Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi erősítők, processzorok
Házimozi erősítők,processzorok
Sziasztok
Egy H/K avr-370-en hogy tudnám átimátkozni a képet és a hangot ha az avr ki van kapcsolva? Elméletileg tudja ezt a funkciót de nem boldogulok vele!
Segitségeteket szeretném kérni ez ügyben!
Megjelenítő: Samsung UE75MU7000, Optoma HD33
Media Lejátszó: Dune HD Base 3D
Erősítő: Harman / Kardon AVR370
Hangfalszett: JBL ES90, ES25, ES20, ES250PW
Játék: Xbox 360 Jasper JTAG
Laptop: MSI GR737RD
Mobil: Samsung Galaxy S10+
Router: Asus N18U
Irányító: Logitech Harmony Ultimate One
Media Lejátszó: Dune HD Base 3D
Erősítő: Harman / Kardon AVR370
Hangfalszett: JBL ES90, ES25, ES20, ES250PW
Játék: Xbox 360 Jasper JTAG
Laptop: MSI GR737RD
Mobil: Samsung Galaxy S10+
Router: Asus N18U
Irányító: Logitech Harmony Ultimate One
Marantz DP-870-es dekóderre gondoltam. Ezt be tudom szerezni 8e forintért. Szerintem mérföldekkel jobb a ps3 analóg kivezetéséhez képest, valamint akár 3ch módban használhatom ahogyan régen. Nekem ez is klassz élmény volt. Ellenben ha beruházok egy hm-vasra, lehet csak 3év után tudnék hozzá venni akár egy mélyládát. Ilyen felhozatalban megvásároljam szerintetek, vagy maradjon a sztereó. Nekem sosem volt ilyen készülékhez tapasztalatom.
Sziasztok!
Eljött az idő, hogy lecseréljem a processzoromat. Már nagyon régóta várom az XMC-1 megjelenését (jelenleg Sherbourn 7020 van, ez "csak" ideiglenes megoldásnak lett beiktatva ). Most, hogy majdnem elérhető közelségbe került (azért majdnem, mert Dirac nélkül nem kívánom megvásárolni, és pontos info nincs az integrálásról), megtaláltam a Marantz AV 7702-t, ami 3 héten belül elérhető lesz kis hazánkban is ( http://us.marantz.com/us/products/pages ... tId=AV7702 ). Nekem fontos a hangminőség, 2 Hdmi kimenet, 2 sub out, 3D és 4K kezelés. Ezek, az első kivételével, mert azt nem tudom szemmel veréssel megállapítani, mindkettőnél adottak.
Szívesen venném, ha tapasztalt fórumosok megosztanák velem véleményüket pro és kontra (nyilván csak elméleti síkon lehet róluk beszélni, mert nagy valószínűséggel még senki nem hallotta egyiket sem közülünk).
Nagyon fontos, hogy azonos áron tudnék mindkettőhöz hozzájutni.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Nálam biztos befutó a Marantz lenne tutira mert az már letett az asztalra nem is keveset....az Emo-val kapcsolatban osztom a véleményt bubu-val ...
Főleg, hogy kb egy árban lenne a kettő és ( feltételezem ) itthoni a gari is sokat nyom a latban...
Hajrá Maratnz ....
"Az igazi barát szemből támad."
- speedfreak
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Üdv.
Nincs véletlen valakinek egy H/K avr65 használati utasítása? Vagy esetleg egy eladó távirányítója?
Ha analóg módban kapja a jelet, akkor kizárt hogy szét tudja osztani több csatornára a hangot? Ha valakinek nagy tapasztalata van ebben,kérem írjon privit!
Köszi
Pont a héten volt szerencsém egy Atmos rendszert (Onkyo 838) megfülelni. Határozottan hozott számomra hallható javulást az adott rendszerben. Az már más kérdés, hogy otthon is beruházok, vagy sem az Atmosba (szükségem lenne plussz végfokra, a jelenlegi 5 csatornás, és legalább 2 db minőségi hangsugárzóra, valamint az éppen csak elkészült moziszobát is fel kellene forgatni). Viszont nem tudhatjuk, hogy mi lesz az irány a jövőben, ezért egy kicsit zavar, hogy az XMC-ből ezt kihagyták.
Erre én is kíváncsi leszek. Én látok fantáziát a technológiában hagyományos 5.1 rendszerekben is, szerintem nagyot fog durrani és átrendezi az emberek felfogását rendesen.
Amúgy arra még nem nagyon találtam infót hogy szerkezetileg hogy illesztik a BR formátumba, tartalmazza e TrueHD kiosztása\szerkezete, vagy új hangsáv fajta lesz, stb... Na majd a Tranyó4 lesz az első kiadvány élesben.
Nálam valahogy tetszetősebbek a Dolby TrueHD anyagok eleve, már ha csak ennyit nyerünk vele hogy feláll a padlóról a Dolby akkor már nyertünk...
Szóval azért nem elhanyagolható jövőbéli feature...
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
Ez egy érdekes kérdés lesz majd, vagyis már az; Mennyire lehet elmenni a rohamosan fejlődő feature-ök mellett, a az új prociknál / AVR -nél?
4K, Dolby Atmos, MultiEQ EXT32, Lan, WiFi, Bluetooth - DLNA, AirPlay, stb...
Lassan beépül egy komplett hálózati médialejátszó, amit ráadásul nagyon stabil és jól kezelhető android/iOS vezérelhetünk.
Én már régóta nézegetem őket, először csak MP3, majd FLAC, és most már DSD streaming is ott figyel a specifikációban... még leliszenszelnek pár zenés szolgáltatót és teljes a kép.
Marantz/Denon vezérlőprogik az élvonalba tartoznak, azért érdemes egy pillantást vetni rá (vagy dobd fel a mobilra, mindenek van demó üzemmódja elvileg, a Yamahának biztosan ):
https://play.google.com/store/apps/deta ... zremoteapp
https://itunes.apple.com/us/app/marantz ... 17986?mt=8
De még biztosan akad még bőven egy két sokkal fejlettebb kényelmi csemege, amivel egy két gyártó váll vonva nem törődik (nekem van egy tippem miért, de nem akarom sértegetni őket )....
+ 1 a Marantznak, Bubu érvei mellett azért ez csak egy szórakoztató központnak kéne lennie nem egy feladatos doboznak napjainkban már.
(Aztán a hangi produkció az X, az csak helyben dőlne el az adott rendszerben)
Neked is nagy köszönet a gondolatmeneted bitekbe öltéséért!
Igen, a manapság divatos feature-ök mellett nehéz elmenni.
Számomra ezek az időtállóságot (esetlegesen a majdani eladhatóságot) szavatolnák. A 4K-t azért emeltem ki, mert szándékaim szerint a jelenlegi projektoromat majd 4K képes készülékre fogom cserélni.
Pont a héten volt szerencsém egy Atmos rendszert (Onkyo 838) megfülelni. Határozottan hozott számomra hallható javulást az adott rendszerben. Az már más kérdés, hogy otthon is beruházok, vagy sem az Atmosba (szükségem lenne plussz végfokra, a jelenlegi 5 csatornás, és legalább 2 db minőségi hangsugárzóra, valamint az éppen csak elkészült moziszobát is fel kellene forgatni). Viszont nem tudhatjuk, hogy mi lesz az irány a jövőben, ezért egy kicsit zavar, hogy az XMC-ből ezt kihagyták.
Lassan, közös erővel meggyőzzük magamat, hogy mi is legyen!
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
Ez egy érdekes kérdés lesz majd, vagyis már az; Mennyire lehet elmenni a rohamosan fejlődő feature-ök mellett, a az új prociknál / AVR -nél?
4K, Dolby Atmos, MultiEQ EXT32, Lan, WiFi, Bluetooth - DLNA, AirPlay, stb...
Lassan beépül egy komplett hálózati médialejátszó, amit ráadásul nagyon stabil és jól kezelhető android/iOS vezérelhetünk.
Én már régóta nézegetem őket, először csak MP3, majd FLAC, és most már DSD streaming is ott figyel a specifikációban... még leliszenszelnek pár zenés szolgáltatót és teljes a kép.
Marantz/Denon vezérlőprogik az élvonalba tartoznak, azért érdemes egy pillantást vetni rá (vagy dobd fel a mobilra, mindenek van demó üzemmódja elvileg, a Yamahának biztosan ):
https://play.google.com/store/apps/deta ... zremoteapp
https://itunes.apple.com/us/app/marantz ... 17986?mt=8
De még biztosan akad még bőven egy két sokkal fejlettebb kényelmi csemege, amivel egy két gyártó váll vonva nem törődik (nekem van egy tippem miért, de nem akarom sértegetni őket )....
+ 1 a Marantznak, Bubu érvei mellett azért ez csak egy szórakoztató központnak kéne lennie nem egy feladatos doboznak napjainkban már.
(Aztán a hangi produkció az X, az csak helyben dőlne el az adott rendszerben)
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Én a Marantz irányába mozdulnék el.
Nehéz dolog megjósolni, hogy milyen lesz az Emotiva, de tutira lesznek gyermekbetegségei az elején.
Ha esetleg műszakilag sem lesz rendben és elromlik, akkor a javíttatás elég húzós a küldözgetés miatt.
A Marantz biztosan stabil, nincsenek hibái, minden működik rajta és úgy, ahogy kell.
A legújabb Audyssey meg használható és akármennyire is jó lesz a Dirac, szerintem azért azzal már el lehet lenni.
Nem hiszem, hogy a Marantz csalódást okozna! Ugyanannyiért inkább a Marantz-ra szavazok!
Köszönöm a véleményt.
Egyéb iránt, pont azonos indokok mentén, én is hajlok a Marantz felé.
-
Vendég
Sziasztok!
Eljött az idő, hogy lecseréljem a processzoromat. Már nagyon régóta várom az XMC-1 megjelenését (jelenleg Sherbourn 7020 van, ez "csak" ideiglenes megoldásnak lett beiktatva ). Most, hogy majdnem elérhető közelségbe került (azért majdnem, mert Dirac nélkül nem kívánom megvásárolni, és pontos info nincs az integrálásról), megtaláltam a Marantz AV 7702-t, ami 3 héten belül elérhető lesz kis hazánkban is ( http://us.marantz.com/us/products/pages ... tId=AV7702 ). Nekem fontos a hangminőség, 2 Hdmi kimenet, 2 sub out, 3D és 4K kezelés. Ezek, az első kivételével, mert azt nem tudom szemmel veréssel megállapítani, mindkettőnél adottak.
Szívesen venném, ha tapasztalt fórumosok megosztanák velem véleményüket pro és kontra (nyilván csak elméleti síkon lehet róluk beszélni, mert nagy valószínűséggel még senki nem hallotta egyiket sem közülünk).
Én a Marantz irányába mozdulnék el.
Nehéz dolog megjósolni, hogy milyen lesz az Emotiva, de tutira lesznek gyermekbetegségei az elején.
Ha esetleg műszakilag sem lesz rendben és elromlik, akkor a javíttatás elég húzós a küldözgetés miatt.
A Marantz biztosan stabil, nincsenek hibái, minden működik rajta és úgy, ahogy kell.
A legújabb Audyssey meg használható és akármennyire is jó lesz a Dirac, szerintem azért azzal már el lehet lenni.
Nem hiszem, hogy a Marantz csalódást okozna! Ugyanannyiért inkább a Marantz-ra szavazok!
Sziasztok!
-
Vendég
próbáld ki aztán legfeljebb szar lesz,, aztán menj el egy komolyabb rendszert meghallgatni és azután nem fogod azt írni, hogy 70-80e ft ért komoly rendszert vagy erősítőt kaphatsz.. ha nem akarsz hínni a tapasztaltabbaknak ,akkor miért kérdezed meg amúgy? hmm? az is tapasztalat szerzés ,hogy mész a saját fejed után aztán vagy lesz belőle valami vagy sem,álltalában az utóbbi ,majd amikor elkötöttél annyit a " hülyeségre " (már bocsi) amiből már megalapzhattál volna egy kezdődő jó kis alap mozit, akkor fogsz ráébredni ,hogy halgatni keleltt volna azokra akik konyítanak valaicskét a dologhoz.. ez is csak egy vélemény a sok közül vagy tanulsz okulsz belőle vagy sem ,a döntés mindig a tied lesz! hajrá valami lesz!
Még nagyon fiatal és tapasztalatlan, amivel önmagában nem is lenne baj , hanem még ehhez társul egy nagy adag önfejűség.
Majd még ezek után jönnek a "nagytudásútélihobbysták
próbáld ki aztán legfeljebb szar lesz,, aztán menj el egy komolyabb rendszert meghallgatni és azután nem fogod azt írni, hogy 70-80e ft ért komoly rendszert vagy erősítőt kaphatsz.. ha nem akarsz hínni a tapasztaltabbaknak ,akkor miért kérdezed meg amúgy? hmm? az is tapasztalat szerzés ,hogy mész a saját fejed után aztán vagy lesz belőle valami vagy sem,álltalában az utóbbi ,majd amikor elkötöttél annyit a " hülyeségre " (már bocsi) amiből már megalapzhattál volna egy kezdődő jó kis alap mozit, akkor fogsz ráébredni ,hogy halgatni keleltt volna azokra akik konyítanak valaicskét a dologhoz.. ez is csak egy vélemény a sok közül vagy tanulsz okulsz belőle vagy sem ,a döntés mindig a tied lesz! hajrá valami lesz!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Szerintem annyira nem vészes a helyzet. Jobb és bal, akkor is egy erősítő, hangfal. Ha a front natur és a legkedveltebb, akkor hátsóra ott az eq, amivel azért lehet változtatni a képen. Akár az elsőkhöz közelit. Az én elméletem és a tietek is tiszta. De valaki próbált hasonló koncepciót? Nekem erről kéne tapasztalat. Köszi.
-
Vendég
Egy proci se áll másból, mint eq, idő késleltetés, frekvencia vágás. Ennyi erővel ezt is hagyhatjuk.
Gyebinek igaza van!
A mozinál az egységes hangkép ugyanolyan fontos, mint a sztereónál.
Sztereóznál két különböző hangfallal? Két különböző végfokkal?
A sztereó hangfaladat hagyd meg csak sztereóra, a többit próbáld meg úgy kiválasztani a külön mozihoz, hogy viszonylag egységes legyen.
+Kell egy jó szub, egy jó lejátszó és mondjuk egy régebbi, de jó házimozi erősítő. Mondjuk egy Denon AVR-2803. Az nem túl drága, de az alá nem szabad menni azért, mert különben egy jó sztereó rendszer akár két hangfallal is jobban szólaltatja meg a filmeket.
Egy proci se áll másból, mint eq, idő késleltetés, frekvencia vágás. Ennyi erővel ezt is hagyhatjuk.
Nem, sajna nem egyformák. Erre gondoltam én is. Ám így is marad két csatornára egy eq-m. Most ez a max amit ki tudok hozni. Egyébként a hangdobozok is más-más gyártó. Tapasztalat?
Sziasztok! Előzőleg Denon 7.1-es nagyvasom volt. Most nincsen av-erősítőm, de ellenben van sok sztereo. Mivel nem akarok 70-80e szánni egy komolyabb vasra, arra gondoltam hogy beszerzek egy külső ac-3 as dekódert a felső házból, mondjuk a 2000es évek elejéről. Semmi true, meg hd- hangsáv, szimpla 5.1 . Ahogy elnéztem szinte az összes magyar hangsáv ac-3, plusz a játékok tömege is. Kérdésem, ez mai viszonylatban járható út? Nincs nagy igény, csak szép hang, és a térhatás. Köszönöm a tippeket!
-
Vendég
A bennelévö ic ,proci nem veszi a jelet igy nem megy,lehet kontakhiba vagy forszem elenged a panelen,de nem kizáro ok hogy lehal a vezérlö.Ha csak manuálisan megy az már gond,a távos bekapcsolás más lábra megy mint a manuális be kapcs,mert az mikrokapcsilos .Vid el szervizbe ne legyen nagyobb gond jobban jársz,bocs hogy helytelenül irok ,mert melozok ...Ez az én észrevételem
- thomyyyyy
- Nincs visszaút

- Értékelés: 1
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek van egy Harman/Kardon AVR 260-as erősítője. Akadt egy kis gondja vele, a kijelző panel hol működik, hol nem. Ha lekapcsolja a főkapcsolót, majd visszakapcsolja akkor működik. Kikapcsolja a távirányítóval, majd visszakapcsolja vele, akkor nem működik. Szerintetek mi lehet a gondja? Maga a panel kezd tönkremenni, vagy esetleg valami érintkezési hiba lehet?
Köszi!
Üdv.:
T.
TV: LG 49UB850V / Médialejátszó: DUNE HD Solo Lite / Receiver: Marantz SR7011 (AURO 3D) / Hangsugárzók: 2 db Dynavoice Challenger M-65 ex V4 (FL,FR) / Dynavoice Challenger c-5 xl (Center) / 2 db JBL ES20 (SHL,SHR) / 2 db Heco Ambient 22 F On Wall edition (SL, SR) / Sub: HECO Elementa 3830a
Ezzel szerintem nagyon jól járnál !
Komoly megépítés , és a sztereó hangja is nagyon jó lehet.
Végülis a Dussun D9-et választottam. (Nagy örömömre)
Szerintetek milyen processzort lenne érdemes a Dussun elé beiktatni?
A Dussun végfokként üzemelne, ha jól tudom akkor már semmilyen állítási lehetőség nem áll rendelkezésemre az erősítőnél, ezért tényleg olyan megfizethető árú procit keresnék amelynek megfelelő a dacja tehát tud zenélni stereoban, illetve ismeri az újabb mozi hangformátumokat.
Emotiva UMC-1-el szemezgetek, de még nem hallottam a hangját.
- kokosmith
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Szia !
Szerintem a házimozi komponensek szélessége szabványos ami kb.435mm-t jelent. Ehhez oldalanként javasolt 50+50mm-t még rá számolni, hogy kényelmesen be tudd tenni a helyére és hogy tudjon oldalról is szellőzni. A magasságot a nagyobb vasakhoz méretezném, ami kb.200-220mm-re tehető. Mivel a meleglevegő felfelé szál, és a legtöbb erősítő felfelé szellőzik, ezért felette érdemes még legalább 50-80mm-t rá számolni. Így az erősítő fakjának összesen kb.250-300mm magasságot terveznék. A mélységre kb.400-420mm-t kalkulálnék plusz még a kabeleknek úgy 100mm-t. Ezekbe a méretekbe egy alsó és középkategoriás erősítő lazán befér, de ha később feljebb lépsz akkor a csúcs vasaknak is marad elég hely.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ez már tökéletesen elég kiindulásképpen.
AVR: Marantz Cinema 40 | 7.1: Dali Opticon 6 MK2 + Dali Opticon Vokal MK2 + Dali Opticon 1 MK2 + Dali Opticon LCR MK2 | Dali Sub K-14 F | Médialejátszó: Nvidia Shield TV Pro (2019) | TV: LG OLED55C11LB | NAS: Synology DS220+
Ja, és még annyit, hogy ha oldalról nem is nyitott a polc, de hátulról a vezetékek félő mindenféleképpen az legyen a jobb szellőzés végett. Ráadásul vannak olyan erősítők amiknek aktív hűtsük van hátrafele (pl.CA) és azoknál a meleglevegő nagy része hátulról távozik el. Az alsó polcnál természetesen a vezetékekre irt ráhagyást nem kell a polc méretéhez hozzáadni, csak a szekrény és a fal közzé erdemes legalább ennyit ráhagyást kalkulálni.
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Szia !
Szerintem a házimozi komponensek szélessége szabványos ami kb.435mm-t jelent. Ehhez oldalanként javasolt 50+50mm-t még rá számolni, hogy kényelmesen be tudd tenni a helyére és hogy tudjon oldalról is szellőzni. A magasságot a nagyobb vasakhoz méretezném, ami kb.200-220mm-re tehető. Mivel a meleglevegő felfelé szál, és a legtöbb erősítő felfelé szellőzik, ezért felette érdemes még legalább 50-80mm-t rá számolni. Így az erősítő fakjának összesen kb.250-300mm magasságot terveznék. A mélységre kb.400-420mm-t kalkulálnék plusz még a kabeleknek úgy 100mm-t. Ezekbe a méretekbe egy alsó és középkategoriás erősítő lazán befér, de ha később feljebb lépsz akkor a csúcs vasaknak is marad elég hely.
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Sziasztok!
Olyanban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a házimozi erősítőknek meglehet-e határozni valamilyen szabvány méretet?
Most terveztetek egy nappali szekrénysort, ahol szeretnék előre csináltatni egy fakkot a leendő házimozi erősítőnek. Jelenleg egy kompakt rendszerem van, így a fő egység egy normál DVD lejátszó méretnek felel meg, viszont tervezem később cserélni egy normál házimozi erősítőre. Mivel még ötletem sincs arról, hogy mikor és milyenre cserélnék, ezért nem tudok kinézni konkrét méreteket a netről. Illetve hát a szekrénysort sem rövid ideig tervezem használni, és nem szeretném ha nem lenne neki kialakított hely sem. Természetesen potyára egy bazi nagy üres fakkot sem akarok hagyni. Tudtok esetleg ebben segíteni? Illetve ha nem megfelelő helyen teszem fel a kérdést, ezer bocs.
Köszönöm előre is!
A legtöbb házimozierősítő rendesen melegszik használat közben, ezért nem túl jó ötlet beszorítani egy méretre tervezett fakkba.
Továbbá amúgy sem létezik szabvány méret.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- kokosmith
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Sziasztok!
Olyanban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a házimozi erősítőknek meglehet-e határozni valamilyen szabvány méretet?
Most terveztetek egy nappali szekrénysort, ahol szeretnék előre csináltatni egy fakkot a leendő házimozi erősítőnek. Jelenleg egy kompakt rendszerem van, így a fő egység egy normál DVD lejátszó méretnek felel meg, viszont tervezem később cserélni egy normál házimozi erősítőre. Mivel még ötletem sincs arról, hogy mikor és milyenre cserélnék, ezért nem tudok kinézni konkrét méreteket a netről. Illetve hát a szekrénysort sem rövid ideig tervezem használni, és nem szeretném ha nem lenne neki kialakított hely sem. Természetesen potyára egy bazi nagy üres fakkot sem akarok hagyni. Tudtok esetleg ebben segíteni? Illetve ha nem megfelelő helyen teszem fel a kérdést, ezer bocs.
Köszönöm előre is!
AVR: Marantz Cinema 40 | 7.1: Dali Opticon 6 MK2 + Dali Opticon Vokal MK2 + Dali Opticon 1 MK2 + Dali Opticon LCR MK2 | Dali Sub K-14 F | Médialejátszó: Nvidia Shield TV Pro (2019) | TV: LG OLED55C11LB | NAS: Synology DS220+