Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ebay vásárlás / ebay-en hirdetett termékek
Ebay vásárlás
O-Ó
végetért az eladásom eBay-en.
Azt meg nem is tudtam hogy akkor is kell fizetni,
ha nem adod el a terméket.
Úgyhogy erre odafigyelni.
Úgyhogy ilyenkor hó végén lesz egy számlád az eBay-nél,
amit 8 napon belül ki kell egyenlíteni, erre kell a bankártya,
amivel pillanat alattki tudod fizetni a pénzt.
Ez is azért van, hogy minden terméket 1 Euró -ról indítsanak az eladók,
ezáltal sokan látogatják az eBay-t.
Ha valamit magas áron hirdetsz, és nem adod el, több pénzt kell fizetned.
Szia LittleL!
Hogyan fizettek neked? Pontosan hogyan kell fizetni az EBay-nek a jutalékot egy eladott vagy el nem adott cuccért?
Kösz: BeerCan
Ebay vásárlás
OFFTOPIC:
Regisztráltam a Sendit-nél!
Ha szeretnék rendelni egy filmet,akkor csak bejelentkezem, kiválasztom az országot és postázzák?
Hogy jutok hozzá a rendelt csomagomhoz?(nem világos számomra)
Előre is kösz!
Ebay vásárlás
O-Ó
végetért az eladásom eBay-en.
Azt meg nem is tudtam hogy akkor is kell fizetni,
ha nem adod el a terméket.
Úgyhogy erre odafigyelni.
Úgyhogy ilyenkor hó végén lesz egy számlád az eBay-nél,
amit 8 napon belül ki kell egyenlíteni, erre kell a bankártya,
amivel pillanat alattki tudod fizetni a pénzt.
Ez is azért van, hogy minden terméket 1 Euró -ról indítsanak az eladók,
ezáltal sokan látogatják az eBay-t.
Ha valamit magas áron hirdetsz, és nem adod el, több pénzt kell fizetned.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Ebay vásárlás
ott még nem tart, exp.use no. majd a regisztrálás után jöhet
Már tartok ott, mert beregisztráltam egy dombornyomott kártyát. Azonban hosszútávon nem a dombornyomottat szeretném használni, hanem a CIB internetest. Ami viszont nem sikerül
Ha nincsen rajta az a 3 szám a végén akkor nem fogod tudni szerintem
azt a kártyát bevinni a rendszerbe.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Ebay vásárlás
ott még nem tart, exp.use no. majd a regisztrálás után jöhet
Már tartok ott, mert beregisztráltam egy dombornyomott kártyát. Azonban hosszútávon nem a dombornyomottat szeretném használni, hanem a CIB internetest. Ami viszont nem sikerül
Ebay vásárlás
Szerintem a CIB-esen ott van, ahol írtam. de kérném, hogy valaki más CIB-es erősítsen meg legyen szíves.
az ami kártyán van
Neked simán ment a beregisztrálás? Az enyémet valamiért nem akarja elfogadni
Pedig elvileg minden adatot helyesen adtam meg, és persze pénz is van rajta...
A négyjegyű számot, ami a kártyád regisztrálásakor van,
az szerepel a banki terhelés, megjegyzés rovatában.
Szóval ezt a 4 jegyű számot írtad be az : expanded use number
rovatba ?
mert nekem ez volt a problémám, hogy ezt elrontottam,
javítási lehetőség nincs, és a rendszer sem figyelmeztet
csak egy fax segíthet ezen, a számla másolatról, és a személyi igazolvány fényképeddel.
Ebay vásárlás
Szerintem a CIB-esen ott van, ahol írtam. de kérném, hogy valaki más CIB-es erősítsen meg legyen szíves.
az ami kártyán van
simán!
system
Ebay vásárlás
Szerintem a CIB-esen ott van, ahol írtam. de kérném, hogy valaki más CIB-es erősítsen meg legyen szíves. az ami kártyán van
Ebay vásárlás
Ellenörző kód: a kártyádhoz kapott papíron van. Az enyémen így szerepel: CVC2 és utána egy 3 jegyű szám áll.
Nekem OTP-s virtuális MC kártyám van. Már sokat használtam vele a PayPal-t és nagyon jól működik.
az ami kártyán van
system
Ebay vásárlás
Ellenörző kód: a kártyádhoz kapott papíron van. Az enyémen így szerepel: CVC2 és utána egy 3 jegyű szám áll.
Nekem OTP-s virtuális MC kártyám van. Már sokat használtam vele a PayPal-t és nagyon jól működik.
Ebay vásárlás
nekem is CIB-es MC internetkártya van.amit idéztél az két angol kártyaféleség.
az ördög az utolsó idézett mondatomban van: USA-n kívül általában nem működik a dolog.
Neked mihez kellene?
Nekem is ilyen CIB-es internetkártyám van (gondolom ugyanaz), de nekem az istennek se akarja elfogadni a Paypal Ti mit csináltatok, hogy nálatok működik? A bankban kell beállíttatni valamit, vagy a Paypal-nál kell valamit csinálni? Ellenőrző kódnak mit írtatok be? (Én a kártyaszám után levő dőlt betűs 3 jegyű számot).
Az agyamra megy már a dolog
A kártya egyébként rendben van, már többször vásároltam vele másutt, gond nélkül.
Ebay vásárlás
nekem is CIB-es MC internetkártya van.amit idéztél az két angol kártyaféleség.
az ördög az utolsó idézett mondatomban van: USA-n kívül általában nem működik a dolog.
Neked mihez kellene?
Nekem is ilyen CIB-es internetkártyám van (gondolom ugyanaz), de nekem az istennek se akarja elfogadni a Paypal Ti mit csináltatok, hogy nálatok működik? A bankban kell beállíttatni valamit, vagy a Paypal-nál kell valamit csinálni? Ellenőrző kódnak mit írtatok be? (Én a kártyaszám után levő dőlt betűs 3 jegyű számot).
Az agyamra megy már a dolog
A kártya egyébként rendben van, már többször vásároltam vele másutt, gond nélkül.
Ebay vásárlás
berakom a linekt ha érdekel valakit - Vegyétekl meg! jöhejöhe
jöhet!
Várjuk a linket
Egyétek - Vegyétek
eBay -es eladásom
A képkeret amit láttok az feláras, lehet még kb. 100 féle más keretet is választani.
Azért is fizetni kell, hogy a kép már a keresés listázásakor is megjelenjen.
Bár keresett motívum a közlekedési - vasút motívum,
azért nehéz lesz eladni, de sebaj, addig hírdetem amíg
el nem viszi valaki.
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Ebay vásárlás
Ime egy poénos nóta az ebay-ről. Gondoltam tán itt lesz a legjobb helyen:
http://www.boreme.com/boreme/funny-2005 ... ong-p1.php
Nagyon tuti! Ennek a Yankavich-fazonnak egy-két Jackson-paródiáját is érdemes megnézni/meghallgatni... (pl.I'm Fat)
Ebay vásárlás
Ez súlyos!
Ebay vásárlás
berakom a linekt ha érdekel valakit - Vegyétekl meg! jöhejöhe
jöhet!
Várjuk a linket
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Ebay vásárlás
Ebay vásárlás
Ajsa: mi újság az eladóval?
Bocsi, csak most olvastam...
Az a helyzet, hogy jelentkezett, intéződik a dolog.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Ebay vásárlás
Most adok el először valamit, persze csak ha sikerül.
a bélyeggyűjteményemet akarom eladni,
:
Ez én voltam
-
Vendég
Ebay vásárlás
Eladással próbálkozott már valaki Magyarországról az Ebay-en?Várom a tapasztalatokat /akár privi-ben is/
Én igen.
Most adok el először valamit, persze csak ha sikerül.
a bélyeggyűjteményemet akarom eladni,
de eddig nem volt még licitáló, egyben nehéz lesz eladni,
meg nem is olcsó.
berakom a linekt ha érdekel valakit - Vegyétekl meg!
szóval:
- én bevittem a rendszerbe a bankártyámat először, levesz 1 Ft.-ot - San Jose -ból,
majd vissza is adja.
- ha német eBay-en akarsz eldani akkor a verkaufen -nél mindig elakadtam,
EZÉRT: az ebay.com -ra kell rámenni, és ott a németországot kiválasztani alul,
majd a verkaufen gomb.
- ki kell tölteni az űrlapokat, ebből 5 is van, egy fél óra amíg mindent beállítasz.
mindent az ég világon be lehet állítani, de az extrább dolgokért majd utólag fizetni is kell.
Én keretet raktam be ami feláras, 6 kép ingyenes, de nagyobbakért, és ha többet szeretnél azért fizetni kell.
egyéb kiemelés is megoldható
- a végén kiszámolja hogy mennyit is kell fizetned he eladod
nekem 120.000 FT. után 5000 F-t jött ki.
- és utána beállítod az eladásba a cuccot.
bármi kérdés van írjál.
Ebay vásárlás
Eladással próbálkozott már valaki Magyarországról az Ebay-en?
Várom a tapasztalatokat /akár privi-ben is/
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC
Ebay vásárlás
Ajsa, írj neki (ha eddig nem tetted volna meg) az ebay belső rendszerén belül üzenetet, hogy jelentkezzen. Későbbi esetleges viták elkerülése végett, hogy Te nem jelentkeztél.
Mondjuk sokszor előfordul, hogy semmi komunikáció nincs: megnyerem, paypalon megy a pénz, áru megérkezik és hagyunk egymásnak feedback-et.
system