Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foci
Foci
Na most nézem csak, mekkora gépelési hibát vétettem előző hozzászólásomban. No mindegy úgy marad már.
Ronaldinho nem kell a válogatottba már. Teljesen leeresztett. Klubcsapatában szinte semmit sem fut meccsenként. Néha lő egy szép gólt, de az kevés. Nemzetközi meccsen hajtani kell és védekezni meg minden mást. Ő még akar focizgatni, de szigorúan úgy, hogy éjjelenként eljár bulizgatni. Ez egy selecao esetén megengedhetetlen.
Kaká viszont alapember kellene legyen, most hogy felépült a sérüléséből. Azt sem értem hogy Bastos miért került ki a keretből, illetve hogy Rafael és Fabio miért nincs a keretben. Nem azt mondom, hogy legyenek kezdők mindenáron, de a keretben ott a helyük. Marcelo meg megcsinálta a saját hülyeségét, amit valahogy rendezni kellene.
Igen, Ronaldinhot Rijkaard is ezért küldte el a Barcából, de szerintem jó 20-25 percei lehetnének meccsenként, ami egy-két gólt jelenthet a mit sem sejtő ellenféllel szemben, egy durva hegymenettel az első félidő elején. És, minden poszton okés, és a szabadrúgásai is MAJDNEM olyan jók, mint Juninhoéi. Rutinos, nem esik össze akkor se, ha az ellenfél elmegy 1-re vagy 2-re, mint a mostani, rutintalan fiatalok.
(((Mutass egy brazilt, akinek nem az éjszaka a nap hosszabb és fontosabb része .)))
Kakával kapcsolatban egyetértünk, és ott kéne tartani Dani Alvest is, az ősöreg Lucio is alapember hátul középen (mint a majd' 40 éves Puyol is az a világ- és Európabajnok spanyol válogatottban, és a Barcelonában). Robinho is erős közepes, ami azt jelenti, hogy Brazílián kívül mindenhol lovasszobrot emelnének neki minden második sarkon. Belletti befejezi, mert állandó sérült, nagy kár érte, isteni lett volna a másik szélre. Maicon ebben a szerepben briliáns, mint ahogy kicsit előrébb Adriano is kell.
1 szó, mint 100, lesz jobb a brazil foci, csakhát a meccsrutint csak meccsen lehet megszerezni, és jót tenne nekik, ha legalább a három alakzat (hátvédsor, középpálya, támadó alakzat) közül 1-2 ugyanabban a klubcsapatban rutinosodna össze.
Meg jönne egy tisztelt edző, mint annak idején Scolari, aki azon a BIZONYOS Japán-Koreai VB-n vezette győzelemre a Brazilokat (Olli Kahnék ellen a döntőben), és lett a nagy Ronaldo a VB-gólkirály (8 dugó), (második, holtversenyben Rivaldo és Klose (5 dugó)) a döntőben 2x megfektetve Ollit.
Szóval, nekem ők a TOP:
A két utólérhetetlen.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Foci
Na most nézem csak, mekkora gépelési hibát vétettem előző hozzászólásomban. No mindegy úgy marad már.
Ronaldinho nem kell a válogatottba már. Teljesen leeresztett. Klubcsapatában szinte semmit sem fut meccsenként. Néha lő egy szép gólt, de az kevés. Nemzetközi meccsen hajtani kell és védekezni meg minden mást. Ő még akar focizgatni, de szigorúan úgy, hogy éjjelenként eljár bulizgatni. Ez egy selecao esetén megengedhetetlen.
Kaká viszont alapember kellene legyen, most hogy felépült a sérüléséből. Azt sem értem hogy Bastos miért került ki a keretből, illetve hogy Rafael és Fabio miért nincs a keretben. Nem azt mondom, hogy legyenek kezdők mindenáron, de a keretben ott a helyük. Marcelo meg megcsinálta a saját hülyeségét, amit valahogy rendezni kellene.
Foci
Pato zseni?
Szerintem ez a brazil válogatott egy szégyen. Patonak is Neymarnak is olyan megmozdulásai voltak, hogy majdnem sírva fakadtam. Azzal hogy vár 2-3 jó megmozdulásuk, nem teszik semmissé a többi bénaságot/topaságot.
Teljesen igazad/igazatok van. A brazil foci nem ez, sajnálom, hogy az eszetlen fiatalítani akarás szétcsapja a kombinatív játékot. Láttuk, mit tud mutatni a Milanban pl. a Pato-Kaká-Ronaldinho-trió, vagy Robinho pl. a REALban.
Hol volt Dani Alves? Hol volt Ronaldinho? És ne mondjátok, hogy öregek, mert Lucio is jövőre lesz 70 éves, és alapember.
Foci
Remélem tényleg ez az oka, és nem más a sötét oldalról...
Mint látjuk, a sötét oldal könnyebben járható, csak éppen nem vezet sehova...

Foci
A tizenegyeseket meg szerintem azért hagyták ki, hogy lemondassák a szövetségi kapitányt.
Ennél azért többre képesek, tuti, hogy direkt rúgták fölé. a négy büntetőből volt, ami a kapu közelébe sem ment.
Remélem tényleg ez az oka, és nem más a sötét oldalról...
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Foci

Biztos tésztát kaptak a srácok... amúgy meg úgy kell nekik, bár a 70.perctől szépen hajtottak, Pato télleg zseni, Robinho is nagyon jó, nem tudom, miért nem rutinos srácokkal rúgatták az első büntető-kört. Azért 4-ből 0 elég ciki... Vagyis égés.
Szégyen ez a brazil csapat. A Brazil foci szégyene.
A 70. percig mint csináltak?
A csatársoruk nulla volt, jelzik a 0:0-ás meccseik.
A középpályásoktól hiányoltam az átütőerőt, hogy a csatárokat ziccerbe hozzák.
Nemcsak a tegnapi meccsen, az összes meccsükön.
A tizenegyeseket meg szerintem azért hagyták ki, hogy lemondassák a szövetségi kapitányt.
Ennél azért többre képesek, tuti, hogy direkt rúgták fölé. a négy büntetőből volt, ami a kapu közelébe sem ment.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
- -KP-
- V.I.P.
Foci

Biztos tésztát kaptak a srácok... amúgy meg úgy kell nekik, bár a 70.perctől szépen hajtottak, Pato télleg zseni, Robinho is nagyon jó, nem tudom, miért nem rutinos srácokkal rúgatták az első büntető-kört. Azért 4-ből 0 elég ciki... Vagyis égés.
Pato zseni?
Szerintem ez a brazil válogatott egy szégyen. Patonak is Neymarnak is olyan megmozdulásai voltak, hogy majdnem sírva fakadtam. Azzal hogy vár 2-3 jó megmozdulásuk, nem teszik semmissé a többi bénaságot/topaságot.
Foci
Kik azok a brazilok? Így kiesni....

Foci
Árhentína ki is esett, Carlitos meg nem tud bevágni egy büntetőt... Uruguay sztem simán lemossa Perut, és jó lesz a Brazil-Uru döntő. Vagy, ki tudja...
Kik azok a brazilok? Így kiesni....
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
Foci
Árhentína ki is esett, Carlitos meg nem tud bevágni egy büntetőt... Uruguay sztem simán lemossa Perut, és jó lesz a Brazil-Uru döntő. Vagy, ki tudja...
Nem értem az Argentínokat. úgy látszott lesz 5:0, ráadásul kiállítás is volt. Miért kell a világ egyik legjobb csatárát irányító középpályásként játszaniuk? A JÁTÉKOSAIK JÓK.
Az angolok sem bírnak semit nyerni, Capelloval az élen. A JÁTÉKOSAIK nekik is JÓK.
A Videoton meg semmire nem jut nemzetközi szinten, minek kellett erősíteniük?
Ezt Mezey is tudta volna hozni.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Foci
A Brazilok 2:2-es meccse is dögunalom volt.
Argentína, Brazília, többet vártam tőlük.
Foci
Ahogy írod. Dögunalom. 0-0-ás meccsek, időölés, labdagömbölyítés. Úgy látszik, szabin nem szívesen dolgoznak a srácok. Azért az egyenes kieséses szakasz már -remélem- pörgősebb lesz.
A Brazilok 2:2-es meccse is dögunalom volt.
Argentína, Brazília, többet vártam tőlük.
Foci
Na, végre, Agüero, Messi és DiMaria együtt a táblán. Argentina a legjobb 8 között. Kezdenek bemelegedni a srácok.
http://sportgeza.hu/futball/2011/07/12/ ... t_a_copan/
Elnézést, természetesen Messi helyett Agüero 2. Csak már úgy láttam volna valamit Liotól...
Foci
Na, végre, Agüero, Messi és DiMaria együtt a táblán. Argentina a legjobb 8 között. Kezdenek bemelegedni a srácok.
http://sportgeza.hu/futball/2011/07/12/ ... t_a_copan/
Foci
Hát ez a Copa America harmat gyenge eddig.A vb-t is sokszorosan alulmúlja. Abszolút csalódás, nem ezt várná az ember a dél-amerikai csapatoktól...
Ahogy írod. Dögunalom. 0-0-ás meccsek, időölés, labdagömbölyítés. Úgy látszik, szabin nem szívesen dolgoznak a srácok. Azért az egyenes kieséses szakasz már -remélem- pörgősebb lesz.
- -KP-
- V.I.P.
Foci
Tevez és Agüero kellene kezdjen elől. Messi mögöttük. Di Maria bal szélen, kellene egy jobb szélső még és vkp. posztra meg ott van Cambiasso/Mascherano.
Évek óta az egyik legjobb keret az argentinoké, mégsincs egy edző sem, aki ki tudott volna alakítani egy normális csapatot.
Foci
Ezek a játékosok cserék, megáll az ész... : Pastore, Di Maria, Aguero, Higuain, D. Milito
- habár D.Milito keresi régi önmagát - és még így is 1:1 Klubcsapatokban meg brillíroznak. Akár a Magyar válogatott... :bebebebebebe: :bebebebebebe: :bebebebebebe: :bebebebebebe:
Ha Maradona pár rutinos öreget is elvisz a VBre (Zanetti, Cambiasso, stb.) akik hátul nem parázzák össze magukat, ha kapnak 1-2 gólt és nyugodtan kezelik a meccsek hátralévő részét, simán befért volna Argentína a döntőbe, szegény Spanyoloknak esélyük se lett volna.
Csípom Fernando Torrest meg David Villát, de hol vannak egy Messi-Agüero-ékpárhoz képest...?
Foci
Ezek a játékosok cserék, megáll az ész... : Pastore, Di Maria, Aguero, Higuain, D. Milito
- habár D.Milito keresi régi önmagát - és még így is 1:1 Klubcsapatokban meg brillíroznak. Akár a Magyar válogatott...
Úgy érted, ilyen jók a magyar cserék is?
Foci
http://www.focimagazin.hu/2011/07/02/co ... l%C3%AD-11
Ez történt tegnap, Arg-Bol 1:1.
Ezequiel Lavezzi volt a leggyengébb, ahogy a cikk is írja, a helyére beállt Agüero egyenlített látványos kapásgóllal. Lavezzi még mindig a Lazióban küldi?
- habár D.Milito keresi régi önmagát - és még így is 1:1 Klubcsapatokban meg brillíroznak. Akár a Magyar válogatott... :bebebebebebe: :bebebebebebe: :bebebebebebe: :bebebebebebe:
Samsung 65" QD-OLED
Onkyo Tx-NR905
Mission front+Kef center+Jamo dipol sorrundx4
Philips Bluray
ApplePhone
Zenbook
Onkyo Tx-NR905
Mission front+Kef center+Jamo dipol sorrundx4
Philips Bluray
ApplePhone
Zenbook
Foci
éjjel 2:30 élő, másnap dél ismétlés.
http://www.focimagazin.hu/2011/07/02/co ... l%C3%AD-11
Ez történt tegnap, Arg-Bol 1:1.
Ezequiel Lavezzi volt a leggyengébb, ahogy a cikk is írja, a helyére beállt Agüero egyenlített látványos kapásgóllal. Lavezzi még mindig a Lazióban küldi?
- -KP-
- V.I.P.
Foci
Hajmeresztően gyors guglizás után ez az eredmény:
http://www.sport1tv....ab_copa_kisokos
Időpontok egyelőre nincsenek, legalábbis nem leltem őket. Talán majd nemsokára a napi programban.
éjjel 2:30 élő, másnap dél ismétlés.
Foci
nem tudjátok véletlen a copa america melyik tv-n lesz nézhető és milyen időpontokban?
Hajmeresztően gyors guglizás után ez az eredmény:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2011/06/16 ... pa_kisokos
Időpontok egyelőre nincsenek, legalábbis nem leltem őket. Talán majd nemsokára a napi programban.
Foci
"A kínai filozófia két alapelven nyugszik, amelyek néha ellentmondóak, de mindazonáltal függnek egymástól. A két elv a yin és yang. S habár a yin és yang néha egymással ellentétes, de sohasem zavarják egymást, mindkettőnek szüksége van a másikra, egyik nélkül a másik nem létezik, egyik sem fontosabb a másiknál."
Illetve nemcsak a kínai, ha szabad kissé pontosítanom. Nézzük csak a koreai zászlót, ottan van benne a yin-yang.
Az ábra neve a tájcsitu, vagyis a táj-csi szimbóluma. Összességében a mindenséget szimbolizálja, benne a két pólus teljes harmóniájával.