Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Köszi.
Én is a Sony-ra gondoltam.
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Sziasztok
A segítségeteket kérném
melyik projektor a jobb Sony vpl-hw10 vagy Epson ehtw3000.
Egyértelmű, hogy a Sony.
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Sziasztok
A segítségeteket kérném
melyik projektor a jobb Sony vpl-hw10 vagy Epson ehtw3000.
Beszèltem Szepivel ,de màr Grandview vàsznakkal nem foglalkozik!Mind1 beleugrottam egy Sopar Lorenzo 1,2 gain èrtèkű vàszonba,mèretben ez volt a megfelelő,remèlem nem lesz nagyon gagyi.
Szerintem keresed meg szepi barátunkat .
Jók a Grandview vásznak, ráadásnak megfelelők a vetítési körülményeid, megveheted nyugodtan. Szepin keresztül ma már az AVmax termékeiből válogathatsz.
Jók a Grandview vásznak, ráadásnak megfelelők a vetítési körülményeid, megveheted nyugodtan. Szepin keresztül ma már az AVmax termékeiből válogathatsz.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Grandview cnv manual vásznakról?Azon belül is az 1,2 gain értékűn gondolkodtam...Hála isten vaksötétséget tudok csinálni,a falak pedig sötét tònusùak.
Jelenlegi vásznam megérett a cserére!
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Grandview cnv manual vásznakról?Azon belül is az 1,2 gain értékűn gondolkodtam...Hála isten vaksötétséget tudok csinálni,a falak pedig sötét tònusùak.
Jelenlegi vásznam megérett a cserére!
Feleslegesen bonyolítod az életed. Nem rossz, ha jó a Pőre Direkt, nálam is szempont. De zeneileg nem várok el semmi zeneit. Érted? Filmzeneit maximum. Nincs felesleges görcsölés. Tejbegrízt nem bicskával eszünk, kalácsot meg nem kanállal. De, lehet annyira rossz a hangzásuk (egy sztereóhoz képest). Tetszett-tetszett, de nincs ebben egy kis önhitegetés is? Mert azzal sok energia elmegy ám! Bizonyos dolgok menetét a világban kár megváltoztatni akarni. Nem kioktató hangsúllyal írom, csak látom, hogy miben, hol vagy!
De ha ennyire rossz lenne a sztereo tudasa,akkor mihez merten rossz?: )
Ezeknek a nagyvasaknak azert annyira nem lehet hallgathatatlan rossz 2 csatornas tudasuk.Hallottam az utodjat (SR875) sztereoban,regebbi Quadral dobozokkal,szamomra eleg lehengerlo volt Pure Direct modban.Nem vagyok nagy igenyu,ha rossz is volt,nekem azert tetszett. : )
Kis felreertes tortent,mar vartam. : )
Ahogy irtam is,az ellenerveket,velemenyeket vatom.Fogalmazzunk ugy,hogy ar-ertek arany miatt az Onkyo fele hajlok.A Yamaha ill. Onkyo vagy akar mas marka tulajdonosainak varom a Klipsch megfelelo AVR parositasanak hozzaszolasat.(ergo mindenkiet?) Ami itt nem elhanyagolhato,azaz anyagi resze is.(ezt is leirtam) De akkor mashogy teszem fel a kerdest,kicsit modositok. Milyen tobb csatornas erolkodo ajanlott egy izig-verig amcsi dobozhoz,ami kijon 80eFt-bol? : )
Nem hatrany,ha ismeri az uj hangformatumokat,mivel tobbek kozt ezert is cserelem le a regi DTS-es vasat.
Nem vitat akarok szitani,de vegyuk figyelembe az ajanlott erositok tudasat az Onkyo arszegmenseben.Igy (szerintem) azert mar nehezebb a dolog ; )
.Hallottam az utodjat (SR875) sztereoban,regebbi Quadral dobozokkal,szamomra eleg lehengerlo volt Pure Direct modban.Nem vagyok nagy igenyu,ha rossz is volt,nekem azert tetszett. : )
Akkor ennyi ,meg kell venni az onkyo-t és örülni neki.. feleslegesen kérdeztél rá sztem is! Egyetlen dolog a lényeges ,neked fülig érjen a szád amikor hallgatod otthon, ha ez meg van ,akkor teljesen mindegy ki mit mond vagy javasol!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Ezeknek a nagyvasaknak azert annyira nem lehet hallgathatatlan rossz 2 csatornas tudasuk.
Te már eldöntötted, hogy Onkyot akarsz. De akkor minek kérdezel?
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Ezeknek a nagyvasaknak azert annyira nem lehet hallgathatatlan rossz 2 csatornas tudasuk.Hallottam az utodjat (SR875) sztereoban,regebbi Quadral dobozokkal,szamomra eleg lehengerlo volt Pure Direct modban.Nem vagyok nagy igenyu,ha rossz is volt,nekem azert tetszett. : )
Ha a sztereó is fontos akkor NE Onkyot vegyél. Mozin a 805 nekem jó volt.
Szerintem Yamaha legyen, a dobozaid nem igényelnek erőművet.
- Robertó77
- V.I.P.

- Értékelés: 440
Szia!
Sokat gondolkodtam az LX-es Pioneer-eken,tobb embernel is olvastam hogy egyertelmuen jo valasztas lenne a Klipsch hazassaghoz. : )
DE!Sajnos a keret szukos ahhoz,hogy egy olyan nagyvas szamitasba jojjon.(hasznaltan is 140-tol indulnak a legkisebbek,az Onkyo viszont fele annyi..ahhoz merten meg talan annyival nem rosszabb,mint pl. egy LX52.) Tehat az anyagi oldala is szempont.
Ha a sztereó is fontos akkor NE Onkyot vegyél. Mozin a 805 nekem jó volt.
Szerintem Yamaha legyen, a dobozaid nem igényelnek erőművet.
Szia!
Sokat gondolkodtam az LX-es Pioneer-eken,tobb embernel is olvastam hogy egyertelmuen jo valasztas lenne a Klipsch hazassaghoz. : )
DE!Sajnos a keret szukos ahhoz,hogy egy olyan nagyvas szamitasba jojjon.(hasznaltan is 140-tol indulnak a legkisebbek,az Onkyo viszont fele annyi..ahhoz merten meg talan annyival nem rosszabb,mint pl. egy LX52.) Tehat az anyagi oldala is szempont.
hello!
pioneer? egy kollega LX83-al hajt nagyobb klipsch-eket és többen is megerősítették ,hogy nagyon öszhangban vannak egymással.. én személy szerint az onkyo-t kerülném de még akár jó is lehet..
Igen,olvastam hogy a Yami kiemelkedo sztereoban,de Klipsch-ekkel (ezt a tipust) nagyon "harsanynak" tartjak.Magasba huzo,csorompolos hangja van, a leirt kulfoldi forumokon olvasott velemenyek alapjan.(persze nem hagyatkozok erre 100%-osan). Ellenben az Onkyo javara irhato a nagyobb szinuszos teljesitmeny leadas,THX Ultra2,(meg ha valamilyen szinten marketing bullshit is az egesz) no meg persze a kategoria,mivel a ket erolkodo anno nem egy arsavban volt.Persze a Yami is biztos jo,de szerintem inkabb a nagyobb kategoriaban.Ahogy az latszik is,inkabb az Onkyo fele huzok,de persze elfogadok kritikat,velemenyt,ellenervet. : )
hello!
pioneer? egy kollega LX83-al hajt nagyobb klipsch-eket és többen is megerősítették ,hogy nagyon öszhangban vannak egymással.. én személy szerint az onkyo-t kerülném de még akár jó is lehet..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Igen,olvastam hogy a Yami kiemelkedo sztereoban,de Klipsch-ekkel (ezt a tipust) nagyon "harsanynak" tartjak.Magasba huzo,csorompolos hangja van, a leirt kulfoldi forumokon olvasott velemenyek alapjan.(persze nem hagyatkozok erre 100%-osan). Ellenben az Onkyo javara irhato a nagyobb szinuszos teljesitmeny leadas,THX Ultra2,(meg ha valamilyen szinten marketing bullshit is az egesz) no meg persze a kategoria,mivel a ket erolkodo anno nem egy arsavban volt.Persze a Yami is biztos jo,de szerintem inkabb a nagyobb kategoriaban.Ahogy az latszik is,inkabb az Onkyo fele huzok,de persze elfogadok kritikat,velemenyt,ellenervet. : )
En nem vetettem volna el a yamit 8kg miatt.Foleg a zene miatt kiprobalhatnad,mert szerintem az onkyo 805 nem valo stereo zenelesre.Persze szigoruan sajat velemeny.
En nem vetettem volna el a yamit 8kg miatt.Foleg a zene miatt kiprobalhatnad,mert szerintem az onkyo 805 nem valo stereo zenelesre.Persze szigoruan sajat velemeny.
Napot!
Gyors kerdes,van nekem egy regebbi Klipsch RF-62-es frontom,RC-25 center,(hatsom meg folyamatban)
AVR-nek kineztem melle egy Onkyo TX-SR805-ot,amit megvennek.Kerdes,mennyire jo parost alkotnanak a Klipsch-ekkel?Mozin tudom hogy jo,de sztereoban milyen?Az is fontos lenne nekem,de nyilvan nem varok "audiofil" minoseget.Csak legyen dogos,dinamikus,es lehetoleg "tiszta" hangkepe.A masik kiszemeltem egy Yamaha RX-V1800 volt,de ott lemondtam arrol hogy az Onkyo javara cirka~8kg a kulonbseg.Azert ez jelent valamit
Varom a velemenyeket!
Végül megszületett a 3 esélyes!
BenQ W1400
BenQ W1500
BenQ W5000
Meg egyszer hangsúlyozom, hogy a kep minősége a lényeg, a 3D nem alap elvárás.
Valaki rendelkezik tapasztalatokkal, hogy melyik vetít szebb képet?
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen a segítséget!
Nekem is Benq w5000 van,elvileg ugyanaz, mint a w6000,èn mèg a szivàrvànyt nem làttam,viszont a vetìtett ķèp szèp...
- Deadpool
- V.I.P.

- Értékelés: 464
- Kapcsolat:
Epson TW3200, 3500, 5000, 5900, 6000W
BenQ W6000
A megmaradt kettőnek van csak számomra értékelhető képe. Mindkettő másban jobb, az Epsonnak gyengébb az Ansi kontrasztja, viszont jobb a natívja. A Benq élesebb, viszont zavarhat a szivárványa, ha érzékeny vagy rá.
Pü.
A w6000 nem lehet olyan rossz, nekem w5000 van, és Béla haverom mindenhol szivárványt lát ha azt mondom DLP, de nálam hiába pörgettem nem vette észre. Ezen és sem látom a szivárványt, de az nem mérvadó, lehet kevésbé vagyok rá érzékeny. Érdemes megnézni.
Itt egy egész jó teszt róla: Benq w6000 gyorsteszt
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
http://www.projectorcentral.com/Vivitek-D5180HD.htm
Nos:
Kontraszt kevés,
Fényerő túl sok, hacsak nem akarsz autósmozit nyitni,
És nagyon zajos.
Ne akarj ilyet magadnak.
Rendben, köszönöm!Egyébként irtam batyonak, remelem hamar választ fogok kapni
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Esetleg ertol a projektorrol tudna valaki bővebben nyilatkozni? Vivitek D5180HD
Köszönet!
http://www.projectorcentral.com/Vivitek-D5180HD.htm
Nos:
Kontraszt kevés,
Fényerő túl sok, hacsak nem akarsz autósmozit nyitni,
És nagyon zajos.
Ne akarj ilyet magadnak.
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Esetleg ertol a projektorrol tudna valaki bővebben nyilatkozni? Vivitek D5180HD
Köszönet!