Férfiben nincs? Én ilyen rózsaszínűt nem veszek fel!pärt írta: ↑Tegnap, 23:49Itt már tényleg elgurult a gyógyszer a dekás mérnököknél. Cipőbe integrált pedál, beépített, bluetooth-on keresztül működtetett, motoros feszességállítóval.Hogy, hogyan old ki - ha ugyan kiold egyáltalán - azt nem nagyon látom. Screenshot_2026-01-16-15-43-30-61_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpgScreenshot_2026-01-16-15-43-20-11_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6~2.jpg
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5259
Itt már tényleg elgurult a gyógyszer a dekás mérnököknél. Cipőbe integrált pedál, beépített, bluetooth-on keresztül működtetett, motoros feszességállítóval.
Hogy, hogyan old ki - ha ugyan kiold egyáltalán - azt nem nagyon látom.
Hogy, hogyan old ki - ha ugyan kiold egyáltalán - azt nem nagyon látom.
- pärt
- Őslakos

Na, ez hiányzott, mint tángáról a farzseb. Elektromos tt bringa
Értem én, hogy csak koncepció, de mit akarnak vele demonstrálni? q
Értem én, hogy csak koncepció, de mit akarnak vele demonstrálni? q
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7979
Ennek még van nyeregvázcsöve. Elég ósdi.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1376
Is. Vagy lassan bármihez. Pl.: Unibet Rose Rockets bringa, 2026
- pärt
- Őslakos

Eléggé hasonlít pl. a Cervélo S5-höz.
Nem szép, de hát valamivel gurulniuk kell. Mégis, hogyan menjenek? Gondolom, nem gyalog.
Nem szép, de hát valamivel gurulniuk kell. Mégis, hogyan menjenek? Gondolom, nem gyalog.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9747
Mi minden?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1376
Ha esetleg nem láttátok az MBH Bank ... stb.
2026-os bringáját. Az utóbbi pár évben minden egyforma. 
- asebestyen
- V.I.P.

26-ban máshogy lesz. Jössz/jöttök fel, mint a talajvíz.
- asebestyen
- V.I.P.

Egész pontosan "M" zárolt a Merida Zolinál.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Lehet szabásminta alapján vágott fóliát is venni, amit te applikálhatsz fel. 120-150k körül van egy ilyen játék, döntse el ki-ki maga, h megéri-e.AAttila írta: ↑2026.01.11., vas. 12:41Ha esetleg valaki ilyenben gondolkodik:
https://www.facebook.com/share/p/1ANFC1dgEm/
Ha esetleg valaki ilyenben gondolkodik:
Az annyira szar, hogy pikk-pakk kidobta.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Nincs is Merida-ja.
Az annyira szar, hogy pikk-pakk kidobta.
- pärt
- Őslakos

Maximum Sora vagy Tiagra. Dura-val már megalázóan jobb lenne, mint a Merida. 
- Vinkler
- Adminisztrátor

Én összevadásznék hozzá egy Dura Ace szettet, ha má’…
Most még van és viszonylag jó áron van. (Még).
Remélem az első tekerés után olyan széles lesz a mosoly, amilyet szerettél volna!
Most még van és viszonylag jó áron van. (Még).
Remélem az első tekerés után olyan széles lesz a mosoly, amilyet szerettél volna!
- pärt
- Őslakos

Használd egészséggel, sok szép miselátogatást kivánok vele!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6554
Nos ha már lúd, legyen kövér alapon (+ könnyű a csalánt más f@xával), én a full Dura Ace-re mennék - pláne, hogy régóta áhított szerelembicaj. Akár nem egy menetben, apránként is.asebestyen írta: ↑2026.01.11., vas. 09:02
A fékváltó karok ramaty állapotban vannak, bár működni működnek, mindenhol megrágta a rozsda a fém szerkezetét, a festett műanyag kupakjai le vannak nyúzva, stb..., ez csere. A kormányszár valami random 90mm-es darab. A villanyak nagyon hosszúra van hagyva, ezen majd alakítanom kell. Kérdés, hogy a váltórendszert cseréljem-e Dura-Ace-re, mint szerelem bicaj megérdemelné, vagy csak cseréljem a fékváltókarokat a szettbe illő Ultegrára. Van itt a környéken eladó makulátlan Ultegra kar szett. :)
A kerékpár nagyon jó áron volt, a Dura váltás szettel és az apróbb javításokkal, mint bowdenek, kormánybetekerő, abroncsok, aerothan belsők, stb, a bekerülési árat még 1x rá kéne költeni.Így is elég könnyű egyébként, az esetleges tömegcsökkentés már nem sokat adna hozzá, de persze jó lenne és mivel az egész bicaj nem a racionalitásról szól, így nem is innen kell vizsgálni a dolgot. Még nem döntöttem el.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- asebestyen
- V.I.P.

Vinklernek még 1x köszönöm a kerékpárbeszerzési segítséget!
Régóta szerettem volna egy pont ilyen SuperSixet. Folyamatosan követtem az összes magyar oldalt, de sosem volt eladó. Tavaly ősszel volt egy 54-es abban a színben ami talán még jobban tetszik, de az 2014-15-ös modell, mindenhol külső bowdenvezetéssel és mire elszántam magam, elkelt, ez olyan 2 nap volt kb. Buycycle-ön a szép állapotúak 750-800e Ft + szállítás (~50e Ft) és vevővédelem, ami az ár 5%-a (~40e Ft). Ez a példány ahogy felkerült, tudtam, most vagy soha. Facebookon hirdette a srác, és csak ott. Ráadásul most semmilyen bicajt nem hirdetett TestBike-on, hogy fel tudjam vele venni a kapcsolatot, így Vinklert kértem meg, hogy segítsen, Ő szerezte meg a számát, majd ment el a bicajért, végül tegnap le is szállította.
Élőben is elég szép állapotban van, ha nem is makulátlan azért. Ennek annyi előnye van, hogy nem kell vitrinbe tennem, az istentiszteletekre elgurulhatok vele vasárnaponként.
A fékváltó karok ramaty állapotban vannak, bár működni működnek, mindenhol megrágta a rozsda a fém szerkezetét, a festett műanyag kupakjai le vannak nyúzva, stb..., ez csere. A kormányszár valami random 90mm-es darab. A villanyak nagyon hosszúra van hagyva, ezen majd alakítanom kell. Kérdés, hogy a váltórendszert cseréljem-e Dura-Ace-re, mint szerelem bicaj megérdemelné, vagy csak cseréljem a fékváltókarokat a szettbe illő Ultegrára. Van itt a környéken eladó makulátlan Ultegra kar szett. :)
A kerékpár nagyon jó áron volt, a Dura váltás szettel és az apróbb javításokkal, mint bowdenek, kormánybetekerő, abroncsok, aerothan belsők, stb, a bekerülési árat még 1x rá kéne költeni.
Így is elég könnyű egyébként, az esetleges tömegcsökkentés már nem sokat adna hozzá, de persze jó lenne és mivel az egész bicaj nem a racionalitásról szól, így nem is innen kell vizsgálni a dolgot. Még nem döntöttem el.
Egyelőre önmagamról faragom a pluszokat, 71.5kg vagyok most, de meg kell találjam azt a súlyt, ahol már kellően zsírmentes vagyok és még nem kezdek erőt veszíteni. Egyelőre az állóképességem és a teljesítmény : tömeg arányom még javul szépen, jobban, mint amire számítottam. De mint minden éremnek, ennek is 2 oldala van. A futás bár tempóra jobban megy, a mechanikai sérülések sokkal nagyobbak és eléggé tudnak fájni. Amit még lazán futok keringésből, az is nagyon nagy mechanikai terhelést ad a vázizomzatomnak, inaknak főleg a tapadási pontokat nagyon megnyúzza. Emiatt nem tudok olyanokat futni, mint szeretnék.
Bicaj "fellelt" állapot (tudom, hajtás oldalról kéne, stb...
):
.
Régóta szerettem volna egy pont ilyen SuperSixet. Folyamatosan követtem az összes magyar oldalt, de sosem volt eladó. Tavaly ősszel volt egy 54-es abban a színben ami talán még jobban tetszik, de az 2014-15-ös modell, mindenhol külső bowdenvezetéssel és mire elszántam magam, elkelt, ez olyan 2 nap volt kb. Buycycle-ön a szép állapotúak 750-800e Ft + szállítás (~50e Ft) és vevővédelem, ami az ár 5%-a (~40e Ft). Ez a példány ahogy felkerült, tudtam, most vagy soha. Facebookon hirdette a srác, és csak ott. Ráadásul most semmilyen bicajt nem hirdetett TestBike-on, hogy fel tudjam vele venni a kapcsolatot, így Vinklert kértem meg, hogy segítsen, Ő szerezte meg a számát, majd ment el a bicajért, végül tegnap le is szállította.
A kerékpár nagyon jó áron volt, a Dura váltás szettel és az apróbb javításokkal, mint bowdenek, kormánybetekerő, abroncsok, aerothan belsők, stb, a bekerülési árat még 1x rá kéne költeni.
Egyelőre önmagamról faragom a pluszokat, 71.5kg vagyok most, de meg kell találjam azt a súlyt, ahol már kellően zsírmentes vagyok és még nem kezdek erőt veszíteni. Egyelőre az állóképességem és a teljesítmény : tömeg arányom még javul szépen, jobban, mint amire számítottam. De mint minden éremnek, ennek is 2 oldala van. A futás bár tempóra jobban megy, a mechanikai sérülések sokkal nagyobbak és eléggé tudnak fájni. Amit még lazán futok keringésből, az is nagyon nagy mechanikai terhelést ad a vázizomzatomnak, inaknak főleg a tapadási pontokat nagyon megnyúzza. Emiatt nem tudok olyanokat futni, mint szeretnék.
Bicaj "fellelt" állapot (tudom, hajtás oldalról kéne, stb...
.
- asebestyen
- V.I.P.

Attól függ, ki hajtja.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Jelentem a kerékpárt leszállítottam! Tényleg gyors! A prognosztizált 1 óra 50 perces útból leszedett 27 percet.
- asebestyen
- V.I.P.

Nem is szeret, meg nem is tud. :) De a magas súlypont sose jó.