Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

fodesz moziszobája

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Egy Marshall-fal, Megadeth-koncert.
S a gitáros...

....a jó öreg Dave Mustaine!   Jó kép! köszi mclaren! Az Angry again című számukat anno minden koncerten nyomtuk egyébként!

pégyé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 413

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: pégyé »

Egy Marshall-fal, Megadeth-koncert.
S a gitáros...

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

A Predator, az Alien és a Terminator filmek igen félelmetesnek tűntek akkoriban.

Igen.Mind igazi klasszikusok. És azért ha azt nézzük 87-ben is egész jól meg tudták csinálni pl a predator figuráját. A három piros lézer célzó, a "Milli Vanilli " frizura már "alap felszereltség" és még Max Cavalera is megírigyelné a "rasztáit"  

Vendég

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Predator, az Alien és a Terminator filmek igen félelmetesnek tűntek akkoriban.

Ma délutáni mozi egy régi nagy kedvenc és klasszikus!   Predator 1 része(1987) Blu ray.Szerintem messze a legjobb Predator film és nem utolsó sorban az Alan Silvestri által készített filmzene nagyszerű alapja a film hangulatának és talán ki merem ejteni hogy az egyik legjobb filmzene ami a legjobban "passzol" a történethez.
Ha jól emlékszem 1992-93 környékén vetítették nálunk moziban narrátoros "szinkron" technikával.   Gyerekként elképesztően ijesztő volt és akkor nagy kedvencemmé vált,jobbára fél szobám Schwarzi poszterrel volt tele könyvben is többször olvastam igaz úgy egész más,de igazán jól sikerült Paul Monette regénye is. A filmet számtalanszor láttam már azóta de szinte minden évben megnézem ,

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Sziasztok látom Fodesz te nagyon profi vagy remélem tudsz segíteni van az aláírosmba szereplő lg dvd játszós erősítő egybe épített szett tegnap néztem a transformers 3-at egy philips blu-ray van rákötve optikai kábellal az erősítő hátuljára, és a philipsbe van bedugva egy vinyó. Néztem a filmet délután és egyszer csak elkezdett a hang ugrálni, ugrált a kijelzőn a dts, és a dolby digital felirat a hangfalak meg recsegtek. Miután széthúztam a rendszert onnantól kezdve nincs hang egy hangfalon sem. Se optikai bemeneten nem látja a hangfalakat se a beépített dvd játszó ajtaja nem nyílik ki, a tv nem látja az erősítőnek a dvd játszóját, a rádió sem működik. Szétszedtem az erősítőt délelőtt kitakarítottam de nem láttam belül hogy valamelyik kondi megadta magát. Lehetséges hogy a végfok ment tönkre meg a vezérlése? Köszi a segítséget és az esetleges ötleteket.

Szia!

Ezt a kérdést légyszíves itt ted fel:   http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... Dt%C5%91k/  Olvassák sokan a topikot biztosan tudnak segíteni.Amiket leírtál hirtelen gőzöm sincs róla. Vannak ezen a téren profibbak is nálam én nem tartozom közéjük.Optikai kábeél,egydobozos erősítő/lejátszó ,vinyó szóval ilyeneket régóta nem használtam már. Biztosan kapsz rá magyarázatot valakitől a megfelelő helyen!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Ma délutáni mozi egy régi nagy kedvenc és klasszikus!   Predator 1 része(1987) Blu ray.Szerintem messze a legjobb Predator film és nem utolsó sorban az Alan Silvestri által készített filmzene nagyszerű alapja a film hangulatának és talán ki merem ejteni hogy az egyik legjobb filmzene ami a legjobban "passzol" a történethez.
Ha jól emlékszem 1992-93 környékén vetítették nálunk moziban narrátoros "szinkron" technikával.   Gyerekként elképesztően ijesztő volt és akkor nagy kedvencemmé vált,jobbára fél szobám Schwarzi poszterrel volt tele könyvben is többször olvastam igaz úgy egész más,de igazán jól sikerült Paul Monette regénye is. A filmet számtalanszor láttam már azóta de szinte minden évben megnézem ,  

sniperboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: sniperboy »

Sziasztok látom Fodesz te nagyon profi vagy remélem tudsz segíteni van az aláírosmba szereplő lg dvd játszós erősítő egybe épített szett tegnap néztem a transformers 3-at egy philips blu-ray van rákötve optikai kábellal az erősítő hátuljára, és a philipsbe van bedugva egy vinyó. Néztem a filmet délután és egyszer csak elkezdett a hang ugrálni, ugrált a kijelzőn a dts, és a dolby digital felirat a hangfalak meg recsegtek. Miután széthúztam a rendszert onnantól kezdve nincs hang egy hangfalon sem. Se optikai bemeneten nem látja a hangfalakat se a beépített dvd játszó ajtaja nem nyílik ki, a tv nem látja az erősítőnek a dvd játszóját, a rádió sem működik. Szétszedtem az erősítőt délelőtt kitakarítottam de nem láttam belül hogy valamelyik kondi megadta magát. Lehetséges hogy a végfok ment tönkre meg a vezérlése? Köszi a segítséget és az esetleges ötleteket.
Erősítő: LG LH-WS5100 Blu-ray: Philips BDP-3250 Hangsugárzók: LG LSH-5100T, LSH-5100CV, FA-W5100SL, AIWA SX-NDP24 TV: Samsung LE32D550 82cm Scart: 1m-es Profigold, Audio kábel: 1m-es Profi gold Hangfal kábel: 2x2,5mm-es Profigold optikai digitális kábel HAMA 2m HDMI

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Paler!
Semmi baj,nem volt "belevau" Örülök hogy elégedett vagy és hogy van ambíciód. Ha több hobbi van az anyagi szempontból nem egyszerű. Nekem elsősorban a mozi a hobbim.A gitározásban az a jó hogy ha már megvan egy jó cuccod az nem avul el idővel.Nem kell évente lecserélni,fejleszteni mindíg lehet és elszórni rengeteg pénzt erre is,mint minden hobbira,de nem szükséges.Nem kell trendeknek megfelelni.Ja és a hang amit "ő" tud az etalon lehet bármilyen sztereó rendszernek hogy úgy vissza tudja adni.De ezt hallani kell ahhoz. 
806 nekem is volt.Jó vas meg kell hagyni.Pláne mozizni.Talán könyörtelen voltam vele szemben és ezért kellett neki a végfok.

Szép hétvégét mindenkinek!

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: paler »

Sokat vártam a 876-tól, kicsit már féltem is, hogy túl sokat.
Na én is ugyan így vagyok a "kis tesóval", én is sokat várok tőle, bár én előző (első) gazdájánál Lalabátyónál azért megtapasztaltam mire képes is a "kis" dög 

Sajnos abba a hibába estem, (ha lehet annak nevezni) hogy több hobbim is van. Leginkább szezonálisak.
Ebbe én is beleestem, de most már leépítem a többi hobbimat mivel így semelyikkel nem tudok normálisan foglalkozni, plusz anyagilag sem bírnám. 

Remélem sokáig felhőtlen kapcsolatban maradunk.    
Oknyo forever!    

Én is ugyancsak így vagyok vele, hosszú és binbozó kapcsolatra vágyok és nem egy futó kalandra. Remélem így is lesz
Bocsi Fodesz hogy belevauztam a topikodba 

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Sziasztok! 
Először is hatalmas gratula fodesz fórumtársnak, jó kis szobát hoztál össze! Nem egyszerű egy ilyen szintű rendszert megépíteni. Sok pénzre, időre, és legfőképp széleskörű tapasztalatra van szükség. Én tizenpár éve foglalkozom a témával, és titkon itt először elárulom, hogy nekem is épülőben van egy szoba. De ez nagyon lassan halad, ezért egyelőre nem kezdek publikálásba. Szép lassan, lépésről lépésre haladok. Sajnos abba a hibába estem, (ha lehet annak nevezni) hogy több hobbim is van. Leginkább szezonálisak. A moziszoba építés is az. Ősztől tavaszig foglalatoskodom vele.
Nos amiért most jöttem, egy kért vélemény nyilvánítás, mégpedig a 876-ról. Ha tömör és lényegre törő szeretnék lenni, akkor csak ennyit mondanék:        

Ezzel sokat elárultam, de azért most mégis hosszabbra fognám:: 
Megemlíteném, hogy régóta vadásztam erre a vasra. Mivel a pénztárcámhoz képest a moziépítés terén kicsit magasra tettem a mércét, ezért kizárólag használt jöhetett számításba. Viszont mindenképp "első tulajdonostól, női vezetőtől, kevés kilométerest, nem dohányzót, garázsban tartott, harmadikként használt" példányt szerettem volna.  S mikor ezek a feltételek összetalálkoztak a pénztárcám ritka, de éppen pöffeszkedő állapotával, rá is csaptam egyre. Így pár hete igazán boldog tulajdonosa vagyok egy fekete 876-nak. Mission M3i dobozokat hajtok vele. Illetve perpill egy polk psw-110 sub-ot. Tudni kell, hogy kizárólag mozizásra vettem, így a zeneiségére nem térnék ki.
Ez a harmadik onkyo-m, előtte gyengébb szintűek voltak. Illetve anno használtam egy 9** sony-t is. Sokat vártam a 876-tól, kicsit már féltem is, hogy túl sokat. Első és "legfülbetünőbb" dolog, amit racpower is már sokat emlegetett, a dinamika. Az alacsony (!) hangerőn is megjelenő dinamika. A rendszerbe kötés után, még az extulaj beállításaival is mosolyt csalt az arcomra. Na mondom, lesz itt mulatság "szobára szabás" után   Sok sok, állítgatás, tesztelgetés következett. Az i-re a pontot egy, a napokban megjelenő PS3 játék tette. Tomb raider. Ajándékba vásároltam a lemezt, eszembe sem jutott, hogy jó lesz majd tesztanyagnak. Aki teheti vásárolja meg, és próbálja ki. Hihetetlen hangeffektekkel teli, már az első 10 perc is. Finomhangolásra tökéletes anyag.  A 876 olyan szinteket üt meg vele, amit eddig egyik rendszeremben sem hallottam. A dinamika után a második nagy pozitívum, hogy az erősítő "eltüntette" a hangsugárzóim. Nincs, csak a szoba és a hangok. Eszméletlen milyen teret alkot. Mintha az ember felett egy félgömb lenne, mely minden négyzetcentiméterén képes hangot sugározni. Mondjuk az is igaz, hogy ezt a dynamic EQ bekapcsolásával lehet csak elérni. 
Ez igaz egyébként a sztereora is. EQ nélkül megszűnik a tér, és dinamika. 
Sajnos előhozta a rendszer negatívumait is. A szoba rossz akusztikáját. (mert a szoba is a rendszer része ugyebár ). Mondjuk ez miatt nem nagyon aggódom, mert ahogy írtam is, készülget az új. Mindenesetre ezen meglepődtem, mert mindenre számítottam, de erre nem.   

Szóval nem azt mondom, hogy a 876-nál nincs jobb mozierősítő. Csupán annyit, hogy ez az a komponens, ami az eddigi mozis múltamban számomra legjobban megérte a pénzét. ...és ezt az új árához viszonyítva gondolom....  Remélem sokáig felhőtlen kapcsolatban maradunk.   
Oknyo forever!     

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: robert99 »

Yngwie szuper gitáros!!  

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Kellemes hétvégét!
kedvenc gitárosom

Köszi Robert ,viszont kívánom!

Steve Vai hatalmas gitáros! Ráadásul az Ibanez gitárokról más sem juthatna eszünkbe mint ő! :smile53: 

Nekem régi nagy kedvencem Yngwie Malmsteen is:  

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: robert99 »

Kellemes hétvégét!
kedvenc gitárosom

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Szia Fodesz had gratuláljak fantasztikus amít elértél a mozizásban, nagyon jó kiegyensúlyozott a rendszered, nagyon komoly a mozi szobád de remélem még sokszor fejleszted a rendszert a legnagyobb örömünkre

ui: mért nem enged képet feltölteni?? jpg kiterjesztés, 600pix széles 90KB bocsi hogy itt kérdezem meg de látom te profi vagy

Szia!

Köszönöm! Igen a fotók feltöltésében már valóban profi vagyok Hát nem kevés cuccon túl kellett lennem,hogy valahogy megpróbáljak egy erős középkategóriás rendszert megépíteni,elérni kb emberi mértékekben,anyagi korlátaimon belül.Most úgy érzem eljött az idő hogy csillapodjanak a dolgok,mert mindennel elégedett vagyok és nem érzek hiányt semmiből.De természetesen mindíg akad majd valami kicsi újdonság,a szoba alakításával is vannak még terveim,változtatni mindíg fog az ember,a topik ezért is van.Ha valaki végleg úgy dönt hogy stop megvan amire vágyott,hátradől (legalábbis egy időre  ) az még nem azt jelenti hogy a téma zárva van és vége.

sniperboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: sniperboy »

Szia Fodesz had gratuláljak fantasztikus amít elértél a mozizásban, nagyon jó kiegyensúlyozott a rendszered, nagyon komoly a mozi szobád de remélem még sokszor fejleszted a rendszert a legnagyobb örömünkre

ui: mért nem enged képet feltölteni?? jpg kiterjesztés, 600pix széles 90KB bocsi hogy itt kérdezem meg de látom te profi vagy
Erősítő: LG LH-WS5100 Blu-ray: Philips BDP-3250 Hangsugárzók: LG LSH-5100T, LSH-5100CV, FA-W5100SL, AIWA SX-NDP24 TV: Samsung LE32D550 82cm Scart: 1m-es Profigold, Audio kábel: 1m-es Profi gold Hangfal kábel: 2x2,5mm-es Profigold optikai digitális kábel HAMA 2m HDMI

tigris
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 119

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: tigris »

Én teljes mértékben megértem Fodeszt, és átlátom a mondanivalóját is, nem úgy mint itt páran. Tökéletességre törekedni sztem a legtöbb átlag embernek felesleges, mert sosem lesz az. Jobb készülék mindig is lesz, és valszeg mind sokkal drágább lesz. Ellenben, ha meghallgatok 2 rendszert amiben az egyik készülék 180 ezer a másik meg 4x ennyi, akkor azzal az emberrel van a baj, aki nem fontolja meg, hogy vajon tényleg megéri kifizetni a 3-4 szeres árat érte, kapok vajon annyi pluszt ami  engem annyira boldoggá tesz, h vígan dobom ki rá a 4x -es árat?!

Én is hasonlóképpen voltam mikor kerestem a magamnak való erősítőt, hetekig hallgatóztam és visszajártam az üzletekbe, az eladók bosszantása érdekében, hogy kiválasszam a megfelelőt. Én is azt mondom, a pénzem megvolt rá, de nem érzetem annyira fontosnak, annyival jobbnak azt a pluszt amit a másik készülék nyújtott 200 ezerrel drágábban. Jobb volt persze, hogy jobb, de nem annyival, hogy megérje beleölni azt amivel többe kerül, nem éreztem azt a többletet annyinak, hogy ettől hiányérzetem támadna. ÉS ezt nem feltétlen nevezném kompromisszumnak, főleg ha ott a rávaló a drágábbra is. Ez egy egészséges, megfontolt döntés amit ember képes önmaga meghozni.

Egyébként pedig ez a mi jobb és mi nem vita, számomra már kezd kicsit olyan sallangnak tűnni, mert ami jó az én fülemnek az nem biztos, hogy jó a másikénak is, de ettől még nem lesz az ő, sem pedig az én fülem rossz!! Van aki a szőke, van aki pedig a fekete nőket kedveli, van aki a vékonyt, van aki a ducikat. De mégsem mondhatom azt neki, hogy a duci csaj az sokkal csúnyább, vagy épp fordítva, mert nem hallunk, nem látunk más szemével, és nem az ő ízlésével, elképzelésével kell éljünk, hanem sajátunkéval. Jobb, ha mindenki megmaradt a realitás talaján és nem próbálja megmagyarázni a másiknak, hogy neki mi lenne a jó és mi nem.  Sokszor én igen nagy mértékű beképzeltséget, és felsőbbrendűséget érzek néhány megnyilvánulásban, mint ha ettől bárki is több lenne a másiktól. Biztos, hogy ez az irány a megfelelő?

Ha valaki szereti a zenét, és igazán a zenére koncentrál, a sallangos szavakkal élve egy táskarádión is élvezettel hallgatja végig a kedvenc Beethoven művét, és van aki ezt ettől jobban szeretné élvezni és elkezd fejleszteni, különböző rendszereket építeni, de van aki inkább elmegy az Operába, és nem otthon szenved a milliós készülékekkel amik soha nem lesznek tökéletesek, soha nem lesznek eregeti hangszerek. Egy filmnél lehet ugyan ez az irány, pedig itt nem is tudjuk igazán mi volt az alkotó elképzelése, itt is csak a zenét tudjuk megítélni, vagy nem foglalkozunk vele , csak élvezzük ahogy nekünk tetszik, kerüljön az a rendszer bármibe.

További jó mozizást és zenélést mindenkinek. Fodesz neked meg gratula, én átérzem a döntésed súlyát, lényegét!
Sztereó: Parasound végfok,Origen S16T zenei HTPC, iPad Air 5, Topping D30 Pro DAC, Transparent Audio Hangsugárzó kábelezés, Paradigm Monitor SE3000.

Mozi: Onkyo TX-NR809 erősítő, Synology NAS218 plus, Paradigm hangsugárzók, Jamo J110Sub, Optoma UHD35, Viablue SC2 kábelezés, Dune Pro Vision 4K Solo.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Sajnos a kislányom születése miatt hosszabb turnékat nem tudok bevállalni, maximum egy-két nagyobb bulit a Népstadionban.

Persze persze értem...Csak szerényen!    Gratulálok a kislányodhoz!  

gallileo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 24

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: gallileo »

Nagyon szuper a fülestartó!!!- de a háttérben lévő "állványszerkezet " azokkal a laposokkal még jobb!!!!
Fodesz vajon nem-e keres dobos a alakuló eggyüttesébe???

Sajnos a kislányom születése miatt hosszabb turnékat nem tudok bevállalni, maximum egy-két nagyobb bulit a Népstadionban.  
Marantz SR6015 - Panasonic RA-61 - Dune Smart D1 - Squeezebox Touch - Squeezebox Radio
Pro-Ject 2 Xperience Classic - Pro-ject 9cc Evolution - Ortofon 2M Bronze - Pro-Ject Speedbox S
Clarus Callisto Light 5.0 - Clarus BiSub
AudioQuest DragonFly Cobalt - AKG K-501 - Sennheiser HD 800

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Nagyon szuper a fülestartó!!!- de a háttérben lévő "állványszerkezet " azokkal a laposokkal még jobb!!!!

Kösz nem.Jó kis elektromos dobcucc de az amolyan gyakorló. A volt zenekaromban két lábdobos szerkezet volt,4 felső tammal két álló tam,+pergő,lábcin és a felső cintányérok.Szó szerint egy fél szoba kéne neki

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Az eredeti téme már le van zárva, ezért ide írok.
Köszönöm szépen, megjött a fülestartó! Nagyon masszív, gyönyörű darab. Nagyon passzol a fejhallgatómhoz.
Nem vagyok egy nagy fotós, de talán visszaadnak valamit a képek a minőségéről. 

Örülök hogy tetszik és hogy elégedett vagy a minőséggel!   Valóban nagyon passzol a füles az állványhoz!

Használd egészséggel!   

pégyé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 413

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: pégyé »

Köszönöm szépen, megjött a fülestartó! Nagyon masszív, gyönyörű darab. Nagyon passzol a fejhallgatómhoz.

gallileo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 24

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: gallileo »

Marantz SR6015 - Panasonic RA-61 - Dune Smart D1 - Squeezebox Touch - Squeezebox Radio
Pro-Ject 2 Xperience Classic - Pro-ject 9cc Evolution - Ortofon 2M Bronze - Pro-Ject Speedbox S
Clarus Callisto Light 5.0 - Clarus BiSub
AudioQuest DragonFly Cobalt - AKG K-501 - Sennheiser HD 800

Bubu2012
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Bubu2012 »

Oké túl léptünk rajta.De legalább megmozdult az álló víz egy kicsit.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Szerintem nem kell bántani Fodeszt!

Nekem is van olyan barátom aki azt mondta soha többet jamo még a c8 széria sem erre most olyan jamo szettje van ami a jelenlegi rendszerét megpocsékolja és bizony töredék árból mint amibe az került.

Szerintem itt arról is szó van hogy Fodesz úgy érzi jelenleg amennyit Ő mozizik arra a 876 is elég bőven és sokkal nagyobb megelégedettséggel mint az emo +rotelt talán mert tudja hogy kevesebb pénzért nem kap sokkal rosszabb minőséget, ennyi

Ez is tud egyfajta örömet okozni én tudom

Én is már 1000x válthattam volna emo+végfokra de 2 dolog miatt nem tettem:

- hallottam az emo + külön végfokrendszert ami tényleg jó de nem annyival amennyivel többe kerül és főleg nekem panelban 18nm-en
- még mindig nincs hiányérzetem szeretem a 876 hangját moziban

Köszi Laci hogy beírtál. Nem bántás ez valójában inkább félreértés. Mert alapvetően itt egy meglévő Rotel végfok illetve emotiva proci volt ami össze lett hasonlítva. Nem maga a fogalom hogy az Elő/végfok páros nem lenne jobb mint egy felső kategóriás AVR.Ez badarság és fizikai lehetetlenség.Nem is állítottam azt hogy jobb az AVR.

Teljesítményben a végfok amit használtam nem biztos hogy nagyobb,ez súlyban is megmutatkozik (könnyebb mint az Onkyo) illetve a gyári adatok is igazolják ami valahol számít mert nem "D" osztályú erősítőkről beszélünk (legalábbis kb ugyanazon a hangerő szinteken teszteltem és ellentétet vagy gyengeséget az Onkyo részéről véletlenül sem fedeztem fel a Rotelhez viszonyítva erőben) A proci viszont jobb az tény.Ez meg is mutatkozott valójában de amin a hangsúly van az az hogy nem akkora mértékben mint azt elvártam volna.Én csak ezt akartam megosztani még ha kicsit rosszul is hangzik.Nem hájpolnék feleslegesen egy receivert főleg úgy hogy van is viszonyítási alapom ha nem lenne igaz.Ha egy komolyabb nagyobb teljesítményű végfokot használtam volna esetleg spécibb minőségű forrást akkor viszont más lehetett volna a helyzet.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Szerintem nem kell bántani Fodeszt!

Nekem is van olyan barátom aki azt mondta soha többet jamo még a c8 széria sem erre most olyan jamo szettje van ami a jelenlegi rendszerét megpocsékolja és bizony töredék árból mint amibe az került.

Szerintem itt arról is szó van hogy Fodesz úgy érzi jelenleg amennyit Ő mozizik arra a 876 is elég bőven és sokkal nagyobb megelégedettséggel mint az emo +rotelt talán mert tudja hogy kevesebb pénzért nem kap sokkal rosszabb minőséget, ennyi

Ez is tud egyfajta örömet okozni én tudom

Én is már 1000x válthattam volna emo+végfokra de 2 dolog miatt nem tettem:

- hallottam az emo + külön végfokrendszert ami tényleg jó de nem annyival amennyivel többe kerül és főleg nekem panelban 18nm-en
- még mindig nincs hiányérzetem szeretem a 876 hangját moziban

Lezárt

Vissza: “Házimozi”