Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Tényleg lemaradtam erről! Köszi!
Nekem is Samsung van. Kipróbálom otthon és integetek neki, hátha tud ilyet!
Sajnos az enyémben sincs benne ez a funkció.
Az "E" modellben már igen.
http://www.samsung.com/hu/consumer/tele ... H-features
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- leoneottiz
- V.I.P.

- Értékelés: 643
Egy Onkyo 807 mozira, mellé a hirdetett NAD C372 (szerintem lehet az eladóval alkudni, bár nem ismerem) és megelégedettség az arcon! (egy másik fórumon már ragozták a kérdést, de szerintem 807,xx8,xx9 a 876-al partiban van, a 906-ban nagyobb a szufla, kérdés, hogy mekkora helyre kell, mert 20-25 nm-ig még kevésbé érzékeny falakkal sem fogy el a 8-as széria).
Osu no seishin!
-
Vendég
http://hvg.hu/tudomany/Megerkeztek_a_Sa ... rel_166NS5
Tényleg lemaradtam erről! Köszi!
Nekem is Samsung van. Kipróbálom otthon és integetek neki, hátha tud ilyet!
Mi az a hang- és mozgásvezérlés TV-nél??
Le vagyok maradva. Már nem követem a technikai újdonságokat!
http://hvg.hu/tudomany/Megerkeztek_a_Sa ... rel_166NS5
Webáruház:
-
Vendég
Szerintem nem érdemes, vegyél egy használt projit. Amennyiért egy 100 cm-es tvt kapcs, annyiért már kapsz egy 150-200 cm-es képet is. Akkor miért vennél kisebbet, persze, ha hang vezérlést, játékot, internetet a tvn-szeretnél, vagy dlna-t akkor tv 400, ha hang és mozgás vezérlés akkor 800hz kell. De ezeknél már nem frissítési Hz-et számolnak, hanem processzor sebességet. Menj el egy médiába és kérd az eladó segítségét, nekem annó elmagyarázta a hátrányokat és hogy mi csak a polgárpukkasztás. Mihez milyen proci kell bele.
Mi az a hang- és mozgásvezérlés TV-nél??
Le vagyok maradva. Már nem követem a technikai újdonságokat!
Én ilyen helyeken eladót sem látok sokszor!
Sziasztok!
Még egy kérdés, LCD TV-kkel kapcsolatban. Hány Hz-est érdemes venni? Mennyi a minimum és mennyitől számít a dolog, mókusvakításnak?
Szerintem nem érdemes, vegyél egy használt projit. Amennyiért egy 100 cm-es tvt kapcs, annyiért már kapsz egy 150-200 cm-es képet is. Akkor miért vennél kisebbet, persze, ha hang vezérlést, játékot, internetet a tvn-szeretnél, vagy dlna-t akkor tv 400, ha hang és mozgás vezérlés akkor 800hz kell. De ezeknél már nem frissítési Hz-et számolnak, hanem processzor sebességet. Menj el egy médiába és kérd az eladó segítségét, nekem annó elmagyarázta a hátrányokat és hogy mi csak a polgárpukkasztás. Mihez milyen proci kell bele.
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Sziasztok!
Még egy kérdés, LCD TV-kkel kapcsolatban. Hány Hz-est érdemes venni? Mennyi a minimum és mennyitől számít a dolog, mókusvakításnak?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Ha teheted, akkor lejátszó fejlesztéssel meg tudod oldani a hiányosságokat.
Analóg kábelekkel összekötve is megkapod a HD hangot.
Az új erősítők előnye nem a hangminőség és a HD hangok, hanem a szolgáltatások sokasága!
Internet rádió, ipod dokkoló, airplay, videó konvertálás, usb és hálózati lejátszás és az automatikus beállító rendszer+EQ!
Ha ezekre nincs szükséged, vagy máshogyan meg tudod oldani, akkor nincs szükséged újabb erősítőre!!
Hát igen külön-külön még emészthetőek, de ez egyben már túl sok pofon a régi gépeknek.
Az már más tészta, hogy az AVR350 színvonalú + fejlett feature-őkkel megfejelt gépnél már elég sokat kéne negatívban kivenni .
Tekintve az Arcam gyengéjét (HD hangok és HDMI-n átvitt hangok hiánya, ma már a nagy többség ezt keresi), a kivett kp nem lenne túl jeléentős. Minden attól függ mennyiért lehetne eladni. Jó lenne egy baró hifi rendszer, de az sajna nem férne bele, így marad a kettő egyben és valószínű az ARCAM. Csak úgy kipróbálnám
Én is így voltam vele, de nem nyugodtam bele. Kell neked egy Yamaha gép Olcsón jót.
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
-
Vendég
Tekintve az Arcam gyengéjét (HD hangok és HDMI-n átvitt hangok hiánya, ma már a nagy többség ezt keresi), a kivett kp nem lenne túl jeléentős. Minden attól függ mennyiért lehetne eladni. Jó lenne egy baró hifi rendszer, de az sajna nem férne bele, így marad a kettő egyben és valószínű az ARCAM. Csak úgy kipróbálnám
Ha teheted, akkor lejátszó fejlesztéssel meg tudod oldani a hiányosságokat.
Analóg kábelekkel összekötve is megkapod a HD hangot.
Az új erősítők előnye nem a hangminőség és a HD hangok, hanem a szolgáltatások sokasága!
Internet rádió, ipod dokkoló, airplay, videó konvertálás, usb és hálózati lejátszás és az automatikus beállító rendszer+EQ!
Ha ezekre nincs szükséged, vagy máshogyan meg tudod oldani, akkor nincs szükséged újabb erősítőre!!
De mondjuk ez a kivett kp. függvénye is...
Bár nem ismerem az avr350-et, én nem cserélném le 807 -re. Mozin lehet hogy meggyőzőbb, de zenén szerintem nagy visszalépés lenne. Ha már onkyo akkor inkább sr87x, nr90x, nr300x...
De mondjuk ez a kivett kp. függvénye is...
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Sziasztok!
Mit gondoltok, (nem hiszem, hogy meglépném, de azért megkérdezem, mert elgondolkodtam rajta) lehetőség lenne egy Onkyo 807-re lecserélni az Arcsam350-et kevés kp kivételével a rendszerből. Tekintve, hogy Arcammal indultam viszonyításom nincsen, meghallgatni saját rendszerben nem tudom az Onkyot. Valakinek véleménye egy ilyen cserével kapcsolatban. Az Arcam zeneiségben állítólag jobb, viszont mozin állítólag roszabb az átlagnál(?).
Bár nem ismerem az avr350-et, én nem cserélném le 807 -re. Mozin lehet hogy meggyőzőbb, de zenén szerintem nagy visszalépés lenne. Ha már onkyo akkor inkább sr87x, nr90x, nr300x...
Sziasztok!
Mit gondoltok, (nem hiszem, hogy meglépném, de azért megkérdezem, mert elgondolkodtam rajta) lehetőség lenne egy Onkyo 807-re lecserélni az Arcsam350-et kevés kp kivételével a rendszerből. Tekintve, hogy Arcammal indultam viszonyításom nincsen, meghallgatni saját rendszerben nem tudom az Onkyot. Valakinek véleménye egy ilyen cserével kapcsolatban. Az Arcam zeneiségben állítólag jobb, viszont mozin állítólag roszabb az átlagnál(?).
-
Vendég
25ért el tudom hozni! Szeinted annyit megér?? Kicsit a külseje lelakottnak tűnik viszont személyesen meg tudom hallgatni és ha jól szól akkor elhozom és max átfóliázom kívűlről valami bükk színre.
Ha meghallgatod, akkor kiderül!
Szerintem 25 ezer nem pénz érte!
Az adatai és a felépítése alapján nem lehet rossz!
A membrán anyaga szintén nagyon tuti!
Szerintem nagyon tiszta mélyhangokra lehet képes.
Ha nem megy föl nagyon az ára, akkor bevállalható simán!
Persze ez csak tipp, nem hallottam ilyet!
25ért el tudom hozni! Szeinted annyit megér?? Kicsit a külseje lelakottnak tűnik viszont személyesen meg tudom hallgatni és ha jól szól akkor elhozom és max átfóliázom kívűlről valami bükk színre.
-
Vendég
De amúgy milyen lehet?? Nincs egyelőre rossz áron igaz kicsit karcos az eleje viszont az adatai alapján elég ígéretesnek tűnik?!
Az adatai és a felépítése alapján nem lehet rossz!
A membrán anyaga szintén nagyon tuti!
Szerintem nagyon tiszta mélyhangokra lehet képes.
Ha nem megy föl nagyon az ára, akkor bevállalható simán!
Persze ez csak tipp, nem hallottam ilyet!
De amúgy milyen lehet?? Nincs egyelőre rossz áron igaz kicsit karcos az eleje viszont az adatai alapján elég ígéretesnek tűnik?!
Már mihez képest. A suboknál necces a gyári adat, halottam már jó nevű - jó adatokkal rendelkező ládát nevetségesen szólni. És kontra is.
Az itteni AR Status Sub 30A-t nem nézted még, az már inkább az ígéretes kategória.
Miket találsz meg .
Ez egy kompakt 5.1-es szett mélynyomója.
inifinity-modulus-black.jpg
INFINITY MODULUS MSW-II Sub/230-ról mi a véleményetek???
Miket találsz meg .
Ez egy kompakt 5.1-es szett mélynyomója.
INFINITY MODULUS MSW-II Sub/230-ról mi a véleményetek???
Igen-igen!!!!! Csak nem szánok rá 200000,-et:(
Projektor: Epson EH-TW6100W 3D
Vászon: Grandview 120' CNV motoros
Televízió: Sony 60'
-----------------------------------------
Jamo 7.1 X8 Full
Front : Jamo X870
Háttér: Jamo X850
Háttér Back: Jamo X830
Center: Jamo X 8 Cen
Sub: Jamo X8 Sub
Kábelek: Van Den Hul
Erősítő: Sony ES
Blu Ray: Samsung BD-F7500 3D
-
Vendég
Rendes zoom,arányos,véletlenül sem torz....képlevágás
Az OPPO lejátszóm ilyen zoom-ot tud:
(gondolom akkor a második kellene neked)
Hogy akarsz zoomolni? Levágni a kép egy részét, vagy torz arányú képet nézni?
Rendes zoom,arányos,véletlenül sem torz....képlevágás
Projektor: Epson EH-TW6100W 3D
Vászon: Grandview 120' CNV motoros
Televízió: Sony 60'
-----------------------------------------
Jamo 7.1 X8 Full
Front : Jamo X870
Háttér: Jamo X850
Háttér Back: Jamo X830
Center: Jamo X 8 Cen
Sub: Jamo X8 Sub
Kábelek: Van Den Hul
Erősítő: Sony ES
Blu Ray: Samsung BD-F7500 3D
Hogy akarsz zoomolni? Levágni a kép egy részét, vagy torz arányú képet nézni?
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda