Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Segítség,kezdő vagyok!

Demonarm
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Demonarm »

Hú, itt hiányos tudás van. Meg fogja azt hajtani bármelyik Onkyo. Inkább írd meg mi a típusa a hangsugárzóknak.
US blaster 4007:-Front 200watt rms 4-8ohm 40hz-22khz 92db
                          -center és a két hátsó 150watt rms 4-8ohm 60hz-22khz 89db

Demonarm

Segítség,kezdő vagyok!

Na de hol itt a kérdés?
Szia! Van nekem 5.0-ás hangfalrendszerem ami 200watt rms 4-8ohm, és szeretnék venni hozzá 7.1 erősítőt, ami elegendő lenne hozzá. Ami érdekel elsősorban Onkyo, csak sajnos még nem nincs tapasztalatom erősítők terén.Mekkora erősítőt vegyek ami megtudja hajtani a hangfalaimat? (xx watt) Melyik vagy milyen erősítőt ajánlanál nekem? (ami elsősorban érdekel:Onkyo). Max 100e Ft-ig. PC game + film amire kellenne.

Demonarm

Segítség,kezdő vagyok!

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni házimozi erősítő vásárlásban, és 1-2 kérdésemre választ kapni tapasztalt embertől.

Köszönöm

kopaszbarack
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 70

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: kopaszbarack »

Üdv mindenkinek!
Rögtön elnézést is kérnék a hozzá nem értésemért, ha hülyeségeket beszélek.
Szóval érdekelne olcsó 5.1 aktív szett, vagy soundbar vagy tulajdon képpen fogalmam sincs. Amire és ahova használnám az egy ˝relaxszoba˝ masszázsággyal. Régen mikor még gyerekcipőben járt a térhatású hang, abban az időben hallgattam zenét Dolby Pro Logik-ban, majd a technika fejlődésével jött a D.Digital.... Ez lehet bizarnak hangzik, de az én igényeimnek és zenei izlésemnek nagyon is megfelelt és rengeteg kellemes élményben részesített. Főleg elektronikus, illetve hangszeres de lassú, relax zene amit fogyasztottam ezen formában. Volt pár erősítő és hangfal rendszerem, de idővel, ebben a rohanó világban már nem tudtam időt szakítani rá. El is lett adogatva mindenem és nem is építenék már nagy rendszert.
Ezért gondoltam kis, aktív rendszerre.
Szerintetek, ˝zenei˝,dinamikus kis hangerőn is szépen szóló szatelit, mikró, makró(tudom, hogy csodát nem lehet várni ilyen kis dobozkáktól) 5.1 rendszert keressek, vagy nem olyan rég itt az apróban olvastam, hogy meglepő, de a soundbaroknak is érezhető, élvezhető a tere.
A telepítése is rengeteg kérdőjelet képez ugyanis a plafonra tenném a centert és a frontokat, a masszázságy alá a hátteret és a mélynyomót. Van eserleg valaki aki próbált már így ki rendszert?
Tudom, sok a sötét folt az agymenésemben, de miért ne. Ti biztosan okosabban álltok ehhez, ezért szívesen fogadnám tanácsaitokat.
Köszönöm élőre is válaszokat.
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1426

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

sima mezei Dolby Digital 5.1 448kbps ill. 640kbps anyagokon szerintek ugyanúgy kijön egy nagy vas tudásfölénye (hangban) ? Én szinte csak sorozatokat fogok nézni leendő mozierősítőmmel Netflix-ről ill. wirágboltból.Igen. Tapasztaltam is. 720p mkv szinkron 384 kbit/sec (DVD), s majd leájultam a fotelből.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Amíg nem voltak HD hangok addig is kijöttek a különbségek. Így van!

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Dorian »

sima mezei Dolby Digital 5.1 448kbps ill. 640kbps anyagokon szerintek ugyanúgy kijön egy nagy vas tudásfölénye (hangban) ? Én szinte csak sorozatokat fogok nézni leendő mozierősítőmmel Netflix-ről ill. wirágboltból.
Természetesen kijön a különbség, de ugyanakkor természetesen nem ugyanannyira
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Roli80
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 131

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Roli80 »

sima mezei Dolby Digital 5.1 448kbps ill. 640kbps anyagokon szerintek ugyanúgy kijön egy nagy vas tudásfölénye (hangban) ? Én szinte csak sorozatokat fogok nézni leendő mozierősítőmmel Netflix-ről ill. wirágboltból.  
Amíg nem voltak HD hangok addig is kijöttek a különbségek.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

sima mezei Dolby Digital 5.1 448kbps ill. 640kbps anyagokon szerintek ugyanúgy kijön egy nagy vas tudásfölénye (hangban) ? Én szinte csak sorozatokat fogok nézni leendő mozierősítőmmel Netflix-ről ill. wirágboltból.  
Sztem igen. 

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: -KP- »

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Nem csalódtam a hangjában mert sajnos meg sem érkezett,ugyanis elutaltam a pénzt és nem postázta átvert az eladó.(inkább gyüjtöttem volna Popcorn A500 Pro-ra) kezdhetem a gyüjtést az elejétől
Sajnálom. Remélem megoldja a rendőrség!

Vendég

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Musical Fidelity M1 dac remélem nem fogok csalódni a hangjában,itt veszem a fórumon.
Az A500 Pro lehet,hogy jobb választás,de aMF-M1-re már megvan a kess.

Nem csalódtam a hangjában mert sajnos meg sem érkezett,ugyanis elutaltam a pénzt és nem postázta átvert az eladó.(inkább gyüjtöttem volna Popcorn A500 Pro-ra) kezdhetem a gyüjtést az elejétől

Vendég

Segítség,kezdő vagyok!

Hát a Win 7-en ott van ahol lennie kell. A bal sarokban a fájl fül alatt.

Tényleg .Sok év szívás után, ennyire egyszerű. Már mindenféle programmal próbáltam.
Köszi!!

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Felíratott letöltöttem.
Megnyitom jegyzettömbbel ,de ott nincs Ansi sem mentés másként. Nekem Win 10 van.

Hát a Win 7-en ott van ahol lennie kell. A bal sarokban a fájl fül alatt.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Vendég

Segítség,kezdő vagyok!

Felirat - jegyzetömb - mentés másként - Ansi - ok Így oldom meg az Ő - Ű betű hiányát is.Felíratott letöltöttem.
Megnyitom jegyzettömbbel ,de ott nincs Ansi sem mentés másként. Nekem Win 10 van.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Néha ilyen felírat típussal találkozom, amit az Oppo így kezel: Azt mondta, hogy üzenetet küldd a többi gyereknek
Erre van valami megoldás?

Felirat - jegyzetömb - mentés másként - Ansi - ok Így oldom meg az Ő - Ű betű hiányát is. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Vendég

Segítség,kezdő vagyok!

Néha ilyen felírat típussal találkozom, amit az Oppo így kezel: Azt mondta, hogy üzenetet küldd a többi gyereknek

Erre van valami megoldás?

Vendég

Segítség,kezdő vagyok!

Valamit javíthat, bár erősen függ attól, hogy milyen lesz az a dac.. Meg akkor még számolj + 1 digit és 1 tápkábellel.

Ha már mindenképpen médialejátszó - lehet jobban járnál az A500 Pro-val és ahhoz beszerezni egy analóg tápegységet (mondjuk Hydrasound). 

Musical Fidelity M1 dac remélem nem fogok csalódni a hangjában,itt veszem a fórumon.
Az A500 Pro lehet,hogy jobb választás,de aMF-M1-re már megvan a kess.

Töki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 627

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Töki »

Tudom,hogy lehetne jobb forrásom is,kényelmi szempontból választottam a médialejátszót.
Tervbe van véve egy külső dac vétele,gondolom sokat javíthat a hangon.

Valamit javíthat, bár erősen függ attól, hogy milyen lesz az a dac.. Meg akkor még számolj + 1 digit és 1 tápkábellel.

Ha már mindenképpen médialejátszó - lehet jobban járnál az A500 Pro-val és ahhoz beszerezni egy analóg tápegységet (mondjuk Hydrasound). 
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum

Vendég

Segítség,kezdő vagyok!

Bocs, nem fikázni akarok, de az A-410 analóg kimenete mintha kicsit kilógna lefelé ebből a láncból. Minimum az A500 Pro volna méltó hozzá, feltéve, hogy mindenképp egy médialejátszóval kell megoldani a forrást.
Tudom,hogy lehetne jobb forrásom is,kényelmi szempontból választottam a médialejátszót.
Tervbe van véve egy külső dac vétele,gondolom sokat javíthat a hangon.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3245
Kapcsolat:

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: alto »

Popcorn A 410 médialejátszó,Nelson Pass A oszt előfok létrás potméter ellenállásokból kirakva,Hibrid monoblokk A-B oszt kapcsolás 30w és 1kw-os trafó és 25 kg db-ja,Focal Spectral 908,Microsoft tuning tápegység,Kimber 8tc hangfalfábel,Kimber pbj összekötő.

Bocs, nem fikázni akarok, de az A-410 analóg kimenete mintha kicsit kilógna lefelé ebből a láncból. Minimum az A500 Pro volna méltó hozzá, feltéve, hogy mindenképp egy médialejátszóval kell megoldani a forrást.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

NeoEx

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: NeoEx »

Sziasztok,

Szeretnék tanácsot kérni. Nem vagyok túlzottan járatos hifi témákban, eddig egy Genius 5.1-es rendszert használtam, azonban most lecserélni tervezem és valamilyen komolyabb hangzás felé szeretnék haladni. Nagyon szimpatizálok az ELAC Debut B6 polcsugárzó párossal, mindenhol szuperlatívuszokban beszélnek róla. Ez egy sima banándugós csatis hangfal, nekem pedig nincs erősítőm, és őszintén szólva nem is szereték most egy batár erősítőt vásárolni mellé. Szükségem lenne valamilyen kisebb dobozra, ami képes a banándugós hangfalakat hajtani, tud többféle bemenetet kezelni, pl. egy vagy több jack bemenet a telefonos zenehallgatásra és PC-hez, ha képes lenne bluetooth-on fogadni zenét az nem kritérium de nagy pozitívum lenne, ha SPDIF, optikai audio bemenet lenne rajta az szintén nagy plusz lenne. Valami kicsi, kompakt dolog lenne az igazi, szerintetek létezik-e ilyen, esetleg tudnátok javasolni valamit?

Nagyon köszi előre is!

Vendég

Segítség,kezdő vagyok!

Már most látszik,hogy valami igényes dolog készül.Elárulod miket látunk a képen,és a dobozokban?
Popcorn A 410 médialejátszó,Nelson Pass A oszt előfok létrás potméter ellenállásokból kirakva,Hibrid monoblokk A-B oszt kapcsolás 30w és 1kw-os trafó és 25 kg db-ja,Focal Spectral 908,Microsoft tuning tápegység,Kimber 8tc hangfalfábel,Kimber pbj összekötő.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9339

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Szünet? Az mi? Nah! Psszzzz! Egyébként jogos, de mentségemre legyen, hogy a reggeli kv előtt még nem vagyok magamnál...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Csutka

Segítség,kezdő vagyok!

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Off- Hogy szünet nincs, az egy dolog. (Az az iskolában van) És a szóköz?

Admin írta, hogy szünet - akkor az szünet és kész!

Komolyan! Kit érdekel a helyesírás???
A tartalom, vagy a mögöttes tartalom sokkal durvább és sok esetben nevetséges!
Ezekre a kis szurkálódásokra szerintem semmi szükség.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”