Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
Ebay vásárlás
Attól tartok,ha feltüntetem az abnormális szállítási díjakat, a potenciális licitálók egy jelentős részet elvesztem.?!
Főleg olyan választék mellett, ami kint van.
Lehet, hogy jó külföldről vásárolni, de Mo-ról külföldre eladni biztosan nem.
Hacsak nem valami extrém ritkaságra találsz kint pénzes vevőt, a kinti választék mellett nem tudsz a magas szállítási díjjal és a nehézkes elérhetőségeddel versenyezni.
Keress inkább hazai aukciós portálokat, pl. Vatera, TeszVesz.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- worldwide37
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Ebay vásárlás
Sziasztok! Az eBay-en eladó/árusító tapsztalt fórumosok tanácsát kérem! Melyik szállító céggel küldjem az árút külföldre /1-5kg-os,nem túlméretes cuccok/.M.Posta,DHL nekem iszonyú drágának tűnik, különösen a külföldről ide szállítók díjjaihoz képest /kb.duplája/.
Attól tartok,ha feltüntetem az abnormális szállítási díjakat, a potenciális licitálók egy jelentős részet elvesztem.?!
Ebay vásárlás
a kérdés csak az hogy mennyit kéne fihzetni a vámra.
Mert ha benne van a dobozban az eredeti számla akkor szerintem nem lehet elkerülni a vámot.
Bővebb felvilágosítás az index fórum : eBay -es vásárlás, aukciós tapasztsalatok topikban, ott igazi profik vannak.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Ebay vásárlás
Sziasztok,
kisebb gondom akadt az ebay-en vásárolt digitfotómasinával, persze idehaza. Tavasszal rendeltem egyet magamnak, faszán meg is jött mezei postával, elmentem érte, s kész. (usából jött)
Most hongkong-ból küldte a tag, de fedex-szel, nemrég hívott is a honi fedex, hogy kene menni vámoltatni, áááá
115 eurot írt értéknek. Bármilyen jellegű ötletet, tanácsot szívesen fogadok.
Update: Persze a vám minimalizálásával, esetleges mellőzésével kapcsolatban...
[homáron volt egy cikk, hogy az illető módosíttatta az eladóval az értéket a vámmentes 45 juróra, merthogy csak a biztosítás miatt volt rajta nagyobb érték, blabla --- vajon ez járható út. vagy már kút?]
Előre is köszi, bezgo
Valóban mennyibe került a fényképező ?
Valaki csinálta már többször hogy az e-bay -es oldalt kinyomtatta, de nem az igazi összeg szerepelt rajta hanem photoshoppal átírta a számokat kevesebbre. és elfogadták, nem vették észre.
115, csak angol font. plusz szállítási költség 45 font
köszi a gyors reagálást!
Ebay vásárlás
Sziasztok,
kisebb gondom akadt az ebay-en vásárolt digitfotómasinával, persze idehaza. Tavasszal rendeltem egyet magamnak, faszán meg is jött mezei postával, elmentem érte, s kész. (usából jött)
Most hongkong-ból küldte a tag, de fedex-szel, nemrég hívott is a honi fedex, hogy kene menni vámoltatni, áááá
[homáron volt egy cikk, hogy az illető módosíttatta az eladóval az értéket a vámmentes 45 juróra, merthogy csak a biztosítás miatt volt rajta nagyobb érték, blabla --- vajon ez járható út. vagy már kút?]
Előre is köszi, bezgo
Valóban mennyibe került a fényképező ?
Valaki csinálta már többször hogy az e-bay -es oldalt kinyomtatta, de nem az igazi összeg szerepelt rajta hanem photoshoppal átírta a számokat kevesebbre. és elfogadták, nem vették észre.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Ebay vásárlás
Sziasztok,
[homáron volt egy cikk, hogy az illető módosíttatta az eladóval az értéket a vámmentes 45 juróra, merthogy csak a biztosítás miatt volt rajta nagyobb érték, blabla --- vajon ez járható út? vagy már kút?]
Előre is köszi, bezgo
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó

Ebay vásárlás
Declan.Delfino ötletét kipróbálom; jó lenne ha az eladó boltolna az eBay-n is,mert az legalább műxik,-általában.mármint hazánkba is küldenek csomagot.
nem biztos, hogy az eladó fog küldeni azért mert az ebayen fent van. javaslom, hogy ajánld fel neki (ha nincs fent az ebayen), hogy paypal-lal fizetsz és akkor küldje a cd-t ha megkapta számlájára a pénzt. azért azzal számolj, hogy ilyenkor egy kicsit túl számlázzák a szállítást
én vásároltam már úgy, hogy ebeyn kívül megegyztem vele. nem szép tudom de ez van (igaz előtte nyertem egy aukciót .
-
Vendég
Ebay vásárlás
Az még nem lenne baj,hogy viszonylag drága, mert gyűjteménybe kéne cd lemez,amit örülök ha egyátalán beszerzem,mert már nem gyártják,illetve nagyon ritka.A gond ,hogy nem tudom megrendelni,mert a használt piacon nem szállít hozzánk, a boltban meg nincs.
Declan.Delfino ötletét kipróbálom; jó lenne ha az eladó boltolna az eBay-n is,mert az legalább műxik,-általában.mármint hazánkba is küldenek csomagot.
jassz.. használtat nem próbáltam még, vagyis de!! én is anyáztam, mert nem küldték ide... valóban...
Ebay vásárlás
Az amazon.com amerikai, onnan csak DVD, CD meg lapos levélben feladható dolgok mint kép poszter plakát rendelhető. Minden mást elutasít.Amúgy épp tegnap rendeltem 2 lemezt, és már 3 perc múlva sipogott a telóm, hogy lekapták az árát a bankból. Nemsoká itt is lesz
Sajna az angol meg német amazonnal az a baj, hogy minden ugyanannyiba kerül mint az amcsis oldalon, de euróban meg fonban az meg nekünk messze nem ugyanannyi
Az még nem lenne baj,hogy viszonylag drága, mert gyűjteménybe kéne cd lemez,amit örülök ha egyátalán beszerzem,mert már nem gyártják,illetve nagyon ritka.
A gond ,hogy nem tudom megrendelni,mert a használt piacon nem szállít hozzánk, a boltban meg nincs.
-
Vendég
Ebay vásárlás
Az amazon.com amerikai, onnan csak DVD, CD meg lapos levélben feladható dolgok mint kép poszter plakát rendelhető. Minden mást elutasít.
Amúgy épp tegnap rendeltem 2 lemezt, és már 3 perc múlva sipogott a telóm, hogy lekapták az árát a bankból. Nemsoká itt is lesz
Sajna az angol meg német amazonnal az a baj, hogy minden ugyanannyiba kerül mint az amcsis oldalon, de euróban meg fonban az meg nekünk messze nem ugyanannyi
Ebay vásárlás
Az amazon marketplace rendszerébôl Mo. ki van zárva.
Akkor hogyan rendelenekn MO-ról az emberek?Mert rengetegen vásárolnak az Amazon-on...
más ha az amazon-tól mint áruháztól vásárolsz és más ha az amazon marketplace-n vásárolsz. ez utóbbi nem preferálja mo.-t de kiskapu elvileg van. ha azonosítható az eladó írj neki levelet és kérdezd meg milyen más módon lehet tőle vásárolni. az angol amazonon próbálsz vásárolni?
marketplace? gondoltam beütöm,h amazon.com aztán vásárolok,de most látom,h mi a különbség.
amazon bekap6od.gif
angol,német,USA,szal mindegyik játszana,de speciel most éppen a németről kéne valami.
köszi!
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó

Ebay vásárlás
Akkor hogyan rendelenekn MO-ról az emberek?Mert rengetegen vásárolnak az Amazon-on...
más ha az amazon-tól mint áruháztól vásárolsz és más ha az amazon marketplace-n vásárolsz. ez utóbbi nem preferálja mo.-t de kiskapu elvileg van. ha azonosítható az eladó írj neki levelet és kérdezd meg milyen más módon lehet tőle vásárolni. az angol amazonon próbálsz vásárolni?
Ebay vásárlás
Ebay vásárlás
Nem eBay,de netes vásárlás.
Szóval az Amazon-ról akarok rendelni,de nem visszadobja a rendelést azzal,hogy Magyarországra nem szállítható a termék-válaszak másik címet-,holott az adott eladónál olvasható,h postáz hozzánk is.kb. 20 eladótól próbáltam vásárolni,de egyszer sem sikerült.
Most én vagyok béna,vagy mi a fenérét nem megy?
Ebay vásárlás
nem keresni akarok, hanem eladni az angol oldalon
es mindig atugri ka nemet oldalra, s a hirdetesem sem tudom kifizteni, mert e nm fogadja el a szamla szamomat sem
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
Ebay vásárlás
És melyikken akarsz keresni: angolon, németen, vagy az amerikain? Mert tudtommal a regisztrációddal bármelyikre beléphetsz (.de; .co.uk; .com stb.).
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Ebay vásárlás
miert van az, hogy allandoan atvalt az ebayem nemetre (ott reg-eltem), de mar mindent atalitottam angolra (cimem is...) es megis
valaki meg tudna mondani hogy lehet atallitani ?
thnx
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
Ebay vásárlás
...van hogy előbb adja az eladó nekem a poztiv feedback -ek hogy ideért volna a csomag.
hát ha már fizettél és hagytál róla pozitív feedback-et akkor minek várná meg, hogy megkapd a csomit?!
gordon314.fw.hu
Ebay vásárlás
mostanában vásárolgattam megint CD-ket.az angoloktól a legjobb venni:
évek óta mondom...
system
Ebay vásárlás
mostanában vásárolgattam megint CD-ket.
az angoloktól a legjobb venni:
-olcsó, gyorsan ideér a posta ( 3 nap), és nagyon precízek a britek.
megveszek valamit, máris nyomom a Paypal -t, és el van intézve, 3 nap múlva jön a postás.
van hogy előbb adja az eladó nekem a poztiv feedback -ek hogy ideért volna a csomag.
Ebay vásárlás
azt tudja tenni, hogy negatív feedbacket ír rólad, ami nem öröm, ha a jövőben is vásárolnál az Ebeyről
Ennél szerintem jóval többet tud tenni. Ha valaki pénzt utal a számládra (tévedésből) és nem adod vissza az szimpla lopás. Itt ugyanerről van szó.
hát azért nem erről van szó ebben az esetben
mert hát ő már fizetett valamiért, de nem azt kapta meg, hanem valami mást kapott helyette
amúgy szigorúan véve az sem lopás, ha valaki tévedésből a számládra küld pénzt és nem adod vissza
a lopás az egy szándékos bűncselekmény ez igazábón csak jogalap nélküli gazdagodás lenne, ami persze visszajár, de ez utobbinak semmi köze a bűncslekményhez csak egy polgári jogi kategória
más lenne ha szándékosan idéznéd el a tévedést, mert az viszont már csalás lenne
Tsc
én is megszenvedtem párszor az UV papírral. Azt viszont nem érem fel ésszel, hogy a postatiszt, aki felveszi és ért hozzá nem képes szólni, hogy az úgy nem lesz jó?
Nekem volt már esetem, hogy egy figura a postafiokjára kért feladatni csomagot, aztán az visszajött, hogy oda csak levél mehet. Én bementem a postára és megkérdeztem, hogy hogy van ez? nekem kéne tudni a postai szabályokat, vagy annak aki felveszi és elveszi tőlem a pénzt. Természetesen visszafizették a postaköltséget.
gordon314.fw.hu
Ebay vásárlás
nah valasozlt a csavo.. elcseszte...
a loooser
ido penz, meg meg nekem kell csomagolgatni ,remelem ad vagy 10 fontot pluszba, vagy a penzt ,mertr most leakciozva 10 fontal dragabb a vadi uj m31i.. szal nemtom.
de addig semmit nem kuldok sehova, mig nincs itt a hangfal, szegeny csavo ,akkor nagyon meg kell bennem biznia, vagy szemelyesen eljon...
Ebay vásárlás
én mondjuk a Vaterán jártam úgy, hogy az eladó rosszul töltötte ki az utánvétel papírját, így a csomag után pár nappal a kifizetett árat is megkaptam
Az az UV-s papir elsore konnyen elronthato, eleg zavaros szovege van, legalabbis regebben olyan volt, hogy tenyleg konnyen lehetett felreerteni es az utanveteli osszeg cimzettjenek (az eladonak) a vevot irni be megint