Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foci

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Foci

Hozzászólás Szerző: lehoako »

...
Ha Vanczák és Juhász is játszik, végünk. Huszti és Szabics végérvényesen lemondta, vagy csak Egervári szerint falábúak? gondolkodik.gif

Óriási grat az egész csapatnak. Szerencsére Vanczák és Juhász nem játszott, Szabics csinálta meg a meccset Messi-s bokagóljával, a második, Rudolf-féle bombagól már csak a hab volt a tortán.

Elképzelhetetlenül szép gólokat lőttünk, a Svédek leginkább a labdát keresték. Fantasztikus játék, kimaradt 11es, távoli fölé-emelés, volt minden, semmi hiányérzet!

Szabics Imre forever! leborulok.gif

És a kis Koman is összeszedi megát legközelebbre.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

Foci

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Erre azért ne vedd be a mérget. Arsavinból, Zsirkovból, Pavljucsenkóból is a 2008-as EB és az ottani bronzérem csinált sztárt, vitte is őket az Arsenal és a Tottenham...

Szerinted ez egy erős csapat?
nekem furcsa, hogy ide beférnek olyanok, akik a PL-ben nem igazán meghatározó focisták.

Lehet, hogy neked lesz igazad, de én sokkal inkább annak látom esélyét, hogy ezek itt szépen ellustulnak. Fizetés az egekben, ETO 20 ezer Euró prémiumot kap gólonként. Csak éppen nem a Manchester Unitednak fogja lőni. Nézd meg azokat a csapatokat, ahonnan ezek ide jöttek.
Mindegyik sokkal előkelőbb helyen áll a nemzetközi porondon. az angol és a spanyol bajnokság irama sokkal nagyobb, mint ez az orosz langyosvíz. A tavalyi orosz bajnok sem mutatott semmit a bl-ben.

Ahogy a Videoton és a Debrecen is csak a Baktalórántháza szintű csapatok ellen tud fölényes győzelmet aratni, olyat, mint most az MU az Arsenal ellen.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Na, akkor ma este agyonverjük a döntetlenre dribliző IKEÁs társaságot.

És hogy nekik is legyen egy kis sikerélményük, a legjobbjaink nem játsznak,
a Magyar Nemzeti Válogatott csak a "B" csapatával áll fel ellenük.
Megeszik őket reggelire.
:readytoeat:
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Eto leszállóágban van: a Barcelona után mi ez a csapat?
Robi Carlos szintén a pályafutása végén levezetni van itt.
D.B. még fiatal ehhez. Karrierjének annyi. Ha focista akart volna lenni, akkor a spanyol, olasz, angol, francia, német bajnokságban tudott volna fejlődni.

Erre azért ne vedd be a mérget. Arsavinból, Zsirkovból, Pavljucsenkóból is a 2008-as EB és az ottani bronzérem csinált sztárt, vitte is őket az Arsenal és a Tottenham...

Pavljucsenkot meg most épp Balázsék akarják megvenni...

Nyilván levezetnek a nagy sztárok, de erre a szintre, hogy orosz bajnokságot nyerjenek Balázsék, elég kell, hogy legyen. A BL-ben meg majd meglátjuk.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Na, akkor ma este agyonverjük a döntetlenre dribliző IKEÁs társaságot.

Prominenseink szerint jó lenne "lehozni a meccset kapott gól nélkül"... Ezen hullára röhögtem magam. Valamint a magyar sajtó azon nyökög, hogy nekik elég a döntetlen is. Aki valaha látott meccset, tudja, hogy X-re nem lehet játszani, ha kell akár 1 pont is, győzelemre kell játszani. Pótselejtezős, csoportmásodik helyre hajtanak, nem fognak töketlenkedni.

Remélhetőleg egy négyessel elengednek minket. Négy nullal, úgy értem.

Aki viszont szép gólokat akar látni, nézze meg ezt:

http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... n_sem_tud/

spanyol-grúz (7:2), U21-es EB-gólösszefoglaló. Nincs kétségem, hogy jó esélyei vannak a spanyol focinak a jövőben...

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Sztem jól döntött Balázs. Eto'o, Roberto Carlos rendesen felhúzzák majd az eredményeket.

Eto leszállóágban van: a Barcelona után mi ez a csapat?
Robi Carlos szintén a pályafutása végén levezetni van itt.
D.B. még fiatal ehhez. Karrierjének annyi. Ha focista akart volna lenni, akkor a spanyol, olasz, angol, francia, német bajnokságban tudott volna fejlődni.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Moldova ellen nyerünk.
De a Svédek ellen 0:1 vagy 0:2,
nem lesz aki gólt rúgjon a magyar oldalon.
A Tököli- Torghelle-Priskin trió csupa másod-harmad osztályú focista, csak Málta ellen eredményesek.

Dzsudzsák sérülése érdekes. Kezdettől fogva zavart, amiért ebbe a klubba igazolt. Nem lesz belőle már focista.

Sztem jól döntött Balázs. Eto'o, Roberto Carlos rendesen felhúzzák majd az eredményeket. A többi orosz sztárról nem is beszélve (Zsirkov, Arsavin). Ha Balázs csak feleannyira szolgálja ki Eto'o-t, mint Sneijder (az Interben), akkor komoly BL-csapat lesz az Anzsi, Balázs pedig lehet egy következő generáció nagy sztárja. A magyar focinak mindenképp hasznos sztem, ha ilyen helyen kupálódik a Debrecen helyett.

A Tököli- Torghelle-Priskin trió valóban 0 értékű, de nem szerepelhet minden poszton Koplárovics Béla, aki MÉG a Manchester Unitednek is rúgott gólt a ZTE színeiben.

Ha Vanczák és Juhász is játszik, végünk. Huszti és Szabics végérvényesen lemondta, vagy csak Egervári szerint falábúak? gondolkodik.gif

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

http://sportgeza.hu/futball/2011/08/30/ ... t_telkibe/

Balázs ma mindössze némi levest fogyasztott (nyimnoska szup), majd egy túrós palacsintát (blincsiki sz tvaragóm), illetve nagyobbra nőtt Egervári Sándornál.

Az edzőtáborban pedig mindenkit biztosított róla, hogy ő lesz a "legrövidebb idő alatt a legtöbb japán kutya."

A jövő héten pedig szintén meccs Moldova ellen. TALÁN x.

Moldova ellen nyerünk.
De a Svédek ellen 0:1 vagy 0:2,
nem lesz aki gólt rúgjon a magyar oldalon.
A Tököli- Torghelle-Priskin trió csupa másod-harmad osztályú focista, csak Málta ellen eredményesek.

Dzsudzsák sérülése érdekes. Kezdettől fogva zavart, amiért ebbe a klubba igazolt. Nem lesz belőle már focista.

Vendég

Foci

Hozzászólás Szerző: Vendég »

1981-ben jelent meg. A rádiójáték szerintem már jóval hamarabb ment. Óriási hangulatú Saga, pl egy új, TVs feldolgozást megérdemelne tán.

Ha érdekli, kölcsönadom a könyvet, de most, hogy újra belenéztem, már kicsit télleg érzem, hogy "ifjúsági" irodalom.

Hálásan köszönöm a felajánlást Signore, de romma olvastam az össze kötetet anno.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

A Barca viszont jól játszott tegnap, állva hagyták az ellenfelüket.

Rám Thiago tette a legnagyobb benyomást. Az első gólja parádés volt, a második Messi-gólnál pedig a gólpassza álomszerű.

Azt tudom, hogy Bojant kölcsönadtuk Romába, ment Luis Enriquével, de Afellay legalább megvan még? gondolkodik.gif

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Off
A blincsikiről mindig a Sziriusz kapitányra asszociàlok. Már ha emlékszik erre a Sagára vki rajtam kivül.

1981-ben jelent meg. A rádiójáték szerintem már jóval hamarabb ment. Óriási hangulatú Saga, pl egy új, TVs feldolgozást megérdemelne tán.

Ha érdekli, kölcsönadom a könyvet, de most, hogy újra belenéztem, már kicsit télleg érzem, hogy "ifjúsági" irodalom.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Foci

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

A Barca viszont jól játszott tegnap, állva hagyták az ellenfelüket.

Vendég

Foci

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Balázs ma mindössze némi levest fogyasztott (nyimnoska szup), majd egy túrós palacsintát (blincsiki sz tvaragóm), illetve nagyobbra nőtt Egervári Sándornál.

Az edzőtáborban pedig mindenkit biztosított róla, hogy ő lesz a "legrövidebb idő alatt a legtöbb japán kutya."

Off
A blincsikiről mindig a Sziriusz kapitányra asszociàlok. Már ha emlékszik erre a Sagára vki rajtam kivül.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Érdekes, nekem nem tetszett a meccs.

Majd megy nekik jobban is.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Egyedül Kaka megvillanása tetszett.

Az is igaz, hogy csak a 2. félidőt láttam.
Szerintem gyenge volt a csapat. Benzema és Higuain - két nulla. Nem értem mit keresnek Madridban.

Unalmas lesz ez a spanyol bajnokság, 2 csapatos lesz ismét.
Már intézem a digitv előfizetést, hogy lássam az angol meccseket.
A Bayern jól megkapta a 3. kalapból a Machester Cityt.

Erölködős a mostani Real, szerintem is. Kakát nem véletlenül játszatja, valszeg kitudódott, hogy mindössze 5 csapat próbálkozott be komolyan a brazilnál. Nélküle meg a "galaktikus" 6:0 rögtön csak 4 lett volna...

Majdnem egyetérünk abban is, hogy a spanyol bajnokság megint egycsapatos, egyedzős, egygólkirályos lesz.

Kicsikét OFF:

Ki mit tippel a Svédek elleni péntekire? Szerintem 1-4-gyel elengednek minket. Ebből Ibra legalább 2. Gólok: 8. perc, 19. perc, mi szúrunk a félidő előtt még egyet, szünet: 1-2, majd az 50. percben és a 88.-ban kapunk még 1-et 1-et, így lesz meg a vége. Dzsudzsák meg köszöni, gipszben lesz a válla, asszem tegnap műtötték a kulcscsonttörését.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Gratula a Real tegnapi győzelméhez, jók voltak!

Egyedül Kaka megvillanása tetszett.

Az is igaz, hogy csak a 2. félidőt láttam.
Szerintem gyenge volt a csapat. Benzema és Higuain - két nulla. Nem értem mit keresnek Madridban.

Unalmas lesz ez a spanyol bajnokság, 2 csapatos lesz ismét.
Már intézem a digitv előfizetést, hogy lássam az angol meccseket.
A Bayern jól megkapta a 3. kalapból a Machester Cityt.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

5 maradt, edzőmeccsen. Hegyi Ivánnak nem áll jól a kék a zöld fejéhez.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Bocsánat, már a második volt... Mea maxima culpa...

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Messi 1. Csak nem beindul? A 75ödikben?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Ez a Jonathan, ez ki a bánat? Csak nem valami saját nevelés a "B"-ből?

Puyol magába roskadva ül a lelátón. Mintha nem is néggyel mennénk...

5

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Leho!

Egy csomó cserejátékossal eddig 4-0. Akkor?

Nahát, ez az! A pályán lévők kb harmadát még hallomásból sem ismerem, pedig Deco gyermekkorától imádom a Barcát.

Most jön majd a Messi-dupla? Akarom mondani, tripla? :readytoeat:

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Ez a Jonathan, ez ki a bánat? Csak nem valami saját nevelés a "B"-ből?

Puyol magába roskadva ül a lelátón. Mintha nem is néggyel mennénk...

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Így van, Tesó, jól írod! Kiosztották a zakót, de most a 63. percben még csak 4 ide... Tudom, hogy idétlen és gyerekes az első fordulóban ez a rivalizálás, de mi még csak négyet rúgtunk!

És Xavi is csereként jött be Iniesta helyére... Kicsit fájt a szívem, de nagyon. Oké, hogy Fabregas szúrta a második gólt (ez a Thiago kancsal?), de azé' az Iniesta-Xavi páros NEM 1 db Fábregast ér sztem...

Húúúú, szegény Pedro nagyon lennmaradt... !36_7_11.gif

Leho!

Egy csomó cserejátékossal eddig 4-0. Akkor?

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”