Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foci

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Foci

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Dani ALves-Fabregas-1:0 ide!

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Húúúú, de jó az Espanyol! leborulok.gif

Egyelőre őriznünk kell a labdát.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Ezek a qrva bírók mennyi címhez segítették a Barcát az utóbbi időben...

ez a Real nem AZ!!! a Real, amely meghatározta korábban a világ labdarúgását. Ezek a "játékosok" nem méltóak a Real mez viseléséhez. LEHET! hogy néhány meccsen valóban bírói "segédlettel" vagy szerencsésen nyert a Barca, azonban ha itt tartunk, a Real játékosokból minden meccsen legalább egyet ki kellene állítani, mert nem durva, hanem gusztustalan szabálytalanságokat művelnek. Kaká és CR7 talán aki kilóg a sorból, CR7 inkább kap mint ad, a többi, a teljesség igénye nélkül: Xabi Alonso - akinek egyébként a Pool-os játéka tetszett -, Khedira, Pepe, Ramos, na nekik inkább vágóhídon a helyük. Barca drukker lévén egyébként egyik kedvenc játékosom Raúl, és amíg ilyen játékosokat elküldenek, addig soha sem lesz ez a Reál AZ! a Reál...

Igen, El Capitán, az örökös csapatkapitány hiányát nagyon megsínyli a csapat. Dehát, a portugálok menedzsere Mourinho menedzsere is, szóval, egy hajóban eveznek, és az se nem túl nagy, se nem túl szép, se nem túl sikeres. Ezért aki nincs velük, annak nincs helye a csapatban. Aki viszont igen, az lehet akár Pepe, Carvalho, Arbeloa, Coentrao, Hisztiánó, BENT KELL, HOGY LEGYEN, amíg csak világ a világ. Az, hogy Kaká milliószor többet tett le a futball asztalára, természetesen max. Kaká következő csapatát érdekli.

Mourinho és Hisztiánó is inkább elmegy 3 nappal előbb a Málaga ellen felkészülni, mint a Focigálára.

Kínos is, ha pl. Xavinak, Messinek és Guardiolának kellene sorbanállva sportszerűen gratulálni. !36_7_11.gif

Evvan. Vagy nem?

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

...
Nos, ez 2011. decemberében volt, a Barca-Real után. És persze az, hogy 10 emberrel hatot rúgtak a Sevillának, arra nem emlékszel a Barca-sikerek-felé-egyenírányított amnéziás agyaddal.

Sehol a Madrid? Akkor a tabellán ki áll az élen, te agybeteg?

1. Real Madrid 17 14 1 2 61-16 43
2. Barcelona 16 11 4 1 50-8 37
3. Valencia 16 10 3 3 26-16 33
4. Levante 17 9 3 5 25-19 30
http://www.focikatalogus.hu/spanyol-bajnoksag

Komolyan meglep, hogy lehet egy egyetemi tanár ekkora ......

Úgy reagálok, ahogy akarok, ahogy tudok, ahogy jólesik, és ahogy a forumszabályzat meg a médiatörvény előírja.
Szabályosan és korrektül.

Egy pici korrekció: nem vagyok egyetemi tanár.

A többi, tőlem származó kiemelés talán nálam majdnem a No Comment kategóriája. Annyit hozzáfűzök, hogy a fórumszabályzat nem hiszem, a médiatörvény elképzelhető, hogy megengedi, az, hogy így TUDSZ és így ESIK JÓL, az már vastagon no comment.

Ha este fél 10kor megnézed az Espanyol-Barcelonát, és tömsz egy kis pénzt a Barca zsebébe ( 31_1_21.gif ), értékes tapasztalatokat szerzhetsz.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Foci

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Mit igazoltam?

Rajtad kívül mindenki tudja... ( mi az a fradi? )

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 847

Foci

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Mit is várhatok egy olyan embertől, aki átírja mások beírásait? Na nem bánom, felveszem a kesztyűt. ( megint csak igazoltad... )

Mit igazoltam? 

"De milyen dolog ez, hogy Barca drukker létedre megnézel egy Real meccset? Rengeteg pénz van a tv közvetítések díjában, ezzel megtámogattad a Madridot. Ejnye."

Látod - szerencsére - ebben is különbözünk. Én szívesen nézem ezeket a meccseket is, és az sem baj, ha ezzel támogatom az ellenfele(ke)t.

"Útálom a Fradit meg a Real Madridot!!!"

Egészségedre. De ha utálod a Madridot, akkor minek nézed a meccseiket?

És csakazértis:

Hajrá Fradi!!!

Remélem így már neked is tetszik. De ha nem, az sem baj.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Útálom a Fradit meg a Real Madridot!!!

Mit is várhatok egy olyan embertől, aki átírja mások beírásait? Na nem bánom, felveszem a kesztyűt. ( megint csak igazoltad... )

"De milyen dolog ez, hogy Barca drukker létedre megnézel egy Real meccset? Rengeteg pénz van a tv közvetítések díjában, ezzel megtámogattad a Madridot. Ejnye."

Látod - szerencsére - ebben is különbözünk. Én szívesen nézem ezeket a meccseket is, és az sem baj, ha ezzel támogatom az ellenfele(ke)t. Ne jusson a jó foci a K1 sorsára.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

... Most már csak a válogatott meccseit nézem, de azt is minek. Puskás, Albert, Tőrőcsik nincsenek.

Van helyettük Hajnal, Huszti, Torghelle. Nem ismerem fel a tv-ben őket arcról. Sajnos már elmúlt az a korszak, amikor kívülről tudtam a Fradi, meg a többi pesti csapat névsorát, és arcról megismertem a játékosokat. Azt hiszem 1981 körül Nyilasiék voltak az utolsók. 

...............de hát jó lenne magyar csapatnak szurkolni.

Jó lenne bizony. De sajnos a dolgok mai állását elnézve ez utópia.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Én megértem, hogy nagy drukker vagy meg minden, de ezt a fajtát azért lehetne mellőzni. Ennél érettebb embernek gondoltalak.

Hajrá Fradi!!!

Látod, ilyen az, amikor az embert ismeretlenül beskatulyázzák. Kikérem magamnak a Fradi tábor nevében is.

Ha egy csapat a tabella élén áll, akkor az szerintem nem a sehol nincs kategória.
Persze a vélemények különbözőek.

Meg amikor 10 ponttal jobban állnak, mint a harmadik helyezett, akkor miért kellene küzdeniük azért, hogy feljussanak a dobogóra?

De milyen dolog ez, hogy Barca drukker létedre megnézel egy Real meccset? Rengeteg pénz van a tv közvetítések díjában, ezzel megtámogattad a Madridot. Ejnye.

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Foci

Hozzászólás Szerző: jános bácsi »

Mivel annak idején Apám Vasas drukker volt, természetesen én is az lettem. Amikor vége lett a MAGYAR FUTBALL-nak lassan leszoktam a szurkolásról. Most már csak a válogatott meccseit nézem, de azt is minek. Puskás, Albert, Tőrőcsik nincsenek. A külföldi focit viszont szeretem, leginkább a németet. Brehme, Matheus, Andi Möller, Hessler stb. eszméletlen jól játszottak. De mondjuk a legutóbbi vb-n is jó volt nézni ahogy a nagypofájú angolokat és argentinokat atomfutballal verték agyon a németek. Igazi jó tiszta, technikás foci. Néha a BL-ben vannak kiemelkedő mérkőzések, de hát jó lenne magyar csapatnak szurkolni.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Akkor a tabellán ki áll az élen, te agybeteg?

Én megértem, hogy nagy drukker vagy meg minden, de ezt a fajtát azért lehetne mellőzni. Ennél érettebb embernek gondoltalak.

Nekem egyébként tetszett a meccs, függetlenül a bírói tévedésektől, amelyek egyébként majdnem minden meccsen előfordulnak és ezeken igazán kár veszekedni.

Hajrá Barca!!!

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Láttad a meccset? Láttad Ramos öklös ütését? Ezért piros ÉS eltiltás jár, és sztem még nincs is lefutva a dolog.

Álmodj szépeket. Merjél csak nyugodtan nagyot álmodni. 

Senki nem beszélt a Sevilla elleni ki tudja, mikor volt miről...

Nos, ez 2011. decemberében volt, a Barca-Real után. És persze az, hogy 10 emberrel hatot rúgtak a Sevillának, arra nem emlékszel a Barca-sikerek-felé-egyenírányított amnéziás agyaddal.

Értem, hogy frusztrált vagy, mert sehol a Madrid,

Sehol a Madrid? Akkor a tabellán ki áll az élen, te agybeteg?

1. Real Madrid 17 14 1 2 61-16 43
2. Barcelona 16 11 4 1 50-8 37
3. Valencia 16 10 3 3 26-16 33
4. Levante 17 9 3 5 25-19 30
http://www.focikatalogus.hu/spanyol-bajnoksag

Komolyan meglep, hogy lehet egy egyetemi tanár ekkora ......

....ha formailag a posztomra reagálsz, akkor próbálj lécci tartalmilag is, vagy egyáltalán ne. Köszi.

Úgy reagálok, ahogy akarok, ahogy tudok, ahogy jólesik, és ahogy a forumszabályzat meg a médiatörvény előírja.
Szabályosan és korrektül.

kszabcsi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Foci

Hozzászólás Szerző: kszabcsi »

Ezek a qrva bírók mennyi címhez segítették a Barcát az utóbbi időben...

ez a Real nem AZ!!! a Real, amely meghatározta korábban a világ labdarúgását. Ezek a "játékosok" nem méltóak a Real mez viseléséhez. LEHET! hogy néhány meccsen valóban bírói "segédlettel" vagy szerencsésen nyert a Barca, azonban ha itt tartunk, a Real játékosokból minden meccsen legalább egyet ki kellene állítani, mert nem durva, hanem gusztustalan szabálytalanságokat művelnek. Kaká és CR7 talán aki kilóg a sorból, CR7 inkább kap mint ad, a többi, a teljesség igénye nélkül: Xabi Alonso - akinek egyébként a Pool-os játéka tetszett -, Khedira, Pepe, Ramos, na nekik inkább vágóhídon a helyük. Barca drukker lévén egyébként egyik kedvenc játékosom Raúl, és amíg ilyen játékosokat elküldenek, addig soha sem lesz ez a Reál AZ! a Reál...
Samsung 65" QD-OLED
Denon 4500
Mission front+Kef center+Jamo dipol sorrundx4
Philips Bluray
ApplePhone
Zenbook

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Megértelek. Neked csak az tetszik, amikor a Barcanak csalják el a bírók a meccseket.

Láttad a meccset? Láttad Ramos öklös ütését? Ezért piros ÉS eltiltás jár, és sztem még nincs is lefutva a dolog.

Senki nem beszélt a Sevilla elleni ki tudja, mikor volt miről...

Értem, hogy frusztrált vagy, mert sehol a Madrid, de azért, ha formailag a posztomra reagálsz, akkor próbálj lécci tartalmilag is, vagy egyáltalán ne. Köszi.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Foci

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Kár ezen vitatkozni mikor ki kinek mennyit lőtt. Különböző napokon történtek különböző körülmények között. MInden meccs más és más.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Csalódott vagyok.

Megértelek. Neked csak az tetszik, amikor a Barcanak csalják el a bírók a meccseket.

.........Ehhez képest a spori elszabotálta a kiállítást, és Ramos a köv. támadásból gólt fejelt, noha akkor már 10 emberrel kellett volna, hogy játsszon a Real. Már nemcsak a portugál hentesbrigád, hanem a világbajnok Ramos is megőrült. Remélem, soha többet nem látom a spanyol válogatottban.

Azt meg elfelejtik az elvakult Barca drukkerek, hogy a Real kétszer is hat gólt rúgott annak a Sevillanak, amelyik ellen a Barca csak döntetlent bírt játszani. Úgy, hogy a Sevilla 10 emberrel játszott a Barca ellen.
A Real amikor 10 főre fogyatkozott a Sevilla ellen, akkor is 3 gólt rugott a Sevillanak a második félidőben.

A Barcelonának a kupában a sportszerűség is az oldalán áll majd, hogy kitakarítsák ezt a mérhetetlen nagypofájú, önmagától elszállt, sportszerűtlenül durva és a bírókat a kezében tartó, csaló bagázst és gerinctelen edzőjét.

Barca és a sportszerűség? Barcelonában azt sem tudják, hogy ez a szó mit jelent.
Messi kézzel üti a gólt, erre jutalmul kétszer is neki ítélik az aranylabdát, én többek között ilyen dolgai miatt hányok tőle, ha bárhol meglátom.

Aztán amikor a Chelsea ellen a bírók a Barcát továbbfújták, akkor persze nem sírt a Barcas szád, hogy mekkora aljasság.
Aztán amikor az Intertől a szimuláló Barca-hátvéd miatt kiállítottak egy embert, és az Inter mégis tovább ment, akkor sem sírtak a barca rajongók. Értehtő, hiszen a bíroknak kötelességük a barcanak fújni, mindegy mi történik a pályán, ugye.

Nem láttam a meccset, de ha igaz, hogy Ramost most ki kellett volna állítani, akkor legalább kaptak a Barcasok egy kis ízelítőt abból az érzésből, milyen látni, amikor a bírók csalnak. És végre egyszer nem a Barca javára csaltak.

De az ilyen tényeket a Barca drukkerek figyelmen kívül hagyják, az a fontos, hogy a Barca nyerjen, ha focival nem tud, akkor bírói segédlettel.
Aztán ha elmarad a bírói támogatás, akkor meg megy a vonítás. Szép.

Tudom, szemüveg, kézifék.

Ömleni fog a könnyük, mint a záporeső, és csak maguknak köszönhetik majd a rossz lekiismeretet, a nagy verést és a sportszerű szurkolók és játékosok körében kivívott megvetést. És látni szeretném a fehér zsebkendőket.

Remélem, Pep lesz olyan kegyes Ramoshoz, hogy ráállítja Keitát és Puyolt egyszerre, és már az első félidőben dűlőre viszik a dolgot. Egyedül Kakát sajnálom, mert nem érdemli meg, hogy ilyen aljas társaságban szívjon.

Ez megint a szokásos reális és tárgyilagos, túlzásoktól mentes véleményed, ugye.

Könnyű úgy besöpöri a trófeákat, ha a bírók is a Barcaval vannak. ellenszélben sokkal nehezebb. Persze, szemüveg, kézifék.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Csalódott vagyok.

Ez a Real Madrid, amellyel az első félidőben full pariban volt a Granada, otthon még azt is megengedheti magának, hogy Sergio Ramos nyújtott karral, ököllel üsse meg a félig a földön fekvő ellenfelét. Noha az asszisztens azonnal szólt a játékvezetőnek, az még sárgát sem adott Ramosnak, akit a visszajátszás alapján napnál világosabb, hogy ki kellett volna állítani. Ehhez képest a spori elszabotálta a kiállítást, és Ramos a köv. támadásból gólt fejelt, noha akkor már 10 emberrel kellett volna, hogy játsszon a Real. Már nemcsak a portugál hentesbrigád, hanem a világbajnok Ramos is megőrült. Remélem, soha többet nem látom a spanyol válogatottban.

A Barcelonának a kupában a sportszerűség is az oldalán áll majd, hogy kitakarítsák ezt a mérhetetlen nagypofájú, önmagától elszállt, sportszerűtlenül durva és a bírókat a kezében tartó, csaló bagázst és gerinctelen edzőjét.

Ömleni fog a könnyük, mint a záporeső, és csak maguknak köszönhetik majd a rossz lekiismeretet, a nagy verést és a sportszerű szurkolók és játékosok körében kivívott megvetést. És látni szeretném a fehér zsebkendőket.

Remélem, Pep lesz olyan kegyes Ramoshoz, hogy ráállítja Keitát és Puyolt egyszerre, és már az első félidőben dűlőre viszik a dolgot. Egyedül Kakát sajnálom, mert nem érdemli meg, hogy ilyen aljas társaságban szívjon.

Itt a himnuszunk, legyünk méltók önmagunkhoz ellenük! :offtopic:

Tot el camp, és un clam, (The entire field is a clamour,)
som la gent blaugrana, (we are the blue and scarlet people,)
tant se val d'on venim, (no matter where we come from,)
si del sud o del nord, (be it south or north,)
ara estem d'acord, estem d'acord, (now we all agree, we all agree,)
una bandera ens agermana. (a flag unites us in brotherhood.)

Blaugrana al vent, (Blue and scarlet with the wind,)
un crit valent, (a valiant cry,)
tenim un nom, el sap tothom: (we have a name everyone knows:)
Barça!, Barça!, Barça! (Barça!, Barça!, Barça!)

Jugadors, seguidors, (Players, supporters,)
tots units fem força. (all together we are strong.)
Són molts anys plens d'afanys, (Many years full of zeal,)
són molts gols que hem cridat, (many goals we have screamed,)
i s'ha demostrat, s'ha demostrat, (and it's proven, it's proven,)
que mai ningú no ens podrà tòrcer. (no one will ever beat us.)

Blaugrana al vent, (Blue and scarlet with the wind,)
un crit valent, (a valiant cry,)
tenim un nom, el sap tothom: (we have a name everyone knows:)
Barça!, Barça!, Barça! (Barça!, Barça!, Barça!)

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Laudrup, Karembeu, Seedorf, Geremi, Makelele, Redondo, Helguera, McManaman, Savio, Flavio Conceicao, Cambiasso

Régen ilyen játékosok voltak a Madridban és ez még nem is a galaktikus korszak volt. Hol van ehhez képest Khedira, Lassana Diarra, Granero, Altintip meg a többi? Régebben a cseresor is világszínvonalat képviselt..., Most Özil meg Di Maria hozza azt a szintet, ami a régi Madrid cserepadja volt kb. Nem a 2002-es csapatra gondolok, ahol Figo és Zidane volt. Bár be kell vallani, Figo-nak csak első évei voltak jók a Madridban, bár ő is szenvedő alanya volt annak, hogy nem mindig a saját posztján játszatták. Akárcsak Raúlt..

De úgy általánosságban igaz, manapság sokkal kevesebb nagy játékosegyéniség van, mint régebben..

Ismét csak egyetérteni tudok!

A Real 8 felé kezdi ma a Granada ellen, elhatároztam, hogy 2 sör társaságában MEGPRÓBÁLOK a közéleti tragédiától elvonatkoztatni és szórakozni a meccsen. Hogy kinek fogok drukkolni, az még nem biztos, ami máris tutti, hogy a jó focinak :-)))

A LIGA-inzert olyan ütős, hogy a szavam elakadt. És, télleg több, mint 1000 gól szezononként, 300E néző hetente, ésatöbbi rekord.

Hátakkor, jöjjön a meccs, amin a Real előnye múlik!

Holnap fél tízkor az Espanyolnál tesszük tiszteletünket, és Messi már ég a vágytól, hogy szkóroljon. Mit mondjak, én is... 31_1_21.gif

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Foci

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Laudrup, Karembeu, Seedorf, Geremi, Makelele, Redondo, Helguera, McManaman, Savio, Flavio Conceicao, Cambiasso

Régen ilyen játékosok voltak a Madridban és ez még nem is a galaktikus korszak volt. Hol van ehhez képest Khedira, Lassana Diarra, Granero, Altintip meg a többi? Régebben a cseresor is világszínvonalat képviselt..., Most Özil meg Di Maria hozza azt a szintet, ami a régi Madrid cserepadja volt kb. Nem a 2002-es csapatra gondolok, ahol Figo és Zidane volt. Bár be kell vallani, Figo-nak csak első évei voltak jók a Madridban, bár ő is szenvedő alanya volt annak, hogy nem mindig a saját posztján játszatták. Akárcsak Raúlt..

De úgy általánosságban igaz, manapság sokkal kevesebb nagy játékosegyéniség van, mint régebben..

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Ezzel a Madriddal nekem nem az eredményeikkel van problémám, mert még mindig sokkal sikeresebbek, mint az Arsenal vagy a Fradi. Amikor először láttam őket játszani, volt ott Ronaldo, Zidane, Roberto Carlos, akiket szerettem nézni. Most nincs köztük senki, akinek szeretem nézni a játékát. Kaka már nem a régi. Lehet, hogy bennem van a hiba, de tényleg az angol meccsek tetszenek.

Sztem a régi Madridok (pl. akiket én is imádtam és konkrétan mindig nekik drukkoltam, akiket Te is említesz) CSAPATOK voltak. A mostani stáb Mourinho szerint csak arra való, hogy kiszolgálja a kis Hisztiánót. És hol a középpálya? Az akkori 10est Zidane-nak hívták, a mait Özilnek...

Kaká is csapatban szeret/tud játszani. Érdekes, hogy a Milannal nyert BL-t, és klubvilágbajnokságot. A Reallal nem nyert ilyen címeket, valahogy úgy lehet, mint Messi az Argentin válogatottban: ki kéne szolgálni, de Mourinho az egyéni teljesítményekre hajt, pedig ez csapatjáték.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Senki se mondta, hogy a Real soha többet nem lesz bajnok. Hüjeség is lenne hasonlót állítani. A kérdés az, hogy az átigazolási szezon végén hogyan állnak majd, illetve Mourinho fog-e építkezni a köv. szezonban. Félek, ha az idén se nyer semmit (BL, Liga), akkor integetni fognak neki, és sajna egy új edző újra hozza a kedvenceit és elkezdheti az építkezést elölről.

A magyar talpraállás sztem legalább 3-4 éves laufot ad nekik, szóval ráérnek bőven, de nekik nem is a magyar talpraállásnál hamarabb kellenek a sikerek, hanem jóformán azonnal. Tény, hogyha a 8 között kivernék a Barcát, más dimenzióba kerülnének a reményeik, mint egyelőre vannak.

Az MUt sztem szintén korai temetni, az Arsenal pedig a veterán Henryval még mindig tud majd villantani...Ilyen helyekre járnak a kiöregedett Barcások levezetni. Soha rosszabbat!

Ezzel a Madriddal nekem nem az eredményeikkel van problémám, mert még mindig sokkal sikeresebbek, mint az Arsenal vagy a Fradi. Amikor először láttam őket játszani, volt ott Ronaldo, Zidane, Roberto Carlos, akiket szerettem nézni. Most nincs köztük senki, akinek szeretem nézni a játékát. Kaka már nem a régi. Lehet, hogy bennem van a hiba, de tényleg az angol meccsek tetszenek.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Nézd, a Real Madrid helyzetét tekintve kifejezetten optimista vagyok.
Sokkal hamarabb meg tudják nyerni a bajnokságot, vagyis előbb fogják összekapni magukat, mint Magyarország gazdaságilag.
legalább legyen valami vigasztaló a helyzetben. amikor édesanyám megkérdi, mi újság, azt mondom neki, hogy jó hír, hogy nyert a Real Madrid. AZ IS VALAMI. Másik kedvencem, az MU botladozik mostanában, az Arsenal szintén nem csillog.

Senki se mondta, hogy a Real soha többet nem lesz bajnok. Hüjeség is lenne hasonlót állítani. A kérdés az, hogy az átigazolási szezon végén hogyan állnak majd, illetve Mourinho fog-e építkezni a köv. szezonban. Félek, ha az idén se nyer semmit (BL, Liga), akkor integetni fognak neki, és sajna egy új edző újra hozza a kedvenceit és elkezdheti az építkezést elölről.

A magyar talpraállás sztem legalább 3-4 éves laufot ad nekik, szóval ráérnek bőven, de nekik nem is a magyar talpraállásnál hamarabb kellenek a sikerek, hanem jóformán azonnal. Tény, hogyha a 8 között kivernék a Barcát, más dimenzióba kerülnének a reményeik, mint egyelőre vannak.

Az MUt sztem szintén korai temetni, az Arsenal pedig a veterán Henryval még mindig tud majd villantani...Ilyen helyekre járnak a kiöregedett Barcások levezetni. Soha rosszabbat!

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Foci

Szerintem is ugyanez.

De valószínűbb sztem, hogy a Real nem tudja legyőzni a Barcát. Ha túljut a Málagán (amit azért egygólos előnnyel idegenbe utazva enyhén szólva neccesnek tartok, pláne, hogy a Málaga kettőt lőtt idegenben, vagyis a Málaganak elég az 1:0), majd bebizonyíthatja.

Amúgy az alma valószínűségét hasonlítod a körtéhez, a lángosos szőke Selmeczi Gabika után szabadon. Ez azért ennél sztem kicsit magasabb színvonalú topik!

Nézd, a Real Madrid helyzetét tekintve kifejezetten optimista vagyok.
Sokkal hamarabb meg tudják nyerni a bajnokságot, vagyis előbb fogják összekapni magukat, mint Magyarország gazdaságilag.
legalább legyen valami vigasztaló a helyzetben. amikor édesanyám megkérdi, mi újság, azt mondom neki, hogy jó hír, hogy nyert a Real Madrid. AZ IS VALAMI. Másik kedvencem, az MU botladozik mostanában, az Arsenal szintén nem csillog.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

Ez a szééééép ember megint nyert valamit :-))))))))

http://hvg.hu/sport/20120106_barcelona_ ... gjobb_edzo

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Foci

2 és 1

Szerintem is ugyanez.

De valószínűbb sztem, hogy a Real nem tudja legyőzni a Barcát. Ha túljut a Málagán (amit azért egygólos előnnyel idegenbe utazva enyhén szólva neccesnek tartok, pláne, hogy a Málaga kettőt lőtt idegenben, vagyis a Málaganak elég az 1:0), majd bebizonyíthatja.

Amúgy az alma valószínűségét hasonlítod a körtéhez, a lángosos szőke Selmeczi Gabika után szabadon. Ez azért ennél sztem kicsit magasabb színvonalú topik! 31_1_21.gif

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”