MVDP erős visszaesésének is betegség az oka. Annó, csak azt nyilatkozta, hogy valamiért nem tud megfelelően regenerálódni. ennek mi lehet az oka? Hát csak nem pár nap után belázasodott és kiderült, hogy tüdőgyulladása van.Ez ennyire egyszerű.asebestyen írta: ↑2025.07.22., kedd 11:10A Ventoux abban lesz döntő, hogy ki ér fel a Ventoux-ra a leghamarabb és ki nyeri a szakaszt.Snipi írta: ↑2025.07.22., kedd 09:34Szerintem nem a Ventoux lesz a döntő. Ez attól híres, hogy kopasz. Az okát tudjuk, de leírhatom: a 19. század elején az összes fát kivágták a felső részén bizonyos francia-angol péniszméret beli vita megoldása érdekében (hajók építése). Már ha jól tudom. Aztán nem telepítettek új fákat, gondolom a piszok nagy szél miatt. Amúgy egy közepesnél talán kicsit hosszabb, és a közepesnél kicsit meredekebb emelkedő, de szerintem vannak jóval szopatósabbak is nem kevés.
Én az utolsó mindent eldöntő hegynek a Col de la Loze-ra szavaznék. (Asszem 18. szakasz?) Szerintem ott fog végleg eldőlni minden. Az egy +20 km-es hegy, és 2023-ban ott volt a "'I'm gone ... I'm dead" híres rádióüzenet Pogitól. Ha idén a 18. szakasz (Col de la Loze) után is Pogin lesz a sárga trikó, akkor nyert.
Ja és remélem, hogy a mostani dél franciaországi tűzek (bár az délebbre és nyugatabbra van, ha jól tudom) nem fognak bekavarni. Amúgy ha visszaemlékeztek 2021-ben a dupla Ventoux-os szakaszt (bár az nem volt hegyi befutó) egy bizonyos Wout van Aert nyert, aki azért nem egy Pogi-Vingegaard szintű hegyikecske.
Amúgy (ha már revox leírta) én Jonas-nak szurkolok, de inkább azért mert Visma fan vagyok (és nem Ati miatt), mint ahogy a nőknél meg SDworx (az is nemsokára kezdődik) és nem a Blanka miatt, de aki tudja az tudja, hogy miért.(Hajrá Anna! - az előzetes kiírás szerint Ő is ott lesz.)
Hogy a 3 hét legvégét ki nyeri, az már az első versenynap előtt eldőlt, egyetlen esetben nem Pogi nyeri, ha összetöri magát.
Jonasnak kilyukadt tavaly a tüdeje. Aki ért valamicskét a sporthoz (úgy általában) vagy az emberi test működéséhez, az tudja ez mit jelent... és hát ez idén (is) látszik is. Bár az eurosport magasan képzett szakkomentátorai nem mondták, szóval valószínű ebben is tévedek.
És igen. Az első nap előtt lehetett tudni, hogy Pogit nem lehet megveri. Ezt a Tourt csak Ő tudja elveszteni, mint annó Frume, vagy Egan.