Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
- repaharcos
- V.I.P.
- Értékelés: 13
Sziasztok!
Sub-hoz kábelt szeretnék vásárolni!
Milyen lenne jó? nem profi cucc jbl ES150p subhoz kellene 3méter, esetleg ha van itt eladó az is érdekelne!
Üdv Laci.
Szia!
Én most vettem az enyémhez Gladen audio (Audio System) rca-t. 2,5méter 5300Ft és tuti vele..teljesen megnyugodott a hangja..mintha egy másik Jbl mélyláda lenne
- wigand
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 15
Csatlakoznék.
A lényeg ilyenkor, hogy az erősítő kategóriából érdemes hangfalat választani.
Plusz ehhez mérten kell kábeleket is vásárolni.
Ezek a HM erősítők nem annyira kényesek, mint egy sztereó vas és megvannak a korlátaik.
Általánosságban azért a Denon és a Marantz melegebb hangú erősítők, mondjuk az Onkyo és Yamaha pedig inkább nyersebb. Ezt kicsit lehet korrigálni hangfalakkal.
És mi ennek a kategóriája pl.?
DAli, Tannoy, stb. és amivel tetszik Nincs az kikötve mit tehetsz mellé..
Csatlakoznék.
A lényeg ilyenkor, hogy az erősítő kategóriából érdemes hangfalat választani.
Plusz ehhez mérten kell kábeleket is vásárolni.
Ezek a HM erősítők nem annyira kényesek, mint egy sztereó vas és megvannak a korlátaik.
Általánosságban azért a Denon és a Marantz melegebb hangú erősítők, mondjuk az Onkyo és Yamaha pedig inkább nyersebb. Ezt kicsit lehet korrigálni hangfalakkal.
Sziasztok,
van valakinek ilyen, vagy ismeri valaki: Marantz SR8001?
Milyen hangfalak passzolnak ehhez?
Köszönöm a válaszokat.
DAli, Tannoy, stb. és amivel tetszik Nincs az kikötve mit tehetsz mellé..
- wigand
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 15
Sziasztok,
van valakinek ilyen, vagy ismeri valaki: Marantz SR8001?
Milyen hangfalak passzolnak ehhez?
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Sub-hoz kábelt szeretnék vásárolni!
Milyen lenne jó? nem profi cucc jbl ES150p subhoz kellene 3méter, esetleg ha van itt eladó az is érdekelne!
Üdv Laci.
Filmhez: Dynavioce Challenger m-63 5.0, Sony STR DB-925, HK DVD29, JBL ES 150P, HDD, 50' Plazma.
Zenéhez: Nad c315BEE, HK 970, HK 680, Rotel RCD-965BX, JBL L-90, Yamaha YST-SW300, Heybrook HB1
A zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható. Aki nem él vele: lelki vérszegénységben él és hal meg.
Kodály Zoltán
Lejátszót vennék. Végignézegettem már elég sokat, maradt kettő: ARCAM DV-135 és NAD T 535.
Van valakinek ötlete, hogy melyiket miért vagy miért ne?
Elsősorban audio cd hallgatás (+keveés dvd).
köszi
Ha a zene van előtérben akkor mindenképp az Arcam mellett voksolnék..
Lejátszót vennék. Végignézegettem már elég sokat, maradt kettő: ARCAM DV-135 és NAD T 535.
köszi
Az Arcamról elég jókat hallottam.Nekem egy elég komoly DVD játszóm van,ami CD-re is káváló.
Érdemes ilyenekben is gondolkodni.500000 Ft helyett volt 100000.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 471
- Kapcsolat:
köszi
Jók a JBL mélynyomók,erősek,agresszivek.
Igen.A Prosonok most nagyon bejönnek. A Rumble 10 és a R12 ütősek,a Reality 10 lágyabb, a Rumble 10 van kb pariban a JBL es150p-vel.Még ami esetleg szóbajöhet: Mordaunt-Short Aviano 7. 89 ezer.
Üdv!
Most már az a kérdés, hogy vegyem most a JBL-t 75e-ért vagy beruházzak a Prosonra ami 115e ft jelenleg és emelkedni fog napokon belül.
Filmhez: Dynavioce Challenger m-63 5.0, Sony STR DB-925, HK DVD29, JBL ES 150P, HDD, 50' Plazma.
Zenéhez: Nad c315BEE, HK 970, HK 680, Rotel RCD-965BX, JBL L-90, Yamaha YST-SW300, Heybrook HB1
A zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható. Aki nem él vele: lelki vérszegénységben él és hal meg.
Kodály Zoltán
Szia. nekem Jbl Es250-em van. Hát baromi mélyre lemegy, igen pontos és hatalmasat tud szólni. Anno fent a Mamut2-ben lévő Saturnba próbáltam ki.
1. majdnem széttörte a kulcscsontomat akkorát szólt (erősítő harman kardon, film: Batman blue ray true Hd hang)
2. egész Saturn berezgett a mélytől, pedig az nem kicsi bolt
3. sokat kell matekolni, hogy hova is helyezd mert erre sajnos háklis a kicsi
4. le se tagadhatja hogy relfex rendszerű
5. Polyplas membrán = papír polimerrel laminálva (jó merev membrán)
6. szerintem ekkora subot ilyen paraméterekkel (erősítő) ebben az árban nem találsz
Üdv Harcos!
Azért nem akarom a nagyot mert félek tőle gondolkodtam rajta, hogy a nagyobbnak több tartaléka van ha kell, de a 150p is elég lenne a 32nm szobámba. Nekem az a lényeg, hogy lemenjen a pi***ba és ott is dörömböljön!
Köszi a tanácsokat! További jó zenélést!
Kodály Zoltán
- repaharcos
- V.I.P.
Szia. nekem Jbl Es250-em van. Hát baromi mélyre lemegy, igen pontos és hatalmasat tud szólni. Anno fent a Mamut2-ben lévő Saturnba próbáltam ki.
1. majdnem széttörte a kulcscsontomat akkorát szólt (erősítő harman kardon, film: Batman blue ray true Hd hang)
2. egész Saturn berezgett a mélytől, pedig az nem kicsi bolt
3. sokat kell matekolni, hogy hova is helyezd mert erre sajnos háklis a kicsi
4. le se tagadhatja hogy relfex rendszerű
5. Polyplas membrán = papír polimerrel laminálva (jó merev membrán)
6. szerintem ekkora subot ilyen paraméterekkel (erősítő) ebben az árban nem találsz
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi a JBL ES150p subbal kapcsolatban!
Nekem a hangszórója első ránézésre elég "papírnak" tűnt, de lehet jól össze van rakva...
75 ért van Új, garanciás tokkal-vonóval.
Esetleg más lehetőségek 100 e ft-ig??? Proson?
Jók a JBL mélynyomók,erősek,agresszivek.
Igen.A Prosonok most nagyon bejönnek. A Rumble 10 és a R12 ütősek,a Reality 10 lágyabb, a Rumble 10 van kb pariban a JBL es150p-vel.Még ami esetleg szóbajöhet: Mordaunt-Short Aviano 7. 89 ezer.
Pola miért félsz a Harman-tól ?
99e Ft-ért nagyon jó gép a 255-ös....Hidd el sok tipust hallgattam, de újonnan ennyi pénzért verhetetlen...
vagy 89e Ft-ért
Kodály Zoltán
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi a JBL ES150p subbal kapcsolatban!
Nekem a hangszórója első ránézésre elég "papírnak" tűnt, de lehet jól össze van rakva...
75 ért van Új, garanciás tokkal-vonóval.
Esetleg más lehetőségek 100 e ft-ig??? Proson?
Kodály Zoltán
Newmanban bizhatsz, régi motoros, sokat ad vesz, xart még nem adott el..
Elmondasa szerint csak belenezett a dobozba, hogy minden benne van-e, szerinted honnan tudja, hogy nem szar? Az en vadiuj NR609-em is 2 nap utan behalt, namost ha ez mondjuk 4 nap, vagy akar 1 honap, akkor igy jartam...
Nekem mar annyi minden bedoglott 1-2 even belul (TV, szamtech alkatresz, kocsi, erosito, stb.), hogy semmit nem veszek legalabb 1, de inkabb 2 vagy tobb ev gari nelkul.
Sajnos csak 3 nap probagari van ra.
Newmanban bizhatsz, régi motoros, sokat ad vesz, xart még nem adott el..
Sajnos csak 3 nap probagari van ra.
pola , ez miért nem jó :
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... on-avr360/
szerintem ennyiért...de Te tudod
Sztem ez nagyon megéri
- stromfeusz
- V.I.P.
- Értékelés: 57
pola , ez miért nem jó :
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... on-avr360/
szerintem ennyiért...de Te tudod
Miért lenne lemaradva..minden formátumot tud, amit kifejlesztettek (kivéve a thx módokat).. 265 helyett a 360-t javaslom(most sokkal olcsóbb akcióba és több extra szolgáltatást is tud)
Ellent kell mondanom sajat magamnak az elozo valaszom alapjan
Pontosan mik is azok az extrak, amik a 360-ban vannak es a 265-ben nem?
Atbongesztem igen alaposan a HK honlapjan a ket keszuleket, a leirasaikat, de en olyan plusz szolgaltatast nem nagyon latok a 360-nal, ami ne lenne a 265-nel is.
Miért lenne lemaradva..minden formátumot tud, amit kifejlesztettek (kivéve a thx módokat).. 265 helyett a 360-t javaslom(most sokkal olcsóbb akcióba és több extra szolgáltatást is tud)
Igazad van. Ott volt a gondom vele eloszor, hogy a 360 nem tamogatta a HDMI-n a 3D-t, hiaba 1.4-es, de a honlapjukon van FW upgrade, es onnantol kezdve megy.
A Dolby Volume nagyon tetszik (eleg sokat megy este/ejjel a rendszer, tarsashazban nem hatrany, ha kis hangeron is kijon minden hang tisztan), szoval ha H/K mellett dontok, biztos ez lesz a 265 helyett.
- repaharcos
- V.I.P.
Ha jazzt vagy komolyabb zenét hallgatsz szerintem az onkyo lesz a befutó 149eFt ért
De az igazán jó vétel szerintem most a H/K 360 lenne most netdepon akciós 300eFt helyett 150eft igaz ez inkább pop/ elektronikus zenén futja ki magát
Hát kb ennyit tudtam segíteni
Koszi
Az a problema, hogy en zenet egyaltalan nem hallgatok.
Hazimozi csak es kizarolag, plusz kis konzolozas, tehat nekem a hangminoseg mellett (nem helyett azert) fontosak a szolgaltatasok, hanguzemmodok is, namost ilyen tekintetben azert a H/K kicsit le van maradva a tobbiektol.
Jelenleg egy H/K 265, egy Yama 671 es egy Denon 1912 kozott vacillalok.
- repaharcos
- V.I.P.
Kammerolás= kamuzás= hazudni= az igazság egy elferdített változatát elénk tárni (politikus megfogalmazásban
)