Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Sziasztok!
Cambridge Audio 751r hm erősítőm van.Van valamilyen rejtett menüje ennek a gépnek??A problémám,hogy ha filmet nézek pl netflix -ről ,eléggé fel kell (10-12)hangosítanom,hogy mozis élmény legyen.Mindezt egy 25nm-es nappalibam.Ha játszok ps4-en ,az sokkal hangosabb és a tv nézés is..
Segítségeteket előre is köszi.

És mondjuk a PS4 és egs klasszikus old lemez? Lehet a Netflix a hunyó, és nem a vas. Én inkább ezt sejtenem. Nem hinnem h a forras le van halkitva.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

melczeradam
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 44

Hozzászólás Szerző: melczeradam »

Sziasztok!
Cambridge Audio 751r hm erősítőm van.Van valamilyen rejtett menüje ennek a gépnek??A problémám,hogy ha filmet nézek pl netflix -ről ,eléggé fel kell (10-12)hangosítanom,hogy mozis élmény legyen.Mindezt egy 25nm-es nappalibam.Ha játszok ps4-en ,az sokkal hangosabb és a tv nézés is..
Segítségeteket előre is köszi.

mocsi24
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 17

Hozzászólás Szerző: mocsi24 »

Sziasztok!
Arcam AVR-400-as erősítőben nem tudom az internet rádiót működésbe hozni. DHCP kikapcsoltam. Természetesen a routerrel összekötöttem. A könyvében semmi hasznos információt nem találtam. Tudnátok segíteni?
Köszi!

melczeradam
Fórumlakó
Fórumlakó

hdmi meg digit coaxon is!!!Akkor a beltérik szarok úgy,ahigy vannak...

profenslot
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: profenslot »

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy egy Yamaha rx-v661 erősítő digitális jelen (DSP bypass) "zúg" (olyasmi mintha hálózati zaj lenne csak nagyon hangos) , analog bypass-en pedig szép tiszta a hang, esetleg van valakinek ötlete mi lehet a gond?
Válaszokat előre is köszönöm!

dpeti1970
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 125

Hozzászólás Szerző: dpeti1970 »

hdmi meg digit coaxon is!!!

dpeti1970
Fórumlakó
Fórumlakó

Nekem  a kaon ugyanezt  csinálja!!!

melczeradam
Fórumlakó
Fórumlakó

Caonmedia co 1000 beltéri???Nem,ez egy Sagem,de szerintem ugyan olyan fos...Van egy coax digit kimenete,úgy próbálom rákötni a hangot hátha...

dpeti1970
Fórumlakó
Fórumlakó

Caonmedia  co 1000    beltéri???

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3412
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Az ki van kapcsolva ..Az erősítő másik hdmi bemenetére kötve a beltérit is kipróbáltam és ott is csinálja..Csak a beltérinél..

Akkor kösd össze optikai vagy koax digitális kábellel is, és képet a HDMI-re, a hangot pedig az utóbbira állítsd.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

melczeradam
Fórumlakó
Fórumlakó

Próbáld kikapcsolni a HDMI CEC funkciót, nem biztos hogy ezzel van összefüggésben, de egy próbát megér.Az ki van kapcsolva ..Az erősítő másik hdmi bemenetére kötve a beltérit is kipróbáltam és ott is csinálja..Csak a beltérinél..

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3412
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Sziasztok!
Egy Cambridge Audio azur751r v1 - hez kellene segítség.Van egy t home müholdas beltérim,ami hdmi kábelen az erősítőn keresztül küldi a jelet a tvbe.A hang lpcm.Tv nézés közben megszakad a hang egy pillanatra aztán visszajön.Ezt főként reklámoknál csinálja,vagy akkor amikor ,csend' van egy filmben.Mi lehet a baj?Egy ps4 is rá van kötve ugyanígy de azzal nem csinálja dd.
A segítségeteket előre is köszi.

Próbáld kikapcsolni a HDMI CEC funkciót, nem biztos hogy ezzel van összefüggésben, de egy próbát megér.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

melczeradam
Fórumlakó
Fórumlakó

Sziasztok!
Egy Cambridge Audio azur751r v1 - hez kellene segítség.Van egy t home müholdas beltérim,ami hdmi kábelen az erősítőn keresztül küldi a jelet a tvbe.A hang lpcm.Tv nézés közben megszakad a hang egy pillanatra aztán visszajön.Ezt főként reklámoknál csinálja,vagy akkor amikor ,csend' van egy filmben.Mi lehet a baj?Egy ps4 is rá van kötve ugyanígy de azzal nem csinálja dd.
A segítségeteket előre is köszi.

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, Yamaha RX-A3030 erősítővel kapcsolatban.

Szeretném megtudni, hogy a fejhallgató kimeneten is a Sabre DAC-ot használja a készülék?

Sajnos a használatijában nem találtam erről semmiféle leírást.

Segítségetek előre is köszönöm! 

Üdv! 

Szerk: Itt azt írják: http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... 0_black_u/

192kHz/24-bit DACs for all channels Yes (ESS Technology ES9016 SABRE32™ Ultra DAC + ESS Technology ES9006 SABRE™ Premier Audio DAC)

Mivel más DAC nincs benne, "csak" SABRE, így biztosan azt használja.
Próbáltam keresni, hogy melyiket, de nincs infó.
Valószínűleg a 9006-os DAC egy részét, mivel a kisebb modellekben csak az van.

dpeti1970
Fórumlakó
Fórumlakó

Fontos szempont!!  (Ezét döntöttem a 3030 mellett, meg a brutál jó hang!!)

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 812

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Hm erősítök:
Totelbe kijelentették, hogy gari idő lejárata elött adjam el a francba.
Ha meg biztosra akarok menni és kell a hdmi akkor sony yamaha pio lx régebbi gépeket keressek.Vagy egy régi hdmi nélküli csúcsot és egy előfokot.

Ebbe szerintem igazuk van.
Pio LX-es és Yamaha vasakról még nem hallottam , hogy HDMI panel gondjai lennének.
Nekem is "régebbi" Pio nagy LX-es vasam van és semmi gond nincs vele a mai napig se.

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, Yamaha RX-A3030 erősítővel kapcsolatban.

Szeretném megtudni, hogy a fejhallgató kimeneten is a Sabre DAC-ot használja a készülék?

Sajnos a használatijában nem találtam erről semmiféle leírást.

Segítségetek előre is köszönöm! 

Üdv! 

Szerk: Itt azt írják: http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... 0_black_u/

192kHz/24-bit DACs for all channels Yes (ESS Technology ES9016 SABRE32™ Ultra DAC + ESS Technology ES9006 SABRE™ Premier Audio DAC)

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Jesszum mi van itt.Vissza lapoztam, de nem kellett volna.
Az ember energiát nem akar fektetni ennyi hülyeség kijavítására.
Hm erősítök:
Ha meg biztosra akarok menni és kell a hdmi akkor sony yamaha pio lx régebbi gépeket keressek.Vagy egy régi hdmi nélküli csúcsot és egy előfokot.
Az évenkénti cserével sokszor nem bukik annyit az ember mintha 150ért kéne javítani.
Egy dolgot megtanultam már külföldi garisnak mondott gépet úgy kell kezelni mintha nem is lenne gari és akkor nincs meglepetés.Sok bosszankodást és pénzkiadást lehet elkerűlni.
Egy Marantz sr 8009-vel jártam porul.Hdmi panel.Mivel innen vettem és senki nem tudta a garanciát érvényesíteni muszály volt talpra állítani.De emiatt maradt is a Yami 3800 az legalább bírja.A malac garis lett így el is adtam.Árából egy z7es lesz vagy 3900.Malacka javítása 137.990 volt kedvezménnyel.Elég tanuló pénz volt.A kiesett időmet meg az idegeskedést nem is számoltam.Az eladásnál is buktam rajta.Kell a francnak ezek után új gép magyar gari nélkül.
Vagy idősebb használt de tartós gép kell.
Tényleg ha már itt tartunk nincs valakinek egy hk 335 435 eladó vasa?
645? http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... =%2Bharman

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 59

Hozzászólás Szerző: Larko »

Jesszum mi van itt.Vissza lapoztam, de nem kellett volna.
Az ember energiát nem akar fektetni ennyi hülyeség kijavítására.

Hm erősítök:
Az évenkénti cserével sokszor nem bukik annyit az ember mintha 150ért kéne javítani.
Egy dolgot megtanultam már külföldi garisnak mondott gépet úgy kell kezelni mintha nem is lenne gari és akkor nincs meglepetés.Sok bosszankodást és pénzkiadást lehet elkerűlni.
Egy Marantz sr 8009-vel jártam porul.Hdmi panel.Mivel innen vettem és senki nem tudta a garanciát érvényesíteni muszály volt talpra állítani.De emiatt maradt is a Yami 3800 az legalább bírja.A malac garis lett így el is adtam.Árából egy z7es lesz vagy 3900.Malacka javítása 137.990 volt kedvezménnyel.Elég tanuló pénz volt.A kiesett időmet meg az idegeskedést nem is számoltam.Az eladásnál is buktam rajta.Kell a francnak ezek után új gép magyar gari nélkül.
Vagy idősebb használt de tartós gép kell.

Tényleg ha már itt tartunk nincs valakinek egy hk 335 435 eladó vasa?

attilas90b
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: attilas90b »

Sziasztok!

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy Pioneer VSX-AX5i erősítőhöz hol tudnék gyári mérőmikrofont, illetve antennát vásárolni?
Esetleg ezek nélkül mennyit ér manapság egy ilyen készülék? Nagyon szép állapotú, távirányítója is megvan és persze hibátlanul működik.

becy76
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 176

Hozzászólás Szerző: becy76 »

Sziasztok.Yamaha RXV 2500 vagy Onkyo TX-NR 807-es melyiket tartsam meg,ez itt a kérdés.A hangminöség fontos sztereoban is-Üdv
Ha fontos a sztereó vegyél egy sztereó erősítőt

dpeti1970
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha nem HDMI képes!!!!  (De ezt nem itt kell kitárgyalni!!)

akkos
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: akkos »

Sziasztok.Yamaha RXV 2500 vagy Onkyo TX-NR 807-es  melyiket tartsam meg,ez itt a kérdés.A hangminöség fontos sztereoban is-Üdv 
Ez valami vicc?

Onkyo75
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Onkyo75 »

Yamaha tud HDMI-t? Vagy ez nem szempont?
Onkyo RZ-900
Klipsch RP-8000F
Klipsch RP-504C
Klipsch RP-502S
Klipsch RP-500SA
Klipsch RT-10D
Zidoo Z10-Pro

csipesz12
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 116

Hozzászólás Szerző: csipesz12 »

Sziasztok.Yamaha RXV 2500 vagy Onkyo TX-NR 807-es  melyiket tartsam meg,ez itt a kérdés.A hangminöség fontos sztereoban is-Üdv 
Szerintem hallgasd meg mindkettőt és döntsd el melyik tetszik.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”