Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
-
Vendég
Hello!
Hallgatozott mar valaki Klipsch RB-35ot?
Mennyire marad el a RF-35tol illetve veri-e az RF-25ot?
Senki?
De valaki biztos: ott dolgozik a Klipsch márkaboltban. Menj el és kérdezd meg tőle, talán neked is megmutatja.
Mivel a kozelemben nincs klipsch markabolt (egyebkent ugyis meghallgatom a vasarlas elott), csak ha vmi miatt elijesztenenek az emberek vagy meggyoznenek hogy a bookshelf kozelebe nem er az allonak akkor megsporolnam az utazast es gyujtogetnek tovabb az RF-25re.
Egyebkent koszi az informativ valasz...
Hello!
Senki?
De valaki biztos: ott dolgozik a Klipsch márkaboltban. Menj el és kérdezd meg tőle, talán neked is megmutatja.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
-
Vendég
Kicsit bealudtam a dolgot, mert a nagy kapkodasban elfelejtettem irni, kösz a válaszokat (YvsMad, (ex)Cat).
Vegul Sony lett a döntés, a fő ok az volt, hogy nem bírom ki, ahogy lesz pénzem befektetek egy winchesteres panára, és akkor már legalább két típus legyen otthon valamelyik csak lejátsza problémás lemezket
Kösz még egyszer,
jab
-
Vendég
Hello!
Senki?
-
Vendég
Biztos jobban tetszik neked a Pio, csak az nem derült ki, hogy miért, mert amit leírtál abból én azt olvastam ki, hogy a Pana jobb!
Nos, a Pana valóban felhasználóbarátabbnak tűnik. Viszont: több véleményt hallottam arról, hogy nem igazán szereti az olcsóbb DVD-ket, tehát később gondjai lehetnek azok írásával. A Pio-ban pedig - mondták nálam szakavatottabbak - olyan jó és erős írófej van, hogy egyrészt tartósabban írja fel az adatokat a számítógépes íróihoz hasonlóan, másrészt sokkal jobb a fej, nem kényes a lemezek "árára" még néhány év múlva sem.
Na és ott a 3 év gar! Ami szintén nem elhanyagolható.
Összességében úgy tűnik, hogy nyerőbb választás, ezért tettem le emellé a voksomat.
JA, és tud még néhány olyan dolgot, amit Pana nem: pl nagy sebességű HDD-DVD copy, és bár nem magyarázza el a dolgokat gombleírással, mint a Pana, de használhatóbb pl a reklámok-kivágása művelet. Ami végülis ugyanaz mindkettőnél, csak a vágási pontok jelölése, stb viszont a Pio-nál jobb. Bár mégegyszer mondom, a Panánál jobban elmagyarázott.
Új és igggggen fontos kérdés: melyikkel lehet a drága pénzen megvett műsoros videokazettákon meglévő filmeket DVD-re archiválni? Mert a TV-műsor felvétele mellett ez lenne a másik fontos feladat! A Scarttal íróra kötött video egy Pana 6 fejes két-három éves modell. Ezt azért mondtam, mert minden bizonnyal már MacroVision-os lehet.
ez FONTOS kérdés, ha valaki tud, válaszoljon légyszi! Tehát tudok-e archiválni?
Köszönöm Neked is és mindenkinek a segítséget!
Ma kipróbáltam a Panát, feléledési sebességgel nem volt gond, tehát valszínű tényleg évjárattól is függ. Amúgy jó volt és megette ám, azaz jól dolgozott az olcsóbb kategóriájú Arita illetve Traxdata lemezekkel. Amelyeknek sötétlila a hátulja. (A Princo-t, mint mondtam, nem számolom az olcsó de jó kategóriába)
Sony-t nem próbáltam, viszont:
Pio 720!!!!!!!!!!
Ezt is megetettem és próbáltam a fenti kétféle lemezzel, simán vitte!
Most épp ez a nyerő, bár a távirányítója, meg úgy az egész menürendszere kissé bonyolultabb, mint a Panáé. A Pana nagyon egyszerű és felhasználóbarát módon belemagyarázza az ember arcába, hogy ott és akkor melyik gomb használható és melyik mit művel, ha megnyomod
Szóval a Pana egyik oldalról nyerő.
Másik ugyanakkor: a Pio menüjét és tudását is gyorsan meg lehet szokni, no meg 3 ÉV GAR van rá Ez szintén nem elhanyagolható.
Úgy néz ki, holnap, csüt, megyek és megvesze a Pio720-t. Kérném, hogy akinek valami megdönthetetlen érve van ellene, szóljon, mert a Pana is tetszik
Biztos jobban tetszik neked a Pio, csak az nem derült ki, hogy miért, mert amit leírtál abból én azt olvastam ki, hogy a Pana jobb!
-
Vendég
Hello!
-
Vendég
Sziasztok! HDD-s asztali DVD írót akarok venni, holnap. Ugyanannyiért, 200 ezer ft-ért van hivatalos szaküzletben Panasonic DMR-E95H és Sony RDR-HX900. Mindkettő 160GB winchesterrel.
Nem tudom, mennyire korrekt az indo, egy fórumon olvastam, hogy a sony állítólag nem igazán kedveli a gyengébb minőségű lemezeket.
A pana meg állítólag baromi lassan éled fel...
szvsz én inkább vennék jobb minőségű lemezt
Köszönöm Neked is és mindenkinek a segítséget!
Ma kipróbáltam a Panát, feléledési sebességgel nem volt gond, tehát valszínű tényleg évjárattól is függ. Amúgy jó volt és megette ám, azaz jól dolgozott az olcsóbb kategóriájú Arita illetve Traxdata lemezekkel. Amelyeknek sötétlila a hátulja. (A Princo-t, mint mondtam, nem számolom az olcsó de jó kategóriába)
Sony-t nem próbáltam, viszont:
Pio 720!!!!!!!!!!
Ezt is megetettem és próbáltam a fenti kétféle lemezzel, simán vitte!
Most épp ez a nyerő, bár a távirányítója, meg úgy az egész menürendszere kissé bonyolultabb, mint a Panáé. A Pana nagyon egyszerű és felhasználóbarát módon belemagyarázza az ember arcába, hogy ott és akkor melyik gomb használható és melyik mit művel, ha megnyomod
Szóval a Pana egyik oldalról nyerő.
Másik ugyanakkor: a Pio menüjét és tudását is gyorsan meg lehet szokni, no meg 3 ÉV GAR van rá Ez szintén nem elhanyagolható.
Úgy néz ki, holnap, csüt, megyek és megvesze a Pio720-t. Kérném, hogy akinek valami megdönthetetlen érve van ellene, szóljon, mert a Pana is tetszik
Ez évjárattól is függ.
Sziasztok! HDD-s asztali DVD írót akarok venni, holnap. Ugyanannyiért, 200 ezer ft-ért van hivatalos szaküzletben Panasonic DMR-E95H és Sony RDR-HX900. Mindkettő 160GB winchesterrel.
Nem tudom, mennyire korrekt az indo, egy fórumon olvastam, hogy a sony állítólag nem igazán kedveli a gyengébb minőségű lemezeket.
szvsz én inkább vennék jobb minőségű lemezt
Külön olvasót azért akarok mindenképpen (egyébként a számítógépben is bevált az író kímélésére) és többektől hallottam, hogy nem árt, ha nem az írót nyúzza az ember. Ha megfekszik, akkor csak a fejcsere többe kerül, mint egy jobb olvasó ára
A Panákra 2 év gari van. Tessék csak nyúzni, hogy ez idő alatt jöjjön elő az összes hibája!
Üdv mindenkinek!
Ha valaki tudna segíteni :ORION HT 728 -as erősítős hangfalszettet
szeretnék venni,de nem találok infót róla csak oroszul-?!
Állítólag nagyon nagy vétel: lcd kijelző,csatornánkénti magas-mély
,150w stb ha valaki tud róla vmt azt megkszném!
-
Vendég
Tud valaki tanácsot adni, melyiket érdemes? Esetleg örülnék, ha olyanok írnának tapasztalatukról, akiknek bármelyik már muzsikál otthon.
Könnyítés a tanácsadáshoz: leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire írnak az olcsóbb (ha nem is Princo, de Arita és társai) lemezekre, mennyire könnyen kezelhető pl ha videóként akarom használni és TV-műsort HDD-n vágva kiírni.
Az most nem annyira szempont, hogy csak a Pana tud RAM-ra nyesni és az sem, hogy asszem csak a Sony tud+/- -t. Ugye ez utóbbi mindegy, mármint hogy +-os vagy -os az írás? Asztali olvasót meg vagy Pana 27-est, vagy Pio2750-est gondoltam, Divx nem kell.
Tanácsok? Előre is köszönöm!
Ha legolcsóbb Aritára akarsz írni, az úgyis csak 'mínuszos'. De miért kell külön olvasó?
Külön olvasót azért akarok mindenképpen (egyébként a számítógépben is bevált az író kímélésére) és többektől hallottam, hogy nem árt, ha nem az írót nyúzza az ember. Ha megfekszik, akkor csak a fejcsere többe kerül, mint egy jobb olvasó ára
Mégvalami: azóta nézegettem és máshonnan is azt az infót kaptam, hogy a Pana nem ír újraírhatóra. Kiesett.
Állítólag a Sony nem szereti az olcsó lemezeket, talán kiesett?
Viszont új tipp a Pio HDD-DVD-s modell, amely szereti az olcsót is, és lehet szerkeszteni a HDD-re felvett TV műsort pl reklámok kivágását DVDírást megelőzően.
Tipp a Pio720-ra van valakinek? Vagy inkább Sony 900?
Köszönöm Gemini
TV: Philips Video: Philips Erősítő: Denon AVR-1905 Front: Celestion F30 Center: Celestion F35 Surround: Celestion F10 DVD: Panasonic S27 Koax: Monitor Scart: Hama Home Theatre
javaslom hogy vedd meg a crystalt. jamoval meg ne foglalkozz.
Köszi
Esetleg egy sub-ot tudnál még javasolni ehhez a konfighoz?
Mivel én Wharfi párti vagyok ezért vagy a PowerCube, vagy a WH sorozat valamelyikét ajánlanám. Kérdés persze az is hogy mekkora helyiségbe kell. 15nm-ig szerintem elég a 8-as, felette már 10-es vagy még nagyobb.
kb 20 nm. Jelenleg szőnyegpadlós, de lehet hogy ki lessz cserélve parafára.
Úgy tudom a Cube sorozatnál lehet érdekes, hogy milyen a borítás?
Igen, a PC-nél számíthat mivel lefelé sugároz. Nálam szőnyeg van, de kiprobáltam parkettánál is. utobbinál nem szolt ugy mint kéne. Parafánál nem tudom milyen lehet a hangzása, de ebben az esetben akkor egy WH-210 lenne előnyösebb vétel.
Tud valaki tanácsot adni, melyiket érdemes? Esetleg örülnék, ha olyanok írnának tapasztalatukról, akiknek bármelyik már muzsikál otthon.
Könnyítés a tanácsadáshoz: leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire írnak az olcsóbb (ha nem is Princo, de Arita és társai) lemezekre, mennyire könnyen kezelhető pl ha videóként akarom használni és TV-műsort HDD-n vágva kiírni.
Az most nem annyira szempont, hogy csak a Pana tud RAM-ra nyesni és az sem, hogy asszem csak a Sony tud+/- -t. Ugye ez utóbbi mindegy, mármint hogy +-os vagy -os az írás? Asztali olvasót meg vagy Pana 27-est, vagy Pio2750-est gondoltam, Divx nem kell.
Ha legolcsóbb Aritára akarsz írni, az úgyis csak 'mínuszos'. De miért kell külön olvasó?
-
Vendég
Köszi
Mivel én Wharfi párti vagyok ezért vagy a PowerCube, vagy a WH sorozat valamelyikét ajánlanám. Kérdés persze az is hogy mekkora helyiségbe kell. 15nm-ig szerintem elég a 8-as, felette már 10-es vagy még nagyobb.
kb 20 nm. Jelenleg szőnyegpadlós, de lehet hogy ki lessz cserélve parafára.
Úgy tudom a Cube sorozatnál lehet érdekes, hogy milyen a borítás?
TV: Philips Video: Philips Erősítő: Denon AVR-1905 Front: Celestion F30 Center: Celestion F35 Surround: Celestion F10 DVD: Panasonic S27 Koax: Monitor Scart: Hama Home Theatre
-
Vendég
Sziasztok!
Segítséget kérek az erősítő választáshoz!
Pio 814 v. pio 912? :kiraly:
A 912-es jobban tetszik külsőre!
De szerintem a 814-es többet tud, szerintetek melyiket vegyem meg!
A DVD-m Pio 575, hangfal szett Wharfadale Diomond4;2 és center!
Mozi+zene: 50-50%
Még a héten megakarom venni!
Help plíz!!!
Ha van tapasztalat írjatok!!!!!!!
Én a 912-est venném a kettő közül, jobb minőségű mindenképpen.
Tudásilag szinte ua.!
Ér 35.000Ft-ot a küllem?
Nem igazán tudom eldönteni, hogy igazán mivel ér többet a 912-es!
Tanácstalan vagyok, pedig ma le kellene adnom a rendelést!!!!
Help plíííz!!!!
Köszi
Köszi
SziasztokSzeretnék egy rendszert összeállítani Kb 200k-ig.
A következő összeállításra gondoltam (nagyobbrészt a fórumról összeszedett infók alapján):
erőlködő: YAMAHA RX-V450
játékos: Panasonic S47 vagy Pioneer DV-575A
hangfal: ??? esetleg Wharfedale Crystal 40 vagy JAMO E 350PPL?
Tudnátok javasolni valamit?
Leginkább a hangfal tekintetében vagyok bizonytalan.
SziasztokSzeretnék egy rendszert összeállítani Kb 200k-ig.
A következő összeállításra gondoltam (nagyobbrészt a fórumról összeszedett infók alapján):
erőlködő: YAMAHA RX-V450
játékos: Panasonic S47 vagy Pioneer DV-575A
hangfal: ??? esetleg Wharfedale Crystal 40 vagy JAMO E 350PPL?
Tudnátok javasolni valamit?
Leginkább a hangfal tekintetében vagyok bizonytalan.
32 col felett, már elég "szegényes" a kínálat katódsugárcsöves masinákból. Marad a drága plazma és olcsón projektoros tv. Ebből egy akciós crt-s nem is biztos, hogy rossz vétel.
Melyek ezek ?
Na igen !
Sziasztok!
Segítséget kérek az erősítő választáshoz!
Pio 814 v. pio 912?
A 912-es jobban tetszik külsőre!
De szerintem a 814-es többet tud, szerintetek melyiket vegyem meg!
A DVD-m Pio 575, hangfal szett Wharfadale Diomond4;2 és center!
Mozi+zene: 50-50%
Még a héten megakarom venni!
Help plíz!!!
Ha van tapasztalat írjatok!!!!!!!
Én a 912-est venném a kettő közül, jobb minőségű mindenképpen.