Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Csak a grande van efölött. A nagyobbik baj,hogy ebben a kategóriában igen jó vételnek számítanak - nekünk meg csak nyálcsorogni van lehetőségünk, ha valaki odaenged eléjük.
Sztem roppant túlárazott. Itt jön elő mindig a bolond elméletem. Ha felvesznek mondjuk az Abbey Road-ban egy anyagot, kikeverik a BW-n Classé elektronikával. Rábólint az előadó, és a hangmérnök, azt mondják tökéletes hanghűség. Aztán ugyanezt a felvételt meghallgatva egy Grande-n, sokszor áron, még hanghűségebb lenne. De hogyan, miképp? Persze ez visszafelé is igaz, feltéve ha használják ezeket a nagy Focalokat stúdiókban. Ettől függetlenül fantasztikus szép dobozok, nyálcsorgatós erősen nálam is. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

bajnokpityu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 174

Hozzászólás Szerző: bajnokpityu »

A kurblis Focal-ok árától csak hátast lehet dobni, és még van drágább is nekik sztem. 
Csak a grande van efölött. A nagyobbik baj,hogy ebben a kategóriában igen jó vételnek számítanak - nekünk meg csak nyálcsorogni van lehetőségünk, ha valaki odaenged eléjük.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Az erősitőt nem tudtam azonositani de tudtam hogy már láttam valahol, viszont mikor ránéztem a hangfalra a neten, hát dobtam egy hátast a karosszékemben az árától...
A kurblis Focal-ok árától csak hátast lehet dobni, és még van drágább is nekik sztem. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

csöpi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: csöpi »

Az erősitőt nem tudtam azonositani de tudtam hogy már láttam valahol, viszont mikor ránéztem a hangfalra a neten, hát dobtam egy hátast a karosszékemben az árától...
Nekem is leesett az àllam: itthon bõ 25M...
Kép:Sony VPL-VW50
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó

bibababa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Hozzászólás Szerző: bibababa »

Supernait 2 + Nap 250 szerintem.

petix81
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: petix81 »

És Naim elektronika ha jól láttam, nem igazán kivehető. Rögtön szóltam elvakult Focal fan Muzsikpeti-nek, h kötelező a megtekintés számára. Közbe megnéztem a logot, annak tűnik.
LG OLED 65CX / Panasonic DP-UB9000 / Zidoo UHD3000 / Apple TV 4K / Pioneer SC-LX701 / Revel Concerta 2 F35 / Revel Concerta 2 M16 center / Revel Concerta 2 M16 / REL HT/1508 Predator / PS5 / ZyXEL NAS542 / Kácsa-audio

bajnokpityu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 174

Hozzászólás Szerző: bajnokpityu »

stella EM, ha jól látom. szerintem MP már hallott is ilyet közös barátunknál.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Kb egy hete néztem az asszonnyal, én is magamra ismertem egy két jelenetnél... Nem hifi hanem mozi szempontjából. Brutálisak a hangfalak ami filmben szerepelnek. Azt hiszem egy pár utópia szerepel a filmben.  
És Naim elektronika ha jól láttam, nem igazán kivehető. Rögtön szóltam elvakult Focal fan Muzsikpeti-nek, h kötelező a megtekintés számára. Közbe megnéztem a logot, annak tűnik.

bibababa
V.I.P.
V.I.P.

Kb egy hete néztem az asszonnyal, én is magamra ismertem egy két jelenetnél... Nem hifi hanem mozi szempontjából. Brutálisak a hangfalak ami filmben szerepelnek. Azt hiszem egy pár utópia szerepel a filmben.  
Ebben tán egy elég komoly Naim készlete van a főszereplőnek.

petix81
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Nyomtalanul - Rég láttam már ilyen jó krimit. Nem hollywoodi hanem dán film és könyv alapján készült. Elkészült a második rész is a könysorozatból az egy kicsit brulásisabb jeleneteket tartalmaz de egyszer mindenképp érdemes megnézni. A fácángyilkosok. Mindkettő nagyon ajánlott

LG OLED 65CX / Panasonic DP-UB9000 / Zidoo UHD3000 / Apple TV 4K / Pioneer SC-LX701 / Revel Concerta 2 F35 / Revel Concerta 2 M16 center / Revel Concerta 2 M16 / REL HT/1508 Predator / PS5 / ZyXEL NAS542 / Kácsa-audio

petix81
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ha már western, akkor az All the pretty horses. Damon és Cruz kevésbé ismert oldaláról; nem nyugaton, hanem délen, és nem "hagyományos", hanem olyan "western", ami megmutat valamit abból, tényleg milyen lehetett a vége. Nem mellesleg minőségi irodalmi alapanyag (Cormack McCarthy (Az út szerzője) határvidék-trilógiájának első, legjobb darabja). A többi western ehhez képest szerintem csak Cowboyok és űrlények.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1699

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Western hétvégét (év végét) tartok és kezdek kifogyni a jó western filmekből.
Ha van ötlet várom !
Most jönnek az indiánosodik

túl a barátságon

Bocs ez akkora labda volt, hogy nem tudtam nem leütni :D

előre is elnézést kérek a poénért 

4you
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1152

Hozzászólás Szerző: 4you »

A visszatérő-t kamerásban nézted? 
Nem, úgy meg sem nézném!

Most A szabadság határai megy.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Ma ez a 4 film ment:

Nincs menekvés.
A visszatérő.
AMY
Félvilág.

Mindegyik nagyon jó film volt, de kettőt kiemelnék, az egyik A visszatérő, a másik a Nincs menekvés, ez a két film nálam 5/5.

A visszatérő-t kamerásban nézted? 

4you
V.I.P.
V.I.P.

Ma ez a 4 film ment:

Nincs menekvés.
A visszatérő.
AMY
Félvilág.

Mindegyik nagyon jó film volt, de kettőt kiemelnék, az egyik A visszatérő, a másik a Nincs menekvés, ez a két film nálam 5/5.
Rendszer:

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

én ma néztem meg, érdekes történet, ami ugye igaz, jó film volt, tetszett!

Most megy:A visszatérő.  kíváncsi leszek rá milyen.

A Félvilág kapcsán böngésztem tovább, és erre bukkantam. Szintén igéretesnek tűnik:

4you
V.I.P.
V.I.P.

Tv előfizetésünk nincsen, ezért is csak most fedeztem fel a "tékában"! 
én ma néztem meg, érdekes történet, ami ugye igaz, jó film volt, tetszett!

Most megy:A visszatérő.  kíváncsi leszek rá milyen.
Rendszer:

bosa
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: bosa »

Eddig csak aktív olvasó voltam köztetek de az elmúlt pár napi eszmecseréhez szólnék hozzá. Sajnos anyagi kereteim nem engedhetik meg sem a komoly technikát sem a film vásárlást (igen "lapos tv-m" van amelyikből az egyik friss szerzemény 3d képes, másik 2010-es lcd), én általában csak a sima bdrippeket nézem kivéve mióta van az új tv ugye a 3d tartalom hd felbontása miatt. Már a 90 évek vége felé is imádtam a filmeket akkoriban még ftp, dc++, kazaa stb korszakból inkább a feliratos filmek voltak viszonylag hamar elérhetők divx sima crt tv vagy monitor. Ha kijött egy film 2-3 nap múlva már volt hozzá jó minőségű felirat, viszont most hiába is nézném én feliratosan ha az esetek többségében a szinkronos verzió hamarabb kijön mint a használható felirat. Sorozatoknál is inkább feliratosan nézem, de ott legalább megmaradt "a régi jó dolgokból", megjelenés után 2-3 nap max és van kiváló felirat... Mivel film vásárlása nálam értelmetlen nincs hozzá bd, dvd lejátsz, sem 100.1 hangrendszer így értelmetlennek látom a filmek vételét, viszont cserébe legalább havi 1-3 alkalommal mozizunk, pénztárcánktól függően (nem szerdán :-P ). Én is annak látnám értelmét ha végre lenne egy átlagbérből (nem a kormány által propagandált  ~230000 bruttó) hanem a 100000 nettó fizetésű emberek pénztárcájához szabva havi 3000-15000 Huf (minőségtől függően), mely folyamatosan frissített tartalommal feliratos és szinkronos egyaránt bdrip, 720, 1080, bd25 és bd50 minőségben is elérhető korlátlanul. Azoknak akik a fizikai dolgok hiányolják, gondolkozzanak el azon is hogy nem véletlen hogy a zeneiparban is egyre több az olyan előadó aki saját magának készíti és forgalmazza a lemezeit így a vételér 1500-3000 forintra esik vissza ami évekkel ezelőtt 5000-8000 forint volt. Akkor ebből kiindulva ha kiadók elkerülnék a forgalmazókat és saját maguk megoldanák a forgalmazást akár megrendeléssel is, elérhetőbb áron tudnák értékesíteni a kevésbé tehetősebb országokban is... nem az árak magasak csak az emberek keresnek keveset.... de mivel a bérek nem fognak egyik napról a másikra sőt még harmadnapra sem többszörösére nőni így vagy az árakat mérsékeljék vagy marad az illegális beszerzés.

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

A Dunán volt.
Nem volt olyan rossz ahhoz képest, hogy magyar film.

De már kölcsönözhető is.

Tv előfizetésünk nincsen, ezért is csak most fedeztem fel a "tékában"! 

bibababa
V.I.P.
V.I.P.

Tegnap megnéztem az Aljas nyolcast.

Az eleje kicsit unalmas aztán jön a szokásos vérfürdő . A karakterek jók , jó színészekkel.
A képi világ az nem nagy szám , viszont a hangok a zörejek nagyon jók. Érdemes lesz megnézni majd nagy felbontásban .

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Nem tudom milyen lesz, de engem az előzetessel megvett:

A Dunán volt.
Nem volt olyan rossz ahhoz képest, hogy magyar film.

De már kölcsönözhető is.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Une heure de tranquille

Hifiseknek különösen ajánlott,sok jelenetnél mondogatta a zasszony, h JELLEMZŐ...
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Nem tudom milyen lesz, de engem az előzetessel megvett:

Tegnap volt valamelyik adón. 

pégyé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 413

Hozzászólás Szerző: pégyé »

2016-ban erre a filmre leszek nagyon kiváncsi, sok film mellett:

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”