Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

danny
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: danny »

Megvettem ma a Panasonic s27est. Kb 10 perce üzemeltem be, eddig jónak tűnik minden, viszi a +/- os lemezt is. Csupán a feliratokkal van némi problémám. Mégpedig, hogy nem ismeri fel, hogy ez milyen nyelvű felirat (az angol, holland, svéd, dán, német stb-t igen), így, ha film közbe akarom változtatni, beletelik egy időbe mire megtalálom a magyar feliratot. A problémára van valakinek vmilyen ötlete? Üdv
Danny

Az már a 2 évvel ezelötti modellek sem ismerték fel, sajna erre nem ad a Pana.

Hát, akkor ez egy nagy - pont a panának de egyébként nincs vele semmi gond

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Megvettem ma a Panasonic s27est. Kb 10 perce üzemeltem be, eddig jónak tűnik minden, viszi a +/- os lemezt is. Csupán a feliratokkal van némi problémám. Mégpedig, hogy nem ismeri fel, hogy ez milyen nyelvű felirat (az angol, holland, svéd, dán, német stb-t igen), így, ha film közbe akarom változtatni, beletelik egy időbe mire megtalálom a magyar feliratot. A problémára van valakinek vmilyen ötlete? Üdv
Danny

Az már a 2 évvel ezelötti modellek sem ismerték fel, sajna erre nem ad a Pana.

danny

Megvettem ma a Panasonic s27est. Kb 10 perce üzemeltem be, eddig jónak tűnik minden, viszi a +/- os lemezt is. Csupán a feliratokkal van némi problémám. Mégpedig, hogy nem ismeri fel, hogy ez milyen nyelvű felirat (az angol, holland, svéd, dán, német stb-t igen), így, ha film közbe akarom változtatni, beletelik egy időbe mire megtalálom a magyar feliratot. A problémára van valakinek vmilyen ötlete?
Üdv
Danny

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Köszi!Közben nézegetem a Pana topicot is, rendesen megoszlanak a vélemények, de kezdek okulni
A Sony lejátszók amúgy tényleg nagyon siralmasak?
A Panán (S47) kívűl melyiket lenne még érdemes tüzetesen megvizsgálni?

Na nekem meg volt már kb 3 db sony lejátszóm, úgyhogy konkrét tapasztalatokat írhatok.
Szeretném megvédeni a sony-t egy kicsit.

Nekem eddig egyik lejátszómmal sem volt semmi bajom. Amit a specifikációjában megadtak azt hibátlaunl tudta, és korrekt minőségben működött.

Csak az mp3 asztali lejátszókban való megjelenése miatt cseréltem le az elsőt, aztán pedig megjelent a 430-as, ami most is van. Akkor ezért cseréltem erre, mert elég sok svcd formátumú film forog a családban....

Szóval én csak ajánlani tudom, mert nekem soha semmi gondom nem volt velük, ellenben pio, és jvc egyszerűbb lejátszóival akadtak gondjaim.

Ahogy már más topicban is irtam, a pana mindenképp jó választás.
Karácsonykor egy rövid ideig nyúztam egy s27-est (ezt kaptak a szülők) és azt mondhatom, hogy egy alap, stabil, jó minőségű lejátszó!
Az s47 meg méginkább....

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Köszi!Közben nézegetem a Pana topicot is, rendesen megoszlanak a vélemények, de kezdek okulni

Pioneer 370 v 470-es lejátszója, ezekről jók a vélemények. Ha ezt is márkakereskedőnél veszed meg 3 év garit kapsz rájuk.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Én Sony mániás vagyok, de kizárólag TV ügyben. Viszont a Pana DVD-m nem adnám ...az jó!

wzsolt

Hozzászólás Szerző: wzsolt »

Köszi!
Közben nézegetem a Pana topicot is, rendesen megoszlanak a vélemények, de kezdek okulni

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

wzsolt: lejátszik mindent még az s27-es is (pár hozzászólással lejebb írta valaki). A specifikációjiban azért nem szerepel a +-os formátum, mert a konkurencia formátumát még sem játszhatja le hivatalosan.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok! 
DVD lejátszó vásárlása előtt állok, és a fórum olvasgatása után is tanácstalan vagyok, hogy mégis milyen játékosra lenne érdemes beruháznom.
Ami számomra fontos volna:
RGB kimenet, digitális optikai és koaxiális kimenet, DTS digitális hangkimenet,
lehetőleg kezelje az összes DVD lemez formátumot (+/-)
és természetesen tökéletes képet adjon.
Az összeg amit erre áldoznék az kb 20-40e Ft körül.

Amin jelenleg vacilálok az Panasonic S47 lejátszó, bár a specifikációja szerint ez csak a DVD-R-es lemezeket kezeli.

A másik, ami műszaki adatai alapján megfelelő volna az egy Sony LS 785V lejátszó, viszont ahogy olvasgattam a fórumot, a Sony DVD lejátszók minősége megkérdőjelezhető...

Esetleg milyen egyéb márkák jöhetnek szóba ebben a kategóriában?
Kérlek lássatok el jó tanácsokkal, tapasztalatokkal!

Van Panasonicos topic, érdemes ott olvasgatnod az S47 miatt, de ha jólemlékszem, akkor lejáccik mindent +/- (még az én több mint 4 éves RV60-om is)

wzsolt

Hozzászólás Szerző: wzsolt »

Sziasztok!

DVD lejátszó vásárlása előtt állok, és a fórum olvasgatása után is tanácstalan vagyok, hogy mégis milyen játékosra lenne érdemes beruháznom.
Ami számomra fontos volna:
RGB kimenet, digitális optikai és koaxiális kimenet, DTS digitális hangkimenet,
lehetőleg kezelje az összes DVD lemez formátumot (+/-)
és természetesen tökéletes képet adjon.
Az összeg amit erre áldoznék az kb 20-40e Ft körül.

Amin jelenleg vacilálok az Panasonic S47 lejátszó, bár a specifikációja szerint ez csak a DVD-R-es lemezeket kezeli.

A másik, ami műszaki adatai alapján megfelelő volna az egy Sony LS 785V lejátszó, viszont ahogy olvasgattam a fórumot, a Sony DVD lejátszók minősége megkérdőjelezhető...

Esetleg milyen egyéb márkák jöhetnek szóba ebben a kategóriában?
Kérlek lássatok el jó tanácsokkal, tapasztalatokkal!

danny

Köszönöm a segítséget és a jótanácsokat, azt hiszem a panasonic mellett döntök.
További kellemes hétvégét mindenkinek

Geri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: Geri »

Gandalf : ha esetleg van időd, írhatnál valami jellemzést a 320-adról, én pont a 320at és a 315-öt hallottam együtt és a 315 győzött meg jobban, a 320 brummogósnak tűnt.  Egy kb 23nm-es szobában használnám.
Hát én a yamahával egy 40e körüli magnatot váltottam le, úgyhogy ahhoz képest lényegesen jobb . Kevésbé brummogós megfogottabb mélyei vannak és a fél hangerő alatt használom kb 20nm-en. A választásom azért is esett rá, mert elég jó áron jutottam hozzá. Csak mozira használom és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nem hinném, hogy valaha le akarnám cserélni.

Köszönöm a választ, megnyugtatott

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Gandalf : ha esetleg van időd, írhatnál valami jellemzést a 320-adról, én pont a 320at és a 315-öt hallottam együtt és a 315 győzött meg jobban, a 320 brummogósnak tűnt. Egy kb 23nm-es szobában használnám.
Hát én a yamahával egy 40e körüli magnatot váltottam le, úgyhogy ahhoz képest lényegesen jobb . Kevésbé brummogós megfogottabb mélyei vannak és a fél hangerő alatt használom kb 20nm-en. A választásom azért is esett rá, mert elég jó áron jutottam hozzá. Csak mozira használom és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nem hinném, hogy valaha le akarnám cserélni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

csrk
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: csrk »

Igen, media marktban én is szemeztem ma a pana val 19900ért, de állítólag nem játszik le + os lemezt
Nyugodt lehetsz, viszi a + -os lemezeket. Sőt a +RW-t is.
TV: Philips Video: Philips Erősítő: Denon AVR-1905 Front: Celestion F30 Center: Celestion F35 Surround: Celestion F10 DVD: Panasonic S27 Koax: Monitor Scart: Hama Home Theatre

Geri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: Geri »

Na látom senkit sem érdekelt, leírom ujra

Yamaha SW-315 vélemények? ilyet veszek , szerintetek ok ?

Gandalf : ha esetleg van időd, írhatnál valami jellemzést a 320-adról, én pont a 320at és a 315-öt hallottam együtt és a 315 győzött meg jobban, a 320 brummogósnak tűnt. Egy kb 23nm-es szobában használnám.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Azért nem ilyen egyszerű a dolog! Olyan dvd lejátszó kell, amiben van dts dekóder chip. (Mondjuk pont egy sztereó erősítő használatánál jön elő a dts és DD tömörítések zeneiségében lévő különbség.)
Ha olyan lejátszót veszel, aminek van 6 csatornás analog kimenete és a leírása szerint dts dekódolásra (nem csak digital out!) is képes, akkor az sztereóra is downmixelni tudja a dts sávot.
Vannak olyan lejátszók is, amikben ugyan nincs 6 csatornás analóg kimenet, de a sztereó analóg kimenetre mégsem csak a DD, de a dts sávot is képesek kitenni.
Ilyen a már ajánlott Pana S27 is. De régebbi modellek között is volt ilyen (Pana S35, egyes JVC, Nintaus modellek).
gordon314.fw.hu

danny

Olyan 15-20 e-t. Most kinéztem ezt : http://www.ebolt.hu/product88183.html#yamadadvx6600 
a lényeg az lenne, hogy lejátsszon minden formátumot, +/- lemezt stb

Én ennyiért, pontosan 19990 ft-ért a Panasonic S27-et javasolnám, ha márkaboltban veszed 2 év garanciát is kapsz rá. Családom használ ilyet és eddig mindenféle lemezt megevett, bár elötte mindeféleképp próbáld ki.

Igen, media marktban én is szemeztem ma a pana val 19900ért, de állítólag nem játszik le + os lemezt

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Olyan 15-20 e-t. Most kinéztem ezt : http://www.ebolt.hu/product88183.html#yamadadvx6600 

Én ennyiért, pontosan 19990 ft-ért a Panasonic S27-et javasolnám, ha márkaboltban veszed 2 év garanciát is kapsz rá. Családom használ ilyet és eddig mindenféle lemezt megevett, bár elötte mindeféleképp próbáld ki.

Szerintem is a pana.

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Bár most azt nézem, hogy ez a modell nem játszik le cd formátumot? lehetséges ez?
Nincs olyan dvd lejátszó ami ne tudna audio cd-t lejátszani.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

danny

Bár most azt nézem, hogy ez a modell nem játszik le cd formátumot? lehetséges ez?

danny

Köszönöm a segítségeteket. Lehet, hogy akkor egy jobb minőségű dvd játékossal próbálkozom:)
Mennyit szánnál a DVD lejátszóra?

Zsoló
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Zsoló »

Ide bárki írhat!

Na de majdnem ugyanazt?

Tv:Panasonic TH-42PA60E DVD/SACD:Pioneer 585-A Erősítő:Pioneer VSX-AX3 Hangfalak:Front:Dali AXS 5000 Center:Dali AXS center Sorrund:Dali AXS 1000 Sorrund back:Saját gyártmány Sub:Klipsch RW10 Kábelek:Front, Center,Sorrund,: SilverLine, Sub: Vianco digital coax
Szinti: Yamaha PSR520 Roland RA95

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Köszönöm a segítségeteket. Lehet, hogy akkor egy jobb minőségű dvd játékossal próbálkozom:)
Mennyit szánnál a DVD lejátszóra?

danny

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”