Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
Mit jelent a 'THX Select' minösités?
Egyáltalán jelent valamit ?
Vagy csak mókusvakitás ?
TV:Sony KV32-FQ86 DVD:Sony NS585P Kábel: AN C és AN B
CD:CA D-500SE Erősitő:CA A-500 Hangfal:Audio Note K/D
Eddig a Yamaha-ról és a Marantz-ról hallottam nagyon szépeket, kiváncsi lennék a ti véleményetekre. Ja és az erősítő szinte kizárólag házimozira lesz használva (esetleg a távolabbi jövőben DVD-Audio / SACD)
Akkor most hallasz az Onkyoról is jókat
Amikor én vettem (kb. 4 hónapja) én is nézegettem az erősítőket, aztán így döntöttem. Nem bántam meg, de valszeg a többinek is örülnék ha azt vettem volna. Szerintem szinte mindegy melyiket veszed kábé egyforma tudásúak (olyasmi ez mint az autóknál: astra, focus, golf, stb.) Hallgasd meg őket aztán dönts. Szerintem nem lesz nagy különbség a hangjuk között.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Esetleg tudsz olyan helyet, ahol ezeket ki lehet próbálni, meg lehet hallgatni ?Ha nem is mindet, de a H/K-t, Yamahát illetve a Marantzot ?
Sajnos nem vagyok fővárosi, így nem tudok helyeket ajánlani, de majd megteszik ezt helyettem mások.
Szvsz H/K, vagy Denon.
Esetleg tudsz olyan helyet, ahol ezeket ki lehet próbálni, meg lehet hallgatni ?
Ha nem is mindet, de a H/K-t, Yamahát illetve a Marantzot ?
Üdv,
Házimozi erősítőt szeretnék venni. A következő versenyzők indultak nálam.
Yamaha RXV-550, RXV-650
Marantz SR-4300
Denon AVR-1804
Harman / Kardon AVR 230
ONKYO TX-SR501E
Eddig a Yamaha-ról és a Marantz-ról hallottam nagyon szépeket, kiváncsi lennék a ti véleményetekre. Ja és az erősítő szinte kizárólag házimozira lesz használva (esetleg a távolabbi jövőben DVD-Audio / SACD)
köszi,
Firglisz
Én a H/K-t választanám, mert az azért szépen is zenél, de ha csak házimozi, akkor valamelyik Yamahával jársz a legjobban.
Üdv,
Házimozi erősítőt szeretnék venni. A következő versenyzők indultak nálam.
Yamaha RXV-550, RXV-650
Marantz SR-4300
Denon AVR-1804
Harman / Kardon AVR 230
ONKYO TX-SR501E
köszi,
Firglisz
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
A Pioknál pl. az új szériára (370, 470, ...) már 3 év a gari!
Meg a régiekre is! ( 464, 565, 656 stb. )
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Shit.Ezt a szart bírtam venni 20-ért,mikor 30-ért már van jó is?Ehh..
Egyébként volt előtte 2 napig egy Goldstar DivX-es lejátszóm is,azt azért vittem vissza,mert néha meghülyült a tálca.Ki-be húzogatta,kínlódott vele,amikor behúzta a tálcát,akkor se ismerte fel a lemezt,az egész nem volt megbízható..
Amúgy amikor megette a lemezt,akkor szépen ment minden film,a képe is elég jó volt..
Ok,mind2 elég noname lejátszó,de a márkásabb játékosokkal ilyen nem fordulhat elő?
Minden lejátszóval elfordulhatnak hibák. A neves gyártókéval azért kevésbé. És tényleg ma már nagyon olcsón hozzá lehet jutni ilyen márkás alap lejátszóhoz. A Pioknál pl. az új szériára (370, 470, ...) már 3 év a gari!
Shit.
Ezt a szart bírtam venni 20-ért,mikor 30-ért már van jó is?Ehh..
Egyébként volt előtte 2 napig egy Goldstar DivX-es lejátszóm is,azt azért vittem vissza,mert néha meghülyült a tálca.Ki-be húzogatta,kínlódott vele,amikor behúzta a tálcát,akkor se ismerte fel a lemezt,az egész nem volt megbízható..
Amúgy amikor megette a lemezt,akkor szépen ment minden film,a képe is elég jó volt..
Ok,mind2 elég noname lejátszó,de a márkásabb játékosokkal ilyen nem fordulhat elő?
Mondjuk a Pioneer új sorozatának belépő modelje a 370-es 29 eFt körül mozog 3 év garanciával, de a hasonlóan márkás, új Panasonic S27 is ebben az árban van.
Samsung DVD-P142 23 eFt, Sony DVP-NS355 33 eFt
Én a www.netdepo.hu-n néztem meg hírtelen az árakat
gordon314.fw.hu
Köszi a választ.(tudom hogy off,de új vagyok a fórumon,és már annak is örülök,hogy idetaláltam)
Ezt igazából családi dvd-nek vettük kemény 20k-ért a Tesco-ban,na olyan is.Mondjuk nem tudom mit vártam ennyiért.
Újonnan egy jó márka minőségi darabja mennyit kóstál?Mert itt csak 20-30k közötti dvd-kkel találkoztam eddig,nem hiszem,hogy ez lenne a csúcs.
A Pio 370-est 30.000 körüli áron lehet kapni, de árban a határ a csillagos ég. Vehetsz Tag-McLaren lejátszót több millióért is.
Köszi a választ.
(tudom hogy off,de új vagyok a fórumon,és már annak is örülök,hogy idetaláltam)
Ezt igazából családi dvd-nek vettük kemény 20k-ért a Tesco-ban,na olyan is.Mondjuk nem tudom mit vártam ennyiért.
Újonnan egy jó márka minőségi darabja mennyit kóstál?Mert itt csak 20-30k közötti dvd-kkel találkoztam eddig,nem hiszem,hogy ez lenne a csúcs.
Hi!
Van egy Orion PR2400-as asztali dvd-m,és nem igazán jó.
A gyári dvd-kkel is akad néha,de nem a lemez a hibás,az tuti.Van esetleg hozzá valami firmware frissítés,vagy felejtsem el ezt a szart?
Nem érdemes vele foglalokzni, ma már neves gyártók lejátszóit meg lehet venni 30.000 alatt is. És ha még egy akciót is kifogsz, akkor még olcsóbban.
Hi!
A gyári dvd-kkel is akad néha,de nem a lemez a hibás,az tuti.Van esetleg hozzá valami firmware frissítés,vagy felejtsem el ezt a szart?
Ez a kérdés itt OFF
viszont, hogy valami hasznosat is írjak: a jelenség nem olyan hibára utal, amit egy firmware frissítés orvosolna. Próbálkozni lehet vele, de sokban ne reménykedj, ha találsz egyáltalán update-et.
Vegyél egy márkás belépő szintű lejátszót, akár használtan is. Mondjuk egy használt Pio 350-est két év garanciával úgy vágnak hozzád baráti áron!
gordon314.fw.hu
Hi!
Nálunk meg jelenleg másra kell a pénz, így érthető is ha nemtetszését nyilvánítja ki.. :vazeg:
Meg kell neki magyarázni, hogy téved!
Próbáltam, de egyre reménytelenebb..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nálunk meg jelenleg másra kell a pénz, így érthető is ha nemtetszését nyilvánítja ki..
Meg kell neki magyarázni, hogy téved!
Igen, igen, de szerencsére az én asszonykám nem szól bele a kütyük számába.
Mázlista vagy..
Egyetértek !
Na igen !
Nálunk meg jelenleg másra kell a pénz, így érthető is ha nemtetszését nyilvánítja ki..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Mázlista vagy..
Most láttama metro katalógusban Hitachi CPS 210W projectort 215.900+áfáért(269,988) ha valakit érdekel.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Én is már úgy vagyok mapság, hogy inkább megtartom a cuccokat, de nem adom el pár ezer forintért!
ha csak pár ezer ft-ról lenne szó...
Az enyém se szól bele, csak sajnos nem állok olyna jól anyagilag, hogy 300e Ft-os erősítőket tegyek a szekrénybe mert már meguntam
Ebben igazad van, én sem tenném a szekrénybe, de nálam motanában, minden csak akkor cserélődik, ha valamiért úgy tönkremegy, hogy javíthatatlan. Meg az én kütyüimért nem kapnék annyit, hogy érdemes lenne eldnom őket!
Remélem tudod milyen szerencsés vagy. :vazeg:
Tudom! Igazából szerintem valahol érdekli is őt, mert a keverőpulttal simán elboldogul! Általában én úgy oldom meg a dolgot, ha veszek egy kütyüt, akkor ő is kap valamit!
Én is már úgy vagyok mapság, hogy inkább megtartom a cuccokat, de nem adom el pár ezer forintért!
ha csak pár ezer ft-ról lenne szó...
Az enyém se szól bele, csak sajnos nem állok olyna jól anyagilag, hogy 300e Ft-os erősítőket tegyek a szekrénybe mert már meguntam