Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 271

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: Rottel3D »

Pont most licitálok, igaz nem kínai ebay....       
Akkor nincs baj!

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 374

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Pont most licitálok, igaz nem kínai ebay....       

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 271

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: Rottel3D »

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

Hi, kis segitsegre lenne szuksegem megpedig, hogy hogyan lehet pozitivan megjelolni egy illetot?Sehol sem talalom ezt az opciot. (most eloszor rendeltem ebay-en)
Itt jól le van írva:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitast ... -az-eladot
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

szerk.
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 860

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Hi, kis segitsegre lenne szuksegem megpedig, hogy hogyan lehet pozitivan megjelolni egy illetot?Sehol sem talalom ezt az opciot. (most eloszor rendeltem ebay-en)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2HC R | Ethernet kabel: VIABLUE EP-7 SILVER RJ-45 CAT6A

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.

Ebay vásárlás

Hasonló cipőben járok! Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm! 
Köszönöm, már tárgytalan, sikerült magamnak megoldanom. 

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.

Ebay vásárlás

Segítségre lenne szükségem ebay vásárlással és ügyintézéssel kapcsolatban!
Bizonyos termeket vennék, de sajnos nyelvtudás, gyakorlat hiányában meg vagyok lőve!
Természetesen nem várom ingyen a dolgot!
Aki tud és tudna segíteni, kerem jelentkezzen PM-ben!
Előre is köszönöm!

Hasonló cipőben járok! Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm! 

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.

eBay-en hirdetett termékek

Nem tudom mennyi ennek az itthoni használt ára, de ~20e Ft-ért küldi, s ha nincs szerencséd az árra (ami most 45e körül van) rájön a vám+ Áfa
Tudom, van egy bizonyos összeg amit rászán az ember, talán ezért is lenne jobb Eus országból vásárolni!

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3515

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Ezért aztán érdemes az ebay.co.uk, ebay.de oldalakon kezdeni. Sőt, mostanában láttam elég jó ajánlatokat az ebay.it oldalon is. Nem mindenki teszi ki ugyanis a portékáját az összes oldalra.
Én is így szoktam

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1207

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Sőt,ami még rosszabb,először az árhoz hozzáadják a szállítási költséget és erre jön a vám+áfa.
Ezért aztán érdemes az ebay.co.uk, ebay.de oldalakon kezdeni. Sőt, mostanában láttam elég jó ajánlatokat az ebay.it oldalon is. Nem mindenki teszi ki ugyanis a portékáját az összes oldalra.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3515

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Sőt,ami még rosszabb,először az árhoz hozzáadják a szállítási költséget és erre jön a vám+áfa.

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 782

Hozzászólás Szerző: peterson »

Mivel itthon nem kapok, elkezdtem nézelődni.

Szerintetek ez jó lehet? Gyanúsan olcsónak találom, de az eladó megbízhatónak tűnik.

http://www.ebay.com/itm/BOWERS-AND-WILK ... 4190b43db8

Még sosem várároltam eBay-ről. Kinek mi a tapasztalata?

Köszönöm!

Nem tudom mennyi ennek az itthoni használt ára, de ~20e Ft-ért küldi, s ha nincs szerencséd az árra (ami most 45e körül van) rájön a vám+ Áfa

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 782

Hozzászólás Szerző: peterson »

Akkor már csak keresnem kell valakit, aki lebonyolítja nekem ezt az egészet, mert se bankszámla se elegendő angol tudás.

Vele volt már dolga valakinek?

http://hardverapro.hu/apro/ebay-rol_vas ... friss.html

Mi haszna lehet belőle?

Ha ez az a srác aki a city-n is hirdet, akkor ha jól tudom 10%...

dekanov
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: dekanov »

Akkor már csak keresnem kell valakit, aki lebonyolítja nekem ezt az egészet, mert se bankszámla se elegendő angol tudás.

Mi haszna lehet belőle?

Elképzelhetőnek tartom, hogy számos kedvezményt, kuponokat, esetleges visszautalásokat kap a rengeteg vásárlásért.

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.

Mi haszna lehet belőle?

pali923
V.I.P.
V.I.P.

Még egy kis kiegészítés az árakhoz: ne örülj előre, ha jó áron látsz valamit. Ez nem olyan, mint a vatera, az utolsó 30 másodpercben néha sokszorosára is felmegy az ár, ha licitálni kell. Lehet, hogy a lejárat előtt 2 órával még jó az ár, aztán elszabadulnak az indulatok. Arról nem beszélve, hogy vannak, akik célszoftverrel nyerik meg az orrod előtt az utolsó tizedmásodpercben. Ilyenben is volt részem. De olyan is volt, amikor egy cd-játszómhoz 1€-ért vettem távirányítót, mert senkinek nem kellett rajtam kívül.
Viszont nagyon jó a maximális licit beállítás. Kitalálod, hogy neked mennyit ér a cucc, aztán beállítod ezt a maximális licitet. A gép meg okos, mindig csak éppen annyival licitál túl másokat, amennyivel éppen nyerni lehet.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

pali923
V.I.P.
V.I.P.

Kinek mi a tapasztalata? 
Köszönöm!

Mindenképpen érdemes ott is körülnézni és bátran lehet vásárolni. Azért jól meg kell válogatni, hogy mit és kitől, de azért ez nem olyan vészes. Én 100 aukció felett járok, és eddig csak jó tapasztalataim vannak, a hangfalaimat is onnan vettem, pedig nem kicsik. Ha paypallal fizetsz, (ha jól emlékszem) 1000$-ig garantáltan visszakapod a pénzed, ha nem jön az áru. Eddig kétszer nem kaptam meg valamit, de egy levélre újra elküldték, pedig az egyik kínai volt.
Az árakon meg nem mindig érdemes megrökönyödni, időnként fantasztikus áron vannak nagyon jó cuccok. Ha a szállítás elviselhető, lehet igazán jó vásárokat csinálni. Sokszor van olyan is, hogy nem írják ki a magyarországi szállítást, de érdemes rákérdezni, mert sokan ennek ellenére hajlandók szállítani ide is.
Szóval csak bátran, de azért ne menj bele olyanba, ami nem egyértelmű. Én már kénytelen voltam egyszer fizetni egy mellékattintás miatt. Nem volt nagy baj, mert kellett a cucc, csak azért érdemes vigyázni.

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: pi61 »

Köszönöm!

Eddig még csak pár apróbb dolgot vettem Ebay-ről, de eddig minden megjött, és korrekt volt. A Top-rated seller csak jót jelent, bátran bízhatsz benne.

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.

Mivel itthon nem kapok, elkezdtem nézelődni.

Szerintetek ez jó lehet? Gyanúsan olcsónak találom, de az eladó megbízhatónak tűnik.

http://www.ebay.com/itm/BOWERS-AND-WILK ... 4190b43db8

Köszönöm!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: Doky »

Segítségre lenne szükségem ebay vásárlással és ügyintézéssel kapcsolatban!
Bizonyos termeket vennék, de sajnos nyelvtudás, gyakorlat hiányában meg vagyok lőve!
Természetesen nem várom ingyen a dolgot!
Aki tud és tudna segíteni, kerem jelentkezzen PM-ben!
Előre is köszönöm!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ha jól tudom akár németországból is felvesznek/leadnak csomagot útban Angliába, szerintem kérdezz rá...

Vendég

Ebay vásárlás

Attól függ hova, ha Angliába akkor ajánlom a Zsofutár-t, ők csomagolnak is ráadásul felár nélkül.
Nagyon köszönöm!
A német ebay az elsődleges cél, de ez az info is szuper!

Vendég

Ebay vásárlás

Attól függ hova, ha Angliába akkor ajánlom a Zsofutár-t, ők csomagolnak is ráadásul felár nélkül.

Vendég

Ebay vásárlás

Ismer valaki olyan céget, akik külföldre szállításnál szakszerű csomagolást is vállalnak?
Álló hangfalpár becsomagolásával kapcsolatban kérdezem.

Válasz küldése

Vissza: “Mit hol vegyek?”