Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Számomra gyönyőrű képe van, és semmi zavaró hibát nem látok benne. :vazeg:
Amíg nem látod nem is zavarhat.
Monoszkópot nézve vettem észre, hogy -egy kivétellel csak némelyik széli raszterben- nem függőlegesek a vonalak, de nem olyan "s" alakú kanyarok voltak benne, hanem a képernyő közepe felé görbültek, de egyenesek voltak. Jobban nem tudom elmagyarázni. Azt meg nem tudom, hogy konvergencia hiba-e, hogy egész közelről nézve, a fehér széle rózsaszín, de mindenüttt és eddig ezt minden tv-n láttam. Ja, ha odadugom az orrom a tv-hez, látom pixelenként a 3 színt, de gondolom ez nem hiba.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Hátha jár erre valaki. Amúgy kérdezetm már valahol, de ott nem reagált senki.
Számomra gyönyőrű képe van, és semmi zavaró hibát nem látok benne.
Amíg nem látod nem is zavarhat.
TV:Daewoo 82FWMS(DTA3220) DVD: Panasonic S-47 VHS:LG Af998 NY- HIFI St:Technics SA-200 Boschmann 3utas nagydobozok
A Philipsek sem rosszak, sőt szerintem a legjobbak között vannnak!
Számomra gyönyőrű képe van, és semmi zavaró hibát nem látok benne. Lehet, hogy ez szerencse is. Tényleg, te nem tudsz valami linket, ahol meg lehet pontosan nézni, milyenek azok a geometriai hibák, meg konvergencia hiba, amiről írtatok?
Sajnos nem! :vazeg: De biztos valamelyik témában járatos fórumtárs tud segíteni!
Számomra gyönyőrű képe van, és semmi zavaró hibát nem látok benne. Lehet, hogy ez szerencse is. Tényleg, te nem tudsz valami linket, ahol meg lehet pontosan nézni, milyenek azok a geometriai hibák, meg konvergencia hiba, amiről írtatok?
Egyébként gartula a Tv-dhez!
Köszi! Imádom! :vazeg:
Ez a lényeg!
Egyébként nem a Loewe lett, hanem egy Philips.
Ez a lényeg!
Egyébként nem a Loewe lett, hanem egy Philips.
Ez a lényeg!
Köszi, cosmo, látom pótolod a heti lemaradást, mindenre külön válaszolsz. Hiányoltam is a jótanácsaidat!
Azt láttad, hogy van egy új topic, "legjobb rendszer 100-120-ért", valami ilyesmi címmel? Ott is rengeteg hasznos infot sikerült begyűjteni, bár volt egy kis személyes (mármint engem éritő) ereszd el a hajam.
Ha érdekel: megvettem a tv-t. Bővebben csevegő topic és megf. hely(ek)en.
Az új topicot láttam, már írtam is a csevegő topichoz még nem jutottam, úgyhogy az csak estefele várható. Egyébként gartula a Tv-dhez! :vazeg:
Köszi, cosmo, látom pótolod a heti lemaradást, mindenre külön válaszolsz.
Hiányoltam is a jótanácsaidat! :vazeg:
Azt láttad, hogy van egy új topic, "legjobb rendszer 100-120-ért", valami ilyesmi címmel? Ott is rengeteg hasznos infot sikerült begyűjteni, bár volt egy kis személyes (mármint engem éritő) ereszd el a hajam.
Ha érdekel: megvettem a tv-t. Bővebben csevegő topic és megf. hely(ek)en.
Szerintetek melyik DVD-lejátszót vegyem:
Philips DVD728
Pioneer DV-2750
Panasonic s27
Mindhárom 30k alatt valamivel.
Vagy kompakt házimozi: Panasonic SC-DT110 (100k)
Én Pio tulaj vagyok, 27.900 Ft a MM-ban a 2750-es. Szerintem majdnem egyformák tudásra és minőségre. Én a 3 év garancia miatt a Pio mellett döntöttem.
Én is ezen okból kifolyólag javasolnám ezt a készüléket!
nálam egy 2650 es megy még mindig........ hibátlan
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
És nagy gond a távirányító-erdő? :vazeg:
Nem gond, ma már a legtöbb erősítő távja rendszertávként is használható, pl. én is csak az erősítőjét hazsnálom és azzal vezérelekmindent!
Szerintetek melyik DVD-lejátszót vegyem:
Philips DVD728
Pioneer DV-2750
Panasonic s27
Mindhárom 30k alatt valamivel.
Vagy kompakt házimozi: Panasonic SC-DT110 (100k)
Én Pio tulaj vagyok, 27.900 Ft a MM-ban a 2750-es. Szerintem majdnem egyformák tudásra és minőségre. Én a 3 év garancia miatt a Pio mellett döntöttem.
Én is ezen okból kifolyólag javasolnám ezt a készüléket!
...Szerintem az sem mindegy,hogy mekkora helységben hallgatnád,mert egy nagyobb erősítő megkívánja a nagyobb teret is,ha szépen ki akarod hajtani ....
Most egy 21-22 négyzetméteres szobában osztozna a HIFI-vel a HM, de mivel épp házépítés előtt állok, így jön a kérdés, hogy érdemes e külön termet üzemeltetni a HM részére vagy elég ha a 40 nm körüli nappaliban alakítok ki neki majd egy kisebb részt. Mennyire szól másképp, ha a hangfalakat csak egyik oldalról határolja majd fal ? Már úgy értem, hogy egyik oldalon fal mellett lesz, míg a másikon egy nagy tér.
A múltkoriban cosmo barátunk segített egy másik témában és megadott egy remek címet ahol különböző szobákhoz lehetséges hangfalelhelyezéseket adnak meg. www.jamo.com/consumer/placementguide/
Szívesen!
Egyébként a Bose-nak is van ilyen tipusú butortologató-hangfalelhelylező opciója. Katt ide!
Itt a bal oldali enter gombar kattintav lehet játszadozni. Ebben különöző butordarabok is vannak, így mindenki a kedvére kialakíthatja a szobáját.
Még egy szempont a az sem néz ki rosszul, ha passzolnak a kijelzők szinei (mondjuk csak ez alapján ne válasszon senki, asszonyt nem szabad vinni!).
Magamat kénytelen vagyok vinni.
Még egy szempont a az sem néz ki rosszul, ha passzolnak a kijelzők szinei (mondjuk csak ez alapján ne válasszon senki, asszonyt nem szabad vinni!).
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Az biztos, de jelenleg (még) csak 2 van. Azzal elboldogulok. :vazeg:
még csak...... hangsúlyozva! MÉG!
Hát, ha így folytatom, és ilyen jó a "rádumálókátok"...
Az biztos, de jelenleg (még) csak 2 van. Azzal elboldogulok.
még csak...... hangsúlyozva! MÉG!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
És nagy gond a távirányító-erdő?
nőknél főleg :vazeg:
Na ezt visszautasítom.
Legfeljebb majd felcimkézem őket!
na most képzelj el egy távirányítót, cimke nélkül. ugye mennyivel egyszerűbb
Az biztos, de jelenleg (még) csak 2 van. Azzal elboldogulok.
nőknél főleg :vazeg:
Na ezt visszautasítom.
na most képzelj el egy távirányítót, cimke nélkül. ugye mennyivel egyszerűbb
nőknél főleg
Na ezt visszautasítom. :vazeg:
És nagy gond a távirányító-erdő? :vazeg:
nőknél főleg
Egy komplett rendszer esetén? hát, legalábbis zavaró. Ugye van a TV, DVD, erősítő, ez a minimum. De jó eséllyel van még CD, VHS, DVD felvevő, beltéri, projektor... szóval így nézve azért már elég gázos a dolog.
nekem semmi bajom vele. elfér az összes a centersugárzomon :vazeg: