Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi erősítők, processzorok
Házimozi erősítők,processzorok
Normális RCA és S/Pdif digitális csatlakozó van rajtuk! Volt már vagy 5-6 PC alaplapom azokon is az volt mindegyiken...
mondtam, többnyire... ellenben nekem eddig az összes alaplapomon jack volt a digi kimenet igaz soha nem használtam
sőt volt olyan is ahol programból lehetett kiválasztani hogy a jack az az 5.1 része legyen mint center/sub kimenet vagy digit
de abban ki és megegyezhetünk, hogy ennek dacára nem egy ritka csoda ha jack aljzat a digit kimenet
kis doboz kis lukkal
Méne létezne? A PC-k digit kimenete szerinted milyen? pont ilyen 3,5-ös jack többnyire
Normális RCA és S/Pdif digitális csatlakozó van rajtuk! Volt már vagy 5-6 PC alaplapom azokon is az volt mindegyiken...
kis doboz kis lukkal
Méne létezne? A PC-k digit kimenete szerinted milyen? pont ilyen 3,5-ös jack többnyire
Bizony, az optikait is belerejtik egy jack-be!
Létezik ilyen is? De miért nem normális RCA-t raktak oda?
kis doboz kis lukkal
ha jól emlkszem az egy 3,5-ös jack kimenet formájában van a gépen
Létezik ilyen is? De miért nem normális RCA-t raktak oda?
Üdv.Dune HD TV-303D-nek a leírásában az van,hogy van Coax hangkimenete is de én a képeken nem nagyon találom rajta.Tudja valaki,hogy hol van rajta ha van egyáltalán?Nekem fontos lenne a Coax mert az erősítőmön már nincs több szabad Optikai.
ha jól emlkszem az egy 3,5-ös jack kimenet formájában van a gépen
Üdv.Dune HD TV-303D-nek a leírásában az van,hogy van Coax hangkimenete is de én a képeken nem nagyon találom rajta.Tudja valaki,hogy hol van rajta ha van egyáltalán?Nekem fontos lenne a Coax mert az erősítőmön már nincs több szabad Optikai.
Sziasztok, Nem tudom a problémámra valaki tudja e a választ, és hogy jó helyen járok a problémámmal.
A köv, volna egy Onkyo 535 házimozi erősítőm, hálózatos bluetooth-os wifis, minden müxik rajta rendesen.
Ám volna egy app ami a storba letölthető Onkyo remote app 2 amivel lehetne a készüléket távirányítani, ami plusz számomra fontos lenne Hi-Res Audio fájlokat is lejátszana bitfolyamként is.
Az istenért nem tudom párosítani a kettőt, pedig wifi és bluetooth kapcsolat van a két készülék közt, de valamiért nem ismerik fel egymást
Hívtam a szervizt is ott azt mondták hogy a telon ( S4 5.0 android) kell beállítani valamit, esetleg nézzem meg másik telóval ( S6) is.
Azzal sem működőt.
Én nem találtam semmit,át néztem pedig jó rendesen.
Volna valami ötlete valakinek témához? Köszönöm előre is
Orr: Iso Tek EVO3 Polaris
Horgony: Nordost Blue Heaven, Iso Tek EVO3 premier, AudioQuest Rocket 33
Fedélzet: Asus PN 60
Híd: Mátrix X Spidf 2 (lvds hdmi)
Kormány: Cambridge cxa 81
Kémény: Musician Pegasus
Tat: Quadral Chromium Style 8
Ja és a negyedik dimenzió az biza a zene
Horgony: Nordost Blue Heaven, Iso Tek EVO3 premier, AudioQuest Rocket 33
Fedélzet: Asus PN 60
Híd: Mátrix X Spidf 2 (lvds hdmi)
Kormány: Cambridge cxa 81
Kémény: Musician Pegasus
Tat: Quadral Chromium Style 8
Ja és a negyedik dimenzió az biza a zene
Inkább úgy fogalmaznék,hogy hosszabb távolságra kötelező,rövid távon meg ajánlatos az XLR használata.
A helyzet ennél egy kicsit bonyolultabb. Az igaz hogy hosszabb távolságra XLR kell, mert védettebb a környezeti zajokkal szemben.
Rövid távra viszont nem egyértelmű. Sok gyártó úgy tesz XLR csatlakozást a készülékére, hogy a belső áramköri felépítés nem szimmetrikus, és egy szimmetrizáló trafóval vagy rosszabb esetben egy műveleti erősítő párral szimmetrizálja az asszimetrikus jelet. Ilyenkor bizony az RCA a jobb választás, bármily meglepően hangzik is ez.
Inkább úgy fogalmaznék,hogy hosszabb távolságra kötelező,rövid távon meg ajánlatos az XLR használata.
A helyzet ennél egy kicsit bonyolultabb. Az igaz hogy hosszabb távolságra XLR kell, mert védettebb a környezeti zajokkal szemben.
Rövid távra viszont nem egyértelmű. Sok gyártó úgy tesz XLR csatlakozást a készülékére, hogy a belső áramköri felépítés nem szimmetrikus, és egy szimmetrizáló trafóval vagy rosszabb esetben egy műveleti erősítő párral szimmetrizálja az asszimetrikus jelet. Ilyenkor bizony az RCA a jobb választás, bármily meglepően hangzik is ez.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Sziasztok, véleményetek szerint egy Denon 4308-as jobb mint egy NAD T 747-es ? (tudom, hogy ez elég szubjektív dolog, de hátha van valamelyikőtöknek gyakorlati összehasonlító tapasztalat )
Panasonic,Denon,Zidoo,JBL,Heco,HiDiamond,Inakustik,Roland Fantom X 8 synthesizer,
Roland RS-70 synthesizer, Zoom Q2N, Audix A-140,M-audio ProFire 610
Roland RS-70 synthesizer, Zoom Q2N, Audix A-140,M-audio ProFire 610
Nem, mert inkább hosszú távolságra jó az XLR, rövid távolságon nincs különbség ugyan azon árkategórián belül a kábelek között.
Szerintem az Atmosos filmek hangkeverését egyszerűen jobban csinálják meg, így azok csupán Dolby TrueHD képes erősítővel is jobban szólnak.
Szándék (ill. még ki tudja mi) kérdése.
Nagy különbséget nem vélek felfedezni, rúg, mint a vadló kisebb hangerőn, mint a megszokott. Kimagasló keverések vannak DTSHD-ból, és TruHD-ból is. Az Atmos-nál most jól felcsavarták a kakaót, valamivel befolyásolni kell a jó népet.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
5.1 felállásban mi a különbség Dolby Atmos vs. Dolby TrueHD film között. Van-e kitapintható hangzásbéli különbség?
Az erősítő és hangfalak erős középkategória volna, hogy legyen vmiről beszélni?
Szerintem az Atmosos filmek hangkeverését egyszerűen jobban csinálják meg, így azok csupán Dolby TrueHD képes erősítővel is jobban szólnak.
Szándék (ill. még ki tudja mi) kérdése.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
5.1 felállásban mi a különbség Dolby Atmos vs. Dolby TrueHD film között. Van-e kitapintható hangzásbéli különbség?
Szerintem van különbség,de nem egetverő.Valahogy jobban megfoghatóak az effektek.Természetesen fül és rendszer kérdése.
Nem semmi, mi mindent tud a vas.
Azon nem gondolkodtál, hogy az Arcamot inkább xlr-rel kéne bekötni?
Nem, mert inkább hosszú távolságra jó az XLR, rövid távolságon nincs különbség ugyan azon árkategórián belül a kábelek között.
Nem semmi, mi mindent tud a vas.
Azon nem gondolkodtál, hogy az Arcamot inkább xlr-rel kéne bekötni?
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
http://www.areadvd.de/tests/xxl-test-ya ... zenklasse/
Yamaha CX-A5100 teszt
Nem semmi, mi mindent tud a vas. Azon nem gondolkodtál, hogy az Arcamot inkább xlr-rel kéne bekötni?
JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
jó a hangulat!!
A legszebb az egészben, hogy ilyen Bambiról történt az említés:
post_83288_import_a3e03333d93a9b5b.jpg
Igen, erre gondoltam! "csatos bambi" :-)
<p>Rendszer : Denon 2310, Jbl Es 5.0 szett, Klipsch R12, Mede8er Med600X3D, Zyxel NSA 325v2, Asus RT-N18U (router)
post_83288_import_a3e03333d93a9b5b.jpg
Ez a csatos bambi!
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Te a Bambiról beszéltél nem a képemről!
"A bambi szarvas nem őz"
Alakul a topik
"A bambi szarvas nem őz"
Alakul a topik
De a kép miatt beszéltem róla
"A bambi szarvas nem őz"
Alakul a topik
De a kép miatt beszéltem róla
Nem, mert amit belinkeltél képet abban a mesében szarvas. Ha rosszul tudom megkövetlek.
Mindenkinek igaza van
Ez egy szarvasféle őzforma!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Feh%C3%A9 ... BA_szarvas
Köszönjük. Roli Úrnak mondjuk kellemetlen.
Nem, mert amit belinkeltél képet abban a mesében szarvas. Ha rosszul tudom megkövetlek.
Köszönjük. Roli Úrnak mondjuk kellemetlen.