A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A nevük. The Zone. Persze ha angol lesz a műsor, magyar felirattal, akkor ok.
Ez az angol szóhasználat ami dívik mindenhol, a fórumokon is, és itt is, biztos intellektuellebb, vagy nemtommi. Számomra nevetséges, észjátszó.
Csak hirtelen nem értettem, hogy mi az "annyira magyar" ebben.
De most már tudom, hogy az angol használata.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
A nevük. The Zone. Persze ha angol lesz a műsor, magyar felirattal, akkor ok.
Ez az angol szóhasználat ami dívik mindenhol, a fórumokon is, és itt is, biztos intellektuellebb, vagy nemtommi. Számomra nevetséges, észjátszó.
Nem vagyunk egyformák (szerencsére), de ezt pl semmilyen szögből v napszakban, fényviszonyok között nem látom szépnek.
Nem.
Gyerekkoromban teljesen beleszerettem ebbe a fura, semmire sem hasonlító, enyhén groteszk formába. Alapból a Ghibli fogott meg. Abba V6-os morgott, a Shamal a nagyvad volt a maga twinturbó 3.2 V8-al. 369 darabot gyártottak belőle, egy igazi kuriózum.
Kár azokért az aftermarket kerekekért, de így is elfogadnám.
ilyen se volt még
Amúgy... láttam és tényleg nem tetszett igazán :)
Alexnek igaza van abban, hogy az M1 szebb, viszont abban azt hiszem téved, hogy utólagos spoiler lenne, ha jól látom valami gyári verseny verzió, "M1 Procar" néven.
Téved.
ilyen se volt még
Amúgy... láttam és tényleg nem tetszett igazán :)
Alexnek igaza van abban, hogy az M1 szebb, viszont abban azt hiszem téved, hogy utólagos spoiler lenne, ha jól látom valami gyári verseny verzió, "M1 Procar" néven.