Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

Én az új Dirac-os Arcamokra lennék már kíváncsi, de sajnos (számomra) még sokáig megfizethetetlen kategória lesz.
Jaj arra én is :-)

Tamoo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 686

Hozzászólás Szerző: Tamoo »

Én az új Dirac-os Arcamokra lennék már kíváncsi, de sajnos (számomra) még sokáig megfizethetetlen kategória lesz. 
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Jaj, Te kis Te. A Pure-t is még meg kell lelnem valahol, lehet az a megoldás. De most engedelmetekkel megyek keresek egy kis pénzt

Keress, de találj is!!
Utána vegyél belőle jó kis HDMI kábeleket!

Írd meg azért, hogy a pure direct-tel milyen lett!

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

De most engedelmetekkel megyek keresek egy kis pénzt

Keress nekem is!
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Csutka

Így van, köszi. Nem a médialejátszó képével van/volt gond. Egyértelmű, hogy belenyúl az erősítő a képbe. Ez azonnal feltűnt. De miért?
A kábelcsere meg kamu volt, mert tudtam, hogy ajánlani fogjátok. Változatlanul tartom a véleményem, és elvetem a HDMI kábel képre való, bármilyen minőségi (fény, kontraszt stb.) hatását.
Na mindegy, majd a hétvégén piszkálom.

Szerintem valahogy egy 2-es is átmegy - azért.
Belenyúl a Pio és kijavítja 1-re.

Roli80
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Roli80 »

Nem is kell javítani (rontani) a natív képet, ha az BD remux vagy ISO.
Nem hát! Ezért nálam ki van kapcsolva mindenféle "képjavító". Az ilyen dinamikus írisz és társai csak zavartak. A BD képe alapból éles nem kell túlélesíteni. A DVD képét meg elmossa.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Szerintem erre csak az a megoldás, hogy visszateszel egy jó lejátszót mi két HDMI-s. Sajnos ezek az olcsó nulla alkatrésszel szerelt m. lejátszók ilyenek. Semmi képjavító funkció. A vetítőm kalibrálásakor direkt ezért kértem a srácot, hogy a szoftvert lemez alapon hozza, ne pendrive-on.

Nem is kell javítani (rontani) a natív képet, ha az BD remux vagy ISO.
Ebben az esetben egyértelműen az erősítő (minőségi) hibája, ha nem tudja változatlanul átengedni magán a képet.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Csutka

Az azért érdekes, hogy Te aki nem hisz a 0 és1-ek közti különbségben az lát változást.

Vakartam a fejem az biztos. Nagyon sok felesleges ökör sallang van. De ami zavar az az, hogy át kell küldenem rajta a képet, (mert m. lejátszó van most, egy Hdmi-vel), és más kép jön ki rajta. Színtelen, a lényeg hogy más. A kábel cseréken túl vagyok. A kalibrált képem baxhatom, és nem találtam beállítást, hogy ne nyúljon bele.
Ha van tipp jöhet.

Döbbenet!  
De hát nem lehet különbség!

Az LX85/LX86 szériát sokan visszalépésnek érezték az LX83 után.
Az LX87/88/89 már megint más.

Próbáld meg Pure Direkt módban hallgatni!
Az EQ-val itt el lehet játszani és el lehet veszni a beállításokban rendesen. 
Pure Direct és hagy szóljon! tetszeni fog úgy!

Roli80
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Roli80 »

Vakartam a fejem az biztos. Nagyon sok felesleges ökör sallang van. De ami zavar az az, hogy át kell küldenem rajta a képet, (mert m. lejátszó van most, egy Hdmi-vel), és más kép jön ki rajta. Színtelen, a lényeg hogy más. A kábel cseréken túl vagyok. A kalibrált képem baxhatom, és nem találtam beállítást, hogy ne nyúljon bele.
Ha van tipp jöhet.

Szerintem erre csak az a megoldás, hogy visszateszel egy jó lejátszót mi két HDMI-s. Sajnos ezek az olcsó nulla alkatrésszel szerelt m. lejátszók ilyenek. Semmi képjavító funkció. A vetítőm kalibrálásakor direkt ezért kértem a srácot, hogy a szoftvert lemez alapon hozza, ne pendrive-on.

Az azért érdekes, hogy Te aki nem hisz a 0 és1-ek közti különbségben az lát változást.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mindig ez a demagóg duma. Senki nem mondott az Anthem tulajok közül még csak hasonlót sem. De, az, hogy ha valaki mást mond mint te, az mindig egy nagyképű, sok esetben fővárosi bunkó, aki lenézi a szegény vidékieket, az kicsit uncsi már.
A múltkori beszólásoddal sem volt semmi baj, viccként tekintettem rá. Aztán jött kapásból dunkel haverod és már duzzogó ovisként állított be, a vicces beszólásodra meg tényként tekintett. Mikor meg kiderült, hogy semmi alapja, azóta meg megy a kussolás.
Úgyhogy nem kellene ez az álszent, kisemberek Robin Hood-ja szerep, akit mindig bántanak, fikáznak, de ezzel egyidőben irigyelnek is a csúnya gazdagok
Ovis vagy Cutler...de abból is a kiscsoport.Jól írod,a mit írsz,csak pont Te vagy a demagóg és pont te vagy az aki sértődik..jah és ha nem írok az nem azért mert kussolok,hanem tűrtöztetem magam,lassan megtanulom,hozzád képest kisiskolás módjára,el kell engednem dolgokat,mert nincs mit tenni,nem lehet mit tenni.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1485

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Nyugi nem csak neked Akinek nem Anthemje van az nem is ember
Múltkor de jól esett nekik odaszólni és van aki fel is szívta, pedig csak viccnek szántam
Mondjuk van egy pár ismerősöm a High end-ezik és primare meg a tököm tudja mivel tolják, azok meg semmibe nem nézik.
Mindig ez a demagóg duma. Senki nem mondott az Anthem tulajok közül még csak hasonlót sem. De, az, hogy ha valaki mást mond mint te, az mindig egy nagyképű, sok esetben fővárosi bunkó, aki lenézi a szegény vidékieket, az kicsit uncsi már.A múltkori beszólásoddal sem volt semmi baj, viccként tekintettem rá. Aztán jött kapásból dunkel haverod és már duzzogó ovisként állított be, a vicces beszólásodra meg tényként tekintett. Mikor meg kiderült, hogy semmi alapja, azóta meg megy a kussolás.
Úgyhogy nem kellene ez az álszent, kisemberek Robin Hood-ja szerep, akit mindig bántanak, fikáznak, de ezzel egyidőben irigyelnek is a csúnya gazdagok

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Túlárazott sok gép. De nekem szimpibb még mindig egy régebbi kissebb tudású, de szívvel-lélekkel készült óriásgép, mint ezek a műanyag minden sz@rt tudó, jellegtelen vasak. Még ha jól is szólnak, valahogy részemről egy vállrándítás csak.
Ez a Pio ami itt van, egy okoskodó törpe

Hát a pájó minden menüpontját pontosan kiismerni elég jó mulatság. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Primare valahogy nagyon elakadt a fejlesztésekben mostanában.
Na meg egy ligával feljebb 1,5 milla alap 7.1.

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2107

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Most az Anthem a mindent verő, mindenek felett álló itt? Mert ez jön le a fórumból mostanság
Legalábbis nékem.

Nyugi nem csak neked Akinek nem Anthemje van az nem is ember
Múltkor de jól esett nekik odaszólni és van aki fel is szívta, pedig csak viccnek szántam
Mondjuk van egy pár ismerősöm a High end-ezik és primare meg a tököm tudja mivel tolják, azok meg semmibe nem nézik.
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 832

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Neki.
Pszt!
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 832

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Tudom, azért írtam. Neki nem tetszik. A legjobb tesztalanyok. Jártam már úgy, hogy a film felénél mondta, valami nem jó. Mondom, hogy mi nem jó? Szerintem semmi gond. Aztán sunyiban viszzadugtam a balos frontkábelt másnap, mert ki volt esve.

Az enyém, a konyhából (szinte egy légtér) megmondja, ha változás történt. Amikor leült és meghallgatta a mostani frontjaimat, azt mondta: Ez olyan jól szól, ha eladom 2 hónapig nem lesz s..x.   
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Most az Anthem a mindent verő, mindenek felett álló itt? Mert ez jön le a fórumból mostanság
Legalábbis nékem.

Más.
Én meg majd írok egy Denon AVC-A1XV vs. Pioneer SC-LX86 párharcról.
Csak még várom a centerem. De az asszony első benyomása a Pióról, hogy mű a hangja.
Szerintem meg tök jó. De még nem állítottam semmit rajta.

Az asszonynak hinni kell, mert Ő nem azt akarja hallani amit elképzelt, hanem csak elmondja, mit hall. Néha fáj, de ez van...

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Legalábbis nékem.
Nekem meg az a véleményem, hogy sok fórumos szerint pont nem így van

Cutler
Beköltözött
Beköltözött

Így van, ettől függetlenül a végeredmény nem kétséges egy percet sem.

Az a megérzésem, hogy az Anthem megbukik a vizsgán.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

. Ez érdekes lesz,bár nem egy árkategória a kettő!
Így van, ettől függetlenül a végeredmény nem kétséges egy percet sem. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Kedves Fórumtársak

A mai napon volt szerencsém kölcsön kapni kipróbálás céljából nem kis fenevad A/V erősítőt egy Anthem MRX 1120-at melyet saját Yamaha RX-A 3040-el szeretnék szemben állítani. 

Beüzemelés kalibrálás megtörtént tesztelés folyamatban.

Akit érdekel saját szubjektív véleményem péntek este olvashattok róla.

Üdv: Krisztián

Jó időtöltés lesz!Kíváncsian várom a véleményed!

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Kedves Fórumtársak

A mai napon volt szerencsém kölcsön kapni kipróbálás céljából nem kis fenevad A/V erősítőt egy Anthem MRX 1120-at melyet saját Yamaha RX-A 3040-el szeretnék szemben állítani.

. Ez érdekes lesz,bár nem egy árkategória a kettő!

csacsumicsa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: csacsumicsa »

Kedves Fórumtársak

Vicarious2
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Hozzászólás Szerző: Vicarious2 »

Onkyo tulajok!
Mai dátummal kiadtak sok Onkyohoz firmware frissítést, úgynézem a DTS-X miatt nagyrészt...

Marantz Cinema 40
Focal Aria 906+S900
SVS SB-4000
Audioquest NRG2, Pangea AC14SE MK2, Taga PF-1000, Oehlbach NF214 SUB
QED XT40, Inakustik Silver
LG 70 UM7450PLA, Epson EW-TH5210

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Bár, h a pre out menjen ahhoz be kell kapcsolni
Szerintem Te a MULTI CH-ra gondoltál, mert azt menüben kellett aktiválni! A 807-en nincs olyan! 
Ezen pl. van MULTI CH: 

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”