Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

fodesz moziszobája

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

nagy up az Ibaneznek!!!

Robert köszike!  

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: robert99 »

nagy up az Ibaneznek!!!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Ibanez RG series 320DXFM,szólógitár. Ibanez Infinity hangszedők, Floyd rose húrcsonk és tremoló rendszer, rózsafa fogólap, jávor nyak,nagyon szép kialakítású test. Kényelmes és minőségi hangszer.  

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

A kábelek,illetve a kiválló multieffekt pedál a LINE6-tól.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

A héten összeálítottam a hangszer elemeit is.Gondoltam mivel egy szobában kaptak helyet a mozival így a topikban is miért ne mutathatnám meg miket szereztem be. Meg is kértem ATC-t írja át a topik címét is.

Képek:

A farakás nem a szobában van   Kint a jobb fényviszonyok miatt fotóztam illetve szilikonnal átpolíroztam a dobozok műbőr jellegű borítását ami bent zárt térben nem lett volna szerencsés...

~ Erősítő : Marshall ,G100-RCD 2×100W,4ohm.
~ Hangfal :Torque TS115H 100W,8ohm / ládánként 2db motorola magassugárzó és egy darab 40cm-es szélessávú Celestion sugárzóval.Igaz ezek szinte színpadi cuccok méretét és teljesítményét nézve,de egy hangfallal állítottam össze az erősítőt és elég is,csak darabra nem bírtam megvenni a dobozokat,így éppen nem baj ha kettő van.Ja és a Wattok itt valósak,nem összetévesztendőek a kis bögreméretű kommersz szettek adataival és sok esetben az álló dobozok "250W-os" teljesítményével sem.óriásit szólnak ha kell.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Üdv mindenkinek!

A héten minden megérkezett amire számítottam és a helyére került. Köszönet Xuy fórumtársnak a kiválló állapotú Onkyo masináért,a gondos csomagolásért és a gyors üzlet lebonyolításért!

Az Onkyo-t leteszteltem,megdolgoztattam és vártam mi az amit kaphatok vagy sem az előző igen kiváló Emo/Rotel páros után.A meglepő az hogy lehet furának tűnik,de nem érzem túlzottan "Downgrade"-nek az AVR-re való váltást,majd a következőkben leírom miért.

Mozis produkcióját tekintve talán félúton lehet a gép a korábbi elő/végfok párosításhoz (Rotel RSP-1066/RMB-1075) és a legutóbbi (Emo-UMC1/RMB-1075) között.
Úgy tudnám röviden megfogalmazni hogy az első proci/végfoktól ami a dupla Rotel volt,combosabb izmosabb mozis előadást nyújtott,durvább mélyekkel,"odabaszósabb" hangokkal!
Azt tudtam hogy a 806-os Onkyo-tól nagyobbat fog domborítani majd,de nem hittem volna,messze sem hogy még felülkerekedhet a Rotel pároson is.
Korábban Racpowerrel és még egy AV-s sráccal beszéltem erről és ők hasonló berendezéseket összevetve teszteltek aminek eredménye hasonló volt mint amit most én kaphattam.Hangsúlyozom hogy szó sincs zenei anyagok tesztjéről mert nem is volna fer és nem is akarok ebbe belemenni mert többször kőbe véstem hogy elsősorban "mozis" igényeim és elvárásaim vannak.Erre nagyon jó alternatíva egy 876.Mellesleg mindíg az Onkyo-nál "lyukadok ki" mert leghosszabb ideig ezt a márkát használtam a mozis időszakok alatt,köztük három félét is  Lehet hogy "szándékos" a dolog? valami Dejavu lett úrrá rajtam.

A dolgok másik oldala az hogy úgy érzem nem kaptam annyival jobb mozit az elő/végfoktól mint az Onkyo-tól,ahhoz képest hogy több mint kétszer annyiba kerültek! Bele értve a nem kispályás analóg összekötőket amiket használhattam. Arra jutottam ,hogy nüansznyi különbségek vannak amik nem minden esetben érezhetők észrevehetők.
Az Emo/Rotel-től rengeteg részletet kaptam hatalmas térrel párosulva gyors és pontos mélyeket,mondhatni abszolút minőségi mozihangot.Ugyanezt tudja az Onkyo is,talán néha kicsit mesterkéltebb direktebb,nem olyan kifinomult ugyanazoknál a demo jeleneteknél amit szinte a 2000-es Onkyo 575-ös óta "bemagoltam" és az újabb hádés hangú filmeknél is.De erre már annyira figyelni kell hogy közben lemaradunk a film cselekményeiről is.
Nekem mindíg is tetszett az Onkyo hangzásvilága,de mégis volt amikor nem.A 806-nak éreztem a végét és olyankor mikor kifogy a szufla hajlamos volt a keményebb harsányabb hangzásra amit a 876-nál nem érzek ugyanazokon a hangerőszinteken.bőségesen duzzad benne az energia.
Egyébként sokan elkönyvelték már hogy alapból erőszakos és tolakodó az Onkyo ami persze sok esetben igaz. Nem világelső márkájú hangfalakat használok de olyan szinten partiban van a Clarusokkal,hogy mozira talán el sem tudnék képzelni más partnert neki. A Clarusok érzékenysége jó nem csak végfokkal lehet jól meghajtani őket ez bebizonyosodott.
Olcsó vagy középkategóriába belépő 5.1-es szettekkel párosítva nem véletlenül arrogáns és ha valaki így használta majd túladott rajta mert nagyon tolakodó volt,akkor először a hangrendszertől kellett volna megvállnia.Azért merem ezt írni több mint 20 AV erősítő után és még több hangrendszer/márka/szett után amit eddig használtam.

Szó sincs arról hogy ódákat írnék az Onkyo-ról.Egyszerűen úgy ahogy van tökéletes és arra való amire nekem kell. Viszont sosem voltam elégedett azzal ha valamiben nem voltak tartalékok.Most nem kell tartanom ilyesmitől. És úgy érzem jelen esetben elég is. Nem érzem jelentőségét hogy több kelljen tőle.Természetesen az előző berendezés kiemelkedőbb volt,amit el is vártam, de nem sokkal. Őszintén szólva inkább meglepődtem az Onkyo teljesítményén és mozi produkcióján mintsem lecsüggedtem,hogy hú hát ez van miért adtam el és miért léptem vissza.   Nem mondhatni a Rotel Végfokról hogy visszafogott lett volna mert bőséges kalóriával dolgozott és az Emotiva is jó volt.(bár voltak nehézségek vele ami azért megbocsájtható és kiküszöbölhető de nem küldök puszit a gyártónak emiatt )

Nagyából ennyi. Most jöjjön néhány fotó is róla :  

Vendég

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Gartulálok a pio rendszeredhez Fodesz nagyon király!

Vendég

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A 13 kisértet az egy kicsit szpészes de full rémisztő egy film.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

:megijedtem:    http://wohoo.hu/post/5762

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Nem is jól írtam az AVP első része kellene! A második van meg.

Kedden érkezik a nagy Onkyo! Fogom tesztelni több filmmel és majd írok egy rövid beszámolót milyen a elő végfokhoz képest.Pontosan azért választottam őt mert az ár/érték arányt és a kategóriát nézve nem találtam olyan alternatívát mely mozira elég szuflát tud majd tolni és szerintem nem túl nagy visszalépés lesz ahhoz amit előtte használtam.Legalábbis több mint dupla árát nézve értem,mert ha nem hallottam volna már előtte és nem ismerném akkor ezt nem merném kijelenteni.Visszatérve nekem a 806 előadása is nagyon tetszett.Egy 876 pedig még tőle is izmosabb.Már várom mert több mint egy hete nem moziztam.A procit is elvitték hétvégén.Közben filmek is jöttek bőven.
És a hangszer oldalon is szépen alakulnak a dolgok,egész komoly berendezésre tettem szert,hétfőn még társul "egy két elem" és fogok képeket is feltölteni.Jól megférnek egymás mellett a szobában a hangszerek,és a mozi Elég helyem is van hogy berendezzem.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Üdv mindenkinek!

Friss Blu ray-ek! A Vasember most már mindkettő megvan! A Ragadozók is kétlemezes kiadásban. Még az AVP-2 kellene és a régi Ragadozók 2 hogy mind meglegyen. :smile32:

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Megvan már a 876 ?

Hát le van jegelve nekem csak el kéne hogy vigyék az Emo-t mert addig nem tudom kifizetni.

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 808

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Megvan már a 876 ?

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Norbi és audiofil köszi nektek. 

audiofill
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 37

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: audiofill »

Üdv. leírnám a saját véleményemet. Vagyunk egy páran aki munka után hódol a szenvedélyének. kevés pénzből kihozni a maximumot. Az ember késő este ér haza így inkább hétvégére korlátozódik a szabadidő. Ráadásul a család az első akkor is. Az a pár óra amit az ember saját magára fordít az legyen annyira hasznos amiben örömét leli. Fodesznek kivánok sok szerencsét és pengessen annyira jól mint a kedvenc zenekarom gitárosa Brian May.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Üdv mindenkinek!

A félreértés elkerülése miatt úgy gondoltam beírok ide hogy nem számolom fel a mozit!! Mert volt olyan emberke is aki azzal keresett meg mi az amit még eladnék. Nem eladó semmi. A végfok és a proci helyére kerül egy Onkyo 876. Ismerem a vasat én úgy vélem mozira kiváló lesz elég combos és dinamikus is sok hasonló árkategóriás társával szemben.
Nem tartozom azok közé akik anyagilag megengedhetik maguknak hogy egyszerre több hobbinak is hódolhassanak.A házimozi a hobbim ez így volt a Dolby pro logic időkben is és nem változott ez a mai napig sem. A zenélés a gitározás másik oldala a dolgoknak,ami sokkal régebbről fakad mikor még maximum 6 fejes videóval lehetett élvezni a filmezést.

Azt gondolom hogy a mozizás igazi feelingje ezután is megmarad mert nem csak abban rejlik hogy mekkora horderejű készülékekkel tesszük azt,sokkal inkább számít egy erre külön helyiség ami nekem megadatott szerencsére a lakás adottságainak köszönhetően,így nem egy nappali/konyha valamelyik sarkában kellett berendezkednem ami kevésbé szerencsés és a mozi feeling a hangulat sem olyan.Bár ha a gyerekek megnőnek és külön szoba kell akkor az megint nagy kihívás lesz,inkább ezen kell majd a későbbiekben elgondolkodnom...

Korben Dallas
Isten Hozott! :)
Értékelés: 9

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Korben Dallas »

Üdv!

Legújabb kékek:

Ibanez RG series 001.jpg

A Guardistát én is beszereztem,hatalmas film!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Üdv!

Legújabb kékek:

Bubu2012
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Bubu2012 »

Köszi Ha nekem szántad.

Korben Dallas
Értékelés: 9

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: Korben Dallas »

A Te rendszered is eszméletlen jó!!

Bubu2012
Nincs visszaút
Nincs visszaút

fodesz moziszobája

Nálam?

Ja, nem a tv van egy összeragasztott bútorlapon amit lefestettem falszínre kivágtam dekopírral és a négy megfelelő csavarral rögzítettem a tévét rá.
Az elé gördül le a motoros lepedő.

pégyé
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 413

fodesz moziszobája

Hozzászólás Szerző: pégyé »

Fodesz, a center fölött valami vászon féle van, szerinted?...

Bubu2012
Nincs visszaút
Nincs visszaút

fodesz moziszobája

Köszönöm.

Nem raktam hátlapot a készülékek mögé a 3806 ra méreteztem de az LX70 is befért igaz 6 cm el mélyebb készülék de nem hiszem hogy gond a szellőzése már néztem én is.
Ha szükséges fel tudom cserélni de nekem jobban tetszik így egyenlőre nem indokolt.

Üdv.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

fodesz moziszobája

Szia.

Gondoltam dobok ide is képeket.
Nem a legszebbek,de majd világosban jobbak készülnek.

Üdv.pioneer VSX LX70 001.JPGpioneer VSX LX70 002.JPG

Szega!

Jó képek! Gratula! Jól néznek ki együtt!   Van elég hely az erősítőd fölött?

Bubu2012
Nincs visszaút
Nincs visszaút

fodesz moziszobája

Szia.

Gondoltam dobok ide is képeket.
Nem a legszebbek,de majd világosban jobbak készülnek.

Üdv.

Lezárt

Vissza: “Házimozi”