Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Jelenleg egy WD TV Live streaming-em van és imádom, csak hát van egy Samsung 3d-s tv-m. És kellene valami 3D-s médialejátszó ami viszi a 3DBD.iso fájlokat, és minőségben nem gyengébb a WDTV-nél?? Az Asus BDS-500 milyen képességekkel bír? Elég jó áron van, és nekem elég lenne a tudása, ha azt mind tényleg tudja is ami le van írva az Asus honlapon. Akinek van, vagy volt eseteg ilyene írjon már róla egy két mondatot. Főleg az érdekel, hogy a BD.iso fájlokat viszi-e gond nélkül, menü van-e, nem-e szaggat, mkv-kal hogy viselkedik, a feliratok megfelelően jelennek-e meg, fagyás vagy bármi hibája előfordul-e?? A DTS-HD és Dolby True HD megjelennek-e a HDMI túloldalán is?? Jah és a merevlemezt le tudja-e állítani!!!, ha nem kell ne pörgesse. Egyéb alternatívát is meghallgatok, de ár/érték arányban elég jó vételnek tűnik. Előre is köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!
Onkyo 6xx-el hallottam, de másra vágyok. H/K kilőve, ha sok a meghibásodás. Denonra pedig nagyon kiváncsi vagyok. Szerintem kipróbálom. Köszönöm a segítséget!
Ha teheted egy onkyot is halgass meg a dalikhoz, lehet nem rosszabb mint egy denon, főleg hogy leírtad mire kell
Dali C6, Cc, C1 hangfal szetthez szeretnék erősítőt venni. Denont ajánlottak hozzá, de szemezgetek egy H/K 355-tel. Passzolna a hangfalakhoz? Illetve milyen hangja van? Inkább moziznék, de elektronikus zenét is hallgatnék vele.
Denon jobban passzol a Dalikhoz. Ill. mostanában a H/K-k (x55-ös és az utáni) meghibásodásairól annyit hallani, mint az összes többi mozierősítőről összesen, így egyfajta kalandvágy is kell hozzá.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Sziasztok!
Dali C6, Cc, C1 hangfal szetthez szeretnék erősítőt venni. Denont ajánlottak hozzá, de szemezgetek egy H/K 355-tel. Passzolna a hangfalakhoz? Illetve milyen hangja van? Inkább moziznék, de elektronikus zenét is hallgatnék vele.
"Mozin" szerintem semmi kivetnivaló nem lenne a HK Dali párosítással, sőt szerintem elektronikus zenén sem.
Nekem HK 255-ösöm volt igaz nem Dalikat hajtottam vele de a kategóriájában ár/érték ( főleg amennyiért hozzá lehet jutni mostanában használtan egy-egy HK, Onkyo és egyéb márkás gépekhez, amelyek megjelenésükkor 250-350.000 ft között voltak ) szerintem rendben van.
Persze minden ízlés és viszonyítás kérdése.
Azt javaslom hallgasd meg saját rendszerben a kiszemelt vasat ha van rá mód,még akkor is ha a szállítás miatt pár ezer forintod bánná az otthoni tesztelést.
Sziasztok!
Üdv,
Egy viszonylag kis méretű helyre szeretnék 5.1-et telepíteni.
Ezt az erősítőt szemeltem ki.
Gondolom vannak komolyabb technikák, de az én igényeimnek megfelelne.
Ha jól értelmeztem a HDMI bemenetekre köthetek laptopot, illetve egyéb forrást, amit a HDMI kimeneten továbbít a tv-re, a hangot pedig leosztja a hangsugárzókra.
Szerintetek ár/teljesítmény arányban megéri befektetni ebbe az erősítőbe?
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/PI ... infoTabNav
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Szoktam nézelődni, de nem tudom eldönteni melyik lenne a jó!
Elég brutáll: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... 1rz%C3%B3/
Ez kisebb: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... m-sub-12d/
...: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... s-asw-650/
Ez lehet még kisebb de jó lehet...: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... q150e-sub/
Ha még megvan...: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... e-cht-10r/
Hirtelen ezek itt...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- koosimre70
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 85
Sziasztok,
van egy Harman Kardon AVR360-am és mellé egy JBL ES 5.0 szettem (ES90, ES25, ES30). Szeretnék egy mélyet venni, de igazából nem tudom milyet kellene, mindenki mást mond, ezért is szeretném itt kikérni pár ember véleményét. Kb 100e Huf-ot költenék rá. Amiket nézegettem:
Harman Kardon HKTS 220
Mission MS10
Taga Platinum SW-10
JBL Studio 250P
Ezt a négyet nézegettem. Igaz a JBL árát perpill most sokallom. Valaki tud véleményt adni? Persze más ötletet is elfogadok!
Szia!
JBL es250p ill. 250pw subwoofert is figyelmedbe ajánlanám!
Szerintem ez is jó választás lehet.
Bladelius thor mk2
Cambridge audio azur 851n
Falcon Acoustics ram studio 30
Power-R reference
Power-R Xlr
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000
Cambridge audio azur 851n
Falcon Acoustics ram studio 30
Power-R reference
Power-R Xlr
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000
Itt az apróban vannak igen jó subok nézz körül itt!
Szoktam nézelődni, de nem tudom eldönteni melyik lenne a jó!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sziasztok,
van egy Harman Kardon AVR360-am és mellé egy JBL ES 5.0 szettem (ES90, ES25, ES30). Szeretnék egy mélyet venni, de igazából nem tudom milyet kellene, mindenki mást mond, ezért is szeretném itt kikérni pár ember véleményét. Kb 100e Huf-ot költenék rá. Amiket nézegettem:
Harman Kardon HKTS 220
Mission MS10
Taga Platinum SW-10
JBL Studio 250P
Ezt a négyet nézegettem. Igaz a JBL árát perpill most sokallom. Valaki tud véleményt adni? Persze más ötletet is elfogadok!
Itt az apróban vannak igen jó subok nézz körül itt!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sziasztok,
Harman Kardon HKTS 220
Mission MS10
Taga Platinum SW-10
JBL Studio 250P
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
Sziasztok!
Asus BDS-700-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Köszönöm előre is!
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1
Egy avr 255-n processzor csere volt.azt gáz megvenni, hülye vagyok hozzá?
H/K AVR 165 a 95 watt-jával nagyobbat szólhat mint egy 255?
Egyáltalán nem, sőt, kevesebbet: a maga 240 Wattos névleges felvétel -60Watt vezérlést-üzemi felvételt számolj, utána a maradék 5 csatornára elosztva bizony éppen eléri a 45 wattot hangfalanként, mig a 255ös modell 540Wattnyi felvétellel 7 csatornára 50 wattot ad le csatornánként, 55 wattot adhat le 5 hangfalra, ez természetesen egyenlő terhelés esetén valósul meg. 95 vagy leadás csakis kizárólag egyetlen csatorna meghatásakor (,mikor nincs rajta több hangfal) valósul meg. Valamint a megadott teljesitmény sem egyenlófeltételekkel valósul meg: a 255 az 20-20000 Hz-ig érvényes mig a 95 W kizárólag 1 kHz-es mérőjellel méérve igaz. (IEC szabvány).
Adatok alapján lehet,de szerintem a kettő ugyanaz(belül) csak a 255-ös 7ch-ás.
Persze ez a használt hangfalaktól függ!
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Sony SS-FCR450-es szettről és egy DG 510-es erősítőről? Tudom, nem a luxus kategória, de egy Thomson DPL 570HT-házimoziszettet helyettesítene ha összejönne az üzlet. . Nagy előrelépés lenne? Jobban, szebben szólna?
Mindenképpen előrelépés, bár belépő kategória, de másik ligában játszanak, mint a Thomson.
Ha lehet, próbáld ki az erősítőt, hogy nincs-e valami baja (pl. nem kapcsol-e le nagyobb hangerőnél, stb.).
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Sony SS-FCR450-es szettről és egy DG 510-es erősítőről? Tudom, nem a luxus kategória, de egy Thomson DPL 570HT-házimoziszettet helyettesítene ha összejönne az üzlet. . Nagy előrelépés lenne? Jobban, szebben szólna?
Sziasztok!
A szoba plafonja teljesen üres, ez mennyire lehet jó megoldás oda?
http://www.streamaudio.hu/dynavoice-aku ... 5mm-vastag
Látogass el ide a 3d elemeket nézd meg olcsóbb szebb,igaz le kell festeni de a szoba dísze lessz:-)!!
http://www.google.hu/url?sa=t&source=we ... RrDYaomAyA
Sziasztok!
Kár érte, kiváló ügynök volt...
Kép: Panasonic P42G30E
AVR: Sony STR-DA5300ES
Médialejátszó: Mede8er MED600X3D
Hangsugárzók - Front: Dali Zensor 7 / Center: Dali Zensor Vokal / Surround: Dali Zensor 1 / Sub: Dynavoice Thunder T-12
Kábelek: Kép->AVR: AQ Cinnamon; AVR->Mede8er: AQ Chocolate
Hangfalkábelek: Front és Center: AQ Rocket 44; Surround: AQ X2...loading; SUB: Audioquest Boxer
Táp: Valhalla, Fapaci T3
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." - Bruce Lee
Kép: Panasonic P42G30E
AVR: Sony STR-DA5300ES
Médialejátszó: Mede8er MED600X3D
Hangsugárzók - Front: Dali Zensor 7 / Center: Dali Zensor Vokal / Surround: Dali Zensor 1 / Sub: Dynavoice Thunder T-12
Kábelek: Kép->AVR: AQ Cinnamon; AVR->Mede8er: AQ Chocolate
Hangfalkábelek: Front és Center: AQ Rocket 44; Surround: AQ X2...loading; SUB: Audioquest Boxer
Táp: Valhalla, Fapaci T3
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." - Bruce Lee
Igen az a cél. Bár a jelnlegi LCD helyett egy 50-es plazma lesz majd. Viszont nem rakhatok a hálóba is is 5.1-et. Az van a nappaliban projektorral.
Szóval ezért nem látom értelmét a háló szobában a kábelezésnek és a 5.1-nek.
Ez a boston mégis milyen minőséget képvisel?
Amit én hallottam, az sztem nagyon jól szólt, asszem épp a 25 volt, vagy valami régebbi kisebb modell... már ahhoz képest mint amire számítottam...Sztem nagyon is vállalható hang ennyiért, meglepődsz, ha meghallgatsz egyet
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Igen az a cél. Bár a jelnlegi LCD helyett egy 50-es plazma lesz majd. Viszont nem rakhatok a hálóba is is 5.1-et. Az van a nappaliban projektorral.
Szóval ezért nem látom értelmét a háló szobában a kábelezésnek és a 5.1-nek.
Ez a boston mégis milyen minőséget képvisel?
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Ha csak az a cél, h a TV hangját feldobd ezek is jó választások...A Bostonhoz , ha jól tudom van szub is..ez böven elég..
http://www.netdepo.hu/boston-acoustics- ... .html/hun/
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Hali,
A LCD TV hangját szeretném kicsit feldobni. A nappaliban van házi mozi rendszerem de a felségem inkább a hálóban szeret filmet nézni.
Szóval a TV-m falra van felfogatva. Ez előtt közlekedünk szóval nem vehetek óriási hangfalakat meg erősítőt, az a nappaliban van.
A hálóba szeretnék egy a tv felé a falra felszerelhető hangfalat + erősítőt ami kevés helyet foglal. Össze szeretném kötni a WD live stream media lejátszóra és amikor filmet nézünk akkor ez szólna. Gyerekek miatt amúgy sem lehet hangosan. Lényeg, hogy szebben szóljon mint a tv.
Nézegettem mikro 5.1-es rendszereket de a kábelezés elrondítaná a falat. Rábukkantam a sound bar-ok ra. Mi ezekről a vélemény?
Pl:
Boston Acoustics Tvee 25 Sound Bar vagy 26
JBL SB200 Sound Bar vagy SB300
Yamaha YAS-101 Sound Bar
stb...
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax