Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
Ebay vásárlás
no megkaptam az említett cég árajánlatát, jól fel is baszták az agyam.a termék árának 30% at kérik, utána megvámoltatják a megyar álammal és rárakatják a 20% átáf.
A 120 rongyos cuccból lett 190 rongyos.
ismételten érzem hogy magyarországon lakom.
egyáltalán mi az hogy a cucc értékének a 30%át kérik? súlyra fizetek nem értékre a futárnak.
na mind1, nem ajánlom az említett céget
Én biztosan nem rendelnék AV cuccot a tengerentúlról.
110V + 60 Hz + NTSC + bankköltség + szállítás + vám + ÁFA + nincs eu gari
Az Eu-ban Németországban a legolcsóbb a műszaki cikk, a szállítás sokszor nem drágább, mint Mo-on belül a posta. Egyedül az átutalás költségét kell hozzászámítani, ami kb. 3-4%.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Ebay vásárlás
szeretném a terméket meg is kapni
Na szóval.
Amennyiben bankkártyával fizetsz (Visa vagy Mastercard) és nem jön meg a postán amerikából rendelt cucc, akkor besétálsz a bankod bármelyik fiókjába és ott felvesznek egy reklamációt.
A részletes folyamattal nem untatnálak, de ha a reklamációnak a vége az hogy a kereskedő nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy Te átvetted az árút, (aláírt átvételi elismervénnyel) akkor visszakapod a kártyádra a teljes vételárat.
Tehát ha nem jön meg a csomag semmi gond, feltéve hogy bankkártyával fizettél... (csakhogy ne mindig a kártyás fizetés veszélyeiről beszéljünk gondoltam megemlítem az előnyét is.)
De ha ismerős futárral hazaküldi az a tuti. (a konkrét futár vs posta átállítási módot nem ismerem, de ha irsz a honlap ügyfélszolgálatának biztos válaszolnak)
Ebay vásárlás
no megkaptam az említett cég árajánlatát, jól fel is baszták az agyam.
a termék árának 30% at kérik, utána megvámoltatják a megyar álammal és rárakatják a 20% átáf.
A 120 rongyos cuccból lett 190 rongyos.
ismételten érzem hogy magyarországon lakom.
egyáltalán mi az hogy a cucc értékének a 30%át kérik? súlyra fizetek nem értékre a futárnak.
na mind1, nem ajánlom az említett céget
Ebay vásárlás
na átnéztem ezt az oldalt, nem hajlandóak úgy küldeni csomagot, hogy ez ne legyen vám és áfa köteles. így 30 ezer bukta lenne azon amit szeretnék.
az a gáz, hogy emarikában nincs ismerősöm akivel továbbküldtehetném, csak angliában, franciaországban, spanyolországban:(
Ebay vásárlás
amazon ba tud valaki segíteni? a standard sippinget nem tudom hol lehet futárra változtatni.
+ nem tudtok olyan céget aki azzal foglalkozik hogy elektronikát rendel amcsi amazónról usába és ők küldik itthonra tovább?
Asszem ezt keresed...
http://www.internetvilag.hu/site/ord/quot.php
Ezen túl egy tipp:
Amennyiben postán jön a cucc az USAból és a kereskedővel rá tudod íratni, hogy garanciális csere vagy valami hasonlót, akkor nincs VÁM.
köszi, lehet hogy megoldódik amcsi ismerőssel, és futárral jöhet, a megnevezés meg bármi lehet.
postával nem rendelek az usából, mert szeretném a terméket meg is kapni, ezért kéne tudni hogy hol lehez amazon nál átállítani futárszolgálatra a standard sippinget
Ebay vásárlás
amazon ba tud valaki segíteni? a standard sippinget nem tudom hol lehet futárra változtatni.
+ nem tudtok olyan céget aki azzal foglalkozik hogy elektronikát rendel amcsi amazónról usába és ők küldik itthonra tovább?
Asszem ezt keresed...
http://www.internetvilag.hu/site/ord/quot.php
Ezen túl egy tipp:
Amennyiben postán jön a cucc az USAból és a kereskedővel rá tudod íratni, hogy garanciális csere vagy valami hasonlót, akkor nincs VÁM.
Ebay vásárlás
szóval ezen nem tudok változtatni:
Shipping Method: Standard Shipping
egyedül ezeket tudom váltani, de ez meg a nyomonkövetés vagy mi:
Don't gift-wrap this item.
( You can still write a gift note--it's free! )
Gift-wrap this item with "Standard Gift Wrap" paper ($6.00)
Ebay vásárlás
- worldwide37
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Ebay vásárlás
.....ugagyanez angolul.
- worldwide37
Ebay vásárlás
Úgy kell beállítni, ahogy írtam. Az eBay-en beloggolva My eBay alatt bal oldali menük között My Account-nál felülről az 5. PayPal Account-nál lépjél be, és add meg a Paypal account nevét és jelszavat.
Belépek a leírtaknak megfelelően a paypal gombbal,és ez jelenik meg:.......hogyan tovább?
- tatarbifsztek
Ebay vásárlás
Köszönöm a segítséget.A paypal accountom verified,-viszont friss,így még nem fizettem vele.A My Account Overwiev-ben minden paraméter 0. Az lehet a gond,-amit írtatok is-,hogy nincs összekötve az ebayel. Ezt persze nem tudom,hogy kell,de remélem ebbe is kapok Tőletek segítséget. Még az is felvetődött,hogy talán fel kéne tölteni a paypal számlát valamilyen összeggel,-de ezt azért furcsálnám,mert miért ne vonná/utalná az összegeket a beregisztrált mastercardhoz kapcsolódó bankszámláról/bankszámlára.
Hála.......................
Eladni meg nem adtam el... Az hogy az overview-ban 0 van nem gond. Feltoltened sem kell a fizeteshez, a fizetes alkalmaval vonja le a bankkartyadrol. Eredetileg nekem sem volt osszekotve, ebay-rol kezdemenyeztem egy kifizetest paypalon keresztul es azota van osszekotve, magatol megjegyezte.
Ebay vásárlás
Köszönöm a segítséget.A paypal accountom verified,-viszont friss,így még nem fizettem vele.A My Account Overwiev-ben minden paraméter 0. Az lehet a gond,-amit írtatok is-,hogy nincs összekötve az ebayel. Ezt persze nem tudom,hogy kell,de remélem ebbe is kapok Tőletek segítséget. Még az is felvetődött,hogy talán fel kéne tölteni a paypal számlát valamilyen összeggel,-de ezt azért furcsálnám,mert miért ne vonná/utalná az összegeket a beregisztrált mastercardhoz kapcsolódó bankszámláról/bankszámlára.
Úgy kell beállítni, ahogy írtam. Az eBay-en beloggolva My eBay alatt bal oldali menük között My Account-nál felülről az 5. PayPal Account-nál lépjél be, és add meg a Paypal account nevét és jelszavat.
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
- worldwide37
Ebay vásárlás
Köszönöm a segítséget.A paypal accountom verified,-viszont friss,így még nem fizettem vele.A My Account Overwiev-ben minden paraméter 0. Az lehet a gond,-amit írtatok is-,hogy nincs összekötve az ebayel. Ezt persze nem tudom,hogy kell,de remélem ebbe is kapok Tőletek segítséget.
Még az is felvetődött,hogy talán fel kéne tölteni a paypal számlát valamilyen összeggel,-de ezt azért furcsálnám,mert miért ne vonná/utalná az összegeket a beregisztrált mastercardhoz kapcsolódó bankszámláról/bankszámlára.
Ebay vásárlás
Mégegy kísérlet,hátha sikerül továbblépnem...Még mindíg nem adtam fel,hogy a német e-Bay-en próbáljak eladni....
Egy kérdés: Vevőként tudtál már fizetni Paypal-al?
Ha az eBay-en keresztül kezdeményezted a Paypal account nyitást, akkor automatikusan "tudja", hogy neked van ilyen. Ha nem, akkor össze kell kötnöd a kettőt (tudniillik Paypal-al máshol is fizethetsz, nemcsak az Ebay-en). Ha nincs még "összekötve", akkor az eBay-en beloggolva My eBay alatt bal oldali menük között My Account-nál felülről az 5. PayPal Account-nál tudod beállítani. Ha egyszer megtörtént az összekötés, akkor hirdetés feladásnál be tudod jelölni, hogy PayPal-al is lehessen fizetni.
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Azt írják, hogy ellenőrzött pay-pal számládnak kell lenni, mert nem a német ebayen regisztráltál annak idején. Szerintem lépj be a paypal számládra és próbáld "verify"számlát alkotni. Ha már ellenőrzött a pay-palod, akkor össze tudod kötni az ebayos tagságoddal.
erre gondoltam, az enyém ilyen:
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
Ebay vásárlás
Azt írják, hogy ellenőrzött pay-pal számládnak kell lenni, mert nem a német ebayen regisztráltál annak idején. Szerintem lépj be a paypal számládra és próbáld "verify"számlát alkotni. Ha már ellenőrzött a pay-palod, akkor össze tudod kötni az ebayos tagságoddal.
erre gondoltam, az enyém ilyen:
Azt írják, hogy ellenőrzött pay-pal számládnak kell lenni, mert nem a német ebayen regisztráltál annak idején. Szerintem lépj be a paypal számládra és próbáld "verify"
számlát alkotni. Ha már ellenőrzött a pay-palod, akkor össze tudod kötni az ebayos tagságoddal.
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 87
Ebay vásárlás
Azt írják, hogy ellenőrzött pay-pal számládnak kell lenni, mert nem a német ebayen regisztráltál annak idején. Szerintem lépj be a paypal számládra és próbáld "verify"
számlát alkotni. Ha már ellenőrzött a pay-palod, akkor össze tudod kötni az ebayos tagságoddal.
- worldwide37
Ebay vásárlás
Mégegy kísérlet,hátha sikerül továbblépnem...
Még mindíg nem adtam fel,hogy a német e-Bay-en próbáljak eladni.
Megvan az eladói regisztrávió,megvan a MasterCard,megvan az érvényesített PayPal regisztráció is,-csak épp az aukcióm nem tudom aktivizálni.Valami ilyesmi a gond,hogy nincs kapcsolat a bankszámlám,és a PayPal conto között,vagy talán összeget kell áttenni a PayPalra,vagy tudom is én,-sajnos nem látok tisztán,
és németül is elég karcsú vagyok.Kérem segítsen akinek kézben van a rejtély kulcsa!
Ezt írja ki:
Vielen Dank, dass Sie am weltweiten Handel bei eBay teilnehmen möchten. Um Artikel auf einem anderen eBay-Marktplatz als dem, auf dem Sie sich angemeldet haben, verkaufen zu können, gelten die folgenden Voraussetzungen:
1) Sie benötigen ein PayPal-Konto mit dem Status „verifiziert“.
2) Sobald Ihr PayPal-Konto verifiziert ist, müssen Sie es nur noch mit Ihrem eBay-Mitgliedskonto verlinken.
Wenn Sie bereits ein verifiziertes PayPal-Konto besitzen und trotzdem diese Nachricht erhalten, verlinken Sie bitte Ihr PayPal-Konto mit Ihrem eBay-Mitgliedskonto. Sobald Sie ein verifiziertes und mit Ihrem eBay-Mitgliedskonto verlinktes PayPal-Konto haben, können Sie Artikel auf allen eBay-Marktplätzen anbieten.
Eine Anleitung zum Anmelden eines verifizierten PayPal-Kontos sowie zum Verlinken dieses Kontos mit Ihrem eBay-Mitgliedskonto finden Sie nach einem Klick auf das Land, in dem Sie angemeldet sind:
Australien Belgien Belgien Französisch Deutschland Frankreich Großbritannien Hong Kong Indien Irland Italien Kanada Kanada Französisch Malaysia Neuseeland Niederlande Österreich Philippinen Polen Schweden Schweiz Singapur Spanien Taiwan Thailand USA Keines der Länder (Andere)
Hinweis: Mitglieder, die in Deutschland, Österreich oder der Schweiz angemeldet sind, können auch Geprüftes Mitglied werden und so weiterhin Artikel auf allen eBay-Marktplätzen anbieten. Ein verifiziertes PayPal-Konto ist dann nicht erforderlich. Auf diesen Hilfeseiten erläutern wir Ihnen, wie Sie Geprüftes Mitglied werden:
Österreich: http://pages.ebay.at/help/buy/buyer_idverify.html
Deutschland: http://pages.ebay.de/help/confidence/id ... erify.html
Schweiz: http://pages.ebay.ch/help/buy/buyer_idverify.html
- tatarbifsztek
Ebay vásárlás
Általában a saját országukat szokták odaírni, de ha nekem nagyon kell valami, akkor lehet üzenetet küldeni a rendszeren keresztül az eladónak, hogy mennyibe kerül a szállítás Mo.-ra. Én a német eBay-t használom, ott 90%-ban megadják a szállítási költséget és csak kb. 10%-ban jön a válasz, hogy ilyen vagy olyan okból kifolyólag nem küldenek cuccost más országba, mint amit a termékismertető oldalán megadtak.
Mennyibe kerül kb egy hangfal ideszállítása? Kilóra megy ez? Németországból Budapestre...
Erősen gondolkodok most ezen az ebayes dolgon..
Hali, nekem is nemet -> haza szallitasi gondom van, egyelore megoldatlan. Nekem is az a tapasztalatom hogy a vetelt altalaban meg lehet beszelni emilben, meg akkor is ha eredetileg azt irtak hogy kizart kulfoldre, ha utalod a penzt megenyhulnek , de jo ha van pozitiv velemeny rolad (tudom, eloszor senkinek sincs...)
Egyebkent tudtok valakit aki Hamburgbol hazafele tartana?
Ebay vásárlás
Általában a saját országukat szokták odaírni, de ha nekem nagyon kell valami, akkor lehet üzenetet küldeni a rendszeren keresztül az eladónak, hogy mennyibe kerül a szállítás Mo.-ra. Én a német eBay-t használom, ott 90%-ban megadják a szállítási költséget és csak kb. 10%-ban jön a válasz, hogy ilyen vagy olyan okból kifolyólag nem küldenek cuccost más országba, mint amit a termékismertető oldalán megadtak.
Mennyibe kerül kb egy hangfal ideszállítása? Kilóra megy ez? Németországból Budapestre...
Erősen gondolkodok most ezen az ebayes dolgon..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Ebay vásárlás
Mivel kb. 1 hónap telt el, gondolom már nem aktuális a dolog! Csak egy észrevétel/kérdés:Én még nem rendeltem e-bayről, úgyhogy lehet hogy rosszul gondolom, de mindkét procinál oda volt írva:
Ships to: United States
Lehet, hogy nem jól értelmezem, de ez nem azt jelenti, hogy kizárólag csak az USA-ba szállították volna csak ki??
Ebay vásárlás
No, ebből már semmi nem lesz - mondta a Reményhal még utoljára.
Fapaci, köszönöm és nagyra értékelem a segítő szándékodat.
Mivel kb. 1 hónap telt el, gondolom már nem aktuális a dolog! Csak egy észrevétel/kérdés:
Én még nem rendeltem e-bayről, úgyhogy lehet hogy rosszul gondolom, de mindkét procinál oda volt írva:
Ships to: United States
Lehet, hogy nem jól értelmezem, de ez nem azt jelenti, hogy kizárólag csak az USA-ba szállították volna csak ki??
- worldwide37
Ebay vásárlás
Bitte geben Sie in das Feld "Bundesland" erneut die Stadt in der Siewohnen ein.
A német oldallal nem vagyok képben, mert a .com-on vagyok regisztrálva, de én úgy értelmezem a szöveget, hogy a várost, ahol laksz írd be a Bundesland-hoz ismételten, s akkor továbbenged.
Ha tévedtem, sorry!
Igen,a szöveget én is így értelmeztem,-de a beírást követően sem ment tovább.Most megpróbálok a PayPal-ba regisztrálni,talán változik valami a rendszerben.
Ebay vásárlás
Bitte geben Sie in das Feld "Bundesland" erneut die Stadt in der Siewohnen ein.
A német oldallal nem vagyok képben, mert a .com-on vagyok regisztrálva, de én úgy értelmezem a szöveget, hogy a várost, ahol laksz írd be a Bundesland-hoz ismételten, s akkor továbbenged.
Ha tévedtem, sorry!
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Ebay vásárlás
Írtam nekik,-megjött a válasz: vielen Dank fuer Ihre Anfrage zur Hinterlegung der Kreditkarte zur Bezahlung der eBay-Rechnung.Wir sind uns des beschriebenen Sachverhaltes bewusst.
Bitte geben Sie in das Feld "Bundesland" erneut die Stadt in der Sie
wohnen ein.
So sollte die Kreditkarte hinterlegt werden koennen.
Vielen Dank fuer Ihre Bemuehungen.
Ich wuensche Ihnen ein gesundes und erfolgreiches Jahr 2008.
Talán bennem van a hiba,de számomra ez egyenlő a nullával,-nem is tudtam tovább lépni............
A PayPal-t én sem tudom használni, amióta csak német címeket fogad.