Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Az Atmos objektumokkal dolgozik a hangban és azáltal lesz más a térhatás.
Az oldalukon is azt a példát említik, ha egy helikopter elrepül fölötted, az eddig milyen szar volt, most meg milyen szuper lesz.
Én azt nem tudom elképzelni, hogy mik azok a nagyon fontos effektek, ami miatt érdemes lesz váltani.

Engem ha a center hangja szar és a szereplők nem természetesen beszélnek, vagy a mélyek bántóak sokkal jobban idegesítettek.
A center és a szub/szubok továbbra is a legfontosabbak maradnak.

Azt gondolom az 5.1 is szépen tud rajzolni a térben. Természetesen kell hozzá a tökéletes elhelyezés. Jó pár film van amiben bizony elrepül felül a vadászgép, helikopter, stb. A feledés stadionos jelenete igen jóféle. Nagyon szépen körberepül T.C. mielőtt leszáll a jobb oldalon. Vagy mikor a vízesésben elrejtőzik. Ennél a jelenetnél is szépen körbefordul a gép, a fejünk felett. Szóval azért az öreg 5.1 is tud varázsolni ha arról van szó. Biztos pontosabb, és még érzékelhetőbb lesz több hangfallal, meglátjuk, illetve halljuk.

Tegnap néztük a Chappie-t, és pont ez volt amiről beszélsz, olyan fene tudja nem tiszta a beszéd benne, olyan motyogós. Azt hittem rossz valami, még oda is mentem megfülelni, h minden hangszóró szól-e. Több ilyen film is van, kevés kimagaslóan jó keverés van. A center hang néha tényleg nagyon érdekes.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Kódjátszma
DTS HD MA HUN/ENG minőségben elérhető! Kíváncsi vagyok milyen lesz.  

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Vannak olyanok akiknek az ülőhelyük gyakorlatilag a hátsó falon van. Jól van, nekik nem kell az 5.x csatorna, de ne erőltessék már rá azokra akiknek van lehetőségük normálisan elhelyezni akár több hangsugárzót is! Vannak itt olyanok akik sztereóban nézik a filmeket! Ha ők azt mondják, hogy felesleges az 5.x csatorna kiosztás akkor őket kellene követni? Pl. Tonyka, Fish állandóan azt szajkózza, hogy nekik nem kell a 7.x vagy a 3D! Nekem van lehetőségem 7.x rendszert kiépíteni, sőt még az Atmost is ki tudnám építeni, de nem akarom, pedig biztosan állat lehet amikor nem csak síkban terjednek a hangok a 3D-t pedig szeretjük! Az 1 db mono hangsugárzó képességeiből kiindulva jobb a sztereó, ettől jobb film nézés, ha van center (pro logic), ettől jobb, ha vannak hátterek(d spl 1), ettől jobb, ha az 5.1 csatorna mindegyike külön álló(dd-dts), ettől térbelileg nálam jobb a 7.2 még úgy is, hogy van dinamika vesztés, és ettől lehet jobb az Atmos vertikálisan pozíconált térhangja ...
Autós hasonlat: Tonyka vesz pl. egy Nissan "terepjárót", elkezdi valami más járművel vontatni és úgy alkot véleményt. Meg vesz egy méreg drága lejjátszót, amit analógban ráköt egy processzorra ... Hát lol! Lehet  így hallgatni? Lehet hát, csak úgy mint egy vontatott járműben utazni és élvezni annak más "vezetési élményét", majd egy fórumon szerteszét szórni az okosságokat a tapasztalatokról  ... 
A hifi-házimozi(vagy inkább gumi) szobába, gyógyultan, kívülről betekinteni néha napján igazi felüdülés (vagy megrökönyödés) ...  
Hogy Lacy kedvéért legyen film is.
A Pompeii egyszer nézős, de a technikai jellege miatt rendes házimoziba való, csak úgy mint a Jupiter felemelkedése ami 3D-re ajánlott! 

A 3D gyakorlatilag kuka, arról nem is érdemes vitatkozni.
A 7.1 teljesen rendben van, akinél elfér - OK!
A front high és front wide már kuka szintén. Alig használja/használta valaki.

Az Atmos objektumokkal dolgozik a hangban és azáltal lesz más a térhatás.
Az oldalukon is azt a példát említik, ha egy helikopter elrepül fölötted, az eddig milyen szar volt, most meg milyen szuper lesz.
Én azt nem tudom elképzelni, hogy mik azok a nagyon fontos effektek, ami miatt érdemes lesz váltani.

Engem ha a center hangja szar és a szereplők nem természetesen beszélnek, vagy a mélyek bántóak sokkal jobban idegesítettek.
A center és a szub/szubok továbbra is a legfontosabbak maradnak.

Az autós példa nem OK, mert ha Tonyka jobbnak hallja, akkor csak van értelme!
RCA-val a tér nincs teljesen rendben és sokszor a dinamika hiányzik.
Most Tonykánál jobb a hangminőség, több a részlet, de nem annyira teres a mozi, mint HDMI-vel. (ezt csak gondolom)

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Cáfolnám, A föld után katasztrófa szvsz.

Egy picit valóban gyengébb, de megbocsátható a fia miatt.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Már nagyon kiváncsi vagyok erre, a Will Smith filmek mindig jók.
Cáfolnám, A föld után katasztrófa szvsz.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Ja, mint az Én, robot meg a Legenda vagyok. Csak két igazi klasszikust sikerült tönkretennie. Szegény Asimov meg Matheson forognak a sírjukban. Aki olvasta az eredetiket, az talán tudja, miről beszélek.
Nekem mindkét fim tetszett, igaz nem olvastam a könyvet.

Legutóbb a Szürke ötven árnyalatáról mondták ismerősök, hogy a könyvet letenni a filmet végignézni nem tudták..

Vendég

....a Will Smith filmek mindig jók.
Ja, mint az Én, robot meg a Legenda vagyok. Csak két igazi klasszikust sikerült tönkretennie. Szegény Asimov meg Matheson forognak a sírjukban. Aki olvasta az eredetiket, az talán tudja, miről beszélek.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Semmiképp sem kiszámítható, könnyű esti mozinak tökéletes!

Nekem tetszett!

MV5BMTUwODg2OTA4OF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTE5MTE4MzE@._V1_SX214_AL_.jpg

Már nagyon kiváncsi vagyok erre, a Will Smith filmek mindig jók.

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Semmiképp sem kiszámítható, könnyű esti mozinak tökéletes!

Nekem tetszett!

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

5.1-et keverjen ki, de jól! Az nekünk már elég lenne.
A baj, hogy nagyon romlik a minőség filmek tekintetében is és erősítőknél is.

Egyébként mi lehet az a szuper fontos dolog a filmekben, ami miatt kitalálták ezt az egészet?

Vannak olyanok akiknek az ülőhelyük gyakorlatilag a hátsó falon van. Jól van, nekik nem kell az 5.x csatorna, de ne erőltessék már rá azokra akiknek van lehetőségük normálisan elhelyezni akár több hangsugárzót is! Vannak itt olyanok akik sztereóban nézik a filmeket! Ha ők azt mondják, hogy felesleges az 5.x csatorna kiosztás akkor őket kellene követni? Pl. Tonyka, Fish állandóan azt szajkózza, hogy nekik nem kell a 7.x vagy a 3D! Nekem van lehetőségem 7.x rendszert kiépíteni, sőt még az Atmost is ki tudnám építeni, de nem akarom, pedig biztosan állat lehet amikor nem csak síkban terjednek a hangok a 3D-t pedig szeretjük! Az 1 db mono hangsugárzó képességeiből kiindulva jobb a sztereó, ettől jobb film nézés, ha van center (pro logic), ettől jobb, ha vannak hátterek(d spl 1), ettől jobb, ha az 5.1 csatorna mindegyike külön álló(dd-dts), ettől térbelileg nálam jobb a 7.2 még úgy is, hogy van dinamika vesztés, és ettől lehet jobb az Atmos vertikálisan pozíconált térhangja ...
Autós hasonlat: Tonyka vesz pl. egy Nissan "terepjárót", elkezdi valami más járművel vontatni és úgy alkot véleményt. Meg vesz egy méreg drága lejjátszót, amit analógban ráköt egy processzorra ... Hát lol! Lehet  így hallgatni? Lehet hát, csak úgy mint egy vontatott járműben utazni és élvezni annak más "vezetési élményét", majd egy fórumon szerteszét szórni az okosságokat a tapasztalatokról  ... 
A hifi-házimozi(vagy inkább gumi) szobába, gyógyultan, kívülről betekinteni néha napján igazi felüdülés (vagy megrökönyödés) ...  
Hogy Lacy kedvéért legyen film is.
A Pompeii egyszer nézős, de a technikai jellege miatt rendes házimoziba való, csak úgy mint a Jupiter felemelkedése ami 3D-re ajánlott! 

batman98
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3447

Hozzászólás Szerző: batman98 »

nem akarok belebeszélni annyira de ez itt a FILMAJÁNLÓ kéretik az 5-6-7.1-el a megfelelő topicba vitázni
bár tőlem itt is maradhat csak szóltam

Sajnálom hogy zavar: "Filmajánló,vélemények,csevegő" .  
Amúgy esik szó filmekről is. 

De neked itt már semmi nem megfelelő .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Bocs az offért.

Max mondjuk beleteszik, hogy egy nyuszi hátulról átugrik a fejed fölött és Atmos-ready lesz a film.

Bubu teljes mértékben egyetértek veled . 
Igen eltudom képzelni ahogy repül a nyuszi a fejem felett és azt kiabálja hallod ,hogy itt repülök ?
Szerintem lesz ez még néhány év mire elterjed úgy rendesen.

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 827

Hozzászólás Szerző: lacy »

nem akarok belebeszélni annyira de ez itt a FILMAJÁNLÓ kéretik az 5-6-7.1-el a megfelelő topicba vitázni
bár tőlem itt is maradhat csak szóltam

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Egyébként mi lehet az a szuper fontos dolog a filmekben, ami miatt kitalálták ezt az egészet?
Amikor egy repülő szemből jobbról elhúz hátra balra a fejed fölött, akkor majd tökéletesen pozicionálva fogom hallani. Ez OK.
Azt el tudom képzelni, hogy a Star Wars legújabb részébe direkt beletesznek ilyen olyan dolgokat, ami erre lesz kihegyezve.

Mondjuk a filmek 20%-a tartalmaz majd néhány jelenetet, ahol ez pluszt jelent. 10%-nál még többet. 
A többi 80%-nál teljesen fölösleges.
Max mondjuk beleteszik, hogy egy nyuszi hátulról átugrik a fejed fölött és Atmos-ready lesz a film.

Elméletben eleve más, más a bemérés is. Nekem most azt ne mond hogy ha a száraz elméleti technológiát átolvasod akkor ugyanolyanra képzeled el mint az eddigi bevett kikeverést....
Az hogy ez hogy fog működni meg hogy "minek" az egy más kérdés.
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362

Vendég

Bose házimozi elég helytakarékos:

Ráadásul a Bose hangfalakat nem is kell kitenni közszemlére, akár a TV mögé is mehet.
Nagyon érdekes dolog teljesen eldugni őket és úgy is be tudja állítani egész tűrhetően.

Vendég

Nem igazán értem még mindig hol akadsz el fizikailag, most jönnek ki igazából az Atmos / DTS:X / Auro 3D -re kihegyezett dobozok is, vagy hangdoboz kiegészítők.
És például a DTS:X formátum még ki sem bontakozott, de natív hanganyagú film már van a piacon: Pl.: Ex-Machina

Én a klasszikus 5.1/7.1 felállást sem keverném az eddig fixen kiosztott hangsávos megoldást az objektum orientálttal. 
Nem kell ehhez 7.2.273....

Most jönnek ki a második generációs AVR -ek ősszel. A Yami 3040 is például 11.2 - őt (7.2.4) tud kikeverni, de csak 9 belső végfok lehet aktív... 3050 egy csöppet más lesz lehet, sőt biztos.

Amikor egy repülő szemből jobbról elhúz hátra balra a fejed fölött, akkor majd tökéletesen pozicionálva fogom hallani. Ez OK.
Azt el tudom képzelni, hogy a Star Wars legújabb részébe direkt beletesznek ilyen olyan dolgokat, ami erre lesz kihegyezve.

Mondjuk a filmek 20%-a tartalmaz majd néhány jelenetet, ahol ez pluszt jelent. 10%-nál még többet. 
A többi 80%-nál teljesen fölösleges.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 110

Hozzászólás Szerző: GeriB »

Bose házimozi elég helytakarékos:

Persze nem olcsó, de helytakarékos megoldás.
A másik megoldás: aktív hangfalak + házimozi processzor.
Genelec házimozi:

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Elhiszem, h más, a tömeges vásárlásra az sem garancia, h megint csak az érintett réteg beszél róla, illetve ráharap rögtön. Azt gondolom nagyszerű dolog lehet, e felől semmi kétségem.  Az már más kérdés, h ad-e annyi pluszt amiért az emberek vállalják a kényelmetlenséget, az új befektetést. Ebben az esetben már erősen próbára teszik a felhasználó elszántságát, lehetőségeit. Vegyünk példának téged, a hátsó szekciód cseréje igazi kihívás volt. 7.1-ed már régen  lehetne. Jómagam próbáltam a 7.1-et, és hol voltam még a 9.2-től.  Annyira nem kicsi a nappalim, de 7.1 esetén már hangfal erdőnek tűnt. Teljesen rátelepedtek a dobozok a nappalira, eszembe sem jutott egy esetleges csata az asszonnyal, mert igaza lett volna. Persze akkoriban még alig volt pár 7.1-es master hangú film. Olvasgatván 36 hangszóróról beszélgetnek meg egyebekről, hová, kinek? Meglátjuk mennyire bírnak majd kiszolgálni az AVR-ek izomból ennyi hangfalat. Az irány ez nincs kétség, h mennyire terjed el a gyakorlatban az már érdekesebb. Pár év múlva már a belépő modellekben is benne lesz, szóval kapni fogjuk csak úgy a vas mellé, ez még nem az elterjedést fogja jelenteni.

De jót fogunk erről beszélgetni legközelebb .

Nem igazán értem még mindig hol akadsz el fizikailag, most jönnek ki igazából az Atmos / DTS:X / Auro 3D -re kihegyezett dobozok is, vagy hangdoboz kiegészítők.
És például a DTS:X formátum még ki sem bontakozott, de natív hanganyagú film már van a piacon: Pl.: Ex-Machina

Én a klasszikus 5.1/7.1 felállást sem keverném az eddig fixen kiosztott hangsávos megoldást az objektum orientálttal. 
Nem kell ehhez 7.2.273....

Most jönnek ki a második generációs AVR -ek ősszel. A Yami 3040 is például 11.2 - őt (7.2.4) tud kikeverni, de csak 9 belső végfok lehet aktív... 3050 egy csöppet más lesz lehet, sőt biztos.

Én meg baromi rossz példa vagyok, meg te is .

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Atmos nekem nagyon szimpi, 7.1v2-őt én sem tudok elhelyezni, viszont a menyóba tökéletesen be tudok építeni hangszórót, ráadásul szinte megeggyezőt mint a többi...viszont arra leszek kíváncsi, hogy a nem Atmos-ra keszült anyagot hogyan fogja lekeverni a mennyezeti hangszórókra, mert azért ezek iránya eléggé halható lesz hogy fentről jön. Nem lehet ez zavaró normál filmeknél?

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

nekem volt 7.1-em sokáig, teljesen értelmetlen sztem.. első hangfal cserénél ment a levesbe, az 5.2 , 5.4 nek több értelmét látom   
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Ne keverd a dolgokat az SACD-nél. Hifistáknál az analóg - digitális kérdés érzékeny téma eleve. Még ma is, ma - amikor nem igazán lehet összehasonlítani a 10 évvel ezelőtti digitális állapotot.
Emellett enyhén szólva megkérték akkor az árát.

Figyelj, valami alapján el kell dönteni - de ehhez ki is kéne próbálni . Ez nem történik meg nálunk, a hasonló gondolkodás miatt meg eleve csak haszontalan lehet.
Még a technológia alapjaival sincs tisztában itt sok emberrel, pl.: hogy akár a sima 5.1 - is egész máshogy szólhat elméletben egy natív hangsávval...

Nehogy azt hidd hogy én betegesen erőltetem a témát, csak külföldön más a fórumos-beszámolós helyzet. "más" .

Elhiszem, h más, a tömeges vásárlásra az sem garancia, h megint csak az érintett réteg beszél róla, illetve ráharap rögtön. Azt gondolom nagyszerű dolog lehet, e felől semmi kétségem.  Az már más kérdés, h ad-e annyi pluszt amiért az emberek vállalják a kényelmetlenséget, az új befektetést. Ebben az esetben már erősen próbára teszik a felhasználó elszántságát, lehetőségeit. Vegyünk példának téged, a hátsó szekciód cseréje igazi kihívás volt. 7.1-ed már régen  lehetne. Jómagam próbáltam a 7.1-et, és hol voltam még a 9.2-től.  Annyira nem kicsi a nappalim, de 7.1 esetén már hangfal erdőnek tűnt. Teljesen rátelepedtek a dobozok a nappalira, eszembe sem jutott egy esetleges csata az asszonnyal, mert igaza lett volna. Persze akkoriban még alig volt pár 7.1-es master hangú film. Olvasgatván 36 hangszóróról beszélgetnek meg egyebekről, hová, kinek? Meglátjuk mennyire bírnak majd kiszolgálni az AVR-ek izomból ennyi hangfalat. Az irány ez nincs kétség, h mennyire terjed el a gyakorlatban az már érdekesebb. Pár év múlva már a belépő modellekben is benne lesz, szóval kapni fogjuk csak úgy a vas mellé, ez még nem az elterjedést fogja jelenteni.

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Legyen ahogy mondod, meglátjuk. Apró dolgokon múlik sokszor egy-egy új technológia elterjedése. Persze jobbára az itthoni példát látom. Azért amcsiban sem kolbászból van a kerítés. Nincs minden második házban 7.1-es moziszoba. Előrébb járnak ez tény, a japcsik pláne. Lehet majd a pornó ipar lök egyet az Atmos szekerén. Továbbra is azt gondolom az emberek döntik majd el, h megvásárolják-e a szükséges kiegészítőket vagy sem. Amúgy elkerülted a választ, mi történt a 3D-vel, miért nem írt hatalmas diadalt az SACD. Pedig a hifisták igen elég erős csapat. Az elején minden gyártó ilyen hatalmas reményekkel indult, mint most az Atmos-al kapcsolatban. Az SACD-nél jó ideig még a másolás sem fenyegetett, tehát csak meg kellett volna vásárolni a kinti jóval gazdagabb állampolgároknak.

Ne keverd a dolgokat az SACD-nél. Hifistáknál az analóg - digitális kérdés érzékeny téma eleve. Még ma is, ma - amikor nem igazán lehet összehasonlítani a 10 évvel ezelőtti digitális állapotot.
Emellett enyhén szólva megkérték akkor az árát.

Figyelj, valami alapján el kell dönteni - de ehhez ki is kéne próbálni . Ez nem történik meg nálunk, a hasonló gondolkodás miatt meg eleve csak haszontalan lehet.
Még a technológia alapjaival sincs tisztában itt sok emberrel, pl.: hogy akár a sima 5.1 - is egész máshogy szólhat elméletben egy natív hangsávval...

Nehogy azt hidd hogy én betegesen erőltetem a témát, csak külföldön más a fórumos-beszámolós helyzet. "más" .

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Még mindig nem értem az alap problémádat. A filmiparnak nem kerül semmibe szinte az új hangrögzítési technológia. 
Műszakilag kell "elfogadtatni" a néppel az újdonságot. A technológia adott, most hogy 2 hétig dolgozik rajta egy külön hangmérnök gárda az már nem oszt nem szoroz.
Most erre vagy vevő lesz a nép vagy nem. Mindenesetre már rámozdult sok elektronikai és hangdobozgyártó cég a témára, nem véletlenül.
Külföldön meg már jól haladnak a felhasználók is a tapasztalatok megosztásával. 

Itthon meg asztlátom hogy megint a homokba dugta a fejét a nép, a nép akit elvileg ezzel fel kéne tudni izgatni .

Legyen ahogy mondod, meglátjuk. Apró dolgokon múlik sokszor egy-egy új technológia elterjedése. Persze jobbára az itthoni példát látom. Azért amcsiban sem kolbászból van a kerítés. Nincs minden második házban 7.1-es moziszoba. Előrébb járnak ez tény, a japcsik pláne. Lehet majd a pornó ipar lök egyet az Atmos szekerén. Továbbra is azt gondolom az emberek döntik majd el, h megvásárolják-e a szükséges kiegészítőket vagy sem. Amúgy elkerülted a választ, mi történt a 3D-vel, miért nem írt hatalmas diadalt az SACD. Pedig a hifisták igen elég erős csapat. Az elején minden gyártó ilyen hatalmas reményekkel indult, mint most az Atmos-al kapcsolatban. Az SACD-nél jó ideig még a másolás sem fenyegetett, tehát csak meg kellett volna vásárolni a kinti jóval gazdagabb állampolgároknak.

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Bocs, de ez egy katasztrófa, minden értelemben.

Egyedül a kitörés értékelhető benne de az is csak a hangja miatt.
Szerintem.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 110

Hozzászólás Szerző: GeriB »

Bocs, de ez egy katasztrófa, minden értelemben.

Nem annyira rossz a film szerintem.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”