asebestyen írta: ↑2023.01.19., csüt. 11:19
AAttila írta: ↑2023.01.19., csüt. 10:19
A 200w nem nagy szám. Nekem az most 2,5w/kg ha kiszámolja Ákos a sajátját, szerintem Ő is arra jut, hogy annyival végtelent bír.
Én semmilyen W-on nem tudok a végtelenségig menni, sajnos. :( Anno, mikor 2 órákat mentem 200W-on és amikor először elmentem messzebbre, 2:20-nál majdnem letérdeltem, alig tudtam haza vánszorogni, pedig a 2h már meg se kottyant.

4óra felett már nem esik jól kb semmi, 3.5h pedig minden hetes szinte, kivéve a laza heteket. Az 5h pedig halál. Én ezeket javarészt egyedül csinálom és azért nem teljesen síkon. :)
Aztán a másik kérdés a pedálfordulat, mert az nagyban befolyásolja, milyen rostokat és milyen energianyerő rendszereket használ a szervezet. A legjobb nekem, ha felfelé alacsony rpm-en mehetek, lefele forgathatok, síkon meg 85rpm. Node ilyet fél éve nem csinálhattam már, hogy sweet spotban mehessek, szóval nem is tudom mi lenne most.
Nekem ahhoz, hogy hétvégi endurance-ra mehessek velük is avg 3W/tskg-t kell tudnom 3-4h-ra E1/Z2- en, avg90-100rpm, közben 6mp 1000W feletti sprintekkel.

És tavasztól a Pilisben kell majd a hosszúakat mennem, erős a gyanúm, hogy a szint miatt.
És a monti ennél sokkal többet kíván. Oda szerintem sose fogok tudni velük menni. :/ Outi endurance-ra talán.
nem kívánok erről érekezni (abból minidg veszekedsé van

), csak megjegyzem, ez a baj a számokkal. előre eldöntitek, mi menne és mi nem. Annakidején egy ideig magamnak bóklásztam, aztán kimentem a dksi edzésre. Első edzésen, nem is értettem, mi fog történni,amikor elindultak 50-el. mentem egy darabig, majd kiborítottam,hogy én ezt nem fogom bírni. kb elmentek 200métert és vége volt a résztávnak

annyit még bírtam volna... Kövi edzésre már így mentem, tudtam mi vár, de azt is,egyelőre csak maradjak a soron, már az is valami. Aztán szép lassan kialakult és már be tudtam állni forogni, hogy ne csak utazzak, vontassak is. Cserébe az első versenyen már dobogón álltam. Biztos vagyok benne, soha életemben nem voltam wattkirály (jó, a mostanitól biztos erősebb), de ez legalább fejben nem is akadályozott semmiben.
xal jók ezek a számok, de pl én is,ha meglátom,hogy a pulzuson felment 170-re/szobában 180-ra, megáll a lábam. amíg xartam a pulzusra, verettem avg 185-öt is...
én azt mondom, kicsit több önbizalmat, mert a számaitok jók, ezt már be kell tudni váltani kézzelfogható menetteljestményre is.
Sebi! Nyugodtan menj el groupRide-ra (ha jól emlékszem ,így hívtad), max mégy hátul, vagy ha nagypn kakasnak érzed magad, kicsit elől, de azért óvatosan, maradjon erő visszaállni a sor végére is. Oda kell állni és menni, nem előre eldönteni, hogy ez Neked nem megy.
Kössünk alkut :) eljössz Hajdú Kupára (ha lesz) én rendezem a nevezésed, te cserébe megnyomod, mint állat

(tom,nem versenyzel)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu