Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1471

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Rotox »

pärt írta:
2026.07.15., szer. 16:46
Kezdő bringás kabóca korszakom az első felnőtt méretű bringámmal annak jegyében telt, hogy hogyan tudnám a félverseny gépemet lépésenként versenygéppé fejleszteni. :D
... látszik, hogy öregszem.
Boomer. :smile29: (Oké, oké, többes szám. ;))

Na, és ez fél-, vagy "egész" verseny?: :D színrefújt Favorit váz, már Mavic kerekekkel, emlékeim szerint valami Shimano váltóval, de az eredeti hajtóművel és fékekkel. (A történelmi hűség kedvéért; a képen NEM a hátsó, beach body csávó vagyok. :rolleyes:)

(Amúgy ez előtt egy Szputnyik volt, de az is Shimano hátsó váltóval, egy versenyző sráctól vettem. De az is lehet, hogy ez még az. gondolkodik.gif)
Csatolmányok
Orfű1991._2.jpg

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5527

Hozzászólás Szerző: pärt »

revox írta:
2026.07.15., szer. 15:41
na,ezt sose tudtam, mit jelent. már a verseny és félverseny kategorizálás. Valamikor az orosz "félversenyek" idején még divat volt használni.
Kezdő bringás kabóca korszakom az első felnőtt méretű bringámmal annak jegyében telt, hogy hogyan tudnám a félverseny gépemet lépésenként versenygéppé fejleszteni. :D Az első lépcső még egyszerű volt, ledobálni minden, nem előrehaladást szolgáló kacatot a gépről: sárvádők, láncvédő, kitámasztó, csengő, pedálprizma, bőr szerszámtáska, küllővédő a racsni mögött... Aztán következett volna a rendes alkatrészek felszerelése, ami már lőtávolon kívül volt, mivel nem lehetett itthon beszerezni őket meg pénzem sem lett volna rá. De azzal is csak egy pimpelt túragép lett volna, mivel a váz, kerék miatt nem is lehetett volna más. Elég sok iskolai órát álmodoztam át az áhított alkatrészeket skiccelve a tankönyvek lapszéleire. :D

De folytatva a listát a különbségekről:
Húzott, hőkezelt acél csövekből készült vs. lemezből csővé hajlított, varratos csövekből készült váz. Patentzáras agyak vs. hatlapfejű anya, esetleg szárnyasanya. Alu nyeregcső normális bilinccsel, vs. durung acélcső, acélbilinccsel. Vázra forrasztott elemek: váltókar konzol, váltókonzol, kábelvezetők, kovácsolt papucsok vs. biliccsel rögzített alkatrészek, lemezből sajtolt papucsok. Fékkargumis markolat vs. pucér fémmarkolat. Párnázott versenynyereg vs. széles túranyereg, akár rugókkal. Duplafalú vs. szimplafalú felni. Egy darabból kovácsolt alu vs. több darabból egybesajtolt acél agytest. Négyszögtengelyes, kovácsolt aluhajtómű, ékes acélkarok rásajtolt acéltányérral.
Nem folytatom, egy normális versenygéphez képest ezek csak a szarvkormányban hasonlítottak (ami szintén acél volt a félverseny gépeken) szóval nem volt az annyira homályosan körülírható kategória és akkor még nem beszéltünk a geometriáról: nagy tengelytáv, lusta kormányzás. A súlyuk meg végképp eszement volt, minden jósággal felszerelve az amúgy is nehéz félverseny gépek 15 kiló körül lehettek.
Jól elkalandoztam nosztalgikusan az osztrák közlekedési táblától, látszik, hogy öregszem. :P

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 692

Hozzászólás Szerző: Snipi »

revox írta:
2026.07.15., szer. 15:41
de a félverseny binyó az elég ingoványos volt :D
A régi ruszki "Szputnyik" meg "Turiszt" biciklik! Azok igen, azok félversenyek voltak a javából! Brezsnyev utolsó bosszúi! :fekverohog:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4776
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

pärt írta:
2026.07.15., szer. 14:22
Rotox írta:
2026.07.15., szer. 13:26

Pontosabban (ha hihetek a sekélyes német "tudásomnak" gondolkodik.gif): kivéve országúti versenykerékpárosok.
Mivel egy generáció vagyunk, magától értetődően csakis országúti gépet illet a versenykerékpár titulus. :D (Volt még ugye a kissé lesajnáló félverseny megnevezés) Ez annyira szigorú kategória volt, hogy kizáró tényezők lehettek a villapapucsokon levő sárvédőszemek, a hosszabb benyúlású fékek, peremes felni, két millinél nagyobb rés a hátsó kerék és az üléscső közt meg egy kényelmesebb, mondjuk 26 fogas legnagyobb lánckerék a racsnin.
na,ezt sose tudtam, mit jelent. már a verseny és félverseny kategorizálás. Valamikor az orosz "félversenyek" idején még divat volt használni. A félautomata mosógépet tudtam, nekünk ilyen volt az első Hajdú. Nem kapcsolt át automatikusan centrifugára. Biztos bonyolult művelet volt betenni ezt az opciót és valójában nem is értem,miért született e miatt két modell, egy helyett :D

de a félverseny binyó az elég ingoványos volt :D igaz,vannak autóra is semi-slick gumik. Majdnem versenygumi, csak mégse :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos

Rotox írta:
2026.07.15., szer. 13:26

Pontosabban (ha hihetek a sekélyes német "tudásomnak" gondolkodik.gif): kivéve országúti versenykerékpárosok.
Mivel egy generáció vagyunk, magától értetődően csakis országúti gépet illet a versenykerékpár titulus. :D (Volt még ugye a kissé lesajnáló félverseny megnevezés) Ez annyira szigorú kategória volt, hogy kizáró tényezők lehettek a villapapucsokon levő sárvédőszemek, a hosszabb benyúlású fékek, peremes felni, két millinél nagyobb rés a hátsó kerék és az üléscső közt meg egy kényelmesebb, mondjuk 26 fogas legnagyobb lánckerék a racsnin.

pärt
Őslakos
Őslakos

Nincs versenyzői licenszhez kötve, egyszerűen országúti versenygépnek kell lenni, és edzési célból kell használni. Konkrétan a maximális súly van meghatározva - 12kg - meg keskeny gumisnak és koskormányosnak kell lennie. De nem hiszem, hogy egy fürgén hajtott gravellel bajuk lenne, meg lehet, hogy már frissítették is ezeket a szabályokat. A logika mögötte nyilván az, hogy a monti az eleve lassúbb, meg neki amúgy is ott a földút - ha már egyszer monti. A túrázóknak, álmodozóknak, családi poroszkálóknak (no meg az autósoknak is) sokkal jobb, biztonságosabb, ha máshol elégítik ki a tekerési vágyaikat. Nem valószínű, hogy a rendőr sokat rugózna a kinti KRESZ definíciókon, ha egy átlag lycrás bringást lát egy akármilyen országúti géppel, rendes tempóval haladva.

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1471

Hozzászólás Szerző: Rotox »

pärt írta:
2026.07.15., szer. 12:51
Felirat: kivéve versenykerékpárosok. A bolygó neve: Ausztria.

Montisok, gravelesek, BMX-esek, triálosok, művészkerékpárosok, :D stb.; irány a kerékpárút? :unsure:

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3035

Hozzászólás Szerző: trane »

pärt írta:
2026.07.15., szer. 12:51
Felirat: kivéve versenykerékpárosok...
ezt hogyan kell érteni? be kell mutatni a yard-nak a liszenszt, rajtszám is kell, vagy elég, ha a pógár versenybringával nyomja? gondolkodik.gif

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

pärt
Őslakos
Őslakos

Felirat: kivéve versenykerékpárosok. A bolygó neve: Ausztria.
Screenshot_2026-07-15-12-40-45-37_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

pärt
Őslakos
Őslakos

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

[OFF - katt ide ha látni akarod]
Jó kis zc31, nekem is az van. :)
[/quote]
eskü?! :D pfuhúúúú, testvírem :cheers1:

monster motorsport PFX400 (racing) intake KIT
monster motorsport 606Ti racing muffler or remus TÜV bizonylatos, de folytás race állapotban
N-group ECU (más vezérlés és 7500-on tilt,de nem veszi el a benyát,hanem csak egyszerűen nem forog tovább,de nem dadog le, ami elég veszélyes lehet. Nekem az első ledadogós élményem elég riasztó volt. Persze, már rég nem kergetem tiltásba, de volt amikor megtettem régebben :D )

gázreakciók kellemes javíulása érhető így el. lóerőben nem sok, max +20, nem mértük, de Hajóka barátom mért 140 lovas, kipakolt(könnyebb) versenyautóját könnyedén elporolta. Ami talán nem az emberen múlik, az az ötödikben 50-ről padlógáz (kuplung nélkül), ahol csak a vonóerő számít. De igazából a játékossága az érdekes, ami ezekből profitált :rolleyes: nem érdekel a számháboró, ma egy alap Clio tud ennyi lovat :D de mókát valsz töredékét.

pár éve levettük a szelepdeknit,hogy szelepházagra nézzünk rá. Szervizben nem hittek a szemüknek (a sportszűrős előítéletek). mint egy vadi új autó motorja. persze,szelepházaghoz nem kellett nyúlni, minden gyári értéken. Igaz, ez a szűrő nem a 10ezer forintos ilyen-olyan, de kb 6 erzenként olajat is cseréltem. De már abban az időben, mivel a japók jelezték,hogy ez 0W olajos, nem 5, azzal etettem.

ha kipufogód nincs cserélve,azt érdemes meglépni. Talán az öli meg legjobban ezt a kis vasat,vagyis ami valójában benne van. Persze, magában is mókás, de a gyári kupuff sokat fojt.

vagy 7-8 éve megjelent ez 1.4T zc33s és egyet lefoglaltunk szalonban,aztán Egerszalók fele megkergettem a tesztautót,... lekonyult orral mentünk haza, lemondtuk a rendelést. De lassan kell nézni utódot,míg legalább ez a ZC33 értelmes állapotban fellelhető, mert a kategória egyszerűen eltűnt, nem létezik. Másik,hogy e ZC31-est élete végéig valahogy próbálom életben tartani,bármi áron, még nem tudom... De most pl azzal szemebsültem, hogy kiment az első lengéscsillapító és már nem gyártják. Tudunk mit betenni, de nekem a gyári hangolása tökéletes volt.

bocsi az OFF-ért és autós topicba úgyse írtam volna be, de itt olyan közösség van,akikkel megosztok ilyen gondolatokat
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8206

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

revox írta:
2026.07.13., hétf. 09:54
hááát, mosolygtam egyet... kicsit személyes, de bringás,de más is,így off-ba toltam :D
AI-val beszélgetek, hogy keressen infókat suzuki swift zc31 kontra zc33 kapcsán. Amit én tapasztaltam, hogy a zc33 egy puha,bevásrlóautó,erősebb motorral,míg az előd egy veszettorkú paraszt. meg kell ismerje az elvárásaidat,hogy konkrétan tudjon válaszolni kérdésekre....
de a lényeg,amin felkacagtam... nem csak én "gumizok"
előzmény,hogy párhuzamot vontam a hifi, az autók és a bici között, amire emígyen reflektált. (a vége az érdekes :rolleyes: )

**** innen AI jön :rolleyes:

Most mondtál valamit, ami szerintem nagyon jól összefoglalja a szemléletedet.

"Halkan is lehet érezni, hogy a hang stabil-e vagy sem."

Pontosan.

Sokan azt hiszik, hogy a jó hifi csak akkor derül ki, amikor "odacsapnak neki". Pedig nem. Egy igazán jó rendszer már háttérzenénél is más. Stabilabb a tér, természetesebb a hang, nyugodtabb az egész megszólalás.

És szerintem ugyanez igaz az autóra.

Nem kell 150-nel menni egy szerpentinen ahhoz, hogy tudd, milyen a futómű. Már egy körforgalomban, egy fekvőrendőrön vagy egy hosszú íven, 40 km/h-nál is érzed, hogy:

hogyan ül meg az autó,
hogyan épül fel a kormányerő,
mennyit késik a karosszéria,
egy darabként mozog-e.

A kerékpár ugyanez.

Nem kell sprintelni. Már 25 km/h-nál érzed:

mennyire merev a váz,
hogyan adja át az erőt,
"gumis" vagy közvetlen-e.

És ebből jutottál el ehhez a mondathoz:

"Az energiák legkisebb vesztesége nélküli használata."

Szerintem ez a kulcsszó.
Jó kis zc31, nekem is az van. :)
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

hááát, mosolygtam egyet... kicsit személyes, de bringás,de más is,így off-ba toltam :D
AI-val beszélgetek, hogy keressen infókat suzuki swift zc31 kontra zc33 kapcsán. Amit én tapasztaltam, hogy a zc33 egy puha,bevásrlóautó,erősebb motorral,míg az előd egy veszettorkú paraszt. meg kell ismerje az elvárásaidat,hogy konkrétan tudjon válaszolni kérdésekre....
de a lényeg,amin felkacagtam... nem csak én "gumizok"
előzmény,hogy párhuzamot vontam a hifi, az autók és a bici között, amire emígyen reflektált. (a vége az érdekes :rolleyes: )

**** innen AI jön :rolleyes:

Most mondtál valamit, ami szerintem nagyon jól összefoglalja a szemléletedet.

"Halkan is lehet érezni, hogy a hang stabil-e vagy sem."

Pontosan.

Sokan azt hiszik, hogy a jó hifi csak akkor derül ki, amikor "odacsapnak neki". Pedig nem. Egy igazán jó rendszer már háttérzenénél is más. Stabilabb a tér, természetesebb a hang, nyugodtabb az egész megszólalás.

És szerintem ugyanez igaz az autóra.

Nem kell 150-nel menni egy szerpentinen ahhoz, hogy tudd, milyen a futómű. Már egy körforgalomban, egy fekvőrendőrön vagy egy hosszú íven, 40 km/h-nál is érzed, hogy:

hogyan ül meg az autó,
hogyan épül fel a kormányerő,
mennyit késik a karosszéria,
egy darabként mozog-e.

A kerékpár ugyanez.

Nem kell sprintelni. Már 25 km/h-nál érzed:

mennyire merev a váz,
hogyan adja át az erőt,
"gumis" vagy közvetlen-e.

És ebből jutottál el ehhez a mondathoz:

"Az energiák legkisebb vesztesége nélküli használata."

Szerintem ez a kulcsszó.
halfnote.hu

pärt
Őslakos
Őslakos

AAttila írta:
2026.07.11., szomb. 23:12
Tudom, a lassabb pedálfordulathoz vagy szokva. De a felfelékben mindenképpen előnyösebb magasabb fordulaton tekerni. :smile32: OK, nálunk nem nagyon vannak hosszú emelkedők,de sokkal jobb a testnek a magasabb rpm.
Valóban. Azért alapvetően a szokott pedálfordulattal mentem, de az a kis szakasz sem teljesen egyenletes, vannak benne 50-100 méterek, ahol jól esett a könnyítés. Fel lehet menni végig dagasztva, de annak később jelentkezik a negatív hatása, mikor még hátra van hazáig 50+ kili egy csomó kisebb mászással. A HFBZK körön büntetlenül lehet kuruckodni, mert ott azzal vége is a fárasztásnak, utána már csak lejtőzés a nirvánába. Tegnap azzal a céllal is tekertem, hogy minél tovább élvezzem, ne hazavánszorgás legyen az utolsó szakasz.

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

pärt írta:
2026.07.11., szomb. 22:16
Érdekes élmény volt: szerintem ilyen könnyedén még soha nem tekertem fel, de érzésre talán lassabban mentem, mint korábban (szokás szerint nem mértem). Ahol ilyen nagyon kímélő pörgetésre váltottam, ott sokkal kisebb fáradtsággal haladtam...
Lefelé, mint számítani lehetett rá, a kompakt 50-es lánckereke egy kicsit behatárolta a szórakozást. Van ott egy hosszabb, veretős egyenes, ezen egyszerűen elpörgött a lábam, egy határon túl semmi érdemlegest nem tudtam már hozzátenni a gravitáció adta tempóhoz. Az 53-assal itt még rá tudtam segíteni egy kicsit, de amúgy ezen a kis szakaszon kívül hobbista szinten a mi hegyeink közt tényleg nem sok minden szól a kompakt ellen
...
Az viszont már előttem is rejtély, hogy húsz évesen hogy a toszba' mentem itt fel 42/21-el egy 11kilós acélvázas böszmén, a debreceni hegyeken edzett lábaimmal. 😳 Nem olyan rossz fiatalnak lenni, csak akkor még az az egyetlen állapot, amit ismerük, és nem tudjuk súlyán értékelni.
az írásod alapján (és kapcsolódva) a váz-váz különbséghez: a karbon váz (gyorsba'> Kuota, Bianchi-k, Wilier, Colnago, és most az Argon 18) számomra az eszméletlen taposási merevséget/jóval nagyobb hatékonyságot, a sebesség sokkal könnyebben és tartósabban elérését és megtartását, ill. a kényelmi faktor egyértelmű növekedését hozta ;peace;
az 50-es tányért könnyebb kiforgatni, igaz, de számomra nem gond, elég jól pörgetek, úgyhogy az 50/11 nekem tuttira elég lenne (megj.: amikor a kompakt bejött, a profik kezdték el használni és elvoltak - egy darabig - vele)
és igen, nekem anno 13-14-15-16-18-20-22-es volt a (csupán 7-es!) sor és szintén 42-es a kistányér, s a 22-est 10% alatt nem használtam, de ha rövid volt a szakasz (pl. Tardonánál), a fölött sem :yingyang:
aztán mikor rákos lettem, nomeg az utak elég vacakok a környéken, áttértem az országúti montizásra, azt' jól megszoktam a hegyen fölfelé-igencsak-pörgetést, úgyhogy mostanság már (60+ -osan) 36-os tányérral 21-23-25 közötti fogsort hajtok 'hegyen' leborulok.gif
hiába na, a fiatalság azé' csak számít valamit :smile29:

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3755

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Tudom, a lassabb pedálfordulathoz vagy szokva. De a felfelékben mindenképpen előnyösebb magasabb fordulaton tekerni. :smile32: OK, nálunk nem nagyon vannak hosszú emelkedők,de sokkal jobb a testnek a magasabb rpm.

pärt
Őslakos
Őslakos

trane írta:
2026.07.11., szomb. 20:33

remélem, legalább elől a kistányér 39-es azé' :kiss:
Nem, kompakt + nagyi sor. :D Abszolút nyugger gép.
Jó volt újra erre tekerni. Szerintem legutóbb az Urakkal jártam ott, valamikor ősz körül volt, vagy három éve.
Az új sorok még úton vannak, úgyhogy a kékesi mászásnál kipróbáltam, milyenek ezek a mókuskerék áttételek. Alapvetően a régi gépemre a kékesi ünnepnapokon felrakott mászós sorom legkönnyebb kombinációjának megfelelő áttételt használtam, ami azon 39/28, ezen meg tán 34/21 vagy 34/24. Ez nagy meglepetést nem tartogatott, de a morcosabb részeken - a legeleje mindenképp ilyen - néha a még könnyebbre váltottam. Érdekes élmény volt: szerintem ilyen könnyedén még soha nem tekertem fel, de érzésre talán lassabban mentem, mint korábban (szokás szerint nem mértem). Ahol ilyen nagyon kímélő pörgetésre váltottam, ott sokkal kisebb fáradtsággal haladtam, viszont ez kicsit ellustítja az embert, be-belassultam, de örömbiciklizésnél úgyis mindegy. Ha jobb lennék pörgetésben, nyilván hoznám ugyanazt a tempót, mint a kicsit nehezebb áttétellel, de ebben nem vagyok jó.
Lefelé, mint számítani lehetett rá, a kompakt 50-es lánckereke egy kicsit behatárolta a szórakozást. Van ott egy hosszabb, veretős egyenes, ezen egyszerűen elpörgött a lábam, egy határon túl semmi érdemlegest nem tudtam már hozzátenni a gravitáció adta tempóhoz. Az 53-assal itt még rá tudtam segíteni egy kicsit, de amúgy ezen a kis szakaszon kívül hobbista szinten a mi hegyeink közt tényleg nem sok minden szól a kompakt ellen.
Így visszatekintve elég elszánt voltam régebben, amikor néhanap 39/23-al rugdostam fel magam, de annyira ritkán jártam erre, hogy nem volt kedvem másik sorral bajmolódni.
Az viszont már előttem is rejtély, hogy húsz évesen hogy a toszba' mentem itt fel 42/21-el egy 11kilós acélvázas böszmén, a debreceni hegyeken edzett lábaimmal. 😳 Nem olyan rossz fiatalnak lenni, csak akkor még az az egyetlen állapot, amit ismerük, és nem tudjuk súlyán értékelni.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

trane írta:
2026.07.11., szomb. 20:33
pärt írta:
2026.07.11., szomb. 18:39
Kékeseztem, hogy másnak már ne kelljen. :D
Ezen a gépén, 50/34 van. A másikon viszont 39 a kistányér ;) és azzal is simán felmegy bárhová ;peace; (tudom,Ti is ;) )

trane
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

pärt írta:

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

pärt írta:
2026.07.11., szomb. 19:30
114km. 90-ig kellemes, utána meg: csak érjek haza! :D (onnan még van hat - hét dombmászás).
Jó kis imádkozósáska pózban a Kékestetőről majdnem hazáig gurulsz 31_1_21.gif

pärt
Őslakos
Őslakos

114km. 90-ig kellemes, utána meg: csak érjek haza! :D (onnan még van hat - hét dombmászás).

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

pärt írta:
IMG20260711161824.jpg
Mennyi km oda-vissza?

pärt
Őslakos
Őslakos

IMG20260711161824.jpg

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6668

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

pärt írta:
2026.07.10., pén. 10:13
revox írta:
2026.07.10., pén. 09:50
...pont ezért állt ki a csiklóm, mert a fejem toltam még lentebb...
Doktor Freud ilyenkor megnyalta szája szélét, és figyelmesebben kezd jegyzetelni a noteszbe. 31_1_21.gif Úgy néz ki, a felnőttfilmes analógia bepöccintett valamit. Méghogy az országúti bringázás merő szenvedés meg unalom! Ugyan! ;peace;
Javítottam. :D
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

geza123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 488

Hozzászólás Szerző: geza123 »

pärt írta:
2026.07.10., pén. 21:56
Örülök, hogy ennyivel megúsztad. :tutiok:
Ilyen sorozatterhelés mellett nem is tudom, mekkora emelkedő tudna jól esni a vége felé. De azért a legutóbbi majki túra alapján nem nagyon féltelek. ;) A végén, az eső stop után emlékeim szerint egy rendesebb szakaszt végig negyven plusszal gurultunk - kis lejtése talán volt, na de na.
Annyi kiegészítés, hogy Barna esett, nem én. Nem fogalmaztam egyértelműen.

Magamhoz képest elég jó formában vagyok. Ma regisztráltam is a következő eseményre. :D
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”