Jobbulást Sebi!
Majd legközelebb. Most legyél jobban.asebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 13:49Jobb lenne, az fix. Ráadásul ma többen is lettünk volna...![]()
Jobb lenne, az fix. Ráadásul ma többen is lettünk volna...
Na ez nem jó hír. Jobbulást!asebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 13:42És végül kint se tudok menni, olyan hányingerem van.AAttila írta: ↑2023.12.17., vas. 13:35Akkor ezért nem találom a meetup-otasebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 10:58Közben olyan szép idő lett, és hamarabb ráér Zoli, így kint megyünk. Vértesszőlős Múzeum u. alja 13:00, ha jönne valaki.![]()
![]()
És végül kint se tudok menni, olyan hányingerem van.AAttila írta: ↑2023.12.17., vas. 13:35Akkor ezért nem találom a meetup-otasebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 10:58Közben olyan szép idő lett, és hamarabb ráér Zoli, így kint megyünk. Vértesszőlős Múzeum u. alja 13:00, ha jönne valaki.![]()
Akkor ezért nem találom a meetup-otasebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 10:58Közben olyan szép idő lett, és hamarabb ráér Zoli, így kint megyünk. Vértesszőlős Múzeum u. alja 13:00, ha jönne valaki.
nekem ez ismerős forgatókönyv. szerintem B csoportos monti diákolimpia és másnap kritérium. idén valami hasonló volt. szerintem ez ugyanaz.AAttila írta: ↑2023.12.13., szer. 21:16Csak annyi van egyelőre, hogy Velopark és Ligakupa. Előző nap pedig Diákolimpia.revox írta: ↑2023.12.13., szer. 21:10passz. majd a bringasporton kint lesz. kaptatok listát 2024? kevésbé követem, miket szervezünk. előtte szólnak, aztán megyek. de mostanában nálam kiesik a szervezés. azt tudom. jan 14. cx OB a veloparkban. ha nagyon kell, megkérdezem, de ha úgy kaptátok, hogy mezőny, nem megoldhatatlan, csak nyűgös.
A cx OB-t tudom,mert Laci megy![]()
Csak annyi van egyelőre, hogy Velopark és Ligakupa. Előző nap pedig Diákolimpia.revox írta: ↑2023.12.13., szer. 21:10passz. majd a bringasporton kint lesz. kaptatok listát 2024? kevésbé követem, miket szervezünk. előtte szólnak, aztán megyek. de mostanában nálam kiesik a szervezés. azt tudom. jan 14. cx OB a veloparkban. ha nagyon kell, megkérdezem, de ha úgy kaptátok, hogy mezőny, nem megoldhatatlan, csak nyűgös.
passz. majd a bringasporton kint lesz. kaptatok listát 2024? kevésbé követem, miket szervezünk. előtte szólnak, aztán megyek. de mostanában nálam kiesik a szervezés. azt tudom. jan 14. cx OB a veloparkban. ha nagyon kell, megkérdezem, de ha úgy kaptátok, hogy mezőny, nem megoldhatatlan, csak nyűgös.
nem tudom, ez mit takar. de lehet a kritérium, ami idén is volt. van egy jó kis (gonosz) "körpálya", kb egy kili, sunyi emelkedőval a célegyenesen, ami előtt egy hajtűkanyar van. ott lehet copni a fa..latotAAttila írta: ↑2023.12.12., kedd 23:37Késtem 1-2 percet, de bevártak. Elindultak,de amikor látták,hogy én is csatlakoztam,akkor visszább vettek, én pedig 200-210wattal "melegítettem"![]()
Revi, március 28-29-én lesz nálatok a Ligakupa. Velopark van megadva. Ott hogy lehet mezőnyversenyt csinálni? Vagy gondolom ott csak a rajt-cél lesz.
Jah, profi kibic-iklista vagyok.
paraszba: ha fáradt vagy, ülj le a seggedreasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 20:26A jó éjszakai alvás a legfontosabb, Revi. A kishifi ellesz ott ahol most van, bármeddig.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 16:39az nemtom,mit jelentasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 15:35
Nekem mindegy, hogy dumálod ki magadnak....400TSS azért simán mehetne egy héten, attól nem lesz bajod.
de azt igen, most keltem fel... majdnem bealudtam a székemen
ma holtbiztos, hogy nem lesz canga
de lehet a kishifit is lexarom... megyek dögleni
mostanában sokat voltam "talpon" hajnalokig
![]()
Minden edzés annyit ér, amennyi beépül belőle.
Könnyű a pärtról bekiabálni.
Szegény Zolinak az én marhaságaimat kell csinálnia amig "nálam" edz.AAttila írta: ↑2023.12.12., kedd 20:50Gondoltam, hogy nem nekem szól, de attól még jó volt. (Igaz nálam nem volt se kaja, se isoasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 20:38Az igazából Zolinak szólt főként.Ránéztem és mindig 80 körül meg alatta forgatott.
![]()
De amiért ezt csináljuk, hogy az izmok hajszálerezettsége épüljön, sűrűsödjön, a sejtanyagcsere - pláne a zsír metabolizmus - javuljon, ahhoz forgatni kell. Ha nem esik jól a taposós montisnak, akkor is.![]()
) az ilyen jellegű és mennyiségű edzéshez csak sima vizet viszek. Enni csak akkor szoktam,ha legalább 2,5-3 órát megyek. Akkor kb óránként eszek is.
Gondoltam, hogy nem nekem szól, de attól még jó volt. (Igaz nálam nem volt se kaja, se isoasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 20:38Az igazából Zolinak szólt főként.Ránéztem és mindig 80 körül meg alatta forgatott.
![]()
De amiért ezt csináljuk, hogy az izmok hajszálerezettsége épüljön, sűrűsödjön, a sejtanyagcsere - pláne a zsír metabolizmus - javuljon, ahhoz forgatni kell. Ha nem esik jól a taposós montisnak, akkor is.![]()
Az igazából Zolinak szólt főként.
Majd kiküldöm, ha megyünk, aztán ha ráérsz, van kedved, becsatlakozol, mi örülünk ha jössz.
A jó éjszakai alvás a legfontosabb, Revi. A kishifi ellesz ott ahol most van, bármeddig.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 16:39az nemtom,mit jelentasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 15:35
Nekem mindegy, hogy dumálod ki magadnak....400TSS azért simán mehetne egy héten, attól nem lesz bajod.
de azt igen, most keltem fel... majdnem bealudtam a székemen
ma holtbiztos, hogy nem lesz canga
de lehet a kishifit is lexarom... megyek dögleni
mostanában sokat voltam "talpon" hajnalokig