Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Házi Rozi Házi Mozija
Házi Rozi Házi Mozija
Majdnem jó a logikád, de az auto-on nincs összefüggésben a proci bekapcsolt állapotával. Csak ha jelet kap akkor kapcsol be, és ezt ki is tartja asszem 10 percig (de lehet 15, nem mértem le) és kikapcsol.
De ha nincs bekapcsolva a proci, akkor hogy kap jelet a szub?
Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Házi Rozi Házi Mozija
Pár szubbal ellentétben nem lehet átverni egy gyors on-off kapcsolással, csak jelre éled. - már ha magad akarnád aktivizálni valamiért.
Igen, ezen meglepōdtem - vagyis inkább megijedtem, ugyanis a délutáni órákban pont ezzel kísérleteztem, és egy kézi on-off-al is be tudtam dörrenteni. (Így utólag nyilván azért, mert épp a Tranyó 3-at néztem, ami szinte csak mélyhangokból áll.)
Viszont most az esti órákban egy lazább múvinál az istenért sem akart bekapcsolni jó sokáig, se kézileg, se jelre ébredōen. De most már minden világos, és logikus is egyben.
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Házi Rozi Házi Mozija
Köszönöm a villámgyors válaszokat Uraim, egyben meg is válaszoltátok egy következō kérdésemet is!
Hálistennek nem hangos pukkanás kíséretében aktíválodik a bekapcsolás, csupán a egy halk kattanást lehet hallani, mely teljesen normális. Ez olyan, mint mikor a végfok is bekapcsol.
Milyen bekötéssel érdemesebb/jobb használni a szubot: single vagy "y"?
Közben járt az agyam, és eszembe jutott, hogy a Rotel Professzoron 2db sub kimenet is van. Mi lenne, ha pölö egy subkábel mindkét vége "y" lenne, és úgy kötném be a profiba és a szubba is?
Házi Rozi Házi Mozija
Ez az auto bekapcs attól függ, hogy az épp aktuálisan játszott filmben mikor van elöszōr mély hangeffekt, amit érzékel a szub, és ekkor bekapcsol?
Igen, nálam is így működik a B&W 650-es.
Az utolsó, érzékelt jel után néhány perccel pedig kikapcsol..
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
Normális! Akkor kapcsol be, ha jelet kap.
Sok szubon van ON állás is - így kapcsolna be azonnal.
Az első akkor kellemetlen, ha pukkanás kíséretében kapcsol be miután már megy a film. Én ezért adtam el régen a böhömke szubomat, mert nagyon idegesített a nem kicsi "pukkanás".
Jó tesztelgetést a kicsikéhez!!
Házi Rozi Házi Mozija
A hátulján lévō kétállású kapcsolóból az egyik állás a teljes leáramtalanítás, a második pedig egy "auto on". Na már most, józan paraszt logikával ez az "auto on" számomra azt suggalja, hogy amint bekapcsolom az elō/végfok párost, és elindítok egy filmet a blu-ray lejátszóban, akkor kap egy inpulzust a szub, és bekapcsol. Lehet rosszul gondolom, de minden esetre ez az auto bekapcsolás nem történik meg - legalábbis nem azonnal. Miután elindult pl egy BD film a lejátszóban, kb rá 1-2 percre kapcsolt csak be a szub. Ez normális? Sōt, többször is próbáltam megállapítani a bekapcsolási idejét több film és különbōzō sub és tápkábeleket cserélgetve közben, és mindig más volt az eltelt idō. Ez az auto bekapcs attól függ, hogy az épp aktuálisan játszott filmben mikor van elöszōr mély hangeffekt, amit érzékel a szub, és ekkor bekapcsol? Másra nem is tudok gondolni, mert ha pl csak bekapcsolom a lejátszót, és az elō/végfokot, de nem indítok el filmet, akkor addig nem is kapcsol be a szub, annak ellenére sem, hogy "auto on" álláson van a fōkapcsoló.
Majdnem jó a logikád, de az auto-on nincs összefüggésben a proci bekapcsolt állapotával.
Csak ha jelet kap akkor kapcsol be, és ezt ki is tartja asszem 10 percig (de lehet 15, nem mértem le) és kikapcsol.
Pár szubbal ellentétben nem lehet átverni egy gyors on-off kapcsolással, csak jelre éled. - már ha magad akarnád aktivizálni valamiért.
Vágás függvényében érzékenyebb. Ez ilyen, de legalább nem kapcsolgat ki be 4-5 percenként mint sok társa .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
Házi Rozi Házi Mozija
Nagy örömmel és többek közt kisebb bosszúságok kíséretében jelenteném be, hogy újabb albérlō érkezett a mai nap a Rozidenciába, nevezetesen egy El Bandi féle Zámbó-Jámbó Sub360-as földrengés generátor.
Nem kevés keserves várakozás után, ma végre beiktathattam a Cunami-Cinemába. Most nem térnék ki az egyéb részletekre, ugyanis még néhány megválaszolatlan kérdésre keresem a választ a pontos müködésével kapcsolatban. Ebben kérnék is egy kis segítséget, ugyanis képtelen vagyok eldönteni, hogy egyáltalán normálisan müködik-e... (Esetleg megsérülhetett a szállítás közben) Miután átvettem, 2 órán keresztül hagytam állni, hogy felvegye a szobahōmérsékletet, majd ezután kötöttem be a rendszerbe.
A hátulján lévō kétállású kapcsolóból az egyik állás a teljes leáramtalanítás, a második pedig egy "auto on". Na már most, józan paraszt logikával ez az "auto on" számomra azt suggalja, hogy amint bekapcsolom az elō/végfok párost, és elindítok egy filmet a blu-ray lejátszóban, akkor kap egy inpulzust a szub, és bekapcsol. Lehet rosszul gondolom, de minden esetre ez az auto bekapcsolás nem történik meg - legalábbis nem azonnal. Miután elindult pl egy BD film a lejátszóban, kb rá 1-2 percre kapcsolt csak be a szub. Ez normális? Sōt, többször is próbáltam megállapítani a bekapcsolási idejét több film és különbōzō sub és tápkábeleket cserélgetve közben, és mindig más volt az eltelt idō. Ez az auto bekapcs attól függ, hogy az épp aktuálisan játszott filmben mikor van elöszōr mély hangeffekt, amit érzékel a szub, és ekkor bekapcsol? Másra nem is tudok gondolni, mert ha pl csak bekapcsolom a lejátszót, és az elō/végfokot, de nem indítok el filmet, akkor addig nem is kapcsol be a szub, annak ellenére sem, hogy "auto on" álláson van a fōkapcsoló. Ha viszont ilyenkor kézzel kikapcsolom, és rögtön vissza, akkor máris üzembe kerül...
Házi Rozi Házi Mozija
nagy kerdes, manchesterbe nincs kedved elugrani egy erositoert?
Kuldtem privit...
- Firekiller
- V.I.P.

- Értékelés: 353
Házi Rozi Házi Mozija
Annyit elöljáróban, hogy találtam egy helyi shoppot, ahol már jó néhány dobozt sikerült fülvégre kapni. Ha ezen is túl leszek, akkor az idei év utolsó hónapjaiban, végsō lépésként szeretnék egy 3D-s megjelenítōt a Rozi Cunami Cinemában megjeleníteni...
Adjon a Jó Isten egészséget hozzá,a pénz meg majd csak meglesz!
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
hangfal ugyben szukult a kor egy kicsit mar? hol tartasz?
nagy kerdes, manchesterbe nincs kedved elugrani egy erositoert?
Házi Rozi Házi Mozija
Köszönöm Uraim!
Sajnos nem vagyok megáldva az Isten adta, lírai jelzōkkel illetett irodalmi megfogalmazásoknak, melyeket végeláthatatlan mūszaki paraméterek tömkelégével egészítenek ki a tapasztalt mozi és hifi tesók egy-egy beszámolóikban. Amúgy is olyan sok a mūcaki tudásom, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés. Ezen indittatásból gondoltam saját stílusban (Sudri de la Bunkó) és az internettrōl lekopintott adatbázisból merítve felhívom a figyelmet erre a nagyon jó ár/érték arányú pörgettyūre, mellyel tényleg minden szempontból elégedett vagyok. A számomra következō "logikus" feljebblépés innen már csak egy koPPó vagy pl a 752-es CA lenne, ha ne adj isten valaki hirtelen felindulásbúl hozzám vágna egy 4Kás tívít. Addig is, ez a Panni forrás tökéletesen megfelel a számomra.
Így körbenézve a Rozidenciában, a Rotel RaMBo végfok elōtt is fejet hajtok, szinte minden nap újra és újra elkápráztat. Szóval az elégedettség zsámolyáról mosolygok le rá. A Rotel Professzor is teszi a dógát ahogy köll, de itt halkan megjegyzném, úgy néz ki, hogy talán hamarosan összejön egy randevú egy HD-s ribivel is. Ettōl függetlenül a hangfal projekt lesz az utolsó lépés a hang elkápráztatás terén, melyen azóta is folyamatosan, és kitartóan, a háttérben eltūnve tevékenykedek. Annyit elöljáróban, hogy találtam egy helyi shoppot, ahol már jó néhány dobozt sikerült fülvégre kapni. Ha ezen is túl leszek, akkor az idei év utolsó hónapjaiban, végsō lépésként szeretnék egy 3D-s megjelenítōt a Rozi Cunami Cinemában megjeleníteni...
Házi Rozi Házi Mozija
Gratulálok az új Panádhoz,és a legfrissebb írásodhoz 'élmény volt;-)' amit 3x is elolvastam.
Távirányító problémára se feledd Roberto99 tanácsát!
- Firekiller
- V.I.P.

- Értékelés: 353
Házi Rozi Házi Mozija
Laller ez olyan mintha a Lúdas Matyi egykori vicclapban a technikai oldalt ütöttem volna fel... ,biztos helyed lett volna mint rovatvezető,kár hogy ennyi év után okafogyottá vált a poszt...
De jó kis mézes puszedliket raktál alá!
Házi Rozi Házi Mozija
Ami szép az szép, ami vicces az vicces .
Grat hozzá, és kösz a vidám perceket és ismertetőt .
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
Házi Rozi Házi Mozija
EJ-HA díj
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC
Házi Rozi Házi Mozija
A Pana lejátszót én ajánlottam neked? Valakinek írtam, hogy azzal érdemes lenne egy próbát tenni, mert nagyon szuper darab!
Gratulálok a jövevényhez!
Hangra a választható "csöves-hangzásképek" mennyire hasznosak?
A Batman féle Jamo sub biztosan jó választás lesz!!
Igen Bubu, Te voltál az egyik, és Roberto99 de la Gomez a másik kollega, aki ajánlotta. Azóta is áldom a nevetek, és már el is készult az arany keret, amiben majd szentté avatott nevetek helyet foglaltatik...
Nagyon szuper kis gép, teljes mértékben elégedett vagyok vele. Nem egy Hájas Endre, de mégis a 2012/2013 év zászlós hajója a Panaszkodik-nál, még EJ-HA! díjat is kapott. Talán már tobbszor elhangzott tolem, hogy a populáris márkákból a Panáékat kamázom a legjobban, van vagy 15 év romantikus szerelmi viszonyom a kámpánival. Még annak idején egy 2 fejes Panni mono videjómagnóval vesztettem el a szuzességemet a cégnél, és azóta is kitartóan csapok le a vadászbombázóira - tobb-kevesebb félrelépéssel kombinálva.
Úgy néz ki, hogy a tavaly karácsonyi randevúm is jól sikerult a 2012/2013 év szépség királynojével, a DMP-BDT500-assal. Már elso találkozásunk alkalmával jól leitattam, megfuztem a fejét hogy jojjon el hozzánk, mert lesz nálunk egy kis bemutatóval egybe kotott párééé. Mondanom sem kell, hogy elso szóra jott is a kis ribanc! Hazaérvén, elsoként illedelmesen bemutattam a kedvenc lakótársaimnak, a Rotel Brothers-nek, nevezetesen Rotel RaMBónak és Rotel RéSzeges Pistának, akik már régóta fenték a vas fogaikat valami új áldozatra, akit jól meg lehet majd nyaggatni. Hamar bele is csaptam a lecsóba, gyors levetkoztettem az addigra már jól bebódult Pannit, majd lefektettem egy kényelmes Atacama ágyra. Mielott magához tért volna, fénysebbességgel kikotoztuk Kristály Csopi koteleivel, majd Siltechnikásan hátulról beakasztottam neki egy Furcsatech csatlakozóval egybe kotott tápanyag-forrást, mert igencsak lemeruloben volt a picike. Gondosan bezártam az ajtót, lekapcsoltam a villanyokat, és tobb órán keresztul fergeteges élményekben vót részunk, ahol gyakorlatilag minden nyílását megismerhettem a szerkezetnek, és betekintést nyerhettem minden rejtett zug-lukba, beleértve az UriSten Bameget is, melyen keresztul az NTFS formázott kulso merevlemezekkel is kompabitilis. De van itt SzaDó kártya benyelés is, 2 db Hú De jó lenne Még valamI csatlakozás is... és még sorolhatnám, de nem fogom...
Újdonság, hogy konnyu teherbe ejteni a kicsikét, mert beépített Wi-Fi van benne, amely DNLA kompatibiliS fájlelérést biztosít. Képileg is rendben van a gádzsi: egy Adaptive Chroma Processing képfeldolgozó és egy DVD Super Resolution professzor felskálázónak koszonhetoen, de akad itt úgynevezett Uni-Phier Chip jelfeldolgozó professzor is, ami az online netes kolcsonzott videókhoz (VOD) is 24p kimenetet biztosít, és 2D-bol 3D-re konvertálását is produkciózza.
A hang is hallható fejlesztéseken esett át, melyekrol 4db Burr-Brown 192kHz/32 bites DAC, és egy digi kimeneti jelek bizonytalanságát (jitter) drasztikusan csokkento órajel-szabályozó technológia is gondoskodik. Támogatja a FLAC lejátszást is, de gyakorlatilag a DVD Audio és az SACD-n kívul mindent lejátszik, még a pizzát is... Jó pár beépített hangzáskép is helyet kapott benne, melyek tobbé-kevésbé érzékelhetoek ugyan. Ezekben pl 6 db a csoves erosítok meleg hangkornyezetét visszaidézo hangbeállítás is található (Digital Tube Sound), amibol az egyik tényleg faszányosan kihallható - a tobbi szerintem sóder. Akko van itten még kérem szépen pl High Clarity Sound Plus, mely választható funkció letiltja a video kimenetet zenehallgatás kozben, és valahogy megnoveli a hangminoséget - de ne kérdezzétek hogyan...
A masina rendelkezik a "szokásos" 2.0, 7.1-es analóg audio, digitális optikai és koax hangkimenetekkel, és az egyik 1.4a-s HDMI csatlakozón keresztul pedig dedikált Pure Audio távozik a készulékbol, ha valaki netán erre gerjedne. Elengedhetetlen kellékek kozé tartozik a Skype (Skype USB kamera kimenettel) és BBC iPlayer, továbbá a Smartphone Control funkció is. Mi a phasznak kellenek ilyenek egy DB lejátszóba? Nem is értem...
Ami nagyon tetszik benne, az a touchpad-os távirányító, mely nagyon kényelmessé, és qrv idegesítové teszi néha a készulék irányítását.
Osszegezve, tényleg sokkal igényesebb képminoség, és nagyszeru hang jellemzi a készuléket az osszes eddig nálam járt elodjénél. Olajozott villám gyorsasággal tolti be a lemezeket, bármikor bármilyen parancsra azonnal, és gyorsan reagál. Konnyen kezelheto, nincs túlságosan telepakolva felesleges funkciókkal, és bár kissé egyszeru - de a szokásos Panni féle elegáns slim megjelenéssel rendelkezik, csiszolt alu-s borítással. Ami számomra negatívum, hogy nem játssza az SACD-t, és a DVD Audio-t, és nincs 4K-ra felkonvertálás benne. A netes funkcióit nem ismerem, mivel még nem nagyon használtam oket.
Egy szó, mint száz, idekoltozott a ribanc, és már nem is akar elmenni innen. Kapásból rácuppant az A-360-as lotyó hátára, oszt azóta is osszeragadva hancuroznak a bestiák... Amíg nem lesz pínzem jobbra, addig nem rúgom ki, egye-b@ssza maradhat az albiban...
Házi Rozi Házi Mozija
Laller! Írd már le nekem priviben azt a dolgot amit említettél.Kíváncsivá tettél nagyon
Ne haragudj Fodesz, mégsem aktuális...
Házi Rozi Házi Mozija
Hát biztos nem fog csalódást okozni, attól nem félek. Ha csak a fele igaz azoknak a véleményeknek, élményeknek, amiket olvastam erről a kis Jamo méregzsákról, akkor már bőven elégedett leszek vele. Már amúgy is régóta földrengés nélküli üzemmódban nyomom a Cunami-Cinemát a Rozidenciában... No nem mintha nem hiányozna az "Iraki háborús övezet effect", inkább arról van szó, hogy van bennem egy kis gátlás a kedves szomszéd miatt. Elég nehéz úgy elengedni magam szinemázás közben, hogy tudom, a szomszéd is velem együtt hallgatja a napi aktuális müsorra tűzött mozi csemegét. Mindig irigykedve olvastam a mélyen tisztelt mozitesók subwoofer beszámolóit, tesztjeit, és arra gondoltam, hogy de jó lenne egy puszta közepén lakni - vagyis de jó lenne ha mindenki egy puszta közepén lakna, csak én nem...
Visszatérve a kis Zambó-Jambóra, még január elsō hetében rendeltem meg, és azóta is hozzák. A múlt héten már kicsaptam a cirkuszt, hogy mikor érkezik a kis Earthquake-Houseshake Generator-om, és nagyon megígérték, hogy a héten már meg is kapom. Egyébként itt kinn is nagy hiány van a Jamo piacon - többek közt erre fogták a késedelmet is. Az egyetlen jó dolog ebben, hogy addig is megmarad a jó comcédi viszony a háztájiakkal...
Ez a helyzet nálunk is, már hogy tojik a cég Amerikából ránk... lehetne rosszabb a szomszédaitoknak azért, nagyon pattognak akkor küldünk egypár magyar szinkronos lemezt aztán még annyit sem értenek majd .
Na de majd csak odaér, és örvendeztek vala (remélem nem dark apple-t rendeltél ).
Házi Rozi Házi Mozija
Rozi, merre jár a kis drága, illetve mikorra várjátok a szeizmikus gyermeket ? .
Épp a két napos rendszer rekonfig felénél járok és tegnap este már a szörráund részleg finomhangolásába is belenyaltam egy kicsit.
Úgy jól megtekertem ahogy kell, mennyi az annyi a friss felállásban , hát én egy kicsit megijedtem tőle... Gondoltam megnézem hol a vége, de letettem róla .
Kíváncsi vagyok mit nyilatkozol majd róla...
Hát biztos nem fog csalódást okozni, attól nem félek. Ha csak a fele igaz azoknak a véleményeknek, élményeknek, amiket olvastam erről a kis Jamo méregzsákról, akkor már bőven elégedett leszek vele. Már amúgy is régóta földrengés nélküli üzemmódban nyomom a Cunami-Cinemát a Rozidenciában... No nem mintha nem hiányozna az "Iraki háborús övezet effect", inkább arról van szó, hogy van bennem egy kis gátlás a kedves szomszéd miatt. Elég nehéz úgy elengedni magam szinemázás közben, hogy tudom, a szomszéd is velem együtt hallgatja a napi aktuális müsorra tűzött mozi csemegét. Mindig irigykedve olvastam a mélyen tisztelt mozitesók subwoofer beszámolóit, tesztjeit, és arra gondoltam, hogy de jó lenne egy puszta közepén lakni - vagyis de jó lenne ha mindenki egy puszta közepén lakna, csak én nem... Visszatérve a kis Zambó-Jambóra, még január elsō hetében rendeltem meg, és azóta is hozzák. A múlt héten már kicsaptam a cirkuszt, hogy mikor érkezik a kis Earthquake-Houseshake Generator-om, és nagyon megígérték, hogy a héten már meg is kapom. Egyébként itt kinn is nagy hiány van a Jamo piacon - többek közt erre fogták a késedelmet is. Az egyetlen jó dolog ebben, hogy addig is megmarad a jó comcédi viszony a háztájiakkal...
Házi Rozi Házi Mozija
...plussz elvileg úton van már egy El Bandi féle Jamo sub360-as földrengés generátor is...
Rozi, merre jár a kis drága, illetve mikorra várjátok a szeizmikus gyermeket ? .
Épp a két napos rendszer rekonfig felénél járok és tegnap este már a szörráund részleg finomhangolásába is belenyaltam egy kicsit.
Úgy jól megtekertem ahogy kell, mennyi az annyi a friss felállásban , hát én egy kicsit megijedtem tőle... Gondoltam megnézem hol a vége, de letettem róla .
Kíváncsi vagyok mit nyilatkozol majd róla...
-
Ezt a gondolatot meg kereteztetni kéne , vagyis egy jó mosolygok mindig ahányszor elolvasom ;
Koszi Laccer a jó tanácsot, de jelen esetben mindenképp ragaszkodok a teljesen újhoz.... Tudom, hogy anyagilag sokkal jobban megérné a használtat megvenni, de ezen a téren betegesen haklis vagyok.
Tudod, számomra nincs is annál jobb érzés, mikor a boltban átveszem a pakkot, olajozott villám módjára gyors hazaiszkolok vele, és ahogy belépek a konyhába, hatalmas lendulettel lecsavarok gyomorba egy pohár minoségi veres bort a szívinfarktust kerulgeto sokkhatás levezetésére. Ezután berobogok a Rozi-Moziba, majd módszeresen felvágom a gyári szigetelo szalagot a karton dobozokon egy gereblyével, kinyitom, és rogton megcsap az a jellegzetes "új" szag... Ennél a pontnál beb@szok még egy pohár minoségi veres bort mert az izgalom még nem múlt el, majd selyem kesztyuben óvatosan kicsomagolom, és a már elore kitakaritott helyére behelyezem. Bekábelezem, bekapcsolok mindent, majd helyet foglalok a méroszalaggal kimért hallgatási kozéppontba. Itt még gyors felugrok, leveszem a poharat az új hangfal tetejérol, és meginditom a technikai cunamit, mely elsopro, lehengerlo, és egyben elkápráztató sikert arat majd az utcában...
Kb így zajlik nálunk is, de a bor helyett a : "Csöndet! - A liba koncentrál" elv játszik . De a feeling megfizethetetlen szerintem is, ha valakinek fontos a kémia is .
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Házi Rozi Házi Mozija
Laller! Írd már le nekem priviben azt a dolgot amit említettél.Kíváncsivá tettél nagyon
Házi Rozi Házi Mozija
Házi Rozi meg szeretnem tudni a velemenyed hogy mennyire erzed a valtozast zeneben a Rotel 1070-es es a Rotel 1075-os kozott. En is a 1075-ost szeretnem megvenni de az ismeroseim mindenaron sztereora akarnak rabeszelni de viszont en azert sokat mozizom is. Koszonom.
Ōszíntén szólva sztereó módban zenén még nem volt idōm normálisan letesztelni, csak filmek mennek nonstop amióta hozzám került. Ha csak zenélni akarsz, akkor az 1070-es talán jobb választás lehet, hisz az mégis csak egy sztereó 2 csatornás vas, amit feltételezek, hogy muzsikálásra hegyeztek ki. A csatornánkénti teljesítménye is több plussz 10 wattal az 1075-höz képest, ha ez egyáltalán számít valamit - illetve kihallható-e... Nem is beszélve arról, hogy jelentōsen olcsóbb az 1075-nél.
Viszont ha mozizni is akarsz - mégha nem is sokat - akkor kicsit furcsállom ezt a 2ch vs 5ch összehasonlítást, mert az 1070-sel hogy akarod a mozizást? 2.1-es rendszerrel? Vagy lenne több 1070-es végfokod is az 5.1/6.1/7.1-hez?
Az viszont biztos, hogy az RMB1075 az RB985-höz képest, mindenképp elōrelépésnek számít nálam, dinamikában, és részletezés terén egyaránt, amely már halkabb hangerōn is tapasztalható. Továbbá, ami nekem nagy elōnyt jelent, az a cserélhetō tápkábel, és a trigger ki/bekapcsolás vezérlés lehetōsége.
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
Koszi Laccer a jó tanácsot, de jelen esetben mindenképp ragaszkodok a teljesen újhoz.... Tudom, hogy anyagilag sokkal jobban megérné a használtat megvenni, de ezen a téren betegesen haklis vagyok.
Tudod, számomra nincs is annál jobb érzés, mikor a boltban átveszem a pakkot, olajozott villám módjára gyors hazaiszkolok vele, és ahogy belépek a konyhába, hatalmas lendulettel lecsavarok gyomorba egy pohár minoségi veres bort a szívinfarktust kerulgeto sokkhatás levezetésére. Ezután berobogok a Rozi-Moziba, majd módszeresen felvágom a gyári szigetelo szalagot a karton dobozokon egy gereblyével, kinyitom, és rogton megcsap az a jellegzetes "új" szag... Ennél a pontnál beb@szok még egy pohár minoségi veres bort mert az izgalom még nem múlt el, majd selyem kesztyuben óvatosan kicsomagolom, és a már elore kitakaritott helyére behelyezem. Bekábelezem, bekapcsolok mindent, majd helyet foglalok a méroszalaggal kimért hallgatási kozéppontba. Itt még gyors felugrok, leveszem a poharat az új hangfal tetejérol, és meginditom a technikai cunamit, mely elsopro, lehengerlo, és egyben elkápráztató sikert arat majd az utcában...
ok
http://www.avforums.com/threads/monitor ... k.1855836/
Házi Rozi Házi Mozija
Rozi az elektronikak teren meg ertem, hogy miert gondolkozik ujban az ember de hangsugarzobol miert akarsz ujat venni? Szerintem nagyon nagyot nyernel vele ha hasznaltakat is nezegetnel mert azert az arert 2-3 lepcsot is lehet ugrani.
Persze nem tanacsot akark adni csak erdekel a velemenyed.
Kulonosen itt kint vannak nagyon jo vetelek es makulatlan allapotban...pelda erre az en sonus faber grand pianom.
udv
Laci
-
Vendég
Házi Rozi Házi Mozija
http://www.avforums.com/threads/b-w-684 ... b.1855771/
itt nezelodj szerintem, de egy ilyen 684/685/htm1/500- as subbal nem lenne rossz kezdes
ramondasz 900-at es elhozod 1000-ert