A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Anno volt a Shimanonak egy Biopace névre keresztelt ovál lánctányéros hajtókara. Azt mondták, h átlendít a holtponton. 2 év használat után legalább 4 kellett, hogy visszaszokjak a rendes körkörös tekeréshez.
az absoluteBLACK és a Rotor ovális tányérait ma is használják (pl.) a WT mezőnyben (évekkel ezelőtt és először Froome kezdte)
Tudom, az az Ő bajuk.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Anno volt a Shimanonak egy Biopace névre keresztelt ovál lánctányéros hajtókara. Azt mondták, h átlendít a holtponton. 2 év használat után legalább 4 kellett, hogy visszaszokjak a rendes körkörös tekeréshez.
az absoluteBLACK és a Rotor ovális tányérait ma is használják (pl.) a WT mezőnyben (évekkel ezelőtt és először Froome kezdte)
Régi vágyam kipróbálni a 100-as hajtókart. Valamint a nutellás palacsintát langyos libazsírban, porcukorral. Mondjuk bike fitting mókázáshoz biztos hasznos.
Én nyomtam tegnap egy 5 órás Z2 körülit sok szintel, tereppel. Na most vagy a melegtől vagy a z2 től szoktam el, de még most is dögrováson vagyok, nem értem. Pedig közben élveztem, sokat mentem erdőben, ott azért nagyon kellemes a klíma a kopár részekhez képest. Az alapvetően országútra tervezett edzést ezért helyeztem át a fák közé.
Így hát kicsit tartok a hétvégi 138km-es Őrség graveltől…
Ahogy nézem nem okozott problémát! Gratulálok az eredményhez.
Magyarországi kerékpárutak című rovatunkból: Boldog és Jászfényszaru között csak óvatosan! Ezen a tenderen is szoros lehetett a verseny...
(Forrás: egy bringás FB csoport)
Ez csak 1 egyedülálló magyar képesség-fejlesztő elem, ami javítja majd a kerékpárosok koncentrációs-, kerékpár kezelési képességét, és elvezeti a csapadékot az út felületéről. Különleges, más országokban még nem alkalmazott csúcs technológia. Szabadalmi vizsgálat alatt lehet...
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Magyarországi kerékpárutak című rovatunkból: Boldog és Jászfényszaru között csak óvatosan! Ezen a tenderen is szoros lehetett a verseny...
(Forrás: egy bringás FB csoport)
Itt 35 fok, de csütörtök van; nincs mit tenni, menni kell...
Goin' home...
(A Bryton lebuktat, hogy már megint többet ültünk az orfűi kocsmában, mint amennyit tekertünk. Mentségünkre szóljon, hogy legalább az elvárható szint megvolt. )
tanulj meg XML-t programozni (vagy bármit,ami XML fájlt generál), azonnal olyan GPX-eket tudsz gyártani,amit akarsz. elveheted Pogi KOM-ját is De, ha nem is arra, arra jó, hogy az asszonyt át tudd verni, hogy nem kocsmázni voltál, tényleg tekertél 9 órát
Itt 35 fok, de csütörtök van; nincs mit tenni, menni kell...
Goin' home...
(A Bryton lebuktat, hogy már megint többet ültünk az orfűi kocsmában, mint amennyit tekertünk. Mentségünkre szóljon, hogy legalább az elvárható szint megvolt. )