A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nem lehet,mert lyukas. Holnap veszek bele másikat,mert csak az outihoz van itthon.
Sokkal fontosabb, hogy a kormányszár alól vedd ki a hézagolót és fordítsd meg a szárat mínuszosra. A kormány úgyis emel, illene azt is kicserélni flat-re.
A városi bringámon flat kormány és mínuszos stucni van hézagolók nélkül, pedig nekem nem is szóltál időben.
Nem lehet,mert lyukas. Holnap veszek bele másikat,mert csak az outihoz van itthon.
Sokkal fontosabb, hogy a kormányszár alól vedd ki a hézagolót és fordítsd meg a szárat mínuszosra. A kormány úgyis emel, illene azt is kicserélni flat-re.
Köszi a tanácsot Még arra gondoltam,hogy mivel kb 2 éve áll a garázsban, ki kellene cserélni a fékfolyadékokat is.
Vannak még fel nem dolgozott élmények, látom de nyugi, kanapéból más se érti a versenykonfigot. Ne ostorozd magad, hobbista topicban meg felesleges ezzel élcelődni, rég el van nézve mindenkinek a kempingkormány is
De ezt fejtse meg valaki, ötletem sincs, mi célt szolgál
UCI bírók agyvéreztetésére, esetleg kulacshajigáló meg táblalengető, agyhalott szurkolók elleni védelemre.
:)
De a kérdés komoly... mivel semminemü burkolat nem dngedélyezett ( nem csak ilyen, semmi, ami bármit aerosabbra vesz, ha az nemy gyárilag része a bringának. Pl a középtengely üreges részének leragasztása,már kérdöjeles és versenybító bogara dönti rl,lehet e)
Xal ez vagy valamj vecces fotó,vagy valami edzésfunkiója lehet... de ezt feladtam... nem tom megfejteni
Rendbekapom, ez lesz a játszós/melóbajárós gépem:
20250418_141543.jpg
Előtte fújd fel az elsőt.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Így van, mint minden minimum közepes méretű kínálattal rendelkező márkánál. Nekem a közepe van. De láttam már Olaszországban egy boltban szinte az egész kínálatukat. A betét kényelmességétől eltekintve (arról látatlanban, ill. ületlenben nem tudok nyilatkozni) rendben lévőnek tűntek, az aljától a tetejéig.
Használ valaki közületek ALÉ öltözéket? Érdekelne a véleménye.
Jelen, vagy egy szettem (mez, nadrág, zokni).
A betét kényelmes, de nem kiemelkedő, az anyaghasználat teljesen korrekt minden darabnál.
Van jobb, drágábban (pl. egy Assos nadrág azért kényelmesebb viselet), de bátran ajánlom, nem gagyi.
Mondjuk több kategória is létezik márkán belül.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Jelen, vagy egy szettem (mez, nadrág, zokni).
A betét kényelmes, de nem kiemelkedő, az anyaghasználat teljesen korrekt minden darabnál.
Van jobb, drágábban (pl. egy Assos nadrág azért kényelmesebb viselet), de bátran ajánlom, nem gagyi.
Én hasonló árban a La Passione-t kicsivel jobban kedveltem, de ők 2024 végén lehúzták a rolót.
Ma bexzélgettem ifj Kovács Béci faterjával, aki mesélte, a gyerek hirtelen megnött (U15) és, hogy maradjon a feljött izom gyorsasága, erre figyelve, pörgetve többet edzik. Ma a sprinten 60 km/h körüli sebességet produkált, a másodikra kb 5 métert verve,50/16,mint korosztályában megengedett legkeményebb áttétel, röpke 196 rpm pedálütemmel
Valami jó kényelmetlen szart vegyél, hisz aki edz, az sosem élvezi a tekerést, csak szenved, akkor szenvedjen rendesen, ne csak ímmel-ámmal. Cípődbe szórj valamit, gondolom a rajzszeg megfelelő lesz.
Divatbringázáshoz kell menőzni,
Akkor minimum Assos, de Szalon tud "menőbb" cuccokat is ajánlani Az ALÉ már kevés ehhez
Rapha-t szerettem volna, de sertésekre nem gyártanak, szóval még várok…
Amúgy meg Merida-hoz, főleg ide vidékre jól lesz egyelőre az ALÉ is.
Valami jó kényelmetlen szart vegyél, hisz aki edz, az sosem élvezi a tekerést, csak szenved, akkor szenvedjen rendesen, ne csak ímmel-ámmal. Cípődbe szórj valamit, gondolom a rajzszeg megfelelő lesz.
Divatbringázáshoz kell menőzni,
Akkor minimum Assos, de Szalon tud "menőbb" cuccokat is ajánlani Az ALÉ már kevés ehhez
a boldog 80as évek...
Még Sebinek is tetszene, főleg az első, ami kényelmes, de kellően aero,biztos gyors is. A két dolog -itt- kéz a kézben jár. De utána jönnek a felturbózottabbb geometriák, ill -a végén- a vaddisznó
1744910119708.jpg (134.26 KiB) Megtekintve 325 alkalommal
1744910270798.jpg (215.76 KiB) Megtekintve 325 alkalommal
Divatbringázáshoz kell menőzni, h jól mutasson a képen!
Ma is tekertem, de ilyenkor nem fogom felvenni, ma is eláztam. Még a végén koszos lesz…
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés