogy nem egy emberen múlik ám minden.
Bandi Mozifalodája
Bandi!
Én a helyedben erőteljesen elgondolkoznék, hogy ebből az építgetős mókából komoly pénzeket kasszáljak.
Én speciel nagyon nem, no nem azért mert balfék vagyok, csak pont az a generáció akinek a faterja gyerekkorában inkább kivett mindent a kezedből, és megcsinálta maga, ahelyett, hogy átadta volna a tapasztalatait. Ezért mi beültünk a számítógép elé, és ma már kis túlzással feltörjük a NASA rendszerét is.
Ennek köszönhetően se kedv, se türelem, se megfelelő tudás nincs a kezünkben ebben a témában.
Megnéztem az asztalkád teljes építési folyamatát, és a kábelezést is látva, úgy kb 3 tevét, és az asszonyt is neked adnám érte.
Marhára irigylem az olyan embereket, akik csettintenek egyet és ilyeneket alkotnak.
Szóval, egy pillanatra se szerénykedj, ez bizony profi munka, amit ha én egy bolt oldalán meglátnék, gondolkodás nélkül megvenném.
Kár érte, kiváló ügynök volt...
Kép: Panasonic P42G30E
AVR: Sony STR-DA5300ES
Médialejátszó: Mede8er MED600X3D
Hangsugárzók - Front: Dali Zensor 7 / Center: Dali Zensor Vokal / Surround: Dali Zensor 1 / Sub: Dynavoice Thunder T-12
Kábelek: Kép->AVR: AQ Cinnamon; AVR->Mede8er: AQ Chocolate
Hangfalkábelek: Front és Center: AQ Rocket 44; Surround: AQ X2...loading; SUB: Audioquest Boxer
Táp: Valhalla, Fapaci T3
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." - Bruce Lee
Hangsugárzók - Front: Dali Zensor 7 / Center: Dali Zensor Vokal / Surround: Dali Zensor 1 / Sub: Dynavoice Thunder T-12
Hangfalkábelek: Front és Center: AQ Rocket 44; Surround: AQ X2...loading; SUB: Audioquest Boxer
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." - Bruce Lee
Bandi Mozifalodája
Tudom, hogy nem az én topikom, de gondoltam megosztom én is az általam tervezettt és épített TV állványt. (Bandi talán nem haragszik meg )
A házimozi még gyerekcipőben jár, és a tv állványt is tervezem elmozdítani, hogy a hangfalak ne legyenek annyira sarokba beszorulva. Ehhez elősször az asztali számítógépet kell száműzni a nappaliból.
Mivel a kábelezést is folyamatosan fejlesztem így még nincsenek szépen elrendzve.
Tehát még semmi sem végleges Még a tervek sem
A gyári tv állványok nagyon drágák. Akinek van lehetősége töredékéből meg tudja építeni. Az enyém kb 80...90eFt ből jött ki a felső polcokkal együtt.
Nekem nagyon tetszenek a fimar mobili megoldásai: http://www.fimarmobili.com/mobili_porta_tv.html
Valamint a middle atlantic kihúzható rack megoldásai is: http://www.middleatlantic.com/products/ ... racks.aspx
Persze horror áron vannak.
Bocsi a mobilos képekért.
Marantz Sr-5008, MA Mr6, MA RX Centre, MA RSFX, MA RXW-12, MEDE8ER.
Van itt még más is: Diy DoZ (ClassA 2x15W), Diy NVCSN Hibrid (2x200W).
Bandi Mozifalodája
Elmúlt karácsony,valamit ígértél
Ha már itt tartunk boldog új évet!
Bandi Mozifalodája
Pontosan egy ilyen "médiaállványszekrénybútor" kombót keresek már ezer éve, de sehol semmilyen üzlet nem árul ilyet.
Gondolom ez is egyedi gyártású. Nagyon szép.
Sajnos nem nagyon árulnak, vagy borzalmasan drágán (Spectral és tsi). De igazából egy idő és ezalatt kialakult funkcionális igények után a konfekciódarabok sem lehetnek megfelelőek, és marad a házibarkács .
Paler, már visszalinkelte a folyamat elejét, igen egyedi, saját, és sok titok nem maradt a topicban a folyamatról. És Köszönöm.
Ha már megvannak az igények, forma, elhelyezések, szín, stb... , akkor már nem olyan bonyolult logikusan megtervezni és papírra vetni, majd lerendelni a dolgokat, az építés része meg külön szuper móka .
Bandi Mozifalodája
Pontosan egy ilyen "médiaállványszekrénybútor" kombót keresek már ezer éve, de sehol semmilyen üzlet nem árul ilyet.
Még hogy mennyire "egyedi" gyártású is...ha kicsit visszalapozol a topikjába láthatod/olvashatod is a gyártás folyamatát.
Azt hiszem valahol itt kezdődik a tégedet érdeklő része a dolognak
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Bandi Mozifalodája
Kár érte, kiváló ügynök volt...
Bandi Mozifalodája
Minden Kedves avx.hu Olvasónak és Családjának, Boldog, Békés és Szeretetteljes Karácsonyt & Ünnepeket Kívánok! karácsony 2
Bandi Mozifalodája
Leszoktál róla, hogy a cinema terítéket megoszd, bőven lenne restanciád!
Van egy kevés igen , lenné még pár más is dolog mellettük. Lassan végzek a szokásos Karácsonyi felkészüléssel és talán több időm marad a fórumra is.
- Firekiller
- V.I.P.
- Értékelés: 352
Bandi Mozifalodája
Leszoktál róla, hogy a cinema terítéket megoszd, bőven lenne restanciád!
- komarfamily
- V.I.P.
Bandi Mozifalodája
Igen valoban nem egyszeru addig amig az ember meg nem allapodik es folyamatosan valtozik az elektronika. Ezert is nem feccoltem tobb energiat meg a hifi szekreny kerdesenek.
Mint irtam vettem egy ISOL8-t amin angol csatik vannak ezert szerintem marad az angol csatis felallas foleg, hogy ha valtok is eleg less cask a fo tapkabelt cserelni.
Jol latod, hogy nem a vince szol mert eppen a quad sztereo vegfokot hasznalom es valoban az en koromban mar oda kell figyelni az emelesre
Bandi Mozifalodája
Nagyon jo lett Bandi! Mar kivancsi vagyok milyen eloben! Azt a peldas rendet szeretnem en is mint ami nalad van mert ez a kabelrengeteg mar beteges...
Köszi. Élőben is várlak majd offkorsz ha hazajössz.
Jók ezek a fajta képek, én imádom ezeket is nézegetni, sok mindent elárul. Szerintem nálad is lenne pár madzag aki már egy ideje csak statiszta a dzsungelben és csak kellemetlenkedik : ).
Én lassan fixálódok, lassan végzek a tápkábeles tesztelgetéssel és megy be a helyére az állvány. Képet nem merek felrakni a belsejéről mert megdobáltok valamivel a végén ,
úgy cserélgettem 3-4 féle IC-t meg 6-7 féle tápkábelt hogy folyamatosan semmit nem kellett lökdösni ide -oda.
Azért nálad lehetne pár dologgal foglalkozni két-három oppo és marantz proci beszerzése közt;
Azokat a "pofás" hármas elosztókat alapból ki kéne dobálni, és nézni egy jobb alap hatost-hetest + még egyet ami lehet szűrt is. És eldönteni hogy EU villásdugókat használj mindenhova, kivéve az elosztó elejénél ugye.
Tudom, hogy valami hasonló allűrökkel küzdesz most is, de ezt is érdemes lenne elkezdeni, főleg ha a következő állomáson már az is kellene eleve majd.
De jó lenne már megállapodnod erősítő ügyben is mert látni hogy épp nem a vincent dolgozik a frontokkal. Nem kell egyfolytában dugdosgatni, a te korodban már erre is figyelni kell majd lassan .
Ráadásul ez nem csak a rend miatt fontos.
Van, aki még a padlótól is szépen elválasztja a kábeleket.
Az talán elfogadható, hogy ez az "összevisszaság" a hangminőségre is negatív hatással van.
Nálam is hasonló a helyzet sajnos...
Azt kell mondjam lehet nem véletlenül, én nyitottabban álltam eddig is a hifis világnak ehhez a kérdéseihez, mosolygok persze én is hasonló "felfoghatatlan" hülyeségen, de idővel egyre kevésbé.
Az utolsó mondtatok egyikét komolyan is gondoltam, a rendszerszintű változásokat ami összhatásra vonatkozik, 1070+1075 csere 1095-re, vagy a 1095 + "apró" változtatások, nagyságrendekben.
Kivettem az apró változtatásokból egy teszt erejéig a double biwire front kábelezést simára, hogy ott e volt az ugrás, de csak részben.
Én sem tudok mire gondolni, és a maradék földönfutó kilátszó kábelezésre probléma nélkül fogok csinálni egy kis kábelvezető pontom hidat a hangfalkábeleknek, + szub szekciónak is.
Ezen azért mosolyogtam volna és max esztétika miatt láttam volna értelmét, most már nem csak esztétikában látok benne lehetőséget. És gond nélkül fogok rá energiát, meg amiből nincsen sok nálam - pénzt is fordítani rá majd.
És még nagyon sokunknál.
De a szoba pazar lett!
Az állvány kivitelezése is profi, de nekem a "vászondoboz" és a maszkolás tetszik legjobban.
, eltelt majd 2 hónap, 1 még nem esett a fejemre , 2 meglepően még az átlag ismerősök is látják hasznát + a a fehérnép is.
De soha többé nem szeretnék felszerelni felszerelni még hasonlót se , de a megoldás "filléres" és baromi hasznos.
- fodesz
- V.I.P.
Bandi Mozifalodája
Az talán elfogadható, hogy ez az "összevisszaság" a hangminőségre is negatív hatással van.
Nálam is hasonló a helyzet mint Lacinál,csak kevésbé olyan gubancos.
Érdekes kérdés ez ,hogy mennyire van hatással a hangminőségre. Mert ugye a nagy hifi guruk még a padlótól is felemelik és kábeltartókon futtatják a vezetékeket a minél jobb hangminőség érdekében.
Szerintem ahogy a képen is láthatjuk ez akkor rossz ha pl a szobában úgy van elhelyezve az egész állvány,hogy belépve belátni mögé és az eléggé trehány nézve azt,hogy komoly értékű eszközök figyelnek az állványon.Jobb ilyenkor oldalról zártabb megoldás a tárolónak,hogy ezeket eltakarja.
- Deadpool
- V.I.P.
- Értékelés: 459
- Kapcsolat:
Bandi Mozifalodája
Nálam is hasonló a helyzet sajnos...És még nagyon sokunknál.
De a szoba pazar lett!
Az állvány kivitelezése is profi, de nekem a "vászondoboz" és a maszkolás tetszik legjobban.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
Bandi Mozifalodája
Nagyon jo lett Bandi! Mar kivancsi vagyok milyen eloben! Azt a peldas rendet szeretnem en is mint ami nalad van mert ez a kabelrengeteg mar beteges...
Ráadásul ez nem csak a rend miatt fontos.
Van, aki még a padlótól is szépen elválasztja a kábeleket.
- komarfamily
- V.I.P.
Bandi Mozifalodája
Bandi Mozifalodája
Úgy emlékszem mikor nem volt még Neural:X a standard módot használtam 0 dsp level-el. Le kellett venni, mert visszhangzott nagyon.
Igen ott a reverb fel van tekerve rendesen, de a standard az speciál a standard nálam pont presence nélkül van és nem használja. Csak a klasszik 5.0 + SB trükközést engedi.
Nálam a Drama és Spectacle mód maradt csak talpon a kavalkádból.
De kíváncsi lennék a Neural X -re is, meg a Dolbynak is lett valami hasonló új valamije arra is.
Bandi Mozifalodája
Úgy emlékszem mikor nem volt még Neural:X a standard módot használtam 0 dsp level-el. Le kellett venni, mert visszhangzott nagyon.
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Bandi Mozifalodája
Front Presence tapasztalatokhoz.
FP nálam a sorozatoknál (ill. gyakorlatilag TV forrás esetén) használatos.
Yamaha RX-V3900 -en Movie Adventure DSP programmal, bekapcsolt Cinema DSP 3D módnál
a beszéd hangok jól értelmezhetően a TV képből, középmagasságból (mondjuk, hogy az arcból ) jönnek 'Dialouge Lift' 4 beállítással.
Center a TV alatt helyezkedik el, ha nincs bekapcsolva ez a mód akkor simán a centerből jön a dialógus.
Persze ha nem lenne FP hangsugárzó észre se venné az ember, ez olyan finom hangolás szerű fícsőr! Most már hiányolnám ha nem lenne...
Moziban nem használok (ha a forrás engedi) DSP módot, minden STRAIGH-re van állítva és szóljon a nyers valóság
Más:
B A N D I
Lenyűgözőt varázsoltál!! GRATULA !!!
....a vagány zokniért kaptál egy plusz pontot :DDDDD
Hajrá Kispest! ;-)
Hajrá Vecsés . Lenyűgöződve is thx.
Nálam a Neo6, Theatre:Drama, dsplvl1, lift:1, és a többi még alakul, lett használatban. Már egész jól alakul, a core sávok is használhatják nálam.
Tegnap épp magyar szinkronnal volt kötelező nézni a mozit, Zsákfos és gazdája kalandjainak harmadik részét, és hát a mű/stúdiós párbeszédeknél jobban érzi a rendszer mit is kéne csinálnia .
Bandi, nézegettem a képeid és mintha jobban néznének ki a frontok ha fel van rakva mindkét védőrács.
Vagyis értem úgy,hogy vagy csupaszon a király, vagy ha az alsó és felső is a helyén van mint a képen.
Múltkor sógoromék jöttel el hozzánk Dunántúlról kicsi gyerkőccel,emiatt két napig fel voltak rakva a grillek mindenhol és fura volt a látvány de mégis tetszettek. Eddig a dobozukban voltak fóliában érintetlenül.
Pedig hát élből gyűlölni kellene mint tudjuk.
Olyan egységes és letisztult a látvány. Lehet csak a megszokás miatt van,hogy állandóan láthatóak a hangszórók és kicsit újít ha felkerülnek.
A te esetedben nekem tetszetősek! Pedig gondolom csak a kép miatt kerültek fel.
Hozzáteszem még,gyönyörűek ezek a Jamo-k!!
Nálam a mindennapokban mindig fent vannak, teszteknél és direktebb vizslatásnál kerülnek le csak. Picit megfogják a hangot a magas/közepeknél, ezért kerültek akkor is le.
Szépnek szépek védőselyem nélkül, de nekem zavarja a szemem minden hasonló tarka-barka és mindenféle geometriai elem mintás akármi a mindennapokban.
Ahhoz nekem nagyon szépnek kell lennie egy hangdoboznak , hogy önfeletten meztelenkedjenek előttem .
Biztosan van olyan hangsugárzó ami "csupaszon" is esztétikus, de a nagy többségre ez nem jellemző. Ezért nem veszem le én sem ...
Nekem is voltak JAMO-k. Anno a Satsistemben volt egy általános nézet róluk: "Ha szép bútort szeretnél a szobába csináltatni, akkor érdemes volna a JAMO-hoz fordulni, de ha jó hangú hangsugárzót szeretnél ... "!
és akkor most következzenek, a kutyulik a nagyvilágból;
Bandi Mozifalodája
szépek ezek a Jamo-k
A képek olyan jók lettek, hogy úgy ahogy vannak (zoknistól, papucsostól) mehetnének is egy hifi újság címlapjára!
- fodesz
- V.I.P.
Bandi Mozifalodája
Biztosan van olyan hangsugárzó ami "csupaszon" is esztétikus, de a nagy többségre ez nem jellemző. Ezért nem veszem le én sem ...
Nekem is voltak JAMO-k. Anno a Satsistemben volt egy általános nézet róluk: "Ha szép bútort szeretnél a szobába csináltatni, akkor érdemes volna a JAMO-hoz fordulni, de ha jó hangú hangsugárzót szeretnél ... "!
Nem azt mondom,hogy hagyja rajta a grilleket csak így képen nagyon jól néznek ki ha a helyükön vannak.
Egyébként nekem csupaszon is szépek ezek a Jamo-k