Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AV Trend & Hifi show
AV Trend & Hifi show
nem,csak hányok ettől a parkolási izétől,hogy lassan többe fáj leparkolni,mint elmenni budapestig egyszer egy hétig voltam havernál. kérdeztem kerületi önkormányzatot,nincs e valami megoldás,hogy ne keljjen rendesen,óradíjat fizetni. annyit tudtak segíteni, vegyek parkolókártyát,azzal lehet hosszabban parkolást "venni", nem kell kétóránként kimennem. montam jaó... az andrássyn megálltam a szevízúton,épp volt egy hely. nem is ültem autóba egész héten katasztrófa
Maga a Fővárosunk egy katasztrófa.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
AV Trend & Hifi show
gőzöm sincs manapság ,ennyi, de kb az utcai ár alatt van többnyire a legtöbb ilyen parkolóház.
ellenben nem lehet negyed órát fizetni csak egészet, így aztán 1-2 óra esetén tud drágább is lenni, de szvsz ez a veszély nem fenyeget senkit aki a show-ra megy
nem,csak hányok ettől a parkolási izétől,hogy lassan többe fáj leparkolni,mint elmenni budapestig egyszer egy hétig voltam havernál. kérdeztem kerületi önkormányzatot,nincs e valami megoldás,hogy ne keljjen rendesen,óradíjat fizetni. annyit tudtak segíteni, vegyek parkolókártyát,azzal lehet hosszabban parkolást "venni", nem kell kétóránként kimennem. montam jaó... az andrássyn megálltam a szevízúton,épp volt egy hely. nem is ültem autóba egész héten katasztrófa
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
hello,
mi pénz ott egy napra a parkolás?
gőzöm sincs manapság ,ennyi, de kb az utcai ár alatt van többnyire a legtöbb ilyen parkolóház.
ellenben nem lehet negyed órát fizetni csak egészet, így aztán 1-2 óra esetén tud drágább is lenni, de szvsz ez a veszély nem fenyeget senkit aki a show-ra megy
AV Trend & Hifi show
hello,
A legfrissebb információ a HIFI Show egyik kiállítójáról:
- Audio Hobby / broadcast live listening /
- Sequerra FM-1 tuner
- Godar FM-1A antenna
- Sequerra MET-7 MKII monitor
- Stellavox SP-8 professional reel to reel
- V-FET SRPP power amplifier / DIY, 2 x 100w /
További bemutató készülékek:
- SAE mark six tuner
- H.H. Scott T33S tuner
- Toshiba ST910 tuner
Üdv: TJ.
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2740
AV Trend & Hifi show
A legfrissebb információ a HIFI Show egyik kiállítójáról:
- Audio Hobby / broadcast live listening /
- Sequerra FM-1 tuner
- Godar FM-1A antenna
- Sequerra MET-7 MKII monitor
- Stellavox SP-8 professional reel to reel
- V-FET SRPP power amplifier / DIY, 2 x 100w /
További bemutató készülékek:
- SAE mark six tuner
- H.H. Scott T33S tuner
- Toshiba ST910 tuner
Üdv: TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3
AV Trend & Hifi show
hát bocsi de én csak úgy odatalálok
amúgy ha mész a felső rakparton a Vigadó előtti utca, akkor a Vigadó után jelzi tábla is hogy Parkolóház szép világítós tábla a szabad helyekkel. Utcán be balra aztán jobbra parkoló
hello,
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
A címét is meg tudnád adni? Köszi.
amúgy ha mész a felső rakparton a Vigadó előtti utca, akkor a Vigadó után jelzi tábla is hogy Parkolóház szép világítós tábla a szabad helyekkel. Utcán be balra aztán jobbra parkoló
AV Trend & Hifi show
van nem messze parkolóház én ott szoktam letenni az autót
AV Trend & Hifi show
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 830
AV Trend & Hifi show
türűgesd meg a szemüveged mert a múlthéten még ki volt írva
Hosszút pislogtam biztosan.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Viszont az Ázsiánál nem láttam táblát, ezért simán lementem a múltkor.
Persze elvileg már szabadna, ha van benne biztonsági szelep. Bár úgy tudom mindben van. Fene se érti.
AV Trend & Hifi show
Persze elvileg már szabadna, ha van benne biztonsági szelep. Bár úgy tudom mindben van. Fene se érti.
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 830
AV Trend & Hifi show
A tuti hogy az Ázsiacenterben és az Arénaplázában nem engedik a LPG-s autókat
Az Arénába tegnap nem is parkoltam le, mert kint van a tiltó tábla. Hátul álltam meg inkább.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
AV Trend & Hifi show
többnyire nem lehet
de a jó hír, hogy pl az a parkolóház, amiben én is szoktam parkolni, nyitott, tehát oldalai nincsenek így szellőzik, a gázos autó így nem olyan gázos arra
gondolom.. mert az enyém nem olyan így nem nézem
Szegeden nem probléma.
Én úgy tudom, hogy már lehet LPG-s autóval is mélygarázsban parkolni. (én legalább is szoktam)
többnyire nem lehet
de a jó hír, hogy pl az a parkolóház, amiben én is szoktam parkolni, nyitott, tehát oldalai nincsenek így szellőzik, a gázos autó így nem olyan gázos arra
AV Trend & Hifi show
Én úgy tudom, hogy már lehet LPG-s autóval is mélygarázsban parkolni. (én legalább is szoktam)
többnyire nem lehet
AV Trend & Hifi show
Sziasztok
Lehet butaságot kérdezek,de a parkolás hogy lesz lehetséges a hotelnél?
Vidékről megyek és LPG-s a brümi.Így pl mélygarázs kilőve.Gondolom van kinti parkoló rész is,de szeretnék előre tisztán látni.
A Hiltonban nem volt gond,mert a Westendnél van parkoló bőven,így ott egyszerű volt.
Köszönöm a segítséget!!
AV Trend & Hifi show
Köszönöm Uraim a segítséget!!
Jó szórakozást mindenkinek a kiállításhoz!!
AV Trend & Hifi show
Sziasztok
Vidékről megyek és LPG-s a brümi.Így pl mélygarázs kilőve.Gondolom van kinti parkoló rész is,de szeretnék előre tisztán látni.
A Hiltonban nem volt gond,mert a Westendnél van parkoló bőven,így ott egyszerű volt.
Köszönöm a segítséget!!
A rakparton érdemes megállni.
AV Trend & Hifi show
Sziasztok
Köszönöm a segítséget!!
Nem könnyű parkolni az biztos minél korábban mész annál nagyobb az esélye hogy kapsz parkoló helyet, de ott van a közelben egy parkoló ház is....
"Az igazi barát szemből támad."
Sziasztok
Köszönöm a segítséget!!
AV Trend & Hifi show
Sziasztok
Köszönöm a segítséget!!
AV Trend & Hifi show
Sziasztok
Köszönöm a segítséget!!
AV Trend & Hifi show
Szegedről, ha megy valaki akkor benzinpénzért csatlakoznék! Jelezzétek felém, ha van valakinél szabad hely, alkalmazkodom az időponthoz, nekem bármi megfelel.
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
- Robertó77
- V.I.P.
- Értékelés: 440
AV Trend & Hifi show
Mivel nagyon sokan kérdezték, álljon itt néhány válasz, infó, az AV TREND & HIFI SHOW kapcsán:
DREAMCINEMA bemutató a CORSO B teremben
1) A kiállítók november 14-én szombaton és 15-én vasárnap is teljesen ugyanazok, úgyhogy ilyen szempontból teljesen mindegy, mikor látogat ki az ember. Ugyanazt fogja látni/kapni.
2) MINDKÉT nap az első előadás 10:30-kor, az utolsó pedig 18:00 órakor kezdődik.
3) Előadásaink kb. 20 percesek lesznek, előtte-utána 5-5 perc kérdések, válaszok, nézelődések a teremben.
4) Az előadásokra INGYENES belépőjegyeket a CORSO B terem előtt lehet kérni a hostess hölgyektől.
5) Egy alkalommal csupán limitált számú látogatót leszünk képesek leültetni (kb. 40 fő), úgyhogy érdemes minél előbb jegyet kérni, nehogy már csak órákkal később legyen lehetőség bejutni hozzánk.
6) A CORSO B terem a Mezzanine szint végén, a lépcsőn lemenve található.
7) Az előadások alatt is kollégák állnak majd a terem bejárata előtt mindenki rendelkezésére kérdés, információ céljából.
8) Az előadások alatt a terem ajtaját zárva tartjuk, hogy a bent lévők szórakozása maradéktalan legyen.
9) Az előadások alatt vetített filmrészletek előadásról előadásról változhatnak ugyan, de javarészt ugyanazon filmekből válogatunk majd részleteket.
10) A 9. pont miatt érdemes lehet talán újból és újból beülni hozzánk
Minden kedves érdeklődőt, mozirajongót várunk szeretettel november 14-én, 10:30-tól a Marriott Hotelben!
Köszi a bőséges információkat!
AV Trend & Hifi show
Mivel nagyon sokan kérdezték, álljon itt néhány válasz, infó, az AV TREND & HIFI SHOW kapcsán:
DREAMCINEMA bemutató a CORSO B teremben
1) A kiállítók november 14-én szombaton és 15-én vasárnap is teljesen ugyanazok, úgyhogy ilyen szempontból teljesen mindegy, mikor látogat ki az ember. Ugyanazt fogja látni/kapni.
2) MINDKÉT nap az első előadás 10:30-kor, az utolsó pedig 18:00 órakor kezdődik.
3) Előadásaink kb. 20 percesek lesznek, előtte-utána 5-5 perc kérdések, válaszok, nézelődések a teremben.
4) Az előadásokra INGYENES belépőjegyeket a CORSO B terem előtt lehet kérni a hostess hölgyektől.
5) Egy alkalommal csupán limitált számú látogatót leszünk képesek leültetni (kb. 40 fő), úgyhogy érdemes minél előbb jegyet kérni, nehogy már csak órákkal később legyen lehetőség bejutni hozzánk.
6) A CORSO B terem a Mezzanine szint végén, a lépcsőn lemenve található.
7) Az előadások alatt is kollégák állnak majd a terem bejárata előtt mindenki rendelkezésére kérdés, információ céljából.
8) Az előadások alatt a terem ajtaját zárva tartjuk, hogy a bent lévők szórakozása maradéktalan legyen.
9) Az előadások alatt vetített filmrészletek előadásról előadásról változhatnak ugyan, de javarészt ugyanazon filmekből válogatunk majd részleteket.
10) A 9. pont miatt érdemes lehet talán újból és újból beülni hozzánk
Minden kedves érdeklődőt, mozirajongót várunk szeretettel november 14-én, 10:30-tól a Marriott Hotelben!
AV Trend & Hifi show
S honnan fogja egy fórumos a másik fórumost megismerni? Anno még a Hiltonban volt úgy, hogy szinte mindenki kint volt, mégse találkozott senki szinte senkivel, mert szimplán nem ismerték fel egymást. Nem teszünk ki valamilyen kis AVX-es kitűzőt?