Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Bandi Mozifalodája

batman98
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3447

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: batman98 »

After bejgli és Újévi első ámde utolsó hamis tízes (mert ugye ez igazából 12) filmes szösszenet amik a vászonra kerültek a Mozifalodában:

A Védelmező - The Equalizer

Na, hát azt hiszem ezután máshogy nézünk majd az obi dolgozókra .
Nem gondoltam volna, hogy ezt egyszer így gondolom;
de Denzelből is megárt a sok.
Illetve a most már kaptafa karakteréből.
Martin Csokas viszont végre főszerepet is kapott,
és egészen rendkívülit hoztak ki belőle.
A film egész jó a maga nemében. Bár mintha ezt a patront már sokszor ellőtték volna.
De még működik .

Frank - Frank

Frank…
Ilyen filmek után gondolkozik el az ember, hogy nem-e kéne talán mindent megnézni.
Fájdalmasan unalmas és idétlen, más kritikákat olvasni róla meg meghökkentő.
Mazochistáknak.

Senki Többet - The Best Offer

Csemege , nálam az év egyik meglepetése.
Remek film, remek színészek, príma hangszerelés, szuper film.
Nincs mit írni, meg kell nézni.

Piszkos Pénz - The Drop

Krimi-dráma tagozatosok élvezkedni fognak.
Nekem is bejött.
Tom Hardy első használható produkciója,
Remekül állt és ment neki az enyhén iqlight karakter.
Vagy az nem is a szerep volt?

A Felszín Alatt - Under The Skin

Életem egyik legnagyobb teljesítménye volt, hogy kibírtam végig és nem dobáltam legalább a távirányítókat a vászonhoz.
Miután végig szenvedtem, jöhetett a szokásos kritika vadászat; hogy ezt mégis minek/kinek/miért szánták...
Ez megint nem derült ki, hihetetlen micsoda látnoki-odaképzelt képességekkel ruházzák fel itt-ott eme remekművet.
Maga a film már régóta parkol a home tékában, de valahogy éreztem hogy; nem kéne - nem kéne .
De adtam a manikűrnek és pont December 31 kora délután tűztem ki a szobai prömiert.
Gondoltam mi történhet? Scarlett? és a dudái? Egy kis könnyű és rövid művészfilm?
Hát nem, alaposan megbüntetett a film…
Félve feküdjön neki bárki is, vagy legalább egy fejen állós pohárba vizelős performanszot ejtsen meg előtte .
Viszont a kép legalább szar és a hangszerelés is botrányos minőségű…
Katasztrófa, mondjuk nem akarok rosszat senkinek; de ha esetleg valaki megnézné vagy látta;
erősítsen meg hogy nem velem van a baj...

Az Üldözött - A Most Wanted Man

Nagyon krimi, nagyon elalvós.

A Tetovált Lány - The Girl with The Dragon Tattoo

Valamilyen alantos okból félreraktam amikor megjelent, de elfelejtettem és fiús zavaromban valamiért eljutottam a play gombig.
Aztán nagyon gyorsan leesett, hogy a többi rész miatt került parkolópályára.
Hogy majd egyben, egyszer, valamikor.
Micsoda remek filmet raktam a fiókba… Alapmozi.
Egyedül talán Daniel Craig lógott ki egy kicsit.
De már nem volt visszaút és el is szaladtam a tékába az eredeti Stieg Larsson trilógiáért;

A Tetovált Lány - Män som Hatar Kvinnor / A Lány, Aki a Tűzzel Játszik - Flickan som Lekte med Elden / A Kártyavár Összedől - Luftslottet som Sprängdes

Hűha, a svédek filmben ilyet is tudnak? Hát nem egy hazai Magdi anyus szint
Most már értem miért ismerik el Noomi Rapace-t ennyire.
Ha Fincher azt megtudja csinálni a további 2 résszel mint az elsővel, akkor csemegék elé nézünk.
De így is nagyon gyorsan elreppent ez a közel 9 óra...
El kéne kezdeni olvasni is? .

A Feláldozhatók - The Expendables 3

Nekem jobban bejött mint a 2.
Persze egy bohózat az egész, de Gibson-t, Banderas-t, Snipes-t azért jó volt látni így.
Sajnos Harrison Ford már régóta csak egy rossz árnyék, és kicsit félő hogy mennyit vesz el az új SW eposzból.
A negyedikben szeretnék már végre látni legalább egy Hulk Hogan-t Sly, ehhez ragaszkodom .
És ha lehet több XX kromoszómás kollégát is tessék bővebben alkalmazni, mert ez már nekem kellemetlen.

Annabelle - Annabelle

Egy apró pre-sequel szelet a Démonok Közt - ből.
A történet kevés és sekélyes sajnos.
De azért tartogat pár izgulós jelenetet a haladóknak is.
És a bass pacifisták is megtalálják a hasonló faktort mint az elődben .

Ami a rendszert illeti, lett végre egy kis mozgolódás forrás oldalon. Egy kicsit szerteágazóra sikerült, de végre érdemben előrébb tudtam jutni a terveimben a szokásos szerény $ kereteimen belül. 
Semmi eget verő eksztra nem érkezett, viszont a végsőkig ki akarom használni majd az új médiasplíler lehetőségeit (főleg a remote kezelés, jukebox, hálózati céllövölde, stb), de írni mindenképp fogok róla...
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Bandi Mozifalodája

Na ház az jó lenne, már várom hogy mire jutottál....!?

Amúgy én is .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362

norbee48
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: norbee48 »

És kütyüzünk is lassan, ha be tudok végre telni vele - akkor összefoglalom a gondolataim.

Na ház az jó lenne, már várom hogy mire jutottál....!?
Aavik - Borresen - Ansuz

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Bandi Mozifalodája

Itt vagyok én Uraim, nem romlottam el .

Jön majd a next filmes poszt, benne a pályafutásom leg embertpóbállóbb (feldarabolod a vásznat ) filmjével. Persze csak ha az elfoglaló fórumtársak hagynak időt megírni .

És kütyüzünk is lassan, ha be tudok végre telni vele - akkor összefoglalom a gondolataim.

HTP
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 74

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: HTP »

Hát innen meg hova tünt a házigazda? Se top10? Se új tesztek? Bandi! Tessék előkerülni! Psssztt... Téli álmot alszik!}:-/ ..igaz hol itt a tél?

MégEgyetmondok, elveszett vminek a beállítási menüjében ;-)
Yamaha, NAD, Mission, Hivox

Warter
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 80

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: Warter »

Hát innen meg hova tünt a házigazda? Se top10? Se új tesztek? Bandi! Tessék előkerülni!

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Bandi Mozifalodája

Szép Jó Reggelt Mindenkinek :

.

Boldog, Erőben - Egészségben és Sikerekben gazdag Új Évet kívánok minden AVX olvasónak, és persze jobbnál jobb mozgófilmeket és muzsikákat. 

És ne feledjétek az újévi fogadalmakat se, tessék betartani - megvalósítani is.
Lehetőleg céltudatosabban a fogadalmakkal, mint McCroskey kapitány (Lloyd Bridges) az Airplane! - ben ;

Szóval rossz évet választottatok, hogy leszokjatok a fórumozásról , megint és remélem mindenki  .

Tibidzsí
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 100

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: Tibidzsí »

ááá, hatalmas film, nagyon sokszor nézős!

... és Blájen is lekelül a padlóla majd nagyon dulván ám...

Hifi: Hivox Alces2 szűrő - Logitech Transporter SE -  AudioSquare Excel aktív hangfal
Mozi: Hivox Alces3 szűrő, HTPC, Kácsa KCE-FLW25, KCE-FLW15 hfkábel,KCS-HH10 1.4 HDMI, Denon 2312 erölködő, Rubicon RP-36 mkii 5.0 hangfal Hivox tuninggal, Runco RS900, Antra 100" vászon

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Bandi Mozifalodája

Békés, Boldog, Szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden AVX olvasónak és családjának. 

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: robert99 »

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Vendég

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Na akkor haj vagy szakall?

Bandi irigykedem a pacsker miatt ez vert kivan. Amint visszamegyek lovok par ujzokniskepetaztanvisszavagok:)

Egyebkent oket nem lehet megunni...mint a hagymas babot sem...

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Nahát, ezt jó olvasni hogy kellően "bolond" ezekhez a filmekhez mindenki .Nem véletlen kaptak élteműdíjat !!!!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Nahát, ezt jó olvasni hogy kellően "bolond" ezekhez a filmekhez mindenki .

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Bandi Mozifalodája

Nahát, ezt jó olvasni hogy kellően "bolond" ezekhez a filmekhez mindenki .

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

Bandi Mozifalodája

Nagy kedvencem és még mindig felfedeztek valamit újat a filmben a Zsoldoskaton .
http://www.port.hu/zsoldoskatona_il_sol ... lm_id=8709

Warter
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 80

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: Warter »

Nálam az egyik örök kedvenc:

"Az a tény, kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában... Rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy s***fej!"

http://indavideo.hu/video/Az_a_teny_ked ... orszagaban

Ja és Boldog karácsonyt!

HTP
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 74

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: HTP »

Bandi !

R U L E Z  ott minden!!  

Nekem a karifa van hátra 23-án.
Most végeztem a pálinka széttöltögetéssel. 5 lityi barack, 5 lityi körte.Valahogy mindig ráfojt a kezemre és hát le kellett volt nyalni :-))

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket, sok HiFi és Video Show élményt !  

Éljen a Mozifaloda és a pereputty! 
Ciao
Yamaha, NAD, Mission, Hivox

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Bandi most már komolyan kedvet adtál hogy karácsony napján tuti megnézek vagy két filmet tőlük!!

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Bandi Mozifalodája

"Idehallgassatok ti búbánatos aszott majmok! Mi az hogy nem akarjátok önállóan felakasztózni a tetűfészkes szaloncukrokat a karácsonyfához?"

Köszi srácok nektek is, és viszont  .

Vendég

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Kellemes ünnepeket kívánok én is!
karácsony 2

Még ezeket hagytad ki  felsorolásból, ami illik a karácsonyi hangulathoz, ha már Spencer & Hill, az a Bunyó karácsonyig és a Reszkessetek betörők, szóval csak nyugodtan tartsd meg az aprót te mocskos állat.
Nah meg az aranyos és kedves és ügyes Griswold család sem maradhat távol ezen a szent ünnepen.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Boldog karácsonyt Bandi!
Mi lesz a karácsonyi menü"krumplis hal"?
Ja és fogadjunk 100ft-ba,hogy több narancslevet iszok,mint amennyit facsarsz!

Az utolsó két mondatot nem lehetne kihagyni a jelentésből?:-)

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

Bandi Mozifalodája

Látom macsek is imádja a mozit
Láb az asztalon papucs a képernyőben ez a király. Feleségem nem értik férfiaknak ez miért jó?!??!?!?!!!!M.,,..miért is?
Csak a sör hiányzik és gömbölyű az élet !

batman98
Beköltözött
Beköltözött

Bandi Mozifalodája

Köszönöm Uraim  .

Nálunk vagyis nálam az ajándékbeszerzés December első hetében legkésőbb befejeződik, és nem akarom borzolni az idegeket de már egy hete rontják a centerhangot becsomagolva is .
Az áruházi royal rumble már régen kiderült hogy nem nekem való (3-4 évig áltam a másik oldalon szószerint) , de sok sikert minden férfitársamnak aki még csak most nevez be rá .

A régi feeling sajnos kikopik a médiából, idén tuti megint szőrős potter lesz Kincs ami nincs helyett. Alfonzó, Hofi, Benny Hill, Markos-Nádas-Boncz, Gálvölgyi és társai nyomát már csak bottal üthetjük...
De felkészültem, és tuti előkerülnek a régi klasszikusok akár "háttérzenének" is. Nekem már látnom sem kell hogy "Főnök ki az a korporésőn?" vagy hogy a a rumosdió és kávé után bizony a pisztácia jön .
De tuti előkerül majd és ugye a Fekete Lovag mindig győz és Blájen is lekelül a padlóla majd nagyon dulván ám. 

Fodesz vigyázat, a Bandi klán nagyrésze tojó - illetve gyermek. De a kisebbik rosszat választottad így bizony gyurmázni fogsz. 
És Gergővel együtt fogunk vidulni rajtad .

Cecil természetesen e henyélős láblógatós kompozíció copyright by komarfamily , és szerintem elkélne mindenkitől egy-egy lábszagú kocka .

Srácok azért az én életem sem lesz fenékig oppo a hétvégén; mehetek a konyhába gályázni. Van nálunk a családban még egy hülye szokás;

Két csoportra oszlunk általában: 

a ; (figyelj Bandi ez te vagy!) szépen megvásárolsz, becsomagolsz, megsütsz, megfőzöl, felszolgálsz, kiszolgálsz, elrámolsz, dolgozol.
b ; (figyeljen minden családtag Bandin kívül -  ezek vagyunk mi) kényelmesen szemrevételezéssel nyomonkövetünk mindent mókás kritikákkal karöltve, elfogyasztunk mindent, élvezzük az "a" csapat figyelmét...

De szeretem őket és a Karácsonyt is (a Szülinapom még rosszabb ). 

Szóval Kellemes Karit mindenkinek így előre a medve bőrére is  karácsony 2  - és természetesen az utolsó bekezdés csak a móka kedvéért íródott, Papi is megkapja a kék szemeit a végén .

Atléta
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 224

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: Atléta »

Nagyon ügyes vagy,látom nem bízol semmit sem a hajrára.
Az ünnepek közt is várjuk a filmes beszámolót,remélem lesz időd pár filmet elmorzsolni!!
Neked is Boldog Karácsonyt!! és ugye Kirby a parancsnok

Vukkeinstein
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 677

Bandi Mozifalodája

Hozzászólás Szerző: Vukkeinstein »

Bandi te aztán nem tréfálsz ha kariról van szó én még a csomagoló papírt se vettem meg nem hogy az ajándékokat.
Megértelek hogy hátradőlsz,megérdemled a képek alapján.
Jók a háttérben a "pogramok" ahogy Papp Béla bátyám szokta a párost emlegetni a Budi Spencer meg a Tenesszi Hill

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”