A 2 nap letelik bőven. Vasárnap délelőtt tekerted.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 08:53revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)de köszike. most LP tekerőt szerelgettem... hááát,nem biciklikerék, az fix. mazsolák ne kezdjenek lemezjátszót építeni, csak így tudnám summázni
de lehet fárasztóbb, mint tekerni
![]()
szerintem ma a hálószobarendszer lesz porondon drótokkal, holnap viszont 10re viszem az autót a gumishoz, az egyik gumim enged lassan. nem tudom,mennyi idő lesz,mire megtalálják,mi a baja, de utána tervezek valami gurulást, csak nem tudom, ez mikor lesz kész.
de,ha megtanít valaki meghívót küldeni,amikor látom a végét, küldhetek, legfelejebb maradok facéron.

Meg aztán ki is lehet csekkolni közben. :) Jó hangulatban tekerünk. Nekem jó lesz a hangulatom, Ti meg tekertek.