A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Árultak (nak) valahol, ha jól emlékszem 8.000-ért.
Gondoltam megveszem, kipofozom, kiküldöm, Te eladod 200 fontért, a hasznon meg felezünk.
Jó az ötlet, bár gyanítom,hogy ők is árulni fogják még egy darabig a megadott áron.
Régebben ez volt a titkos kiszemeltem, de aztán máshogy alakult...
Azért arra kíváncsi lennék, mennyire éri a nem akciós, £750-os árát (vagy az akciós 300-at :-D ).
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Két éve leütöttem a Vaterán egy médialejátszót. A pénzt elutaltam, az áru sosem jött meg. Kezdetben az eladó hitegetett, én hittem neki (több száz pozitívja volt addig). Aztán közölte, nincs áru. A pénzt meg elköltötte.
Mással is megtette, fel is lett jelentve többek által is. Engem is megkeresett a rendőrség, így én is feljelentést tettem.
Tavaly év végén volt a bírósági tárgyalás, elítélték, kötelezték a károk megtérítésére.
Meg is kaptam a pénzt, két hete.
Csak okulásul írtam le, hogy érdemes feljelentést tenni ilyen ügyben.
Gondolom nagy szerepe volt annak is, hogy többen is feljelentették.
Két éve leütöttem a Vaterán egy médialejátszót. A pénzt elutaltam, az áru sosem jött meg. Kezdetben az eladó hitegetett, én hittem neki (több száz pozitívja volt addig). Aztán közölte, nincs áru. A pénzt meg elköltötte.
Mással is megtette, fel is lett jelentve többek által is. Engem is megkeresett a rendőrség, így én is feljelentést tettem.
Tavaly év végén volt a bírósági tárgyalás, elítélték, kötelezték a károk megtérítésére.
Meg is kaptam a pénzt, két hete.
Csak okulásul írtam le, hogy érdemes feljelentést tenni ilyen ügyben.
És ha meg akarja magát kímélni az esetleges rosszindulatú hozzászólásoktól, akkor megértem hogy ide nem teszi fel. Tehát nem feltétlenül azért nem kerül fel erre a fórumra valami, mert hibás......
Senki sem mondta azt, hogy feltétlenül ezért nem került ide fel.
Eddig nekem minden feleslegessé vált készülékemet sikerült eladnom, pedig itt még egyszer sem hirdettem.
Rendben, azonban Cecil az elmúlt évben kb. 35 (!) hirdetést adott fel itt.
Az égvilágon semmi rosszindulat nincs abban, hogy ezen infók összevágása csupán a gyanút kelti fel.
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Atis, amikor valamit gyanúsan árulnak (friss nick, minimális infó) gyanúsan olcsóért, ott nincs dilemma, az bűzlik
Igen, én is hallottam, hogy sok hibás PPP van...
Irreálisnak tűnik a beazonosíthatóság/gyári szám hiánya egy PPP-n.
Ami a HP-on szereplő hirdetést illeti, az itt is nagyon aktív Cecil fórumtag hirdeti. Hogy itt miért nem tette fel, nem tudom.
PS: Igen, én is azonnal megvennék egy jól működő, biztonságos forrásból származó PPP-t 130 ezerért
Én nem vennék ilyen hálózati kütyüt semmi pénzért, inkább valamelyik komponensbe ölném az erre szánt pénzt. De ez csak az én magánvéleményem, úgy látom az ilyesmit gyártók ragyogóan elvannak nélkülem is
Másrészről aki akarja megtalálja a hirdetést akárhol is tűnik fel, és ha meg akarja magát kímélni az esetleges rosszindulatú hozzászólásoktól, akkor megértem hogy ide nem teszi fel. Tehát nem feltétlenül azért nem kerül fel erre a fórumra valami, mert hibás......
Eddig nekem minden feleslegessé vált készülékemet sikerült eladnom, pedig itt még egyszer sem hirdettem.
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Szerintem inkább többnyire van.
Még a city-n is, bár ott azért érdekesen csinálják
Írni lehet, csak kimoderálják. =D
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Nincs más olyan eladási hely, ahol negatív hozzászólást írhat bárki.
Szerintem inkább többnyire van.
Még a city-n is, bár ott azért érdekesen csinálják
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Nem megvádolni akarom, de lehet, hogy pont azért nem került fel ide,mert van valami hiba a kréta körül.
Ebben lehet valami, mert tudják, itt a szemfülesek akkor is megvádolhatnak, ha nincs is alapja.
Nincs más olyan eladási hely, ahol negatív hozzászólást írhat bárki.
Ez bizonyos fokú védelmet is nyújt az ittlévő vevőjelöltek számára.
Ne keverjük!