Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ilyet veszek...szerintetek O.K.?

Firglisz
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Firglisz »

Mit jelent a 'THX Select' minösités?
Egyáltalán jelent valamit ?
Vagy csak mókusvakitás ?

TV:Sony KV32-FQ86 DVD:Sony NS585P Kábel: AN C és AN B
CD:CA D-500SE Erősitő:CA A-500 Hangfal:Audio Note K/D

Fredo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Fredo »

Eddig a Yamaha-ról és a Marantz-ról hallottam nagyon szépeket, kiváncsi lennék a ti véleményetekre. Ja és az erősítő szinte kizárólag házimozira lesz használva (esetleg a távolabbi jövőben DVD-Audio / SACD)

Akkor most hallasz az Onkyoról is jókat
Amikor én vettem (kb. 4 hónapja) én is nézegettem az erősítőket, aztán így döntöttem. Nem bántam meg, de valszeg a többinek is örülnék ha azt vettem volna. Szerintem szinte mindegy melyiket veszed kábé egyforma tudásúak (olyasmi ez mint az autóknál: astra, focus, golf, stb.) Hallgasd meg őket aztán dönts. Szerintem nem lesz nagy különbség a hangjuk között.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Esetleg tudsz olyan helyet, ahol ezeket ki lehet próbálni, meg lehet hallgatni ?Ha nem is mindet, de a H/K-t, Yamahát illetve a Marantzot ?

Sajnos nem vagyok fővárosi, így nem tudok helyeket ajánlani, de majd megteszik ezt helyettem mások.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

Szvsz H/K, vagy Denon.

Firglisz

Esetleg tudsz olyan helyet, ahol ezeket ki lehet próbálni, meg lehet hallgatni ?
Ha nem is mindet, de a H/K-t, Yamahát illetve a Marantzot ?

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Üdv, 
Házimozi erősítőt szeretnék venni. A következő versenyzők indultak nálam.
Yamaha RXV-550, RXV-650
Marantz SR-4300
Denon AVR-1804
Harman / Kardon AVR 230
ONKYO TX-SR501E
Eddig a Yamaha-ról és a Marantz-ról hallottam nagyon szépeket, kiváncsi lennék a ti véleményetekre. Ja és az erősítő szinte kizárólag házimozira lesz használva (esetleg a távolabbi jövőben DVD-Audio / SACD)

köszi,
Firglisz

Én a H/K-t választanám, mert az azért szépen is zenél, de ha csak házimozi, akkor valamelyik Yamahával jársz a legjobban.

Firglisz

Üdv,

Házimozi erősítőt szeretnék venni. A következő versenyzők indultak nálam.
Yamaha RXV-550, RXV-650
Marantz SR-4300
Denon AVR-1804
Harman / Kardon AVR 230
ONKYO TX-SR501E

köszi,
Firglisz

21st century Digital Boy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: 21st century Digital Boy »

A Pioknál pl. az új szériára (370, 470, ...) már 3 év a gari!
Meg a régiekre is! ( 464, 565, 656 stb. )
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Shit.Ezt a szart bírtam venni 20-ért,mikor 30-ért már van jó is?Ehh..
Egyébként volt előtte 2 napig egy Goldstar DivX-es lejátszóm is,azt azért vittem vissza,mert néha meghülyült a tálca.Ki-be húzogatta,kínlódott vele,amikor behúzta a tálcát,akkor se ismerte fel a lemezt,az egész nem volt megbízható..
Amúgy amikor megette a lemezt,akkor szépen ment minden film,a képe is elég jó volt..

Ok,mind2 elég noname lejátszó,de a márkásabb játékosokkal ilyen nem fordulhat elő?

Minden lejátszóval elfordulhatnak hibák. A neves gyártókéval azért kevésbé. És tényleg ma már nagyon olcsón hozzá lehet jutni ilyen márkás alap lejátszóhoz. A Pioknál pl. az új szériára (370, 470, ...) már 3 év a gari!

Volkovy

Hozzászólás Szerző: Volkovy »

Shit.
Ezt a szart bírtam venni 20-ért,mikor 30-ért már van jó is?Ehh..
Egyébként volt előtte 2 napig egy Goldstar DivX-es lejátszóm is,azt azért vittem vissza,mert néha meghülyült a tálca.Ki-be húzogatta,kínlódott vele,amikor behúzta a tálcát,akkor se ismerte fel a lemezt,az egész nem volt megbízható..
Amúgy amikor megette a lemezt,akkor szépen ment minden film,a képe is elég jó volt..

Ok,mind2 elég noname lejátszó,de a márkásabb játékosokkal ilyen nem fordulhat elő?

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Mondjuk a Pioneer új sorozatának belépő modelje a 370-es 29 eFt körül mozog 3 év garanciával, de a hasonlóan márkás, új Panasonic S27 is ebben az árban van.

Samsung DVD-P142 23 eFt, Sony DVP-NS355 33 eFt

Én a www.netdepo.hu-n néztem meg hírtelen az árakat
gordon314.fw.hu

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Köszi a választ.(tudom hogy off,de új vagyok a fórumon,és már annak is örülök,hogy idetaláltam)
Ezt igazából családi dvd-nek vettük kemény 20k-ért a Tesco-ban,na olyan is.Mondjuk nem tudom mit vártam ennyiért.
Újonnan egy jó márka minőségi darabja mennyit kóstál?Mert itt csak 20-30k közötti dvd-kkel találkoztam eddig,nem hiszem,hogy ez lenne a csúcs.

A Pio 370-est 30.000 körüli áron lehet kapni, de árban a határ a csillagos ég. Vehetsz Tag-McLaren lejátszót több millióért is.

Volkovy

Hozzászólás Szerző: Volkovy »

Köszi a választ.
(tudom hogy off,de új vagyok a fórumon,és már annak is örülök,hogy idetaláltam)
Ezt igazából családi dvd-nek vettük kemény 20k-ért a Tesco-ban,na olyan is.Mondjuk nem tudom mit vártam ennyiért.
Újonnan egy jó márka minőségi darabja mennyit kóstál?Mert itt csak 20-30k közötti dvd-kkel találkoztam eddig,nem hiszem,hogy ez lenne a csúcs.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hi! 
Van egy Orion PR2400-as asztali dvd-m,és nem igazán jó.
A gyári dvd-kkel is akad néha,de nem a lemez a hibás,az tuti.Van esetleg hozzá valami firmware frissítés,vagy felejtsem el ezt a szart?

Nem érdemes vele foglalokzni, ma már neves gyártók lejátszóit meg lehet venni 30.000 alatt is. És ha még egy akciót is kifogsz, akkor még olcsóbban.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Hi! 
A gyári dvd-kkel is akad néha,de nem a lemez a hibás,az tuti.Van esetleg hozzá valami firmware frissítés,vagy felejtsem el ezt a szart?

Ez a kérdés itt OFF
viszont, hogy valami hasznosat is írjak: a jelenség nem olyan hibára utal, amit egy firmware frissítés orvosolna. Próbálkozni lehet vele, de sokban ne reménykedj, ha találsz egyáltalán update-et.
Vegyél egy márkás belépő szintű lejátszót, akár használtan is. Mondjuk egy használt Pio 350-est két év garanciával úgy vágnak hozzád baráti áron!
gordon314.fw.hu

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hi!

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Nálunk meg jelenleg másra kell a pénz, így érthető is ha nemtetszését nyilvánítja ki.. :vazeg:
Meg kell neki magyarázni, hogy téved!

Próbáltam, de egyre reménytelenebb..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Nálunk meg jelenleg másra kell a pénz, így érthető is ha nemtetszését nyilvánítja ki..
Meg kell neki magyarázni, hogy téved!

nagyt
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: nagyt »

Igen, igen, de szerencsére az én asszonykám nem szól bele a kütyük számába. 
Mázlista vagy..

Egyetértek !
Na igen !

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Nálunk meg jelenleg másra kell a pénz, így érthető is ha nemtetszését nyilvánítja ki..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Igc
V.I.P.
V.I.P.

Mázlista vagy..

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Most láttama metro katalógusban Hitachi CPS 210W projectort 215.900+áfáért(269,988) ha valakit érdekel.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Én is már úgy vagyok mapság, hogy inkább megtartom a cuccokat, de nem adom el pár ezer forintért!
ha csak pár ezer ft-ról lenne szó...

Az enyém se szól bele, csak sajnos nem állok olyna jól anyagilag, hogy 300e Ft-os erősítőket tegyek a szekrénybe mert már meguntam

Ebben igazad van, én sem tenném a szekrénybe, de nálam motanában, minden csak akkor cserélődik, ha valamiért úgy tönkremegy, hogy javíthatatlan. Meg az én kütyüimért nem kapnék annyit, hogy érdemes lenne eldnom őket!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Remélem tudod milyen szerencsés vagy. :vazeg:

Tudom! Igazából szerintem valahol érdekli is őt, mert a keverőpulttal simán elboldogul! Általában én úgy oldom meg a dolgot, ha veszek egy kütyüt, akkor ő is kap valamit!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Én is már úgy vagyok mapság, hogy inkább megtartom a cuccokat, de nem adom el pár ezer forintért!
ha csak pár ezer ft-ról lenne szó...

Az enyém se szól bele, csak sajnos nem állok olyna jól anyagilag, hogy 300e Ft-os erősítőket tegyek a szekrénybe mert már meguntam

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”