A Cervelo-nál minden műszakkezdéskor valszeg valami jó "anyagot" adnak a formatervezőknek.

A Cervelo-nál minden műszakkezdéskor valszeg valami jó "anyagot" adnak a formatervezőknek.
baxxa meg, ez most esett le... reggel írni akartam, hogy nem olyan szép ez, de ha ez az ára, hogy olasz bajnok legyek, egye-fene... de most nézem, EZ NEM OLASZ festés
szerintem csak azért nem dobta le a montit a szakadékba, mert elég xarul tájékozódik, nem találna le a hegyről
Revi,mondani kellett volna, hogy most repül a kis madár,mert így nem látszik az arca, a helyes kis mosollyal.
de te tudtat, hogy nem..
az Ő mániája, hogy menjünk montizni, mert az jobb
Az ilyen hamar elmúlik, és csak a szépre emlékszik az ember...
aladin66 írta: ↑2023.04.03., hétf. 08:58Egyszer én is jártam így, amikor feltekertünk a Libegőhöz (a végén már csak tolta a kerékpárt). Hogy szidott.
ááá,csak optikai csalódás,mert alacsony a nyereg-vázcsöve... de ez a nyereg fent van majd 70centin. de persze,kicsi,kb a meridámmal azonos méretezésű, a Gan kisebb
Egyszer én is jártam így, amikor feltekertünk a Libegőhöz (a végén már csak tolta a kerékpárt). Hogy szidott.
Flandria, vagy mit kell keresni?
Kifújta a 44-es átlag:)
Biztos jól szellőzik a sisakja.
Tavaly valamelyik
simán flageltem, ne zavarja a pr-t se.egy debrecen-poroszló etappal buktam vagy 20 komotAAttila írta: ↑2023.04.02., vas. 10:28Pl valamelyik nap találkoztam Szarka Gerivel és 2 csapattársával. Ő úgy is tette fel a strava-ra,hogy Motopacing és csak Pr eredményei lettek, KOM nem. Azért vannak normális emberek ismert azt ugye lehet kezelni. Persze olyanok is,mint aki a múltkor vett el egyet tőlem, aki ment 4,5 kilit,avg 68,többi adat 0. Nyilván motor v autó volt alatta.
![]()