Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Sziasztok! HM erősítő vásárlása előtt állok, és volna egy kiszemelt. Kevés infót találtam róla, hátha valamelyikőtök már találkozott vele. Minden tekintetben szimpatikus, talán csak a torzítása ami papírforma szerint elmarad pl. egy Denon-tól.
Szóval egy Sherwood Newcastle r-865-ös példányról lenne szó. Ez a japánokhoz képest milyen szinten lenne? Pl. Denon avr-300x stb..
Pro, kontra, jöhet bármi! Köszi az iránymutatást!!!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Vagy Pio Akár!De lehet HK is!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Ha már digit HM erősítő... akkor Pana!!!
Vagy Pio
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Ha már digit HM erősítő... akkor Pana!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
A Samsung av erősítőivel mi a helyzet? Jó minőségűek? Egy samsung av-r620-al szemezek. Ok gondolom nem stúdióminőség... De nem is szar kínai. Van valakinek tapasztalata samsung erősítőkkel?
Outletben 25 ezerért vesztegetik.
Ennek 29 ezer az irányára, mínusz alku: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... x-v440rds/
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 96
Lehet hogy előítéletes vagyok... de Samu vasat nem vennék!
Főleg hogy rengeteg jó vas van az apróban!
Egyetértek, Samsungból, semmit.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
A Samsung av erősítőivel mi a helyzet? Jó minőségűek? Egy samsung av-r620-al szemezek. Ok gondolom nem stúdióminőség... De nem is szar kínai. Van valakinek tapasztalata samsung erősítőkkel?Lehet hogy előítéletes vagyok... de Samu vasat nem vennék!Főleg hogy rengeteg jó vas van az apróban!
- Deadpool
- V.I.P.
- Értékelés: 464
- Kapcsolat:
Helló mindenki!
Végre elkelt a full rendszerem, és úgy néz ki újraépíthetem az egészet. Jó lehetőség javítani a dolgon vagy elcseszni rendesen az egészet.
Alapnak egy cav a8m-et tetettem el szegeden. Nemsokára megyek érte, de semmi hangfalam nincs. Filmeket magyar szinkronnal nézek. Nem kell a csicsa, ca azur 650-et akartam de talán ez jobban zenél, később még procit is tehetek elé, vagy egy dac-t zenéhez.
24nm a szobám alapterülete tetőtérben (azért nem olyan gáz ) kevés berendezéssel, kb 4.3m x 5.5m arányokkal.
Eddigi cuccom az aláírásomban található. Falat bontani jó volt, de nagyon nem tudta magát kifutni, szeretnék valami komolyabbat.
Ha lehet atc-nél vennék meg mindent. Ott meg is tudom hallgatni. Az erősítő eleve ott van. Vinni legalább nem kell.
A rendszer főleg mozira lesz használva. De mostanában egyre több zenét hallgatok. Főleg akusztikus dolgokat, énekhanggal. (Ebből biztos sok van)
Az elképzelés a következő:
A swans m7000f tetszik legjobban, álló frontokat szeretnék. Ez sok tekintetben megfelel de még egyszer sem hallottam. Subnak 2db swans sub10 lenne szigorúan mozira. Zenét persze csak sztereóban, a popcorn a410-ről analóg kimeneten. Center és surround ügyben fingom nincs mi lenne jó az adott listáról. Gondolom kb hozzá illő swans cuccot vennék. A keret kb 350k hangsugárzókra, sokkal többet nem nagyon kellene, mert a kábeleket is elvitték, illetve a front szekcióhoz éppen megvan. Majd hátra kell vennem valamit. Szívesen fogadok minden kritikát pü-ben is vagy itt. Ha ráérek akár telefonon is. Hallgatózni is mehetek, bár szükös az idő beosztásom. Most épp sok a meló. A vásárlást legkésőbb november első hetében tenném.
Üdv! Shady9027
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
A Samsung av erősítőivel mi a helyzet? Jó minőségűek? Egy samsung av-r620-al szemezek. Ok gondolom nem stúdióminőség... De nem is szar kínai. Van valakinek tapasztalata samsung erősítőkkel?
Vegyél egy normális HM vasat (itt is van jó pár baráti áron) és szerezz egy aktív sub-ot!
Nem kell mindent egyszerre... de legalább rendes mozid lesz!
Egyetértek. A passziv szubhoz meg be lehet szerezni fillérekért egy régi sztereó erősítőt, a házimozi erősítő amúgy is elvégzi frekivágást.
Vegyél egy normális HM vasat (itt is van jó pár baráti áron) és szerezz egy aktív sub-ot!
Egyetértek. A passziv szubhoz meg be lehet szerezni fillérekért egy régi sztereó erősítőt, a házimozi erősítő amúgy is elvégzi frekivágást.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- koosimre70
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 85
Üdv. Egy Philips LX710 típusú házimozi erősítőt készülök venni használtan. Sajnos passzív a mélynyomóm és azért kell kimondottan ilyenfajta erősítő. Van egy másik erősítőm, de mostanában vacakol és azon nincs digitális coax bemenet, csak sztereó aux, így azon nem szól teljesen térhangzásban. A hangfalakat és az erősítőt ajándékba kaptam.
Mit hallottatok a Philips LX710-ről? Érdemes megvenni? A pénztárcám elég szűk, azért ebben a kategóriában válogatok.
Én inkább ezt vásárolnám meg: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... tr-db1070/
Heed Obelisk Pre-Px-Pas x2
Cambridge audio azur 851n
Falcon Acoustics ram studio 30
Power-R reference
Power-R rca
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000
Cambridge audio azur 851n
Falcon Acoustics ram studio 30
Power-R reference
Power-R rca
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Üdv. Egy Philips LX710 típusú házimozi erősítőt készülök venni használtan. Sajnos passzív a mélynyomóm és azért kell kimondottan ilyenfajta erősítő. Van egy másik erősítőm, de mostanában vacakol és azon nincs digitális coax bemenet, csak sztereó aux, így azon nem szól teljesen térhangzásban. A hangfalakat és az erősítőt ajándékba kaptam.
Mit hallottatok a Philips LX710-ről? Érdemes megvenni? A pénztárcám elég szűk, azért ebben a kategóriában válogatok.
Van egy kiszemeltem Benq w1070,ez feljebb lèpèsnek szàmìt majd a v700-hoz kèpest?
Van 5mèter ahova tudom a projit helyezni,ezèrt is kellene a fullhd felbontàs,jelenleg 244x144 amire vetìtek,jelenleg vàrok mert nagyon kifogytak a kiszemeltek...
Itt a fórumon gondoltam venni projektort,a v700 is innen van,de igazad van nagy bukàs van benne,ha mellè nyùl valaki.Tetszik amit küldtèl,jó kis gèp.De nem lehet hasznàltan ennyièrt jóval magasabb kategòriàt venni?
Nyilván lehet. Érdemes ellenőrizni a lámpaüzemórát, ha lekérdezhető. Bár ahogy az autóknál a kilométerórát, ezt is meg lehet buherálni.
Kérdés még hogy milyen távolságról, mekkora vászonra akarsz vetíteni? Nagyon különbözőek tudnak lenne ebben a különféle típusok.
Továbbá ha nem tudsz tökéletesen elsötétíteni, akkor mindenképp magas fényerejű típusra van szükséged. Azt sem árt figyelembe venni, hogy az aktív 3D vetítés megfelezi a fényerőt.
Itt a fórumon gondoltam venni projektort,a v700 is innen van,de igazad van nagy bukàs van benne,ha mellè nyùl valaki.Tetszik amit küldtèl,jó kis gèp.De nem lehet hasznàltan ennyièrt jóval magasabb kategòriàt venni?
Nyilván lehet. Érdemes ellenőrizni a lámpaüzemórát, ha lekérdezhető. Bár ahogy az autóknál a kilométerórát, ezt is meg lehet buherálni.
Kérdés még hogy milyen távolságról, mekkora vászonra akarsz vetíteni? Nagyon különbözőek tudnak lenne ebben a különféle típusok.
Továbbá ha nem tudsz tökéletesen elsötétíteni, akkor mindenképp magas fényerejű típusra van szükséged. Azt sem árt figyelembe venni, hogy az aktív 3D vetítés megfelezi a fényerőt.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Sziasztok!Remèlem jò helyre ìrom kèrdèsem.Lenne egy Acer V700 projektorom,ezt szeretnèm lecserèlni valami komolyabbra,hasznàltban gondolkodom olyan 200.000körüli összegig.Nem fontos a 3d de azèrt jò lenne. Vàlaszokat előre is köszönöm.
Egy használt projektor leharcolt lámpával elég nagy bukta tud lenni, típus függő, de általában elég drága mulatság egy lámpacsere, ha egyáltalán beszerezhető Régebbi típusoknál gyakran alig 2000 órás a lámpaélettartam, amit intenzívebb használattal könnyű elérni/megközelíteni. Ráadásul az élettartam végéhez közeledve jelentősen csökkenhet a fényerősség.
Szóval én inkább újban gondolkodnék a helyedben.
Ebben az árkategóriában pl. ezt tudom ajánlani: Optoma HD26
Sziasztok!Remèlem jò helyre ìrom kèrdèsem.Lenne egy Acer V700 projektorom,ezt szeretnèm lecserèlni valami komolyabbra,hasznàltban gondolkodom olyan 200.000körüli összegig.Nem fontos a 3d de azèrt jò lenne. Vàlaszokat előre is köszönöm.
Egy használt projektor leharcolt lámpával elég nagy bukta tud lenni, típus függő, de általában elég drága mulatság egy lámpacsere, ha egyáltalán beszerezhető Régebbi típusoknál gyakran alig 2000 órás a lámpaélettartam, amit intenzívebb használattal könnyű elérni/megközelíteni. Ráadásul az élettartam végéhez közeledve jelentősen csökkenhet a fényerősség.
Szóval én inkább újban gondolkodnék a helyedben.
Ebben az árkategóriában pl. ezt tudom ajánlani: Optoma HD26
BARTIMEX AUDIO Honlap
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6326
Szia.Nem látok kérdést.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Denon avr-2312. Szolgaltatasok es kategoria nagyon passzol, gondoltam kiprobalom. Velemeny?
Kis 50-60 w rms hangfalakat (5db) es egy jo sub-ot szeretnek majd hozza. Egyelore panelba, azert csak ilyen kicsiket. A sub lehet nagyobb lepteku a kisebb hangfalakhoz? Nem akarom, h elnyomja a tobbit, de szeretem a jo basszust
Koszonom!
Balazs
Hali!
Jamo studio szettje (S606 HCS3) milyen erősítővel jön ki jól tapasztalatok szerint?
Az Onkyoval emlékeim szerint jó párt alkot, viszont elég sok rossz tapasztalatot olvastam róluk megbízhatóság terén.
Amiket kinéztem árkategóriában: Pioneer VSX-923, Onkyo TX-NR626, valamint a Denon AVR-X2000.
Köszi
No, tegnap este megvettem - hibátlan állapot, alkalmi ár, jó nehéz..
Mondhatni jól párosul a JBL-el, sőt, kezdik megkedvelni egymást.
Zenére pompás, ha nem tudom hogy HM erősítő, azt mondanám valami jobb integrált sztereót hallgatok..
Talán picit keveslem a mély hangokat, 0 hangszínszabályzó - de a Denon mély orientáltabb volt, viszont a magas és középtartomány olyan, hogy sosem gondoltam volna hogy ilyet is tudnak a dobozaim..a hangja tisztább, szebb, zeneibb lett, de a dinamika kevesebb. Szóval lehet hogy most tekerni fogok a hangszínszabályzón egy kis "bass-t" ; D
A Rotel-ben biztos nem fogsz csalódni, de azért ha van lehetőség hallgasd meg a JBL-ekkel.
- Denonavr
- Fórumlakó
- Értékelés: 277
Na,ennyit a Yamaha-rol,visszamondtak az eladast..uj kiszemelt: Rotel RSX1055 Velemeny?
A Rotel-ben biztos nem fogsz csalódni, de azért ha van lehetőség hallgasd meg a JBL-ekkel.
Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,
Mostmár szinte biztos, hogy A1 lesz. Meglátjuk mit alkot a JBL-el.
Na,ennyit a Yamaha-rol,visszamondtak az eladast..uj kiszemelt: Rotel RSX1055 Velemeny?