A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Meet one of the lightest aluminum frameset in the market — 2023 Emonda ALR in the house
.
.
IMG_6234.jpeg
2014-beb Kiss Attila egy alu Kellyssel lett master2 országúti magyar bajnok. Ezt követően vett egy (akkor még működött a versenyzői ár, ami töredéke volt a listaárnak, az is lehet, ingyér kapta, mint champion)karbonbicajt, mondván egy bajnoknak már dukál és abbahagyta a tekerést
Mai napig sajnálom, hogy a merida race lite bringát, ultegrával elkótyavetyéltem 150ezerért Olyan KOM-ot mentem vele (nem szándékosan), amit csak stéherrel döntöttek meg.
Summázva, azért van az aluban potenciál...
Nekem most vasárnap kötelező (szponzor) megjelenésem van. A jövő hétvége szabad lesz. Ha Nektek jó, én jövök. De írjátok ide nyugodtan, mikor alkalmas. (Az időjárást meg majd látjuk)
Engem a szél, ahideg, nem zavar. A vizet nem szeretem, mert nagyon szétb.....a a bicót.
Engem minden zavar, főleg, hogy tekerni is kell...
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Azt gondolnám, a montis túrát kevésbé zavarná a nedves út. Mármint nyilván nem esőben tekernénk, de lehet a dózerolt út nem annyira gáz, ha nedves egy kicsit. Nem tudom, nem szoktam olyanokon közlekedni.
Ati sajnos a f...sz rossz végén van ma. pedig nem szeretek szopni. Vízben sem szeretek tekerni. Javaslat, jövő szombat.
Vélemény?
(Pedig az előbb hoztam el az új fékbetéteim )
Nekem most vasárnap kötelező (szponzor) megjelenésem van. A jövő hétvége szabad lesz. Ha Nektek jó, én jövök. De írjátok ide nyugodtan, mikor alkalmas. (Az időjárást meg majd látjuk)
Engem a szél, ahideg, nem zavar. A vizet nem szeretem, mert nagyon szétb.....a a bicót.
Ati sajnos a f...sz rossz végén van ma. pedig nem szeretek szopni. Vízben sem szeretek tekerni. Javaslat, jövő szombat.
Vélemény?
Ez kibabrált velünk….
Nekem a jövő hét nem jó…bár a mai és holnapi idő alapozza meg a jövő szombati túránkat
Szerintem most a minap,amikor elkapott az eső,akkor az egyik úton volt pár fékezésem az idióta autósok miatt. Ott pedig eléggé aprókavicsos az út, mintha finom sóder lenne a rajta. Lehet ott kapott fel valamit. Csak a jobb hátsó betét van elkopva. Ezért is gondolom.
Vélemény?
már elfékezted az előzőt? tudod, a b-k így nem csoda, hogy rossz végén vagy a f-nak, így csak az van
ui: vicc, de nem kihagyható... alföldön nem értelmezhető fogalom a fékbetétkopás hamarabb elöregszik, mint elkopik
Szerintem most a minap,amikor elkapott az eső,akkor az egyik úton volt pár fékezésem az idióta autósok miatt. Ott pedig eléggé aprókavicsos az út, mintha finom sóder lenne a rajta. Lehet ott kapott fel valamit. Csak a jobb hátsó betét van elkopva. Ezért is gondolom.
Vélemény?
Nekem az a véleményem, hogy majd ha megyünk, fogjanak a fékbetétek végig, ahogy megyünk, hogy rendesen bekopjanak.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Vélemény?
már elfékezted az előzőt? tudod, a b-k így nem csoda, hogy rossz végén vagy a f-nak, így csak az van
ui: vicc, de nem kihagyható... alföldön nem értelmezhető fogalom a fékbetétkopás hamarabb elöregszik, mint elkopik
Vélemény?
Egyébként meg Revinek mindig igaza van
Akkor dugjátok össze a fejeteket…
húúú,felderengenek régi, esős tekerések.... a téli edzés nem érdekes, mert ott mindenki aszfaltig van sárvédőzve, nem csapsz fel, csak ázol. de versenyen, amikor szakadt az eső és a mezőnyben nem tudod eldönteni, levedd e a szemüveget,. vagy sem. ha leveszed, televerik a szemed sárral elég hamar, ha nem, ettől a sáros, vizes duzsuvától nem látsz semmit... ha letörlöd, csak elkened jobban...
de a kedvencem egy nyári edzésen ért eső kapcsán esett meg. Balmazújváros fele tekertünk és csak annyit posztoltam a tréningről a facebook csoportunkba, hogy a felázott lószarnak (tehén ) sós íze van, ne kóstold meg...
fújjátok le. ordít a meteoblue, hogy hülyeség ezen gondolkodni is, nemhogy elindulni
persze,megvan a szépsége és "élmény" ez is, csak a pulzust magasan kell tartani téliedzésen baromi sokszor mentünk esőben. sportértéke megvolt, de takarítani nem volt jó... élmémnyfaktor (pozitív) is elhanyagolható
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revox 2023.04.14., pén. 13:08-kor.