lacee írta: ↑2023.06.21., szer. 10:51
revox írta: ↑2023.06.21., szer. 09:47
este emrengetem ezen az F12-n, hogy űáll ez össze.
Ezek a fiúk ezzel seftelnek, nem hülyék. Ismerik az ebay árakat is, nyugodtan ott is hírdethetnek...
de tételesen:
kerék: min 400ezer és általában a legjobb jóindulattal is amit már használtak és nem volt normálisan szervizelve, minimum egy napi meló van rajta és jóesetben megúszod egy-két eltört küllővel (az alu küllőayna berohad). ha be kell áraznom, ez a művelet kb 50-60ezer lenne, ha pénzt kérnék érte. De a szingó is a legtrógerebb van rajta, ilyen gumit én még nem láttam keréken, de biztos van,ha gyártják. de ami még viccesebb, két egyforma hosszú szelephosszabbító se tudott rákerülni. Xal még jön egy szingüóvakarás, ragasztás amiért mondjuk nagyvonalúan kérnék 20ezret, de nem szívesen ragacsolom másét, elég a sajátomat... kenceficézve nem álom móka, a tufó szalag meg nem megoldás. xal ott járunk,hogy 80ezer melódíj és két új értelmes gumi majd 100e... és még nem tudjuk, a csapágyak mit rejtenek, de mai árfolyamon kb 120-040ezer a szett, a cseréje legyen 10ezer... nem számolom tovább...
de elqdni el lehet 400-ért, úgyse ért hozzá senki, csak azt nézi,mi van ráírva. Persze, lehet semmi baja és patika teljesen, de ez az eladónak kb mindegy, mert így-is, úgy-is kap érte 400at...
a hajtókar érzésem szerint wattmérős. egy ilyen group itthon nem kér sokat, nehezen eladható,de pl angolok imádják és elég rettentes árakat kérnek érte. Ha le van harcolva, akkor viszont zsebbenyúlós lesz fejítani. a tányérszett tuti van 100ezer + normál áron és sor,lánc,váltógörgők
apróságokra nem térek ki, de egy nyeregcső is 250-300 újonnan, használtan biztos van aki ad érte egy 100ast. kormány új ára kb 350ezer, használtan feléért eladható.
és még nem beszéltünk a vázról, ami önmagában piacképes szerintem az említett 1 milkóért...
akkor kérdem én, miért nem robbantja szét az eladó és adja el, bő 2szer ennyiért, vagy eleve miért nem írja ki 2 miskára?
de lehet csak elírás az irányár, vagy megszállta a szentlélek és adakozhatnéka van, de ez nekem 999-ért érdekes
Az a baj ha így számolsz akkor 2 guriga a canga,valószínű,hogy szétszedve bármelyik keróból több pénzt ki tudsz hozni.Hirdethetnéd a kereket 400-ért azt nem tudnád eladni,még olcsóbban is sokáig vannak fent.Mikor gondolkodtam,hogy az enyémet mennyiért hirdetném ,számolgattam aztán rájöttem,hogy annyit úgy sem adnának érte…..megbontva többet érne,külföldön hiába ér többet maga a komplett bringa ez itt magyaris…
Itt bringát covid idején lehetett jó áron eladni, mikor a kereskedők nem tudtak kimenni…..
6500 GBP volt ez a váz... itt valami nem kóser, vagy lopott és bazi olcsón hozzájutottak (persze,nem tudják,hogy lopott), de ez az ár nem normális, főleg egy limitált darabért...
https://road.cc/content/tech-news/26804 ... 12-x-light
de egyébként se normális, hogy ilyen bicajhoz adnak egy 2800eurós kerékszettet ennyi pénzért. A Bora Ultra annyiba kerül. Az,hogy nálunk keringenek 5-600-ért ilyen kerkek, csak annak köszönhetpő,hogy romániában gyártják és kilopkodják a gyárból, de már a sokadik járt nálam és azok beálíltása köszönőviszonyban nincs a gyárival. 500-ért lehet venni egy campa kereket,ami valójában nem campa,csak annak látszik. most is jön két szett fulcrum zero carbon, amivel nem tudnak mit kezdeni, nem hozza,amit kellene hoznia.
valsz egy vázat szereztek és ami volt a fiókban, ráaggatták. ez a groupszett 2013-as vagy 2014-es. 19-ben nem ilyennel dobják piacra. de az 1 miska így is kevés... egyébként a magyarok nem riadnak meg az ebay-től. 2millióért árulnak egy még nem használt Campa Bora Ultra Two anniversaryt. csak kint nem ennyire lámák a népek, oda olyat lehet eladni,ami tényleg azt tudja,ami rá van írva.
azt gondolom, ezek az árak többet ártanak, mint használnak a használtpiac mozgásának, meg úgy mindennek. Egy Gan utód F5 2,5 milla... (ez a legputtóbb) egy limitált F12 meg 1 misi... értékálló befektetés
persze,tévedés ne essék, a bicajok túl vannak árazva. A pinarello főleg, de lassan minden gyártó csúcsgépéről elmondható. de ezek után akkor mennyibe fog kerülni bármi,ha egy ilyan csúcsgépnek ez lesz a a hivatkozási alapja? De egy értelmesen rendbetett és tartott kerekt nem lehet eladn ireális áron, mert az ilyen seftesek fillérekért árulják a kukábavaló vackokat és nálunk még nagyban megy a márkajelzés megvásárlása a tényleges állapot helyett. Persze,ez majd annak a gondja lesz, aki megveszi, ha észreveszi...

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu