Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Koncertélmények

21st
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: 21st »

Hál' istennek nem vagyunk egyformák.De, Te kezdted!....olvasd vissza...Többet nem mondhatok.....ha, úgy találod, hogy egy fórumtársadat valóban úgy kell titulálnod, ahogy Te azt tetted, akkor nincs mit mondanom. (De ugye, mondanom sem kell, hogy eddig én soha meg nem szólítottalak, se pozitívan, sem negatívan) tehát, irányodban ezt a jelzőt nem érdemeltem ki. De TE tudod? Én tudok harcolni..főleg az igazamért...

Oké, jó harcolást.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Hál' istennek nem vagyunk egyformák.
De, Te kezdted!....olvasd vissza...Többet nem mondhatok.....ha, úgy találod, hogy egy fórumtársadat valóban úgy kell titulálnod, ahogy Te azt tetted, akkor nincs mit mondanom. (De ugye, mondanom sem kell, hogy eddig én soha meg nem szólítottalak, se pozitívan, sem negatívan) tehát, irányodban ezt a jelzőt nem érdemeltem ki. De TE tudod? Én tudok harcolni..főleg az igazamért...

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Hát, az tuti, hogy abban nem voltam őszinte, hogy ne haragudj! Mert ezt csak a fórumtársi viszony mondatta velem.
No, csak kibújt a szög a zsákból!

Akkor még egyszer, úgy tűnik, hogy az előbb túl árnyaltan fejezetem ki magamat: Szabadna a becses nevedet? Tudod, ez is inteligencia ám...

Kedves fórumtársam! Köszönöm kedves érdeklődésed a nevem iránt +stb. De nem tudom, hogy aki nyitotta ezt a topikot, valóban szeretné-e, hogy itt erről cseverésszünk Mert lehet, azt mondja, hogy szétbombázzuk az ilyen hozzászólásokkal a topikját! Ezen még nem gondolkodtál? És most megint én leszek a hibás, mert TE, már régebb óta itt vagy mint én....és én hülye zöldfülű nem tudom...

Nyugodtan megmondhatod ám, ha nem akarod elárúlni a nevedet, ki fogom bírni. Persze elég érdekes hozzáállás azok után, hogy rajtam meg számonkérted.

No de sebaj, nem vagyunk egyformák...

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Hát, az tuti, hogy abban nem voltam őszinte, hogy ne haragudj! Mert ezt csak a fórumtársi viszony mondatta velem.

Akkor még egyszer, úgy tűnik, hogy az előbb túl árnyaltan fejezetem ki magamat: Szabadna a becses nevedet? Tudod, ez is inteligencia ám...

Kedves fórumtársam! Köszönöm kedves érdeklődésed a nevem iránt +stb. De nem tudom, hogy aki nyitotta ezt a topikot, valóban szeretné-e, hogy itt erről cseverésszünk Mert lehet, azt mondja, hogy szétbombázzuk az ilyen hozzászólásokkal a topikját! Ezen még nem gondolkodtál? És most megint én leszek a hibás, mert TE, már régebb óta itt vagy mint én....és én hülye zöldfülű nem tudom...

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

A nevem Csodó Tamás. Ezt egyébként jó páran tudják már itt a fórumon. 
Amúgy nem rosszkor voltál rossz helyen, csak bunkó voltál. Belekötsz valakibe csak azért, mert nem választott magának egy idétlen nick nevet. Mit változtat ez a hozzászólásának a tartalmán, hm? Ha mondjuk az illető valakit rágalmazni kezdett volna névtelenül, akkor még meg is érteném. De nem, szerencsétlen pali csak a véleményét írta le. Reagálni akarsz az általa leírtakra? Csak tessék, ha van mondani valód, akkor mond, és ne a középső újadat lengesd csak azért, mert szerinted ezt érdemli az, aki vendégként szól hozzá a témához.

Rendben! Elfogadom! TE már egy éve és 2 hónapja vagy itt jelen. Én mint újjonc, mindenbebebeleszólóNŐéssemmihezsemértőésidegenekhozzászólásárahülyénválaszolóNŐ....ÉN azt a jelzőt érdemlem, hogy TAPLÓ??!!!! Hiszen én a fórumtársad vagyok! Ha nem is régen, de egy ideje, IGEN! És soha, meg nem szólítottalak a sok idétlen beszólásod miatt, amit tettél. Mert ne hogy azt hidd, hogy Te külömb vagy mint én??? Tévedsz!

Kérlek, ne hari, ha megbántottalak. Én elismerem, most rossz passzban vagyok, de nem akarok senkit megbántani még Téged sem...most inkább hagyjuk...

Ugye nem haragszol, ha nem tartalak őszintének?

Az egyik mondatodban az én "idétlen" hozzászólásaimra célozgatsz, megjegyzed, hogy én se vagyok "külömb" nálad, a következőben meg "ne hari", meg hogy te nem akarsz senkit megbántani. Fel vagy háborodva, hogy letaplóztalak, de a csóri Vendégnek simán beszúrtad a "bekaphatod" szimbólumot, és alig várod, hogy úgy "isten igazából" beszólhass neki. Persze mindezt szigorúan a szeretet nevében. Hm, érdekes.

( Azt már csak így zárójelben jegyzem meg, hogy kettőnk közül ÉN már bemutatkoztam... )

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Amúgy nem rosszkor voltál rossz helyen, csak bunkó voltál. Belekötsz valakibe csak azért, mert nem választott magának egy idétlen nick nevet. Mit változtat ez a hozzászólásának a tartalmán, hm? Ha mondjuk az illető valakit rágalmazni kezdett volna névtelenül, akkor még meg is érteném. De nem, szerencsétlen pali csak a véleményét írta le. Reagálni akarsz az általa leírtakra? Csak tessék, ha van mondani valód, akkor mond, és ne a középső újadat lengesd csak azért, mert szerinted ezt érdemli az, aki vendégként szól hozzá a témához.

Rendben! Elfogadom! TE már egy éve és 2 hónapja vagy itt jelen. Én mint újjonc, mindenbebebeleszólóNŐéssemmihezsemértőésidegenekhozzászólásárahülyénválaszolóNŐ....ÉN azt a jelzőt érdemlem, hogy TAPLÓ??!!!! Hiszen én a fórumtársad vagyok! Ha nem is régen, de egy ideje, IGEN! És soha, meg nem szólítottalak a sok idétlen beszólásod miatt, amit tettél. Mert ne hogy azt hidd, hogy Te külömb vagy mint én??? Tévedsz!

Kérlek, ne hari, ha megbántottalak. Én elismerem, most rossz passzban vagyok, de nem akarok senkit megbántani még Téged sem...most inkább hagyjuk...

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Kedves Vendég! Fedd fel magad, lássuk a majdnem igazi neved. Vállald legalább a nick neved..., hogy tudjuk kinek kell úgy isten igazából "beszólni" bekap6od.gif
Eh, de tapló egy hozzászólás volt ez kis szívem!

Mellesleg igazán le lehetne már szokni erről a nick neves csesztetésről. Ha ő név nélkül akar írogatni, akkor név nélkül írogat, és kész. A fórum ezt lehetővé teszi számára.
Volt egy fickó annak idején a Hifi City-n, aki mindig a saját nevén nyomúlt, tudod, ami a személyiében szerepelt. No ez az ember legszívesebben leköpte volna az összes gyáva, jellemtelen, semmire való embert, akik nick nevek mögé bújtak. Az olyanokat mint Lacy, vagy mint Bíbor, vagy 21st. Ezen gondolkodjál el egy kicsit.

Köszi Kedves 21st! Így nem igazán szoktak szólítani...de neked elnézem!

Úgy látom, most rosszkor találtál meg engem....mert rosszkor voltam, rossz helyen. Kérlek beszéljük ezt meg holnap vagy holnap után.....nyugodt körülmények között.
Én sokkal nem tudom a véleményem szépíteni. Ez a nick nevem, ez a kereszt nevem. Remélem a személyigazolványom nem akarod, hogy bemutassam itt. De roppantul kiváncsi lennék, hogy a TE nick neved, az a nagyszerű 21st kit is takar tulajdonképpen. Eddig mindenkit csak megszólítottál, de TE KI VAGY????

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

akik nick nevek mögé bújtak. Az olyanokat mint Lacy, vagy mint Bíbor, vagy 21st. Ezen gondolkodjál el egy kicsit.
Momentán az én nickem az az igazi is egyben...

Bemásolod a személyidet?

Vendég

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Vendég »

akik nick nevek mögé bújtak. Az olyanokat mint Lacy, vagy mint Bíbor, vagy 21st. Ezen gondolkodjál el egy kicsit.
Momentán az én nickem az az igazi is egyben...

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Ezen gondolkodjál el egy kicsit.
Rossz napod volt 21st?

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Kedves Vendég! Fedd fel magad, lássuk a majdnem igazi neved. Vállald legalább a nick neved..., hogy tudjuk kinek kell úgy isten igazából "beszólni" bekap6od.gif
Eh, de tapló egy hozzászólás volt ez kis szívem!

Mellesleg igazán le lehetne már szokni erről a nick neves csesztetésről. Ha ő név nélkül akar írogatni, akkor név nélkül írogat, és kész. A fórum ezt lehetővé teszi számára.
Volt egy fickó annak idején a Hifi City-n, aki mindig a saját nevén nyomúlt, tudod, ami a személyiében szerepelt. No ez az ember legszívesebben leköpte volna az összes gyáva, jellemtelen, semmire való embert, akik nick nevek mögé bújtak. Az olyanokat mint Lacy, vagy mint Bíbor, vagy 21st. Ezen gondolkodjál el egy kicsit.

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Vendég

Koncertélmények

Szerintem egy bunkó, de nekem ugye más (lehet) a véleményem... 
Nem értelek, akkor miért mentél koncertre? Amúgy nevetséges, hogy egyesek 2 órás késést (amiért hangsúlyozom, bocsánatot kért), személyes sértésnek vesznek!

Kedves Vendég... (jobban szeretem ha van neve is valakinek...mégha csak nick is)

Ha vissazolvastál volna, akkor tudnád, hogy a lányom volt ott, és nem én. Ettől még nekem is lehet véleményem a dologról.

Másrészt csak néhány - mondjuk úgy nagy név- a közelmúltból, akinek voltam a koncertjén nem időrendben csak ahogy jut eszembe:
Mike Oldfield, Paul McCartney, Phil Collins, Sarah Brightman, Andrea Bocelli, Blackmore's Night 2x is ,
Mondjuk nem kifejezetten koncert de mint zenés előadás, Michael Flatley szintén 2X a stadionban, de a SAP-ban is voltam Lord of the Dance-n...
Egyikük sem tett mégcsak hasonló "sztárallűrt", McCartney meg úgy beszélt magyarul, hogy tanítani lehetne, és olyan alázattal volt a közönsége felé (az ŐŐŐŐŐ közönsége felé) hogy csak ámultam. De elmondható, hogy mindegyikük a maximumot adta, és nem volt gyengébb a koncert, csak mert Magyarországon voltak..
Kontrollnak meg ott a DVD, mert ezeket egytől egyig DVD-n is láttam, sőt mind meg is van. Eltérések vannak aprók, de ez nincs az előadás szinvonalára hatással.

Szóval volna Axel boynak tanulnivalója...
és persze a rendezőknak is...

Vendég

Koncertélmények

Nem értelek, akkor miért mentél koncertre? Amúgy nevetséges, hogy egyesek 2 órás késést (amiért hangsúlyozom, bocsánatot kért), személyes sértésnek vesznek! Én nem lehettem ott a 92-es koncerten, azóta vártam, hogy újra felbukkanjanak, és akár másnap estig is vártam volna, csak halljam azt a raszta vörös disznót énekelni!

és nem valami megmagyarázhatatlan technikai hibára mutogatnak, hanem rendesen elmondják, hogy a "nagy sztár" 5 perce jött meg a reptérről,

Ebben igazad van, de ilyenek a szervezők...

Engem a szólók untattak, de nagyon

Megnéztem a blabbermouth.net-en, hogy pl New Yorkban mit játszottak, ott is 3 szóló volt a programban, igaz, 4 számmal többet is játszottak, mint nálunk. A szóló azért kell, mert akkor a többiek pihennek. Szomorú, de 1-2 szám után alig kapott levegőt Axl, de aki azt várta, hogy úgy fog nyomulni, mint 14 éve, az egy kissé naív.

de a műsor is inkább egy beidomított haknira emlékeztetett

A hakni az, amikor valaki pénzért lenyom egy kb. 1-1,5 órás műsort, a legismertebb számokkal, és a múltból él. Ők játszottak két órát, új számokat is nyomtak, és nem hinném, hogy azért turnézna Rose, mert anyagi gondjai lennének!

Továbbra is úgy érzem, itt néhányan kissé a múltban élnek, de senki nem lesz fiatalabb, és az évek múltával csak nagyon kevesen tudják ugyanazt nyújtani, mint jelen esetben 14 éve. Aki ilyen elvárásokkal ment ki a koncertre, hááááát....
Akkor még sok régi kedvencben fogtok csalódni!

Vendég

Koncertélmények

Aki meg siránkozik a késés miatt, Axl már csak ilyen, mindig is ezt csinálta, aki egy kicsit is képben volt vele kapcsolatban régebbről, simán ki lehetett kalkulálni, hogy késik! Örülhetünk, hogy egyáltalán idejött! Amúgy is elnézést kért...

A rendezők meg kapják be... Semmibe nem lett volna, ha 22:00kor kiállnak a tömeg elé, és nem valami megmagyarázhatatlan technikai hibára mutogatnak, hanem rendesen elmondják, hogy a "nagy sztár" 5 perce jött meg a reptérről, és szeretne 1 óra nyugalmat nedja isten pihenést, mielött felemgy a színpadra, és akkor nincs siránkozás, meg tömeges jegyvisszaváltás, mert ez szerintem emberileg elfogadható és méltányolható, de ehelyett a jó magyar módszer ment, senki nem mond semmit, de úgy tesz, mintha mindent tudna, és ezzel részéről a dolog letudva. A sok "marha" meg sírhat, hogy nem bírt még várni fél-1 órát és így lemaradt (momentán erről a tré) koncertről...

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Háááát, azért annyira gáz nem volt! Ne mondd, hogy unatkoztál, miközben elsikálták a Nightrain-t, Out Ta Get Me-t + a többi Appetite gyöngyszemet!  Bár lehet, hogy csak a Knockin'-ra izgulsz, mint a tömeg 89 %-a?
Aki meg siránkozik a késés miatt, Axl már csak ilyen, mindig is ezt csinálta, aki egy kicsit is képben volt vele kapcsolatban régebbről, simán ki lehetett kalkulálni, hogy késik! Örülhetünk, hogy egyáltalán idejött! Amúgy is elnézést kért... 
Szóval, lehetett volna ennél sokkal rosszab is, mondjuk 2 szám után beíveli a mikrofonállványt a tömegbe, és szevasztok! 
Ami negatívum, hogy kicsit kása volt a hangzás, valószínűleg a 3 gitár miatt.

Engem a szólók untattak, de nagyon, valamint tényleg nem értettem a basszus + 3 gitárt. A Knockin'-t sem Axl, sem Bob előadásában nem szeretem.

A késés és annak oka sem érdekel, de a műsor is inkább egy beidomított haknira emlékeztetett, semmint a '80-as évek végének, '90-es évek elejének legnagyobb zenekarának koncertjére. És itt van a bibi, ugyanis én képtelen vagyok a koncertet önmagában nézni, muszáj odaképzelnem azt is, honnan jött és hova jutott a banda (vagy legalábbis a név, ami talán már alig jelent valamit...).
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: vtb »

Gyerekek, nagyon gáz volt a koncert. Senki nem vesztett semmit, aki kihagyta. Unalmas rutinelőadás volt egy vérciki Axl Rose-zal. És ezt én le tudtam írni. Én, egy véresszájú Guns-fan, úgyhogy tényleg gáz volt.
Ehh, pedig annyira készültem rá, hogy még az is felvetődött Debrecenből menjünk repülővel Pestre, mert az fíling. Aztán úgy ahogy van én el is felejtette, hogy lesz. Akkor ezekszerint nem dobtam ki az ablakon 30pénzt.
Nyáron azért lesz mit nézni szerencsére, de ha iyen szutymerák idő lesz végig akkor nagy élmény lesz a sátorozás.

Vendég

Koncertélmények

Háááát, azért annyira gáz nem volt! Ne mondd, hogy unatkoztál, miközben elsikálták a Nightrain-t, Out Ta Get Me-t + a többi Appetite gyöngyszemet!
Bár lehet, hogy csak a Knockin'-ra izgulsz, mint a tömeg 89 %-a?
Szóval, lehetett volna ennél sokkal rosszab is, mondjuk 2 szám után beíveli a mikrofonállványt a tömegbe, és szevasztok!
Ami negatívum, hogy kicsit kása volt a hangzás, valószínűleg a 3 gitár miatt.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Gyerekek, nagyon gáz volt a koncert. Senki nem vesztett semmit, aki kihagyta. Unalmas rutinelőadás volt egy vérciki Axl Rose-zal. És ezt én le tudtam írni. Én, egy véresszájú Guns-fan, úgyhogy tényleg gáz volt.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Volt valaki a Guns N' Roses koncerten?
Mármint az Axl Rose koncertre gondolsz? A Guns'n'Roses már jó pár éve feloszlott

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Koncertélmények

Volt valaki a Guns N' Roses koncerten?
Mármint az Axl Rose koncertre gondolsz? A Guns'n'Roses már jó pár éve feloszlott

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Koncertélmények

Mike Oldfield 20:01-kor már zenélt annó a Kisstadionban (a tömeg fele még kinn volt, mert 1 kapun engedtek be, és mindekinek a seggébe is benéztek.) mi is az első szám alatt találtunk a helyünkre,        is rendesen...Paul McCartney, vagy Phil Collins de most bárkit felsorolhatnék, akit az elmúlt 10 évben láttam, senki nem engedte meg azt a luxust magának, és azt a sértést a közönségének, hogy nem időben kezdett játszani (az időben-be a normális 10-15 perc késést én is elfogadom)
Csak ilyen nyikhaj kábítószeres és nagyképű öntelt semmitsetudó sztárok""""" engedhetik meg ezeket az allűröket maguknak, amúgy a Rose gyerek amúgyis nagy balhés, szóval akár számítani is lehetett valamire.
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett a közönséggel nrmális módon közölni, ha mégis az a valós amit a hirekben elmondtak?

Teljesen egyetértek veled

A szervezők viszont kezelhették volna ezt a kis malőrt, amit Axl okozott, (amire viszont biztos számítottak), legalább tájékoztatták volna a közönséget. Ez a minimum amit megtehettek volna.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”