Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek

tau_ba
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: tau_ba »

Ezt nem értem. Nem adottak a körülmények?

Ha PayPal-al vásárolsz az olyan mintha kártyával fizetnél, nincs extra költség, csak levonják a számláról a napi valuta eladási árfolyamon a tételt. Ha te utalod el, akkor annak vannak extra költségei. Külső bank költsége + fogadó bank költsége. Ezek azok amik változhatnak pár EUR-tól akár 15-ig is. Ha nem vállalod át a fogadó bank költségét (és az felszámolja) , akkor az eladó nem kapja meg a teljes összeget. Ez persze változhat bankonként, a CIB pl. nem számol fel fogadásért semmit (ha külföldről jön pénz devzában akkor sem).
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Amit pedig még tudni kell róla, az az, hogy baromi drága játék, ha nem a megfelelő bank megfelelő szolgáltatását választod!
Ezt nem értem. Nem adottak a körülmények?
Én pl. az OTP-nél vagyok. Tehát akkor leülnék a gépem elé és interneten deviza átutalással átutalom arra számra, amit az eladó megír(?). Hogy lehet itt megfelelő bank megfelelő szolgáltatással variálni?

És akkor valójában csak annyi lenne a dolog, hogyha én nyerném a licitet, akkor az eladó mail-ben küld nekem egy IBAN formátumú számlaszámot meg egy SWIFT azonosítót, és én ráutalom az eurót és kész?

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Arra lennék kíváncsi, hogyha a német eladó az ebay-en nem paypal user, akkor általában hogy szokott menni a fizetés, mi a jellemző?

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: Ronin »

már-már annyira korrekt, hogy a boltba is leküldeném magam helyett. 
A díjazásunk:
7 euro vásárlási és ügyintézési díj +
10 literenként 1 euro térfogatdíj +
2 kilogrammonként 1 euro súlydíj +
a beszerzési ár 6%-a (a beszerzési ár a liciten elért vételár + a német postaköltség)

felejtő

Nem biztos hogy az. Nagy értéknél igen is jól jöhet még ilyen árban is. Azért egy több100eFt-os cuccot megvenni németből csak személyesen lehet szinte. Nem szívesen küldik ki a németek postán, ha meg igen, akkor is ki fog előre utalni pénzt. Ha meg megtörne, akkor meg hogy deríted ki, hogy a posta vagy az eladó volt?

Viszont ha már ott tartunk, hogy szinte csak személyesen, akkor ki fogsz menni németbe átvenni az árut? Mert én biztos nem kocsikáznék ki odáig semmiért. No meg ha az kiszámolom mennyi lenne a benzinem kiutazni... Szóval szerintem ezerszer jobb lehet ez a módszer bizonyos tárgyaknál.

Vendég

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

na kiváncsi lennék, hogy ez mennyiér megy el
ha 50 alatt akkor megfejelem a falat:(
http://cgi.ebay.de/AV-Receiver-7-1-Onky ... dZViewItem

Vendég

Ebay vásárlás

Vedd azt, hogy semmit nem kell tenned és akármilyen cucc a Tiéd lehet az ebayről. Ők megnyerik a licitet, megbszélik az eladóval, és kifizetik helyetted, Neked csak 10% előleget kell átutalnod. Pesten meg személyesen átveszed, vagy elküldik postán. 
Jó ez CD-nél nem jön szóba, de egyébb cuccoknál sztem jó dolog.

lehet, de az áru 6% ? az azér kicsit erős. én nem kapok ennyi jutalékot a munkahelyemen.
majd ha nagyon kell valami ebay ről akkor megnyerem magamnak.
de lusta embereknek kíváló ez:) úgyhogy akár még egyszer lehet igénybe is veszem:)

nekem amazon ről kéne 1 dvd:)

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Vedd azt, hogy semmit nem kell tenned és akármilyen cucc a Tiéd lehet az ebayről. Ők megnyerik a licitet, megbszélik az eladóval, és kifizetik helyetted, Neked csak 10% előleget kell átutalnod. Pesten meg személyesen átveszed, vagy elküldik postán.

Jó ez CD-nél nem jön szóba, de egyébb cuccoknál sztem jó dolog.

Vendég

Ebay vásárlás

már-már annyira korrekt, hogy a boltba is leküldeném magam helyett.

A díjazásunk:
7 euro vásárlási és ügyintézési díj +
10 literenként 1 euro térfogatdíj +
2 kilogrammonként 1 euro súlydíj +
a beszerzési ár 6%-a (a beszerzési ár a liciten elért vételár + a német postaköltség)

felejtő

Vendég

Ebay vásárlás

www.eurocent.hu  talan tudunk segiteni
és miben?

Sztem olvasd el a www.eurocent.hu oldalt. Beszéltem telefonon a sráccal... korrekt.

elolvastam.
azért keresek valakit akivel rendelhetbnék, hogy a postaköltséget el tudjuk osztani, nem azért hogy valakienk fizessek még az egészen felül azért hogy helyettem lebonyolítsa.

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Ebay vásárlás

www.eurocent.hu  talan tudunk segiteni
és miben?

Sztem olvasd el a www.eurocent.hu oldalt. Beszéltem telefonon a sráccal... korrekt.

Vendég

Ebay vásárlás

www.eurocent.hu talan tudunk segiteni
és miben?

www.eurocent.hu
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: www.eurocent.hu »

www.eurocent.hu talan tudunk segiteni

Vendég

Ebay vásárlás

nincs utánvétel az amazonnál.1-2 rendelés behozza egy alap számla + webkártya éves díját.
gyanítom ez így van Szlovákiában is, de talán lehet már akár Mo-on is számlát nyitni

bőven elég egy Visa vagy egy mastercard
na nekem ilyen nincs

egy Visa / MC dombornyomott éves díja 3500, webkártyáé 5-800.
utóbbit másra nem lehet használni, tehát biztonságban is van a vásárló.

http://www.bankkartya.hu

ja és ez az internetvilág USa megrendelésekre lehetjó, de a legtöbb dolog Európában olcsóbb...

eddig usa és japán a legolcsóbb szinte mindenben amit néztem.
electronika, ruha, dvd

ki mondta azt hogy azért válts ki visa kártyát, hogy amazon ról rendelhess:)
egy teljesen alap kártya, csak nekem nincs, mert megvagyok a régi diákkártyámmal:)
úgy se tartok rajta fillért se

close652
Beköltözött
Beköltözött

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: close652 »

nincs utánvétel az amazonnál.1-2 rendelés behozza egy alap számla + webkártya éves díját.
gyanítom ez így van Szlovákiában is, de talán lehet már akár Mo-on is számlát nyitni

na nekem ilyen nincs

egy Visa / MC dombornyomott éves díja 3500, webkártyáé 5-800.
utóbbit másra nem lehet használni, tehát biztonságban is van a vásárló.

http://www.bankkartya.hu

ja és ez az internetvilág USa megrendelésekre lehetjó, de a legtöbb dolog Európában olcsóbb...
system

Vendég

Ebay vásárlás

Vannak olyan cégek akik lebonyolítják helyetted.pl. a http://www.internetvilag.hu/

nem néz ki rossznak, ha nem húznak le, de ettől se lesz olcsóbb 2dvd t rendelnem:(

close652
Beköltözött
Beköltözött

Ebay vásárlás

Vannak olyan cégek akik lebonyolítják helyetted.pl. a http://www.internetvilag.hu/

magát az áru árat itt is a vevő fizeti bankkártyával (vagy paypal)
system

Vendég

Ebay vásárlás

na nekem ilyen nincs

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Ebay vásárlás

Ezzel a céggel van már valakinek tapasztalata?

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Ebay vásárlás

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Vannak olyan cégek akik lebonyolítják helyetted.
pl. a http://www.internetvilag.hu/

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

close652
Beköltözött
Beköltözött

Ebay vásárlás

nincs utánvétel az amazonnál.
1-2 rendelés behozza egy alap számla + webkártya éves díját.
system

Vendég

Ebay vásárlás

Egy kedves fórumtárat szeretnék megkérni, hogy avasson be az Amazon rejtelmeibe (regisztráció, fizetés meg miegymás)... Még soha nem vásároltam Amazonon, de bele szeretnék kezdeni. 
Előre is köszönöm. 

ha esetleg tervezeel rendelni, akkor légyszives szólj, nekem sajnos nincs olyan benkkártyám amivel lehetne /Maestro van/
usa ról is , de ről is és uk ról is kéne:) de az usán láttam eddig al egjobb és legolcsóbb dolgokat.
természetesen a pénzt rendelés előtt átutalnám vagy a kezedbe adnám

Hát igen, ez rendben is lenne, de én Szlovákiában lakom, és nekem sincs kártyám. Ez kártya nélkül nem megy? Esetleg utánvétel?

szerintem esélytelen a balkánra.
te elküldenél szlovákiába vagy magyarországra bármit is az usából utánvéttel?
mert én nem.
és sajnos megyarországra pl alectronikát nem is lehet rendelni:(

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Ebay vásárlás

Egy kedves fórumtárat szeretnék megkérni, hogy avasson be az Amazon rejtelmeibe (regisztráció, fizetés meg miegymás)... Még soha nem vásároltam Amazonon, de bele szeretnék kezdeni. 
Előre is köszönöm. 

ha esetleg tervezeel rendelni, akkor légyszives szólj, nekem sajnos nincs olyan benkkártyám amivel lehetne /Maestro van/
usa ról is , de ről is és uk ról is kéne:) de az usán láttam eddig al egjobb és legolcsóbb dolgokat.

Hát igen, ez rendben is lenne, de én Szlovákiában lakom, és nekem sincs kártyám. Ez kártya nélkül nem megy? Esetleg utánvétel?

Vendég

Ebay vásárlás

Előre is köszönöm.

Válasz küldése

Vissza: “Mit hol vegyek?”