Még ezután jön,hogy akkor másik nadrágban tekert,amiben vastagabb volt a betét
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5215
Re: Kerékpározás
Fél éve váltottam nyerget, a ház előtt oda-visszáztam párat, imbuszkulccsal a zsebben. Öt perc alatt kész volt.
Borsószem királykisasszony vagy.
Borsószem királykisasszony vagy.
na... tegnap méricske volt... fel kellene találni valami gépezetet, valami sablon,amivel mérni lehet bizonyos paramétereket,mint ülőmagasság, kormány-nyereg viszonya, stb... mellé, lehetne a kormányt központozni,mert sokszor az se kispiskóta,mire elatlálod hogy középen álljon...
na,xal állvány híján mindeféle léccel, "ingával" meg vízmértékkel xarakodtam,ami a végén azt mutatta, hogy a nyergem mintha kicsit fentebb lenne 2-3mm-el a reacton. ezt is nehéz mérni pontosan,mert a tengely közepét nem annyira egyszerű belőni,hol is van milipontosan, így inkább csak kb ennyi volt benne. minden más,mérhető adata egyezett. fékkar-nyeregorr,stucni közepe,nyeregorr, de pl a komrány esését nyereghez képest nem egyszerű mérni. A nyregben is van kb 1mm gyártási szórás,amenynire azt is mérni lehet hitelt érdemlően, de úgy sacc-kb most mindene egyforma...
gyanakszom a NW Torpedo cipőre,aminek vastagabb a talpa és az egész felépítmény robosztusabb. Tavazs elején a hidegben még abban szoktam kimenni,kevésbé szellőzik át,mint az NW Etreme cipők, de utána már Extreme-vel tekerek. vastagabb talphoz nagyobb nyeregmagasság dukál és ez valamikor szerintem a torpedóhoz lett belőve.
Majd a puding eldönti, ez volt e a gondom, vagy továbbra se szeretem a bb30-as megoldást
Az biztos,hogy a menetes (BSA ITA) a nyerő, de ennyi difi nem szabdna,hogy legyen. igaz, egy KSL LP után egy KSL VZ-vel büntetés zenét hallgatni
(de azért lehet, csak...)
na,xal állvány híján mindeféle léccel, "ingával" meg vízmértékkel xarakodtam,ami a végén azt mutatta, hogy a nyergem mintha kicsit fentebb lenne 2-3mm-el a reacton. ezt is nehéz mérni pontosan,mert a tengely közepét nem annyira egyszerű belőni,hol is van milipontosan, így inkább csak kb ennyi volt benne. minden más,mérhető adata egyezett. fékkar-nyeregorr,stucni közepe,nyeregorr, de pl a komrány esését nyereghez képest nem egyszerű mérni. A nyregben is van kb 1mm gyártási szórás,amenynire azt is mérni lehet hitelt érdemlően, de úgy sacc-kb most mindene egyforma...
gyanakszom a NW Torpedo cipőre,aminek vastagabb a talpa és az egész felépítmény robosztusabb. Tavazs elején a hidegben még abban szoktam kimenni,kevésbé szellőzik át,mint az NW Etreme cipők, de utána már Extreme-vel tekerek. vastagabb talphoz nagyobb nyeregmagasság dukál és ez valamikor szerintem a torpedóhoz lett belőve.
Majd a puding eldönti, ez volt e a gondom, vagy továbbra se szeretem a bb30-as megoldást
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
felénk is "havazott" hétvégén, de szerencsére egy szemüveg alá berepülten kívül nem volt vele gond. Más annak,aki allergiás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Jól meg is szívtam. Allergiás vagyok a nyárfára és a Duna mentén iszonyatosan viszi a szél. 2 résztáv után hazajöttem,hogy befejezem görgőn, de már nem tudtam azon sem.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9556
Kiakirály? Aki délben el tud menni edzeni...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
halfnote.hu
halfnote.hu
N jó,indulok edzeni 
akkor majd felkibicelünk a kemények mögött és noszogatjuk őket, hogy: "tekerjed,ha megvetted"
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7815
Ez biztosan nem fog megtörténni. :)
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Hacsak Sebi el nem vágja a banda torkát
én pianóra veszem a figurát
bááár,nemmintha, másra tudnám
hétköznap a hifi eszi az időmet, bár talán most befejeztem az építkezést egy utolsó kábelcserével, de hétvégén meg az axxonynak van túrázhatnéke,aztán vasárnap marad tekerni, amire vagy marad kicsi kraft, vagy nem, többnyire nem, mert nincs is
hááát, majd most Te kűzdessz meg pärttal
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem is igazán megyünk többet. Ráadásul a Kékestetőről egy csomót csak gurulunk lefelé. 
azért érzem,hogy el lett kummnatva a téi időszak. 60kilig elvagyok,de utána kezd minden bajom lenni
az idei tekeréseken a túlélésre hajtok majd
vagy a gannal megyek... bár az se garancia semmire
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5215
Akkor ha megrogysz a tó körül vagy Kékesen, akkor csak együttérzően felsóhajtunk, hogy jaj, ez a BB30 adapter! 
ááá, ez fordítva van: a gyenge xarok éreznek meg minden apró veszteségetasebestyen írta: ↑2024.04.07., vas. 22:06Ha 75-80kg-os sprinter lennél, lehet számtana 1%-ot, mikor nyélen mész. :)revox írta: ↑2024.04.07., vas. 19:44BB30 szerintetek melyik a legmerevebb?
Sram Red
FSA
Cannondale
Ma mentem bicózni a Gannal és szerintem merevebb a közepe, mint a Reactonak. Ebben csak az a gáz, a másik reacto közepe merevebb volt, mint a Gan, gyorsabb bicaj is volt. A mostani Team közepe BB30as, de kapott Rotor bb30 to BSA adaptert. De ez nem nyerő... Lehet BB30as csapággyal működne![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
ez nem feltétlenül a gyorsabb vagy lassabb kérdése, mert van sok PR, amit a reacto team-al csináltam meg és gannal azóta se. ez inkább a hajtás feszeségének érzése. mostanában a reakcióssal mentem ki és ma felülve a ganra igen meglepődtem. a reactoval múlt héten hiába fújt be a hátszél, hiába forgattam be, egy idő után beOFFolt a lábam. Viszont most ezen elmélázva. beugrott, hogy egyszer lecsúszott a nyeregcső és lehet nem jól állítottam vissza. holnap összemérem a két bicajt, de az már most bedereng, hogy a reacton kicsit csúsztam előre, xal a lejtésük már tuti nem ugyanaz. csak a reactot még 76kiláson állítottam be, lehet akkor az a lejtés jó volt. Már tavaly se sokszor használtam, vagyis az elején még ment. Aztán egy idő után nem volt konfortos a lábamnak. gyanús, hogy magasabban áll a nyereg. mint eredetileg állt még tavaly tavasszal, pl amikor együtt memtünk. lehet csak 1mm, mert mérőszalaggal kb azonos, de a lábam beforgatás után kis idő múlva kell pihemtetni.... Ebben egy cumi lesz, ha a nyereg lentebb megy. a kormányt is vinni kell, de már nem nagyon van hova
halfnote.hu
halfnote.hu
Hidd el Revi,nem emiatt leszel gyorsabb (vagy lassabb) a Kékestetőre vagy egy Tisza-tó körön. 
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7815
Ha 75-80kg-os sprinter lennél, lehet számtana 1%-ot, mikor nyélen mész. :)revox írta: ↑2024.04.07., vas. 19:44BB30 szerintetek melyik a legmerevebb?
Sram Red
FSA
Cannondale
Ma mentem bicózni a Gannal és szerintem merevebb a közepe, mint a Reactonak. Ebben csak az a gáz, a másik reacto közepe merevebb volt, mint a Gan, gyorsabb bicaj is volt. A mostani Team közepe BB30as, de kapott Rotor bb30 to BSA adaptert. De ez nem nyerő... Lehet BB30as csapággyal működne![]()
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
de ránéztem ebay... nem sok esély van ezt kipróbálni
ha van is pl k-force, 200e+ vám+áfa és persze ha jó a karhossz, nem jó a lánckerék és fordítva
sajna nem. már tavaly is néztem. hogy nem olyan direkt a team, mint az én reactom volt. elméletileg a váz ugyanaz teljesen (reacto pro), csak a team nem bsa középpel készült, hanem fsa k-force (üreges karbon) kurblihoz ment a BB30... Csak tettem bele egy bb30 fészekbe beülő csapágyat, ami bsa tengelyhez OK. Báár, szerintem Sebi is ilyet használ valamelyik bicóban. Nem bődületesen gyenge a középrész, de pont annyira, hogy a kis pinarello meglépi, míg a régi, bsa reactoval ez fordítva volt...
de ránéztem ebay... nem sok esély van ezt kipróbálni
halfnote.hu
halfnote.hu
BB30 szerintetek melyik a legmerevebb?
Sram Red
FSA
Cannondale
Ma mentem bicózni a Gannal és szerintem merevebb a közepe, mint a Reactonak. Ebben csak az a gáz, a másik reacto közepe merevebb volt, mint a Gan, gyorsabb bicaj is volt. A mostani Team közepe BB30as, de kapott Rotor bb30 to BSA adaptert. De ez nem nyerő... Lehet BB30as csapággyal működne
Sram Red
FSA
Cannondale
Ma mentem bicózni a Gannal és szerintem merevebb a közepe, mint a Reactonak. Ebben csak az a gáz, a másik reacto közepe merevebb volt, mint a Gan, gyorsabb bicaj is volt. A mostani Team közepe BB30as, de kapott Rotor bb30 to BSA adaptert. De ez nem nyerő... Lehet BB30as csapággyal működne
halfnote.hu
halfnote.hu
- mechazseni
- Fórumlakó

- Értékelés: 365
Chuck Norris hídOn
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Ez jónak tűniklacee írta: ↑2024.04.07., vas. 16:36Köszi,revox írta: ↑2024.04.07., vas. 15:01Ezeknél is drágulnak a gombok...
Régen egy alap szett vol 20ezer. Most a menetes hátsó
https://www.decathlon.hu/p/28-os-ezust- ... mc=8337062
Ezt találtam ez még olcsóbb is.
https://www.bikelife.hu/alkatreszek-132 ... fek-fekete
Deore az 22e.,de szerintem használt.Akitől vettem a kerékpárt már megcsuklattam párszor,mintha az év biciklijét adta volna el,nem engedett belőle semmit….Már mindent kicseréltem,recseg ropog a hátulja ha olyanja van,mint amit Vinkler is említett…A múltkor is kiszedtem a kereket,megforgattam nem lötyög nem rág,de néha olyan mintha az egyik golyó beakadna annyit éreztem egy pillanatra.Nem hiszem,hogy kihagytam egy golyót,mielőtt szétszedtem a kereket akkor is ezt csinálta.Annyit csináltam,hogy zsírsprayt befújtam a kónusznál aztán egy hétig jó volt…:)pedig zsír biztos,hogy van benne.
halfnote.hu
halfnote.hu